Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Globus wrote:znam i za to .. al to je u igri .. ovdje je bilo vremena da neko prokopa al jbg .. Tako da sumnjam da ovaj gore ima one dojave na koje ja i ti mislimo to su neke njegove "dojave" Isto da ja sad napisem dojavu da ce Celik ostat u ligi .. a znamo svi da nece
kolika je kvota na celik???
Ma zezam se .. nije bitna kvota u ovom slucaju nemas se to nigdje ni kladit mislim .. bitno je da ce oni ispast i to je to
Evo sad @Rade Koncar to ima smisla .. sigurica .. ali sigurica hokej bogami tesko jucer sam fulo siguricu hokej 1.50 @kurty Al et vidjet cemo
Globus wrote:znam i za to .. al to je u igri .. ovdje je bilo vremena da neko prokopa al jbg .. Tako da sumnjam da ovaj gore ima one dojave na koje ja i ti mislimo to su neke njegove "dojave" Isto da ja sad napisem dojavu da ce Celik ostat u ligi .. a znamo svi da nece
kolika je kvota na celik???
Ma zezam se .. nije bitna kvota u ovom slucaju nemas se to nigdje ni kladit mislim .. bitno je da ce oni ispast i to je to
Evo sad @Rade Koncar to ima smisla .. sigurica .. ali sigurica hokej bogami tesko jucer sam fulo siguricu hokej 1.50 @kurty Al et vidjet cemo
sto su ti smajlici, ne stavis ih i covjek odma' pomisli da si ozbiljan, jbg, jesam iz bosne al' nisam iz vica
gdje nam je onaj elektricar iz zagreba, sa dojavama???
PostPostao/la Rade Koncar dana 24/12/2009 23:42
nista onda neka uzme onaj li uzme za sutra ruski hokej
Zajebito Ja nista nisam uplatio jos .. Ispunio i klikno confirm al nisam i OK nesto me omelo i zaboravio i otiso gledat chelsea tek kasnije dosao vidim da nisam uplatio tako da malo ganjam ovo live .. za sad mi ide odlicno pa cu kasnije odigrat one sto pocinju u 4 sata
Jao rezultata... ako je ''prvi se macici u vodu bacaju'', onda ok, ali ako ovako nastavi
a bas sam zgrn'o fine pare u nedjelju, i sad ovi engleski krelci pozobase. Ne kaze se dzaba: ''vrati koko sto si pozobala ''
A vidis sta se meni desilo .. naravno .. bio sam stavio 2 na chelsea a eto nije lose .. imao sam 3 € jutros a na chelsea live kladjenju i west hamu dobar sad imam 8€ da hoce do kraja dana svaka utakmica live kladjenjem donijet ovoliko ihhhh I nemojte se smijat ciframa da znate kako je to zaraza kad pocnete live kladjenje
Rade Koncar wrote:Sigurica 10/10
15:30h Subota 26.Dez`09. Wales
Airbus UK B. - Newi Cefn Druids Tip 1 (1.45)
RedStarCafe @ 12:59 |Isključeno | Komentari: 0
Mislim da je prolaz onih dojava bio 100 % Zar nije lakse napisat .. mislim da ce biti to i to radi toga i toga .. ili samo staviti par i et .. nego pisati dojava .. sigurnost 10/10 i ofulat
Ja sam prije jedno godinu mozda .. par puta dobivo po 40-50 KM na hokeju tako sto sam igrao kec ako je koeficijent 1.90-2.10 .. to mi reko frend .. al kasnije sam skonto da sam samo srece imao i prestao sa tim sistemom