Pa nisam ja baš tako mladwewa wrote:to ti je do onog hodanja od kompa do frizideraIrish wrote:Selam alejk!
dokleN smo? jel ovo pola tri![]()
meni danas nesto guravo, grlo mi se zalijepilo![]()
ofr - dje ce ti dusha?! to se fino ponudi servis i trampa za iftar... sjoooo, ovih mladih generacija, jelde Manijace?
Ramazan, opet ;)
- ofr
#4251 Re: Ramazan, opet ;)
- oldschool
#4252 Re: Ramazan, opet ;)
Haha, tebe je lagano zapaliti, nadam se, da je serviser pošten.bijela wrote:elizabeta, razumijem tvoju muku - meni kad uđe virus u lptp, ja ga samo ištekam, u torbu i pravac na servis..
da mu poprave neki drajver, hardver, mrežne ploče.. i tako to
- elizabeth a
#4253 Re: Ramazan, opet ;)
Ma ista sam ti takva, samo što ja imam šefove koji odlučuju kad, šta i kakobijela wrote:elizabeta, razumijem tvoju muku - meni kad uđe virus u lptp, ja ga samo ištekam, u torbu i pravac na servis..
da mu poprave neki drajver, hardver, mrežne ploče.. i tako to
Onaj čiko zna napamet šta treba raditi kad mu ja odem - uvijek isto
Morat ću se sama naučiti oko tih đakonija, nema mi druge
- BHF_Manijak
#4254 Re: Ramazan, opet ;)
Mladi mladi...Nista bez mladihwewa wrote:to ti je do onog hodanja od kompa do frizideraIrish wrote:Selam alejk!
ofr - dje ce ti dusha?! to se fino ponudi servis i trampa za iftar... sjoooo, ovih mladih generacija, jelde Manijace?
Bijela,ima li zedji?!
- Irish
#4255 Re: Ramazan, opet ;)
oj jasta je, a ja mislila niko me ne vidiwewa wrote:to ti je do onog hodanja od kompa do frizideraIrish wrote:Selam alejk!
ja sam danas pozvana na iftar pa mi to malo remeti koncepciju, jerbo inace jedva docekam kad ce pola pet-pet da pocnem sta praviti( brzo mi vrijeme prodje)...a danas valja dogurati bRez Otih obaveza
- plemba
#4256 Re: Ramazan, opet ;)
ljudi moji, kako ste vi sad svi skupa tako? 
- wewa
#4257 Re: Ramazan, opet ;)
sta vam te djevojke ne daju ni da iftarite?! ajmeeeeeeeeee..ofr wrote:Pa nisam ja baš tako mladwewa wrote:to ti je do onog hodanja od kompa do frizideraIrish wrote:Selam alejk!
ofr - dje ce ti dusha?! to se fino ponudi servis i trampa za iftar... sjoooo, ovih mladih generacija, jelde Manijace?a i morao bi pitati djevojku smijem li ja to
- ofr
#4258 Re: Ramazan, opet ;)
Gladah i rahat u isto vrijemeplemba wrote:ljudi moji, kako ste vi sad svi skupa tako?
- ofr
#4259 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote:sta vam te djevojke ne daju ni da iftarite?! ajmeeeeeeeeee..
- wewa
#4260 Re: Ramazan, opet ;)
hmmm, i mene zanima otkud ti sve to znas?ofr wrote:wewa wrote:sta vam te djevojke ne daju ni da iftarite?! ajmeeeeeeeeee..Pa nije baš jednostavno kad joj kažeš, ej ljubavi sutra idem na iftar, pozvala me jedna forumašica i da joj usput popravim računar. Mlaša je od mene i single je
- elizabeth a
#4261 Re: Ramazan, opet ;)
Ne znaš ti toofr wrote:wewa wrote:sta vam te djevojke ne daju ni da iftarite?! ajmeeeeeeeeee..Pa nije baš jednostavno kad joj kažeš, ej ljubavi sutra idem na iftar, pozvala me jedna forumašica i da joj usput popravim računar. Mlaša je od mene i single je
Ako je baš toliki problem, ti samo popravi računar, ne moramo se mi iftariti zajedno
- Irish
#4262 Re: Ramazan, opet ;)
pojedinacno-guravoofr wrote:Gladah i rahat u isto vrijemeplemba wrote:ljudi moji, kako ste vi sad svi skupa tako?
kakav je meni za iftar u VF-u veceras?
- wewa
#4263 Re: Ramazan, opet ;)
ne znam za VF, ja planiram tarhanu na paradajzu (od sinoc) i morebit kakve rezance s curetinom...
- plemba
#4264 Re: Ramazan, opet ;)
ne znam, ali ako pogodim opet piletinu i krompir, bicu jako happyIrish wrote:pojedinacno-guravoofr wrote:Gladah i rahat u isto vrijemeplemba wrote:ljudi moji, kako ste vi sad svi skupa tako?(ja za sebe)..
kakav je meni za iftar u VF-u veceras?
- Irish
#4265 Re: Ramazan, opet ;)
ee duusha draagaplemba wrote: ne znam, ali ako pogodim opet piletinu i krompir, bicu jako happy
pa moze li skromnije biti?... pa da ostanes unhappy?
- Irish
#4266 Re: Ramazan, opet ;)
aferim! ti si vjerna corbicama i tarhanicama svaki danwewa wrote:ne znam za VF, ja planiram tarhanu na paradajzu (od sinoc) i morebit kakve rezance s curetinom...
zato ja odmah na vruc somun predjem
- wewa
#4267 Re: Ramazan, opet ;)
pa krepala bih da navalim na suho...Irish wrote:aferim! ti si vjerna corbicama i tarhanicama svaki danwewa wrote:ne znam za VF, ja planiram tarhanu na paradajzu (od sinoc) i morebit kakve rezance s curetinom...ja slabo, zasiti me pa ne mogu ostalo
![]()
zato ja odmah na vruc somun predjem
- plemba
#4268 Re: Ramazan, opet ;)
meni nekad mrsko supu srkati, ne mogu docekat da dodem do glavnog jelawewa wrote:pa krepala bih da navalim na suho...Irish wrote:aferim! ti si vjerna corbicama i tarhanicama svaki danwewa wrote:ne znam za VF, ja planiram tarhanu na paradajzu (od sinoc) i morebit kakve rezance s curetinom...ja slabo, zasiti me pa ne mogu ostalo
![]()
zato ja odmah na vruc somun predjemmada bih to najradije.
- Irish
#4269 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote:pa krepala bih da navalim na suho...Irish wrote:aferim! ti si vjerna corbicama i tarhanicama svaki danwewa wrote:ne znam za VF, ja planiram tarhanu na paradajzu (od sinoc) i morebit kakve rezance s curetinom...ja slabo, zasiti me pa ne mogu ostalo
![]()
ja to nadoknadim litrom cedevite hladne, onda griz ili dva pa onda pripalim
a tek poslije nekad, mogu ono pravo navaliti
- BHF_Manijak
#4270 Re: Ramazan, opet ;)
Eh onda ti nebi hajra od zivota biloofr wrote:wewa wrote:sta vam te djevojke ne daju ni da iftarite?! ajmeeeeeeeeee..Pa nije baš jednostavno kad joj kažeš, ej ljubavi sutra idem na iftar, pozvala me jedna forumašica i da joj usput popravim računar. Mlađa je od mene i single je
- Irish
#4271 Re: Ramazan, opet ;)
pa ne rece ti...desi li se da ti "ne utrefe", ili mozes birati te varijacije u VF-u?plemba wrote: meni nekad mrsko supu srkati, ne mogu docekat da dodem do glavnog jela![]()
okupili bi se mozda nekad tamo, pa da znam kako to hoda
- BHF_Manijak
#4272 Re: Ramazan, opet ;)
Ja mislim da to inace u tim restoarinami hoda tako,da ti oni donesu sta hoce,tj imas otprilike nekoliko pnuda menija i ne mozes kombinovati...Npr supa,predjelo,pita,glavno jelo dolma neka,kolac kao desert i kafa.Druga ponuda je nesto drugo itd itd I ne mozes ti kombinaciju praviti kakvu zelis,da kazes eh ja cu to kao predjelo,to za glavno jelo,poslije ovaj kolac i sl...Ako grijesim,ispravite meIrish wrote:pa ne rece ti...desi li se da ti "ne utrefe", ili mozes birati te varijacije u VF-u?plemba wrote: meni nekad mrsko supu srkati, ne mogu docekat da dodem do glavnog jela![]()
- plemba
#4273 Re: Ramazan, opet ;)
ima iftarski meni, obicno se bira između dva glavna jela... piletina ili ćufte itd. taj meni je 5.90Irish wrote:pa ne rece ti...desi li se da ti "ne utrefe", ili mozes birati te varijacije u VF-u?plemba wrote: meni nekad mrsko supu srkati, ne mogu docekat da dodem do glavnog jela![]()
a ostalo je uobicajeno, kao i svaki dan
- wewa
#4274 Re: Ramazan, opet ;)
i tako do sehura k'o nocasIrish wrote:wewa wrote:pa krepala bih da navalim na suho...Irish wrote: aferim! ti si vjerna corbicama i tarhanicama svaki danja slabo, zasiti me pa ne mogu ostalo
![]()
![]()
ja to nadoknadim litrom cedevite hladne, onda griz ili dva pa onda pripalimsa kahvom naravice
![]()
a tek poslije nekad, mogu ono pravo navalitima da je i to sve- malo slatko,malo slano, pa ne znasm na kraju cega am se najela
- Irish
#4275 Re: Ramazan, opet ;)
ma ja, tako sam i mislila... prvu noc smo iftarili vani i sreca pa bi tope i pite
glavno jelo nisam okusila
hajde, vamo bar mozes birati izmedju cufti i piletine
e moja wewa, vidis kako sam sebi naskodila nocas, veceras cu pametnije postupiti mada to mislim svaki dan
doduse u gostima sam na iftaru, necu moci birati puno
hajde, vamo bar mozes birati izmedju cufti i piletine
e moja wewa, vidis kako sam sebi naskodila nocas, veceras cu pametnije postupiti mada to mislim svaki dan
doduse u gostima sam na iftaru, necu moci birati puno