Sarajevski taksisti- dno dna

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nika_Vos

#4251 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Nika_Vos »

WOW :lol:
Sodom1 wrote:Odlicno je da od foruma ima koristi
Ima koristi i dobre raje :izet:
muha_sa wrote:
Nika_Vos wrote:muha_sa
bilo nam je PRE lijepo (u kratkoj posjeti) :)
:thumbup: :-D

dodjite nam opet :-D
SIGURNO hocemo :-D

PS A moramo što prije "izvući" i ostale Berberove grafike :wink:

Uživajte, nadam se da ćemo imat lijepo indijansko ljeto 8)
Last edited by Nika_Vos on 15/09/2014 18:40, edited 1 time in total.
NeenaSa

#4252 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by NeenaSa »

Jon Spencer wrote:
Pa naravno da vam je bilo lijepo potrošili ste po 100 eura hadžijali se, opijali, vozali taxijem, pušili nargile, žderali ćevape bez luka, sažaljevali nas gledajući ratni tunel, vozili kočijom na vrelo bosne. Nikakve fajde od vas, hostel na vas naravno nije platio porez ni taxu, vozali se žutim taxijem koji nema niti jedno legalno vozilo niti prijavljenog vozača, samo bezveze zauzimate mjesto po čaršiji dok se bogata braća iz Kuvajta i ostalih bratskih zemalja moraju gurati u redovima zbog vas! Sličan ili skromniji ekvivalent provoda u ZG (ako je to moguće ZG i provod u istoj rečenici) bi te došao najmanje 5oo ojra.
:facepalm: Al', fakat, :facepalm:

Jesi li uopce svjestan sto si mislis. Ovakvi gosti, sa pozitivnim iskustvom, dovesce jos vise gostiju.

Iii ... da , bogati Kuvajcani moraju sa "sitnom" rajom stajati u redu. :-) :izet:

Bem ti zivot, koji debilizam.
strong69

#4253 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by strong69 »

Jon Spencer wrote:
Sodom1 wrote:Znaci fora je potrositi sto vise love .Naravno niko si i nista ako ne dopustis da te taxisti oderu ko janjca
Evo pitaj ovog stronga on je prejak ekonomist vjerujem da će ti znati objasniti u čemu je fol. A u međuvremenu napuni rezervoar i vozaj besplatno turiste sa aerodroma, naravno povedi ih sve kući na ručak i konak. Na rastanku im naravno kupi neki suvenir jer ipak si ti počašćen njihovim dolaskom.
Bože sačuvaj. Neko bi rekao da ih zaista besplatno vozite.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#4254 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Entropio »

Holland Taxi. Umjesto klasicnog taksimetra stave smartphone, upale neku aplikaciju i ona otkucava. Zna li neko na kojem principu funkcionise? GPS ili samo onako kuca kako vrijeme prolazi?
seoBIH

#4255 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by seoBIH »

gps+vrijeme i zaista tačno radi.
samir_smts

#4256 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by samir_smts »

ja nemam neko lose iskustvo, al ih nabijem sve :izet: :izet: :izet: picke na zene i pedercice galame
kucniljubimac

#4257 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by kucniljubimac »

Ommadawn wrote:Boravih u Tuzli sedam dana i svaki dan sam se vozio taksijem i to po nekoliko puta.
Ono sto sam zapazio:
- voze za gotovo smijesnu cijenu, cini mi se i prenisku.
- sve i jedan taksi je bio bezprijekorno cist unutra
- NIJEDAN taksista nije pusio u autu - u vecini taksija postoji znak "pusenje zabranjeno"
- sve i jedan taksista je bio ljubazan, prijatan, i nije bilo nikakve "sanerske" price cemu su sarajevski taksisti skloni. Razgovor nisu nikada zapocinjali prvi.
- vozili su po propisima, nije bilo nikakvog vratolomnog ulijetanja
- cinili su sve da se musterija osjeca udobno - mnogi bi upitali "da upalim klimu", "je li vam vruce/hladno", "imate li prostor za noge".

Ovo nije prvi put da boravim u Tuzli, boravio sam i prije ali bas NIJEDNOM nisam imao lose iskustvo iako sam cuo o tome, jer naravno - budala ima svugdje.

Taksisti iz Sarajevotaxija bi trebali na obuku o ponasanju i nacinu rada sa musterijama kod Tuzlaka. Mozda tako povecaju promet.

I da ne zaboravim - bez obzira da li su vozili Dacije ili Mercedesa, ponasali su se isto.
Malo je off, al' taxi u tz je ludnica cista, fakat bi se mnogi mogli ugledati na njih.Cijena 1.5km, svako skretanje 0.50+ (al to rijetko koji forsira) osim ako nisi uzeo taxi na autobus.stanici
1 me zavrnuo samo, i to hvala mu na tome, jer sam debil na 10 minuta od odredista trazio taxi a on napravio 9 skretanja :-D
Jon Spencer

#4258 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

kucniljubimac wrote:
Ommadawn wrote:Boravih u Tuzli sedam dana i svaki dan sam se vozio taksijem i to po nekoliko puta.
Ono sto sam zapazio:
- NIJEDAN taksista nije pusio u autu - u vecini taksija postoji znak "pusenje zabranjeno"
- sve i jedan taksista je bio ljubazan, prijatan, i nije bilo nikakve "sanerske" price cemu su sarajevski taksisti skloni. Razgovor nisu nikada zapocinjali prvi.
- cinili su sve da se musterija osjeca udobno - mnogi bi upitali "da upalim klimu", "je li vam vruce/hladno", "imate li prostor za noge".

Ovo nije prvi put da boravim u Tuzli, boravio sam i prije ali bas NIJEDNOM nisam imao lose iskustvo iako sam cuo o tome, jer naravno - budala ima svugdje.

Taksisti iz Sarajevotaxija bi trebali na obuku o ponasanju i nacinu rada sa musterijama kod Tuzlaka. Mozda tako povecaju promet.

I da ne zaboravim - bez obzira da li su vozili Dacije ili Mercedesa, ponasali su se isto.
Malo je off, al' taxi u tz je ludnica cista, fakat bi se mnogi mogli ugledati na njih.Cijena 1.5km, svako skretanje 0.50+ (al to rijetko koji forsira) osim ako nisi uzeo taxi na autobus.stanici
1 me zavrnuo samo, i to hvala mu na tome, jer sam debil na 10 minuta od odredista trazio taxi a on napravio 9 skretanja :-D
Čuj broje skretanja, to neka video igrica ili hali gali. Imaš to kod nas u pionirskoj 1 KM 5 minuta skretanja. Jel skuplje lijevo skretanje od desnog? Koliko pravo je pravo mislim ono ako ima krivina. Dijete drago nije ti to taxi.
Jon Spencer

#4259 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Nika_Vos wrote:WOW :lol:
Sodom1 wrote:Odlicno je da od foruma ima koristi
Ima koristi i dobre raje :izet:
muha_sa wrote:
:thumbup: :-D

dodjite nam opet :-D
SIGURNO hocemo :-D

PS A moramo što prije "izvući" i ostale Berberove grafike :wink:

Uživajte, nadam se da ćemo imat lijepo indijansko ljeto 8)

Kakva ti i Berber, a možeš izvući samo njegove modele (ima ih na forumu bruka).
Jon Spencer

#4260 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

Entropio wrote:Holland Taxi. Umjesto klasicnog taksimetra stave smartphone, upale neku aplikaciju i ona otkucava. Zna li neko na kojem principu funkcionise? GPS ili samo onako kuca kako vrijeme prolazi?
Holand taxi = divlji taxi, jel ti tražio da potpišeš ugovor?
Jon Spencer

#4261 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

NeenaSa wrote:
Jon Spencer wrote:
Pa naravno da vam je bilo lijepo potrošili ste po 100 eura hadžijali se, opijali, vozali taxijem, pušili nargile, žderali ćevape bez luka, sažaljevali nas gledajući ratni tunel, vozili kočijom na vrelo bosne. Nikakve fajde od vas, hostel na vas naravno nije platio porez ni taxu, vozali se žutim taxijem koji nema niti jedno legalno vozilo niti prijavljenog vozača, samo bezveze zauzimate mjesto po čaršiji dok se bogata braća iz Kuvajta i ostalih bratskih zemalja moraju gurati u redovima zbog vas! Sličan ili skromniji ekvivalent provoda u ZG (ako je to moguće ZG i provod u istoj rečenici) bi te došao najmanje 5oo ojra.
:facepalm: Al', fakat, :facepalm:

Jesi li uopce svjestan sto si mislis. Ovakvi gosti, sa pozitivnim iskustvom, dovesce jos vise gostiju.

Iii ... da , bogati Kuvajcani moraju sa "sitnom" rajom stajati u redu. :-) :izet:

Bem ti zivot, koji debilizam.
Nek ih ne dovodi matere ti. Šta će nam kokuzi'!?
Jon Spencer

#4262 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

drugi profil wrote:Odlicno. Samo nastavi docaravati taj mentalitet.

----------------------------------
...debelim prstima s male tastature...
Evo i bezkičmenog! Objasni nam sve bezkičmenjak. Najjači si lik na forumu.
drug_profi

#4263 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by drug_profi »

Jon Spencer wrote:

Daj jos. Daj. Koja si ti nakarada jbt.

Jon Spencer

#4264 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

drugi profil wrote:
Jon Spencer wrote:

Pokvarili su ti se postovi nekada si znao i poneki argument isukati, ali ovo sad je bjedno tek poneki pokušaj uvrede. Zreo za penziju.
drug_profi

#4265 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by drug_profi »

Jon Spencer wrote:
drugi profil wrote:
Jon Spencer wrote:

Pokvarili su ti se postovi nekada si znao i poneki argument isukati, ali ovo sad je bjedno tek poneki pokušaj uvrede. Zreo za penziju.
Ti si sav jedan veliki....argument. Ne moram ja ni jedne napisati. Ti si maskota teme.

Jon Spencer

#4266 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

drugi profil wrote: Ti si sav jedan veliki....argument. Ne moram ja ni jedne napisati. Ti si maskota teme.

Stvarno me držiš za budalaša?!
drug_profi

#4267 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by drug_profi »

Sav si taki.

Ommadawn

#4268 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Ommadawn »

Jon Spencer - jesi li ti taksista?
Jon Spencer

#4269 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

drugi profil wrote:Sav si taki.

To mi je hvala a nekada sam u tebi imao velikog prijatelja!
JThomas

#4270 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by JThomas »

ako se nekad bude pravila ta neka svjetska vlada, treba je napraviti od taksista i frizerki. jer to su ljudi koji imaju i znaju rješenje za svaki problem ovog svijeta. a zadovoljila bi se i spolna ravnopravnost.
drug_profi

#4271 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by drug_profi »

Ma hade specijalac? Mozes li sta bolje smislit? A izvini ti si taxo. Tebi je IQ kao broj cipele. Maximum su ti te standovske zajebancije.

Jon Spencer

#4272 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Jon Spencer »

uvijek me dobro nasmiješ
drugi profil wrote:Cuje se na ulici sinoc ono "tirlulu". Pita zena jel to policija dole? Reko - jok, lopov je.

...s mobilnog...
:lol:
Nika_Vos

#4273 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by Nika_Vos »

Džone ne samo grafike nego i ulja na platnu, niš nečemo ostavit :srce:
A imamo i modele, bavimo se dresurnim jahanjem, uzgred :*
Živ i zdrav biJo!
L u c i f e r

#4274 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by L u c i f e r »

Pohvale za jednog mladog taksistu žutog taksija, profesionalno i pristojno.
kucniljubimac

#4275 Re: Sarajevski taksisti- dno dna

Post by kucniljubimac »

Jon Spencer wrote:
kucniljubimac wrote:
Ono sto sam zapazio:

Čuj broje skretanja, to neka video igrica ili hali gali. Imaš to kod nas u pionirskoj 1 KM 5 minuta skretanja. Jel skuplje lijevo skretanje od desnog? Koliko pravo je pravo mislim ono ako ima krivina. Dijete drago nije ti to taxi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :kiss:
Post Reply