Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- HAVANA
#4251 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam.
Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo .
E necemo tako dino.Ide sauna,bazen,fitnes i oni kurcici s mlijekom 
- konjislav
#4252 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne znam zašto misliš da trolam. Kroz dosta postova sam ovdje postavljao lične situacije i iskustva i ne znam zašto bih lagao? Da tebi žabaru bude lakše, što narod ne ide i ne remeti i rizikuje tvoje blagostanje u žabarskoj republici.insomnia78 wrote:Ma nece ni on. Trola lik
- insomnia78
#4253 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
U Fr svakako rijetko ko dolazi tako da ti prica ne pije vode. A eto vidili smo kako se i u Njemacku ide. Pola ih bude vracenokonjislav wrote:Ne znam zašto misliš da trolam. Kroz dosta postova sam ovdje postavljao lične situacije i iskustva i ne znam zašto bih lagao? Da tebi žabaru bude lakše, što narod ne ide i ne remeti i rizikuje tvoje blagostanje u žabarskoj republici.insomnia78 wrote:Ma nece ni on. Trola lik
-
Hendrix
#4254 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije u pitanju zavist nego ton kojim se on obraca svima koji su ispod njega, a po prici mu svi smo ispod i kokuzi teski.muha_sa wrote:Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša![]()
recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta![]()
trebam ga pljuvat zbog togail provjeravat da li ima i jok
![]()
![]()
briga me ima li il jok![]()
znam ja da nemam i nemam se cime hvalit osim svojom djecom a najviše sa svojim neprocjenjivim bogatstvom-mojim unucadima
al mi to ne daje za pravo da zavidim onom ko je poštenim radom sve to zaradio i da bogda oko mene bili sve sami miloneri a neka mene ovakvog kakav sam--elhamdulila sucur
Jedini on prozivio svijeta od svih nas pa sad da nam drzi lekcije kako se gdje zivi. To je fol.
Kvadrati...stanovi...to me ne interesuje. Niko ovde ne nabraja sta ima osim njega ionako.
- muha_sa
#4255 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
HAVANA wrote:Mozda kad te raska pegla.Ja te ne mogu zamislit zivcanog.
u sebi se žderem jer njoj ne smijem ništa
- muha_sa
#4256 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ma dobro to-razumijemHendrix wrote:Nije u pitanju zavist nego ton kojim se on obraca svima koji su ispod njega, a po prici mu svi smo ispod i kokuzi teski.muha_sa wrote:Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša![]()
recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta![]()
trebam ga pljuvat zbog togail provjeravat da li ima i jok
![]()
![]()
briga me ima li il jok![]()
znam ja da nemam i nemam se cime hvalit osim svojom djecom a najviše sa svojim neprocjenjivim bogatstvom-mojim unucadima
al mi to ne daje za pravo da zavidim onom ko je poštenim radom sve to zaradio i da bogda oko mene bili sve sami miloneri a neka mene ovakvog kakav sam--elhamdulila sucur
Jedini on prozivio svijeta od svih nas pa sad da nam drzi lekcije kako se gdje zivi. To je fol.
Kvadrati...stanovi...to me ne interesuje. Niko ovde ne nabraja sta ima osim njega ionako.
al neka, smeta ti ti preskoci
imam u famEliji jednog koji od 92. živi u Danskoj--sjecam se da je oko mog tristaca oblijeto i milovo ga kao da je spejs šatl
jedino sam alergican na laži koje se podmecu o periodu od Juge do agresije na BiH i do dana današnjeg
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4257 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zvizmuha_sa wrote: ma dobro to-razumijem
al neka, smeta ti ti preskocinisam niciji advokat nego se onako osvrnuh pošto sam dugo na forumu i upratio sam da se u zadnje vrijeme skoro sve i jedna tema pretvori u prepucavanje
koji ce im to klinac
kakvo ba prepucavanje
nek se fali i nek se ruga kokuzima--zalibo me racku
preskocim i furam
imam u famEliji jednog koji od 92. živi u Danskoj--sjecam se da je oko mog tristaca oblijeto i milovo ga kao da je spejs šatl![]()
![]()
sad dolazi sa nakim audijima kvatro koje ja ne mogu za svojih 5 života zaradit nit imat--krene mi prosipat šuplju, al ga brzo vrnem na mjesto kojem pripada
mene su ovako ucili--U dobru se ne povisi u zlu se ne ponizi
![]()
jedino sam alergican na laži koje se podmecu o periodu od Juge do agresije na BiH i do dana današnjeg
- animals
#4258 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vratio se Sime..ko zna gdje je bio..HAVANA wrote:A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam.Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo .
eno ga za raju golove zabijo..
- muha_sa
#4259 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tomahawk11 wrote:Zvizmuha_sa wrote: ma dobro to-razumijem
al neka, smeta ti ti preskocinisam niciji advokat nego se onako osvrnuh pošto sam dugo na forumu i upratio sam da se u zadnje vrijeme skoro sve i jedna tema pretvori u prepucavanje
koji ce im to klinac
kakvo ba prepucavanje
nek se fali i nek se ruga kokuzima--zalibo me racku
preskocim i furam
imam u famEliji jednog koji od 92. živi u Danskoj--sjecam se da je oko mog tristaca oblijeto i milovo ga kao da je spejs šatl![]()
![]()
sad dolazi sa nakim audijima kvatro koje ja ne mogu za svojih 5 života zaradit nit imat--krene mi prosipat šuplju, al ga brzo vrnem na mjesto kojem pripada
mene su ovako ucili--U dobru se ne povisi u zlu se ne ponizi
![]()
NIje Zvizonja--al je tu negdje
da se razumijemo
forum je nešto drugo
mogu se sa HAVANOM prepucavat i kukat što mi je uzeo kljuc od apartmana
mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš
- Edin H.
#4260 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jesi li to na 87 bio sletio?HAVANA wrote:A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam.Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo .
Ti se izgleda hraniš onim žitaricama ko Johnny
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4261 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kako da se iskupimmuha_sa wrote:Tomahawk11 wrote: mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš![]()
- uglavnomja
#4262 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pusti to ... vjestacke kerefekeHAVANA wrote:A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam.Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo .
samo prirodno
vino
meza sir
desert jabuke, jagode
- muha_sa
#4263 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
nauci citiratTomahawk11 wrote:Kako da se iskupimmuha_sa wrote:Tomahawk11 wrote: mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš![]()
- animals
#4264 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam ko i Havana..uglavnomja wrote:pusti to ... vjestacke kerefekeHAVANA wrote:A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam.Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo .
samo prirodno
vino
meza sir
desert jabuke, jagode
jedem i sir i jabuke, pa red speka, pa pivo..pa..
i imamo isto kg..
- muha_sa
#4265 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Evo najsvježiji primjer mog jarana bravara kojeg sam HAVANI preporucio
Nece šupak o tome da prica jer su ga pojedini naljepili kad je govorio da dobar majstor vazda ima posla--zato cu ja napisat
Pogodio sa HAVANOM poso da mu nešto od bravarije odradi
za ruke ce mu uzet 3,5 milje
ne vjerujem da ce radit više od 20 dana
covjek se satra od posla--jedva uganjo termin
Nece šupak o tome da prica jer su ga pojedini naljepili kad je govorio da dobar majstor vazda ima posla--zato cu ja napisat
Pogodio sa HAVANOM poso da mu nešto od bravarije odradi
covjek se satra od posla--jedva uganjo termin
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4266 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
muha_sa wrote: nauci citirat
- vjesticanametli
#4267 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
platis nam svima cevOpeTomahawk11 wrote:Kako da se iskupimmuha_sa wrote:Tomahawk11 wrote: mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš![]()
- muha_sa
#4268 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ja nakav posni siranimals wrote:
Ja sam ko i Havana..
i imamo isto kg..
kuku meni na šta spadoh
- insomnia78
#4269 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ope Muha i Havana zajebaju narod? Jel vam prico Havana kako je na Hvaru?

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4270 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
S ove teme ili cijelom forumuvjesticanametli wrote:platis nam svima cevOpe
- vjesticanametli
#4271 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
jok...tebi, muhi i meniTomahawk11 wrote:S ove teme ili cijelom forumuvjesticanametli wrote:platis nam svima cevOpe
- muha_sa
#4272 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pelješacinsomnia78 wrote:Ope Muha i Havana zajebaju narod? Jel vam prico Havana kako je na Hvaru?
na Hvar se ode nako--malo da guJca puta vidi
ja ne idem ni do Neuma
- vjesticanametli
#4273 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
poslacu ti ojre pa kupi mesa....nasucu manje u audijamuha_sa wrote:ja nakav posni siranimals wrote:
Ja sam ko i Havana..
i imamo isto kg..naku crvenu rižu samljeo pa se sU njom zasipam
![]()
kuku meni na šta spadoh![]()
![]()
- insomnia78
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4275 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dobro je, ja već počeo zvati banke za kreditvjesticanametli wrote:jok...tebi, muhi i meniTomahawk11 wrote:S ove teme ili cijelom forumuvjesticanametli wrote:platis nam svima cevOpe![]()