Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#4251 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by HAVANA »

A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam. :twisted: Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo . :shock: E necemo tako dino.Ide sauna,bazen,fitnes i oni kurcici s mlijekom :twisted:
konjislav

#4252 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by konjislav »

insomnia78 wrote:Ma nece ni on. Trola lik
Ne znam zašto misliš da trolam. Kroz dosta postova sam ovdje postavljao lične situacije i iskustva i ne znam zašto bih lagao? Da tebi žabaru bude lakše, što narod ne ide i ne remeti i rizikuje tvoje blagostanje u žabarskoj republici.
insomnia78

#4253 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

konjislav wrote:
insomnia78 wrote:Ma nece ni on. Trola lik
Ne znam zašto misliš da trolam. Kroz dosta postova sam ovdje postavljao lične situacije i iskustva i ne znam zašto bih lagao? Da tebi žabaru bude lakše, što narod ne ide i ne remeti i rizikuje tvoje blagostanje u žabarskoj republici.
U Fr svakako rijetko ko dolazi tako da ti prica ne pije vode. A eto vidili smo kako se i u Njemacku ide. Pola ih bude vraceno
Hendrix

#4254 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Hendrix »

muha_sa wrote:Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša :-) :-) recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta :?
trebam ga pljuvat zbog toga :? il provjeravat da li ima i jok :? :-)
briga me ima li il jok :-)
znam ja da nemam i nemam se cime hvalit osim svojom djecom a najviše sa svojim neprocjenjivim bogatstvom-mojim unucadima :-D

al mi to ne daje za pravo da zavidim onom ko je poštenim radom sve to zaradio i da bogda oko mene bili sve sami miloneri a neka mene ovakvog kakav sam--elhamdulila sucur :D
Nije u pitanju zavist nego ton kojim se on obraca svima koji su ispod njega, a po prici mu svi smo ispod i kokuzi teski.

Jedini on prozivio svijeta od svih nas pa sad da nam drzi lekcije kako se gdje zivi. To je fol.

Kvadrati...stanovi...to me ne interesuje. Niko ovde ne nabraja sta ima osim njega ionako.
muha_sa

#4255 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Mozda kad te raska pegla.Ja te ne mogu zamislit zivcanog. :D
:lol:

u sebi se žderem jer njoj ne smijem ništa :(
muha_sa

#4256 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

Hendrix wrote:
muha_sa wrote:Ne kontam što vam smeta pisanje iliti hvalisanje nekog od forumaša :-) :-) recimo Melbourna
covjek piše da ima neke apartmane, stanove kurce palce--pa šta :?
trebam ga pljuvat zbog toga :? il provjeravat da li ima i jok :? :-)
briga me ima li il jok :-)
znam ja da nemam i nemam se cime hvalit osim svojom djecom a najviše sa svojim neprocjenjivim bogatstvom-mojim unucadima :-D

al mi to ne daje za pravo da zavidim onom ko je poštenim radom sve to zaradio i da bogda oko mene bili sve sami miloneri a neka mene ovakvog kakav sam--elhamdulila sucur :D
Nije u pitanju zavist nego ton kojim se on obraca svima koji su ispod njega, a po prici mu svi smo ispod i kokuzi teski.

Jedini on prozivio svijeta od svih nas pa sad da nam drzi lekcije kako se gdje zivi. To je fol.

Kvadrati...stanovi...to me ne interesuje. Niko ovde ne nabraja sta ima osim njega ionako.
ma dobro to-razumijem

al neka, smeta ti ti preskoci :thumbup: nisam niciji advokat nego se onako osvrnuh pošto sam dugo na forumu i upratio sam da se u zadnje vrijeme skoro sve i jedna tema pretvori u prepucavanje :-) koji ce im to klinac :-) kakvo ba prepucavanje :-) nek se fali i nek se ruga kokuzima--zalibo me racku :-) preskocim i furam
imam u famEliji jednog koji od 92. živi u Danskoj--sjecam se da je oko mog tristaca oblijeto i milovo ga kao da je spejs šatl :lol: :lol: :lol: sad dolazi sa nakim audijima kvatro koje ja ne mogu za svojih 5 života zaradit nit imat--krene mi prosipat šuplju, al ga brzo vrnem na mjesto kojem pripada :-) mene su ovako ucili--U dobru se ne povisi u zlu se ne ponizi :thumbup:

jedino sam alergican na laži koje se podmecu o periodu od Juge do agresije na BiH i do dana današnjeg :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#4257 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote: ma dobro to-razumijem

al neka, smeta ti ti preskoci :thumbup: nisam niciji advokat nego se onako osvrnuh pošto sam dugo na forumu i upratio sam da se u zadnje vrijeme skoro sve i jedna tema pretvori u prepucavanje :-) koji ce im to klinac :-) kakvo ba prepucavanje :-) nek se fali i nek se ruga kokuzima--zalibo me racku :-) preskocim i furam
imam u famEliji jednog koji od 92. živi u Danskoj--sjecam se da je oko mog tristaca oblijeto i milovo ga kao da je spejs šatl :lol: :lol: :lol: sad dolazi sa nakim audijima kvatro koje ja ne mogu za svojih 5 života zaradit nit imat--krene mi prosipat šuplju, al ga brzo vrnem na mjesto kojem pripada :-) mene su ovako ucili--U dobru se ne povisi u zlu se ne ponizi :thumbup:

jedino sam alergican na laži koje se podmecu o periodu od Juge do agresije na BiH i do dana današnjeg :-)
Zviz :shock:
animals

#4258 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by animals »

HAVANA wrote:A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam. :twisted: Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo . :shock: E necemo tako dino.Ide sauna,bazen,fitnes i oni kurcici s mlijekom :twisted:
Vratio se Sime..ko zna gdje je bio..
eno ga za raju golove zabijo..
muha_sa

#4259 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
muha_sa wrote: ma dobro to-razumijem

Zviz :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:

NIje Zvizonja--al je tu negdje :-)

da se razumijemo :-D poštujem ja sve to-poštenim radom i sa mnogo prolivene krvi se zaradilo i neka se ima :thumbup: fala dragom bogu :-D al ostani cvrsto na zemlji i ne pricaj bajke onom ko te zna od malih nogu :D

forum je nešto drugo :-) mogu se bacat ublehe, folirat i lagat sakriven iza nekog nicka :-) i zašto bi se ja prepucavo o nebitnim stvarima sa nekim meni to talno nepoznatim :-)

mogu se sa HAVANOM prepucavat i kukat što mi je uzeo kljuc od apartmana :( :lol:
mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš :( :lol:
Edin H.

#4260 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:A prekardasio si,ko i ja.Evo sad rondam. :twisted: Sinoc kutiju ispusio,popio sigurno 6,7 klipaca i 2 kruske,ovala jedno 70 % ja spuco....Izvago se,97 kg .Skoro 10 se udebljo . :shock: E necemo tako dino.Ide sauna,bazen,fitnes i oni kurcici s mlijekom :twisted:
Jesi li to na 87 bio sletio? :shock:

Ti se izgleda hraniš onim žitaricama ko Johnny :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#4261 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:
Tomahawk11 wrote: mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš :( :lol:
Kako da se iskupim :(
uglavnomja

#4262 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by uglavnomja »

pusti to ... vjestacke kerefeke

samo prirodno
vino
meza sir
desert jabuke, jagode :)
muha_sa

#4263 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:
muha_sa wrote:
Tomahawk11 wrote: mogu i sa tobom što mi nisi platio cevape u Zmaju a postavio si slike da mi zazubice vadiš :( :lol:
nauci citirat :lol:
animals

#4264 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by animals »

uglavnomja wrote:
pusti to ... vjestacke kerefeke

samo prirodno
vino
meza sir
desert jabuke, jagode :)
Ja sam ko i Havana..
jedem i sir i jabuke, pa red speka, pa pivo..pa..
i imamo isto kg.. :D
muha_sa

#4265 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

Evo najsvježiji primjer mog jarana bravara kojeg sam HAVANI preporucio :-D

Nece šupak o tome da prica jer su ga pojedini naljepili kad je govorio da dobar majstor vazda ima posla--zato cu ja napisat :D

Pogodio sa HAVANOM poso da mu nešto od bravarije odradi :thumbup: za ruke ce mu uzet 3,5 milje :thumbup: ne vjerujem da ce radit više od 20 dana :-D
covjek se satra od posla--jedva uganjo termin
Tomahawk11
Globalni moderator

#4266 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote: nauci citirat :lol:
:lol: :lol: :thumbup:
vjesticanametli

#4267 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by vjesticanametli »

Tomahawk11 wrote:
muha_sa wrote:
platis nam svima cevOpe :lol:
muha_sa

#4268 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

animals wrote:
Ja sam ko i Havana..
ja nakav posni sir :( naku crvenu rižu samljeo pa se sU njom zasipam :(

kuku meni na šta spadoh :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#4269 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by insomnia78 »

Ope Muha i Havana zajebaju narod? Jel vam prico Havana kako je na Hvaru?
Tomahawk11
Globalni moderator

#4270 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

vjesticanametli wrote:platis nam svima cevOpe :lol:
S ove teme ili cijelom forumu :shock:
vjesticanametli

#4271 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Tomahawk11 wrote:
jok...tebi, muhi i meni :D :lol:
muha_sa

#4272 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by muha_sa »

insomnia78 wrote:Ope Muha i Havana zajebaju narod? Jel vam prico Havana kako je na Hvaru?
Pelješac :-D

na Hvar se ode nako--malo da guJca puta vidi :D

ja ne idem ni do Neuma :( kokuzu je u julu zima :lol:
vjesticanametli

#4273 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

muha_sa wrote:
animals wrote:
Ja sam ko i Havana..
ja nakav posni sir :( naku crvenu rižu samljeo pa se sU njom zasipam :(

kuku meni na šta spadoh :lol: :lol: :lol:
poslacu ti ojre pa kupi mesa....nasucu manje u audija :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4275 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

vjesticanametli wrote:
Tomahawk11 wrote:
jok...tebi, muhi i meni :D :lol:
Dobro je, ja već počeo zvati banke za kredit :skoljka: :mrgreen:
Post Reply