Imas Vispak nas, dobri cajevi za razliku od smeca Seti..Bobi wrote:Podravka čaj od Lipe, piše...Made In Slovenija, jel se pika to ?
Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
-
Nivelacija
#4251 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#4252 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Seti je smeće, Frank, Cedevita isto, Vispak...vala njima ne vjerujem
.
-
Hakiz
#4253 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ti znaš da ja čekam domaći slatkiš. Neka te u kuhinji.SaraFina wrote:Hakiz wrote:Neka je.MarlboroGold wrote:U kuhinji dok cojk radi![]()
Ne trolajte temu. Spisak na sunce!
- beni-bu-man
#4254 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Franz & Sophie jebo ga ti, mojne pit to smece u kesicamaBobi wrote:Podravka čaj od Lipe, piše...Made In Slovenija, jel se pika to ?
- animals
#4255 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Da ima domaceg, ne bi ljudi kupovali stranjsko..
napraviti domacu proizvodnju i zastititi je poticajima je negdje 100 godina daleko
od BIH..
draga moja Sara..ti bi da bojkotujes domace a zastitis strano..
u stvari ono malo jada domaceg..tj, tariguza i sta bi ono jos..
da ima drzave, ona bi nesto proizvodila, i to podsticala, a ne sve uvozila,
jer tako hoce uvozni lobiji..
ko je kriv..svi, odreda..prvo narod, pa politicari..
napraviti domacu proizvodnju i zastititi je poticajima je negdje 100 godina daleko
od BIH..
draga moja Sara..ti bi da bojkotujes domace a zastitis strano..
u stvari ono malo jada domaceg..tj, tariguza i sta bi ono jos..
da ima drzave, ona bi nesto proizvodila, i to podsticala, a ne sve uvozila,
jer tako hoce uvozni lobiji..
ko je kriv..svi, odreda..prvo narod, pa politicari..
-
Bobi
- Forum administrator
#4256 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kupio ja salatu zelenu danas, na p`jaci, Made In Bašta...4 KM za 1 kg 
-
Bobi
- Forum administrator
#4257 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Haj ne zajebavaj, da idem iz Zenice u Sarajevo piti čajbeni-bu-man wrote:Franz & Sophie jebo ga ti, mojne pit to smece u kesicamaBobi wrote:Podravka čaj od Lipe, piše...Made In Slovenija, jel se pika to ?
- animals
#4258 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Akoje domaca, nemoj zalitiBobi wrote:Kupio ja salatu zelenu danas, na p`jaci, Made In Bašta...4 KM za 1 kg
jebo 4 km..
- beni-bu-man
#4259 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Mogu ti poslat, nije belaj jeboga tiBobi wrote:Haj ne zajebavaj, da idem iz Zenice u Sarajevo piti čajbeni-bu-man wrote:Franz & Sophie jebo ga ti, mojne pit to smece u kesicamaBobi wrote:Podravka čaj od Lipe, piše...Made In Slovenija, jel se pika to ?
- Sanjarko
#4260 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ne sprovodiv je. Kupujmo domace je sprovodivo koliko toliko.
- Chef_Sale
#4261 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Interesantno mišljenje.nosara wrote:Lager je smece. I karlsberg i hajneken i tuborg i zuja i karlovacko i sarajevsko. SMECE!Chef_Sale wrote:
http://dnevnik24.com/ozujsko-pivo-osvoj ... atjecanju/
Možda ne zna ni Monde Selection.
Šta ćemo sad?
To piju alkosi koji imaju spaljene nervne zavrsetke...
Uvriježeni stav je da pivo (pogotovo on sa manjim ili srednjim postotkom alkohola) i vino daleko manje utječu na osjetilne pupuljke u odnosu na žestoka alkoholna pića. No, krhko je znanje.
- nosara
#4262 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Poenta je da su lager piva jeftina, razrijedjena, da bi se dobilo na kolicini. Popijes pet zuja i nista.Chef_Sale wrote: Interesantno mišljenje.
Uvriježeni stav je da pivo (pogotovo on sa manjim ili srednjim postotkom alkohola) i vino daleko manje utječu na osjetilne pupuljke u odnosu na žestoka alkoholna pića. No, krhko je znanje.
Popij pet Tomislava, pa se vidimo prekosutra. a da ne govorim o ozbiljnijim kraft pivama gdje se posvecuje paznja svakom dijelu postupka pravljenja.
- MarlboroGold
- animals
#4264 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Skoro 30 godina..
i dabogda vladali jos 130 godina..
i dabogda vladali jos 130 godina..
-
Bodkin
#4265 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Uspjela se posvadjati sa 10 ljudi na temi. Neke bi htjela voditi u zoo, neke i banju, a neke u kuhinju. Ja lude zenske. Tacno treba zapucati u bec da se upozna ova prehlada 
- animals
#4266 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
A sto bi je upoznavao..Bodkin wrote:Uspjela se posvadjati sa 10 ljudi na temi. Neke bi htjela voditi u zoo, neke i banju, a neke u kuhinju. Ja lude zenske. Tacno treba zapucati u bec da se upozna ova prehlada
mozda je susta suprotnost od onoga za sta se predstavlja..
kad bi se svakog upoznavalo ovdje, zavrsilo bi se na psihijatriji..
posebno one sa sportski tema..
-
Bodkin
#4267 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Pa da vidim taj mozak
vjerovatno bi se usput posvadjala sa pola kafane/restorana/kafica
-
decembar2017
#4268 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
sta ces kada su se udruzili na forumu i nacisti, jugonostalgicari, samozvani "bosanci i anti-nacionalisti " da brane finansijere hdz pa im @sara kriva sto poziva na bojkot.Bodkin wrote:Uspjela se posvadjati sa 10 ljudi na temi. Neke bi htjela voditi u zoo, neke i banju, a neke u kuhinju. Ja lude zenske. Tacno treba zapucati u bec da se upozna ova prehlada
- beni-bu-man
#4269 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
niko ovdje nikog ne brani, jednostavno nas boli kurac gdje i sta kupujemo, al za vas ogranicen mozak je to kvantna fizika 
- Humljanin
-
il dottore
#4271 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
decembar2017 wrote:sta ces kada su se udruzili na forumu i nacisti, jugonostalgicari, samozvani "bosanci i anti-nacionalisti " da brane finansijere hdz pa im @sara kriva sto poziva na bojkot.Bodkin wrote:Uspjela se posvadjati sa 10 ljudi na temi. Neke bi htjela voditi u zoo, neke i banju, a neke u kuhinju. Ja lude zenske. Tacno treba zapucati u bec da se upozna ova prehlada
U kakav osinjak ste darnuli
Evo vidis kako je beni bu man napredan, iznad ovih seljackih ideja i gluposti
- SaraFina
#4272 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
decembar2017 wrote:sta ces kada su se udruzili na forumu i nacisti, jugonostalgicari, samozvani "bosanci i anti-nacionalisti " da brane finansijere hdz pa im @sara kriva sto poziva na bojkot.Bodkin wrote:Uspjela se posvadjati sa 10 ljudi na temi. Neke bi htjela voditi u zoo, neke i banju, a neke u kuhinju. Ja lude zenske. Tacno treba zapucati u bec da se upozna ova prehlada
Ma džaba je udruživanje i brojnost. Izdominirala sam ja i u opasnijim verbalnim sukobima
Ovo su kamiličari!
- rumenige_brajtner
#4273 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
izdominirala si jedino u tome kako od sebe napravit što veću budalu. doduše, tu je onaj 18 puta banovani paćenik, ipak br.1, ti si samo izgubila dodir sa realnošću.
- SaraFina
#4274 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ja veze nemam sta ovaj stalker piše, nadam se da će prestati
Voda
BH20 (Sarajevska pivara d.d. - Sarajevo)
LEJLA (Sarajevska pivara d.d. - Sarajevo)
SARAJEVSKA PRIRODNA IZVORSKA VODA (Sarajevska pivara d.d. - Sarajevo)
ESPERANZA (Tešanjska vrela d.o.o. - Tešanj)
TEŠANJSKI DIJAMANT (Tešanjska vrela d.o.o. - Tešanj)
TEŠANJSKI KISELJAK (Zema d.o.o. - Tešanj)
MELI (Bio pool d.o.o., Kladanj)
BISTRICA (Agrocentar d.o.o., Gornji Vakuf)
TEŠANJSKA KRALJICA (Celvik d.o.o.,Tešanj)
EIGHT (Valley Aqua d.o.o., Bugojno)
AJNA (City Centar d.o.o., Tuzla)
OLIMPIJA (Coca Cola BiH,Blažuj, Sarajevo)
rumenige_brajtner, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Voda
OLIMPIJA (Coca Cola BiH,Blažuj, Sarajevo)- beni-bu-man
#4275 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
evo sta je naspisao, prenosim njegove rijeciSaraFina wrote:Ja veze nemam sta ovaj stalker piše, nadam se da će prestati
rumenige_brajtner, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Voda
OLIMPIJA (Coca Cola BiH,Blažuj, Sarajevo)
"izdominirala si jedino u tome kako od sebe napravit što veću budalu. doduše, tu je onaj 18 puta banovani paćenik, ipak br.1, ti si samo izgubila dodir sa realnošću."
Gdje je Oaza voda, nju volim najvise, bez zajebancije