Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
mO k3

#4251 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

dezurni_ucenik wrote:
radostan dan wrote:hoćel i na bn tv-u ukinut novu godinu?

Ti se nesto veceras bas nasikiro. De jabuku oguli smiri se nece ti niko brisat entitetske granice.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Halo nova godina ima da se slavi :mrgreen: nece to neki dezerter da zabrani
SaraFina

#4252 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Jah, bas ce se Englezi i Amerikanci plaho nasekirat.

Ne moraju. Bitno da prenesu. Fokus opet na BiH i negativnim momcima iz devedesetih.

Davor je odveden u golfu.. Trojca su ga pokupili i jedan sa automatskom puškom. Daca takodjer.

Zamisli da si Amerikanka i da citas ny times. Da li bi otvorila clanak. Ja vjerovatno ne bi. Interesatna desavanja ko nama crna hronika u Zairu.

Pa ovdje su ljudi godinama razglabali o Siriji. Svakako su dešavanja u EUuropi pa makar i BiH zanimljivija, obzirom na skorašnju povijest i devedesete, nego Sirija.

Danijela Daca Rastešić uhapšena.
bosan

#4253 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bosan »

Nije dzaba PreCednik nabavio mitraljeze za policiju :D :D
SaraFina

#4254 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Otto_13 wrote:Image

Nindja kornjace u akciji pretresanja kafica u BL . Tacno cirkus

Razbacuje se Vučko da i njemu ne budu trebale :D

Ne bih ja na njegovom mjestu olako ove slala u ispomoć.
mO k3

#4255 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

pola banjaluke blokirano , ne bil se narod poceo skupljati ..
dezurni_ucenik

#4256 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

SaraFina wrote:
dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote:
Ne moraju. Bitno da prenesu. Fokus opet na BiH i negativnim momcima iz devedesetih.

Davor je odveden u golfu.. Trojca su ga pokupili i jedan sa automatskom puškom. Daca takodjer.

Zamisli da si Amerikanka i da citas ny times. Da li bi otvorila clanak. Ja vjerovatno ne bi. Interesatna desavanja ko nama crna hronika u Zairu.

Pa ovdje su ljudi godinama razglabali o Siriji. Svakako su dešavanja u EUuropi pa makar i BiH zanimljivija, obzirom na skorašnju povijest i devedesete, nego Sirija.

Sirija je rat , ratno desavanje u kojem svakodnevno ljudi ginu. Ovo je ubistvo jedne osobe i ne razumijem sto ocekujes da ce se neko sa zapada zanimati za to. Sta ocekujes da ce Hollywood ustat da ce Ben Affleck tvitati justice for david.
karanana

#4257 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by karanana »

jebote u siriji 500.000 mrtvih, sravnano citavo drustvo, desetine interesnih sfera vode svoje proxi ratove tamo..... i sad je ovo na nivou te vijesti da se raspravlja po svijetu ko sirija. sta ti je neprofitni i ngo sektor jebo te.
SaraFina

#4258 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

bosan wrote:Nije dzaba PreCednik nabavio mitraljeze za policiju :D :D

Slaba im policija ipak. Čim Vučko šalje svoje kornjače.
dezurni_ucenik

#4259 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

mO k3 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Ti se nesto veceras bas nasikiro. De jabuku oguli smiri se nece ti niko brisat entitetske granice.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Halo nova godina ima da se slavi :mrgreen: nece to neki dezerter da zabrani

Bas ga je pogodilo ovo sve veceras :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4261 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

Ne znam zasto se mi odavde toliko ibretimo. Nasa policija je odavno korumpirana, nasilna i represivna prema gradjanima. Samo sto mediji usutkaju, a mi klepimo usima..
Maharadza

#4263 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maharadza »

To preCjedniče, samo udri ove lažne srbe koji žele da ruše državetinu šumsku. :evil:
SaraFina

#4264 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

karanana wrote:jebote u siriji 500.000 mrtvih, sravnano citavo drustvo, desetine interesnih sfera vode svoje proxi ratove tamo..... i sad je ovo na nivou te vijesti da se raspravlja po svijetu ko sirija. sta ti je neprofitni i ngo sektor jebo te.

Pa balkanska previranja ovako počnu a završe se krvoprolićem. Devedesete su najbolji dokaz tih tvrdnji. I po toj logici ne vidim zašto bi bilo negativno da svjetska javnost opet usmjeri fokus na nas. To nam samo može koristiti. Od nekih budućih secesija i Dodikovih nebuloza.
Kao preventiva.
oldtajmer

#4265 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by oldtajmer »

ko nam ovo miletu vezu ometa, ne moze iz dva puta da se ukljuci u program atv :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4266 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

oldtajmer wrote:ko nam ovo miletu vezu ometa, ne moze iz dva puta da se ukljuci u program atv :lol:
Britanci :D
dezurni_ucenik

#4267 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

i opet da kazem da sam jenki znas sta bi me interesovala tamo neka crna hronika u bosni.
radostan dan

#4268 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

dezurni_ucenik wrote:

e hvala ti, đe čuo i ne čuo...
karanana

#4269 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by karanana »

dezurni_ucenik wrote:i opet da kazem da sam jenki znas sta bi me interesovala tamo neka crna hronika u bosni.
4 uhapsena ti ne bi promjenila misljenje?
ni zvonjenje na interfon mom imenjaku karanu?
tandmand

#4270 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by tandmand »

Neeš Mile u Nato? E evo ti malo mirnih prosvjednika ... :D
SaraFina

#4271 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

dezurni_ucenik wrote:
SaraFina wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Sirija je rat , ratno desavanje u kojem svakodnevno ljudi ginu. Ovo je ubistvo jedne osobe i ne razumijem sto ocekujes da ce se neko sa zapada zanimati za to. Sta ocekujes da ce Hollywood ustat da ce Ben Affleck tvitati justice for david.

Očekujem povratak u fokus i pomoć za ulazak u NATO. Dobro je da svijet zna kako neki možebitni secesionistički plan laktaškog krmeta može zapaliti balkan. Ova uvertira u sve njegove gluposti u budućnosti nije loša preventiva.
al-em

#4272 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by al-em »

santo gral wrote:Sin Milorada Dodika , Igor Dodik prešo na stranu demostranata.
ubaceni element
dezurni_ucenik

#4273 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

karanana wrote:
dezurni_ucenik wrote:i opet da kazem da sam jenki znas sta bi me interesovala tamo neka crna hronika u bosni.
4 uhapsena ti ne bi promjenila misljenje?

bilo bi "c c c c damn bosnians", i prebacio na neku ragbi/bejzbol/hokej tekmu.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4274 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:Ne znam zasto se mi odavde toliko ibretimo. Nasa policija je odavno korumpirana, nasilna i represivna prema gradjanima. Samo sto mediji usutkaju, a mi klepimo usima..
Samo sto mi ne prosvjedujemo ni protiv cega, pa sta nas briga.
insomnia78

#4275 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

santo gral wrote:Sin Milorada Dodika , Igor Dodik prešo na stranu demostranata.
:lol:
Post Reply