kockakockica wrote:Nije tema, ali je vezano za aktere ove teme![]()
Nikšić čestitao Ivaniću Dan nezavisnosti BiH
SARAJEVO - Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, uputio je predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodinu Mladenu Ivaniću i svim građanima Bosne i Hercegovine čestitku povodom 1. marta - Dana nezavisnosti BiH.
Nikšić je u čestitci naveo da se ove godine navršava četvrt vijeka od istorijske odluke svih naroda i građana BiH koji su slobodnom voljom, na demokratskom referendumu odlučili da Bosna i Hercegovina, kao država građana, ravnopravnih Srba, Muslimana (Bosnjaka) i Hrvata i pripadnika drugih naroda bude nezavisna i suverena država.
"Uz 25. novembar i ZAVNOBiH ovaj datum i ovaj događaj, ostat će trajno upisan u istoriji BiH kao vrhunsko demokratsko postignuće svih njenih građana", navodi se u Nikšićevoj čestitci.
REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
- spreca
#4251 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
- Drvosjeca iz Dejcica
#4252 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
spreca wrote:kockakockica wrote:Nije tema, ali je vezano za aktere ove teme![]()
SARAJEVO - Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, uputio je predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodinu Mladenu Ivaniću i svim građanima Bosne i Hercegovine čestitku povodom 1. marta - Dana nezavisnosti BiH.
Nikšić je u čestitci naveo da se ove godine navršava četvrt vijeka od istorijske odluke svih naroda i građana BiH koji su slobodnom voljom, na demokratskom referendumu odlučili da Bosna i Hercegovina, kao država građana, ravnopravnih Srba, Muslimana (Bosnjaka) i Hrvata i pripadnika drugih naroda bude nezavisna i suverena država.
"Uz 25. novembar i ZAVNOBiH ovaj datum i ovaj događaj, ostat će trajno upisan u istoriji BiH kao vrhunsko demokratsko postignuće svih njenih građana", navodi se u Nikšićevoj čestitci.bravo za Niksica
![]()
![]()
...trebo je i Dodigu
-
archi_a
#4253 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Danas je konsolidiranje redova i usaglašavanje u nastupu prema narodu.channel10 wrote:Jucer vriste na sve strane. Pucaju narodu ublehe i usavrsavaju teorije zavjere oko revizije i pisma koje govori kako Sud ekspresno zavrsava pitanje revizije (Dodik) i kako u pismu traze da se predsjednici ponaosob trebaju ocitovati glede legitimiteta agenta 007 Sakiba S.( Ivanic i ostala raja). Kad na kraju PRC MILOJKO
.
Danas niko nijedne da progovori o pismu i zasto su jucer i prekjucer lagali cijeli dan balkanskoj javnosti, ne razmisljajuci sta ce se desiti ako nisu upravu.
Cetoje iz Mostara cak odrza konferenciju i kafu sa novinarimana osnovu spina o sadrzaju pisma. Ljudi ispricase sta je bilo do jucer, sta se jucer desilo i sta ce se desiti u buducnosti sa ovom drzavom, kad i njima se desi isti MILOJKO
.
Danas dan kao da se i nije desio onaj jucerasnji i sve one gadosti o kojima su pricali. Eto s kim mi zivimo i s kim nam valja durati u buducnosti. I kazu kako nema povjerenja
Valja ovčice pripremiti na novo negiranje. Kako sada uvesti pojmove takozvana odluka, takozvani Hag, takozvane sudije, takozvana revizija, takozvani agent, takozvani Bakir, takozvano pismo, takozvano auto kojim su se zastupnici dovezli pred sud da predaju zahtjev, takozvani portir koji je podigao takozvanu rampu na ulazu u takozvani sud, takozvani itd.
Ove "nove" pojmove pod hitno uvesti u škole širom šumske.
Na televiziji ih naravno ponavljati što više, a najmanje 39 puta u minuti. Neka rade samo voditeljice koje brzo pričaju da bi mogle ispuniti normu. Preporučuje se kreštalica silikonjara. Ona je najbolja za ovakav projekat. Treba im nova armija negatora.
Ideeemoooo, srbija, srbija, srbijaaaaaaa
- spreca
#4254 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Mislim da bi trebap biti malo prefriganiji....sa ovim nasim polticarima drugacije neide...inace ode brzo pod led, jer se samo gleda gdje i kada ce ko koga zajebati ....valjda je nesto naucio od Lagumdzije...mogli bi i mi forumasi ako ima neki email u predsjednistvu od Ivanica da mu cestitamo ali sto masovnijeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Eh a šta sam ja rekao kada me jedan od forumaša pitao ko je po meni najbolji. Rekao sam da je Nikšić najmanje loš ako bi se biralo između Bakira, Radončića i Nikšića. Nikšić bi znao svoj pos'o vrlo dobro.
- spreca
#4255 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Jos nisu Ivanicevo pismo preveli na cirilicu...inace ima Dodig da odjebe i sud u Hagu itako je protiv genocidni

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4256 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Lakse se ubiti nego napraviti izbor izmedju te trojice.
Nije ni Niksic bez oraha u dzepovima.
Nije ni Niksic bez oraha u dzepovima.
-
Tarzo
#4257 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
POČELA SJEDNICA VIJEĆA MINISTARA BIH: Sudjeluju svi srpski ministri, propala Dodikova ideja o bojkotu
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/472 ... jkotu.html
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#4258 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Jeste. Predzadnja emisija "Pošteno" kod DuškeDuka Dizel wrote:Jel bila na FTV neka ozbiljna i profesionalna debata u vezi aktuelne teme, koja uključuje sve bitne elemente?
Pogledao bih.
- mO k3
#4259 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
hallo bre najveca srpska fabrika se upravo nalazi u sarajevu , zamisli 7.000 radnih mjesta da nestane....Tarzo wrote:POČELA SJEDNICA VIJEĆA MINISTARA BIH: Sudjeluju svi srpski ministri, propala Dodikova ideja o bojkotu
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/472 ... jkotu.html
- shake69
#4260 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Malo sam pogledao ovu emisiju. Trudim se ne pratiti politiku osim sto je nuzno, ali Laktashenko u ovoj emisiji izgleda tako jadno i pogubljeno, prica mu je jako neuvjerljiva. Nikada u takvoj defanzivi i obezglavljene nisam vidio srpske lidere u BiH, ama nikada. Ne razumijem sta se ovo desava, ali Guardian, kako ga nazivate, je pravi popuslic ovih dana i neki strucnjak za bodylanguage bi dosta mogao reci o njemu sinoc u tzv studiju.spreca wrote:Da ...o drugom svjetskom je govorio...da ga ona ne prekide falilo bi mu srba bar jos 20 miliona da sve pobroji koliko ih je izginulomO k3 wrote: Prebacio sam pred kraje emisije .... sta on govori ono gdje je 14.000 srba pobijeno za 2-3 dana jeli ono za vrijeme drugog svjetskog i jos par mjesta je nabrojao ustaski zlocin ?
Ali baja ide na jedan vrlo vazan sastanak u moskvui on ne moze da prica jos o tome sa kim i sta
evo cijela emisija
Ocigledno americke sankcije su bile vrlo djelotvorne.
- mO k3
#4261 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
mada bakir vuce dobre poteze u zadnje vrijeme...Drvosjeca iz Dejcica wrote:spreca wrote:kockakockica wrote:Nije tema, ali je vezano za aktere ove teme![]()
"Uz 25. novembar i ZAVNOBiH ovaj datum i ovaj događaj, ostat će trajno upisan u istoriji BiH kao vrhunsko demokratsko postignuće svih njenih građana", navodi se u Nikšićevoj čestitci.bravo za Niksica
![]()
![]()
...trebo je i Dodigu
Eh a šta sam ja rekao kada me jedan od forumaša pitao ko je po meni najbolji. Rekao sam da je Nikšić najmanje loš ako bi se biralo između Bakira, Radončića i Nikšića. Nikšić bi znao svoj pos'o vrlo dobro.
- spreca
#4262 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
ja mu nekako nevjerujem
- mO k3
#4263 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
kome?spreca wrote:ja mu nekako nevjerujem
- zeleni xy
#4264 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
ha ha ha
"Neko" otvorio Ivanićevu kovertu iz Haaga"
kakav kretenluk, samo još da ambasadoricu optuže da je vršila i ispravke u pismu
Ivanić konferencija u 15 00h , da još više zakuhava, izmišlja i laže
http://ba.n1info.com/a140211/Vijesti/Vi ... Haaga.html
kakav kretenluk, samo još da ambasadoricu optuže da je vršila i ispravke u pismu
- spreca
#4265 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Bakiru....a ovo sto radi je inace morao...inace bi mu se krvi napilimO k3 wrote:kome?spreca wrote:ja mu nekako nevjerujem
-
archi_a
#4266 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Gledam maloprije onu krišto i čavaru, šetkaju se po Alti. Krenuli vjerovatno na ručkić neki. I neka su. Tako i treba. Al kontam, pa pizda mu materina, zar nije dobro ovako, Bosna i Hercegovina, zemlja svih nas. Briga me čovječe kako se zoveš. Radi, bori se, zarađuj. Idi u crkvu idi u džamiju, idi gdje hoćeš, nemoj nigdje ako nećeš. Ko ti brani? Hodaj slobodan, hodaj gdje hoćeš.
Jebo vam san o trećem i pravljenje podjela i vještačkih granica među ljudima sve. Ili si čovjek ili nisi. Samo se to treba pikati.
Jebo vam san o trećem i pravljenje podjela i vještačkih granica među ljudima sve. Ili si čovjek ili nisi. Samo se to treba pikati.
Last edited by archi_a on 28/02/2017 14:01, edited 1 time in total.
- spreca
- mO k3
#4268 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Ivanic zaboravio kroz cije glasove dojde on na mjesto clana predsjednistva iz srpskog naroda
Nema veze .... sljedece izbore im ponovo biramo clana kako hrvatima tako i srbima
-
dudevitz
#4269 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Joj ovi iz RS-a su stvarno šou... grand šouzeleni xy wrote:ha ha ha
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4270 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa jel predsjednik BiH ili nije
Cuj uvreda....kazes hvala, a ne nesto bulaznis
- Sara03
#4271 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
dudevitz wrote:Joj ovi iz RS-a su stvarno šou... grand šouzeleni xy wrote:ha ha ha
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4272 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Cuj ''neko''...saFunicazeleni xy wrote:ha ha ha
Sljedeci clanak - Ivanic otkrio da mu je Dodik otac
Kad se vec sve i svasta pise
- spreca
#4273 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
To mu je juce rekao onaj iz Bosnjackog kluba na sjednici prije nego sto su napustili sjednicu....nestokao.....samo da napomenem Ivanicu da tu sjedi zahvaljujuci glasovima BosnjakamO k3 wrote:Ivanic zaboravio kroz cije glasove dojde on na mjesto clana predsjednistva iz srpskog naroda![]()
Nema veze .... sljedece izbore im ponovo biramo clana kako hrvatima tako i srbima
- mO k3
#4274 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa tako je i ja mu dadoh glas pas mu mater...
- spreca
#4275 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Ma jok ba to jedudevitz wrote:
Joj ovi iz RS-a su stvarno šou... grand šou
https://www.youtube.com/watch?v=YM3MblrjOmc