Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

SmokingMan

#4251 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by SmokingMan »

Image
Pandakonda

#4252 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

daddy-kool wrote:http://blogs.spectator.co.uk/2017/01/ca ... influence/
He, apparently, gave his dossier to the FBI against the firm’s advice. And the former MI6 agent is not the only source for the claim about Russian kompromat on the President-elect. Back in August, a retired spy told me he had been informed of its existence by “the head of an East European intelligence agency”. Later, I used an intermediary to pass some questions to active duty CIA officers dealing with the case file – they would not speak to me directly. I got a message back that there was “more than one tape”, “audio and video”, on “more than one date”, in “more than one place” – in the Ritz Carlton in Moscow and also in Saint Petersburg — and that the material was “of a sexual nature”. The claims of Russian kompromat on Trump were “credible,” the CIA believed. That is why these claims ended up on President Obama’s desk last week, a briefing document also given to Congressional leaders and to Trump himself.

..

In a New York Times op-ed in August, the former director of the CIA, Michael Morell, wrote: “In the intelligence business, we would say that Mr. Putin had recruited Mr. Trump as an unwitting agent of the Russian Federation.” Agent. Puppet – both terms imply some measure of influence or control by Moscow. Michael Hayden, former head of both the CIA and the NSA, simply called Trump a polezni durak, a useful fool.
Image
blog.spectator.co.uk kakav izvor :lol:

Taj bivši MI6 agent ti je Evan McMullin. On je izvor dobio od Rick Wilsona (njegovog prijatelja) a Ricku Wilsonu je taj dokument poslao troller sa 4chana. I budale su naravno povjerovale zato što im je mržnja prema Trumpu veća nego želja da provjere informaciju. Vama čovjek sve treba crtat:

Image

Da si pročitao svaki citat i statement koje sam postavio sa zvanične stranice tih ljudi vidio bi da se sve poklapa.
saja_dj

#4253 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

daddy-kool wrote:http://blogs.spectator.co.uk/2017/01/ca ... influence/
He, apparently, gave his dossier to the FBI against the firm’s advice. And the former MI6 agent is not the only source for the claim about Russian kompromat on the President-elect. Back in August, a retired spy told me he had been informed of its existence by “the head of an East European intelligence agency”. Later, I used an intermediary to pass some questions to active duty CIA officers dealing with the case file – they would not speak to me directly. I got a message back that there was “more than one tape”, “audio and video”, on “more than one date”, in “more than one place” – in the Ritz Carlton in Moscow and also in Saint Petersburg — and that the material was “of a sexual nature”. The claims of Russian kompromat on Trump were “credible,” the CIA believed. That is why these claims ended up on President Obama’s desk last week, a briefing document also given to Congressional leaders and to Trump himself.

..

In a New York Times op-ed in August, the former director of the CIA, Michael Morell, wrote: “In the intelligence business, we would say that Mr. Putin had recruited Mr. Trump as an unwitting agent of the Russian Federation.” Agent. Puppet – both terms imply some measure of influence or control by Moscow. Michael Hayden, former head of both the CIA and the NSA, simply called Trump a polezni durak, a useful fool.
Kad bi covjek prikazao svoje "tax returns" garant bi bilo povezanosti sa ruskim ljudima.

Ali jok ovo je sve pokrenuo jedan jebeni troll iz maminog podruma gdje ga izfrustriran drka citav den jer mu ne da nijedna pa mu crnci, meksikanci i jevreji krivi :-D
daddy-kool

#4254 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

http://observer.com/2017/01/donald-trum ... ael-cohen/
In truth, the provenance of the 35-page dossier is well known in proper channels. Some of its assertions have been made by other NATO intelligence agencies, privately. Some of its claims are false, some are true, and some may linger between truth and fiction indefinitely. What’s important here is that the IC leadership decided to brief a small circle of the most senior American officials on that dossier’s findings. They don’t do that, ever—treating raw private intelligence reports by foreigners as worthy of briefing to “the top”—unless they can corroborate significant portions of it.

..

The president-elect wants this mess to go away at once, before it swallows his new administration whole. This morning, in his first press conference since last summer, Trump’s team was adamant that the dossier is “fake news.” The president elect angrily pronounced leaks of intelligence a “disgrace,” seeming to forget how gleefully his campaign greeted IC leaks which badly harmed Hillary Clinton over her emails.

..

There is a darker possibility, however—namely that the dossier was leaked to muddy the waters, perhaps even to distract from even more troubling information about Trump’s ties to the Kremlin.

Russian intelligence calls this provokatsiya—provocation—and it’s as commonplace as kompromat in their ranks. This wouldn’t be the first time that Kremlin spies leaked secret information, partly true, to throw spies and journalists off the real trail. “It would be what I’d do,” explained a former KGB senior officer whom I’ve known for years. Possessing long experience with provocation against Western governments, my friend added how Russian spies would approach this: “I would certainly let the media know some of what we have on Trump, to confuse reporters, and also to let the new president know we can take him down at any time, so he better do what Moscow wants.”

Trump needs this issue to go away, and he can easily make that happen by releasing his tax returns and financial records for the last couple decades, thereby demonstrating that he has no dark Kremlin secrets. However, in his presser today, the president-elect stated that nobody but journalists care about his tax returns, which he reiterated he has no intention of releasing to the public.
daddy-kool

#4255 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

saja_dj wrote:
Kad bi covjek prikazao svoje "tax returns" garant bi bilo povezanosti sa ruskim ljudima.

Ali jok ovo je sve pokrenuo jedan jebeni troll iz maminog podruma gdje ga izfrustriran drka citav den jer mu ne da nijedna pa mu crnci, meksikanci i jevreji krivi :-D
A svi ostali budale, lažovi, nesposobni "libtardi", navijaju za "Killary" i sl. :-)
Stavio sam već gore citate bivših direktora CIA i NSA.

Zahukta se ovo prilično a još nije ni zasjeo na tron.
daddy-kool

#4256 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

Pandakonda wrote: Da si pročitao svaki citat i statement koje sam postavio sa zvanične stranice tih ljudi vidio bi da se sve poklapa.
Džaba ti ovo nama šalješ, nego direktno u BBC, FOX, ili neku novinu sa renomeom ali da nije iz Rusije.
Oni će se sturiti za exclusive.
Pandakonda

#4257 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

Evo updateovan timeline za svakoga ko je spreman da čita a ne da automatski odbacuje sve:

1. Korisnici trollerskog sajta 4chan su napravili fan fiction gdje se desi ovo što optužuju Trumpa sad. (to je golden shower ili kao što bi te stranice napisale compromising personal info sa kojim rusi mogu ucjenjivati Trumpa). Ako ste bilo šta naučili iz ovih izbora jeste da NE PODCJENJUJTE moć društvenih mreža, pogotovo 4chana koji je poznat kao leglo trollera kojima nije prvi put da rade ovakve i slične gluposti.

2. Neki troll je uzeo taj fan fiction, i pretvarajući se kao anti trumpovac poslao taj fan fiction Ricku Wilsonu (anti trumpovcu). Open in new tab ako se slika slabije vidi:

Image

Image

Image

Ako pogledate datum vidite da je ovo pisano još prije skoro 3-4 mjeseca, dok je ovaj slučaj isplivalo tek prije 2 dana. Spominje se russian spy i sextape orgije koje sada stavljaju na teret Trumpu. Znači retardi su sami sebi skočili u stomak, i ovo je samo vrh brijga, ovdje imate još milion dokaza:

https://boards.4chan.org/pol/thread/106545322

3. Rick Wilson je povjerovao u tu priču i prosljedio je svom dobrom drugu Evanu McMullinu koji je također anti trumpovac ali također i bivši agent CIA. Zato ako ste pratili te vaše priče, izvor se uvijek navodi kao FORMER AGENT.

4. Evan McMullin daje tu priču Jon McCainu koji je također anti trumpovac i onda McCain šalje tu priču obavještajnim službama.

Image

McCain je potvrdio da informacija koju je prosljedio NIJE PROVJERENA:

http://www.mccain.senate.gov/public/ind ... FEA01E0FAE
Washington, D.C. ­– U.S. Senator John McCain (R-AZ) released the following statement on recent news reports:

“Late last year, I received sensitive information that has since been made public. Upon examination of the contents, and unable to make a judgment about their accuracy, I delivered the information to the Director of the FBI. That has been the extent of my contact with the FBI or any other government agency regarding this issue.”
PONAVLJAM LIK JE PROSLJEDIO NE PROVJERENU INFORMACIJU, ISTU STVAR SU URADILI OVA DVOJICA PRIJE NJEGA. Tako je došla priča do McCaina

5. Na kraju je ta priča ubačena u zvaničnu istragu (jer je progurana od strane McCaina i McMullina) i zbog toga su svi mediji počeli pisati o tome bez da su provjerili koji je početni izvor te priče.

6. Wikileaks potvrđuje da je taj "report" uopšte nije validan i ispravan:

Image

Također istu stvar radi Director of National Intelligence:

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/ ... lect-trump
This evening, I had the opportunity to speak with President-elect Donald Trump to discuss recent media reports about our briefing last Friday. I expressed my profound dismay at the leaks that have been appearing in the press, and we both agreed that they are extremely corrosive and damaging to our national security.

We also discussed the private security company document, which was widely circulated in recent months among the media, members of Congress and Congressional staff even before the IC became aware of it. I emphasized that this document is not a U.S. Intelligence Community product and that I do not believe the leaks came from within the IC. The IC has not made any judgment that the information in this document is reliable, and we did not rely upon it in any way for our conclusions. However, part of our obligation is to ensure that policymakers are provided with the fullest possible picture of any matters that might affect national security.

President-elect Trump again affirmed his appreciation for all the men and women serving in the Intelligence Community, and I assured him that the IC stands ready to serve his Administration and the American people.

James R. Clapper, Director of National Intelligence
ZNAČI NIJE NJIHOV DOKUMENT/REPORT/DOSSIER. Svaka stranica koja je prenijela ovu vijest o Trumpu se bazira na dokumentu/reportu koji uopšte nije validan ili provjeren. Znači sama vijest nije valida.

Još jedan dokaz koliko to nije provjereno jeste Michael Cohen. Prema tom "reportu" on je bio u Pragu, dok ustvari čovjek nikad nije vidio Prag u životu:

Image

Ista stvar je sa ovim likom. Ruski Tech expert koji je spomenut u tom reportu uopšte nije kontaktiran od strane US inteliigenca iako se tako navodi u tom reportu/dossieru ili kako ga više zovu.
Russian tech expert named in Trump report says US intelligence never contacted him

http://www.mcclatchydc.com/news/nation- ... 10774.html
I na kraju nakon što je izašlo u javnost da ih je 4chan trollovao sam urednik Buzzfeeda koji je prvi objavio taj članak je rekao da je objavio ne provjerenu informaciju:

Image
daddy-kool

#4258 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

Ako poslije ovih svih screenshotova ima neko ko nije uvjeren da je ovo bila 4chan zajebancija i da Trump nije nikako ruska pudlica/agent, nego jak alfa mužjak (možda čakjači i od Putina), onda stvarno ne znam .... #MAGA :thumbup:
saja_dj

#4259 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

Evo priznajem ja sam taj anonimus i izvjestaj nije izmisljen...Trollao sam ustvari 4chan da sam trollao CIA.

Eto, da rijesimo i to, znaci ono od 4chana je bila moja zajebancija, izvjestaj je tacan.

Nisam ni ja nikad bio u Pragu BTW!

Sad samo da neko napravi od ovog posta screenshot i pocne siriti po forumima, onda ce biti 100% tacna izjava! :thumbup:

edit, evo i dokaza bez slicica da sam to ja:
Evo priznajem ja sam taj anonimus i izvjestaj nije izmisljen...Trollao sam ustvari 4chan da sam trollao CIA.

Eto, da rijesimo i to, znaci ono od 4chana je bila moja zajebancija.
:lol: :lol:

Koji je ovaj pepe placenik pacijent, haveru de vidi imal kakvih otvorenih mjesta u tom tvom troll house-u :-D

P.S: inace ko ovoliko koristi caps lock ko ovaj domaci pepe mora da je u pravu. Samo iskreni ljudi "galame" na netu :-D :izet:
Pandakonda

#4260 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

saja_dj wrote:Evo priznajem ja sam taj anonimus i izvjestaj nije izmisljen...Trollao sam ustvari 4chan da sam trollao CIA.

Eto, da rijesimo i to, znaci ono od 4chana je bila moja zajebancija, izvjestaj je tacan.

Nisam ni ja nikad bio u Pragu BTW!

Sad samo da neko napravi od ovog posta screenshot i pocne siriti po forumima, onda ce biti 100% tacna izjava! :thumbup:

edit, evo i dokaza bez slicica da sam to ja:

Eto, da rijesimo i to, znaci ono od 4chana je bila moja zajebancija.
:lol: :lol:

Koji je ovaj pepe placenik pacijent, haveru de vidi imal kakvih otvorenih mjesta u tom tvom troll house-u :-D

P.S: inace ko ovoliko koristi caps lock ko ovaj domaci pepe mora da je u pravu. Samo iskreni ljudi "galame" na netu :-D :izet:
Kakva argumentacija :lol:

Pa kako je moguće da se identična optužnica (koja je sad aktuelna) se vrtila na 4chanu još prije 4 mjeseca ? Znači doslovno isto, od orgija, ruskih špijuna itd. Ljepo sam ti postavio svaki timestamp, imaš ID posta i ljepo otvoriš i nađeš, znaci nije photoshop ili neko sranje nego istina.

Ja sam iznio čitav niz dokaza dok ti i takvi kao ti samo iznosite članke koje su bazirani na lažnom reportu.

I nazivanjem nekoga plaćenikom nije nikakav argument :-)
saja_dj

#4261 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by saja_dj »

Cuj kakva argumentacija pa eno imas bruku linkova normalnih vijesti a ti se ocajno kacis na jedan post sa 4chana. Jebo te 4chan vise, jesi ti ba zdrav u glavi? Daj ba odvadi, tebe jedino furat i zajebavati treba jer ti to isto radis a vjerovatno jos i za to od rusa ili srba pare primas.

Iznio citav niz dokaza :lol: Koja bolescuga. Vi ste ba bolesni, i treba vas sve na goli otok pa tamo hilterovajte fasiste jadne.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4262 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

čovječe, koliki trud uložen u pisanje jednog jedinog posta...

pa ja se ovoliko ni na fakultetu nisam trudio...
Pandakonda

#4263 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

saja_dj wrote:Cuj kakva argumentacija pa eno imas bruku linkova normalnih vijesti a ti se ocajno kacis na jedan post sa 4chana. Jebo te 4chan vise, jesi ti ba zdrav u glavi? Daj ba odvadi, tebe jedino furat i zajebavati treba jer ti to isto radis a vjerovatno jos i za to od rusa ili srba pare primas.

Iznio citav niz dokaza :lol: Koja bolescuga. Vi ste ba bolesni, i treba vas sve na goli otok pa tamo hilterovajte fasiste jadne.
Pa zato što je ta čitava priča krenula od 4chana logičino da se kreće od prvobitnog izvora. I nije samo jedan post nego ima čitav niz postova koje ti ne želiš da vidiš jer se bojiš priznat da si u krivu. Ako sad izbace klip kako Trump radi to što ga se optužuje ja ću odma osuditi i priznati da nisam bio u pravu.

Ti si iznio linkove "normalnih" vijesti koje se baziraju na lažnom reportu/dossieru, tako da samim time vijest nije tačna. Ja sam ti gore dokazao da taj report/dossier nije tačan dok je tvoj jedini argument pokvareni linkovi i nazivanje nekoga fašistom :-)

Ja ti opet govorim pokaži koji dio mog posta nije tačan, a ne nazivati nekoga pogrdnim imenima. Ali dobro ne krivim te, ti si naučen da je svako fašista, srb, rus itd. ko god krene da izazove tvoje stavove.

Ja sam više puta rekao da sam pro bosanski orjentisan a ne bošnjački, srpski, hrvatski, tako da bi zamolio da me prestaneš zvati srpskim ili bilo kakvim plaćenikom bez ikakve argumentacije. A da ne govorim o tome da si ti i takvi kao ti počeli ovdje uvlačit balkanski nacionalizam koji nema veze sa Trumpom.
General War

#4264 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by General War »

Pandakonda wrote:Evo updateovan timeline za svakoga ko je spreman da čita a ne da automatski odbacuje sve:

1. Korisnici trollerskog sajta 4chan su napravili fan fiction gdje se desi ovo što optužuju Trumpa sad. (to je golden shower ili kao što bi te stranice napisale compromising personal info sa kojim rusi mogu ucjenjivati Trumpa). Ako ste bilo šta naučili iz ovih izbora jeste da NE PODCJENJUJTE moć društvenih mreža, pogotovo 4chana koji je poznat kao leglo trollera kojima nije prvi put da rade ovakve i slične gluposti.

2. Neki troll je uzeo taj fan fiction, i pretvarajući se kao anti trumpovac poslao taj fan fiction Ricku Wilsonu (anti trumpovcu). Open in new tab ako se slika slabije vidi:

Image

Image

Image

Ako pogledate datum vidite da je ovo pisano još prije skoro 3-4 mjeseca, dok je ovaj slučaj isplivalo tek prije 2 dana. Spominje se russian spy i sextape orgije koje sada stavljaju na teret Trumpu. Znači retardi su sami sebi skočili u stomak, i ovo je samo vrh brijga, ovdje imate još milion dokaza:

https://boards.4chan.org/pol/thread/106545322

3. Rick Wilson je povjerovao u tu priču i prosljedio je svom dobrom drugu Evanu McMullinu koji je također anti trumpovac ali također i bivši agent CIA. Zato ako ste pratili te vaše priče, izvor se uvijek navodi kao FORMER AGENT.

4. Evan McMullin daje tu priču Jon McCainu koji je također anti trumpovac i onda McCain šalje tu priču obavještajnim službama.

Image

McCain je potvrdio da informacija koju je prosljedio NIJE PROVJERENA:

http://www.mccain.senate.gov/public/ind ... FEA01E0FAE
Washington, D.C. ­– U.S. Senator John McCain (R-AZ) released the following statement on recent news reports:

“Late last year, I received sensitive information that has since been made public. Upon examination of the contents, and unable to make a judgment about their accuracy, I delivered the information to the Director of the FBI. That has been the extent of my contact with the FBI or any other government agency regarding this issue.”
PONAVLJAM LIK JE PROSLJEDIO NE PROVJERENU INFORMACIJU, ISTU STVAR SU URADILI OVA DVOJICA PRIJE NJEGA. Tako je došla priča do McCaina

5. Na kraju je ta priča ubačena u zvaničnu istragu (jer je progurana od strane McCaina i McMullina) i zbog toga su svi mediji počeli pisati o tome bez da su provjerili koji je početni izvor te priče.

6. Wikileaks potvrđuje da je taj "report" uopšte nije validan i ispravan:

Image

Također istu stvar radi Director of National Intelligence:

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/ ... lect-trump
This evening, I had the opportunity to speak with President-elect Donald Trump to discuss recent media reports about our briefing last Friday. I expressed my profound dismay at the leaks that have been appearing in the press, and we both agreed that they are extremely corrosive and damaging to our national security.

We also discussed the private security company document, which was widely circulated in recent months among the media, members of Congress and Congressional staff even before the IC became aware of it. I emphasized that this document is not a U.S. Intelligence Community product and that I do not believe the leaks came from within the IC. The IC has not made any judgment that the information in this document is reliable, and we did not rely upon it in any way for our conclusions. However, part of our obligation is to ensure that policymakers are provided with the fullest possible picture of any matters that might affect national security.

President-elect Trump again affirmed his appreciation for all the men and women serving in the Intelligence Community, and I assured him that the IC stands ready to serve his Administration and the American people.

James R. Clapper, Director of National Intelligence
ZNAČI NIJE NJIHOV DOKUMENT/REPORT/DOSSIER. Svaka stranica koja je prenijela ovu vijest o Trumpu se bazira na dokumentu/reportu koji uopšte nije validan ili provjeren. Znači sama vijest nije valida.

Još jedan dokaz koliko to nije provjereno jeste Michael Cohen. Prema tom "reportu" on je bio u Pragu, dok ustvari čovjek nikad nije vidio Prag u životu:

Image

Ista stvar je sa ovim likom. Ruski Tech expert koji je spomenut u tom reportu uopšte nije kontaktiran od strane US inteliigenca iako se tako navodi u tom reportu/dossieru ili kako ga više zovu.
Russian tech expert named in Trump report says US intelligence never contacted him

http://www.mcclatchydc.com/news/nation- ... 10774.html
I na kraju nakon što je izašlo u javnost da ih je 4chan trollovao sam urednik Buzzfeeda koji je prvi objavio taj članak je rekao da je objavio ne provjerenu informaciju:

Image
Sjjoo, demokrate vracaju istom mjerom zar to nije jasno pobogu. :-)
video

#4265 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by video »

Pokrecem ovdje peticiju da zajedno na JEDAN topic sastavimo ovog zabca, kikija i savoxa :run:

LOM!!!
AleksoMKD

#4266 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by AleksoMKD »

https://twitter.com/MSNBC/status/819191141174120452

Senior U.S. intel official tells NBC News that Trump, Russia dossier is "unvetted disinformation"
Point.

#4267 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Samo da ponovim, zalim ljude koji onanisu za osobu kakav je Trump.
Nadzornik

#4268 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nadzornik »

Point. wrote:Samo da ponovim, zalim ljude koji onanisu za osobu kakav je Trump.

Pa evo Putin vec tri mjeseca pije caj od nane tj, onanise i trlja ruke kad se spomene Trump.

Ja Putina uopste nezalim...sto bi ga ti zalio,nezali ni on nas... :D
seln

#4269 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

Jedno stvarno ne mogu da skontam: da ima ljudi koji trose vrijeme i argumente branice ovog horror clowna...
vise volim vidjeti psece govno nego Trumpa.
Point.

#4270 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Nadzornik wrote:
Pa evo Putin vec tri mjeseca pije caj od nane tj, onanise i trlja ruke kad se spomene Trump.

Ja Putina uopste nezalim...sto bi ga ti zalio,nezali ni on nas... :D

Ma haj to, mislim vecinom na ove nase bosanske "republikance" koji koriste termine killary, neo liberal, massmedia i slicno. Pozavidio bi im i naki Jeremiah iz Shelbyville, Tennessee, kamoli Alex Jones.
Pandakonda

#4271 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Pandakonda »

AleksoMKD wrote:https://twitter.com/MSNBC/status/819191141174120452

Senior U.S. intel official tells NBC News that Trump, Russia dossier is "unvetted disinformation"
Auuu brate nisi to smio objavit, sad je samo pitanje vremena kad ćeš biti prozvan fašistom, srpsko-ruskim plaćenikom itd. :-)
Point.

#4272 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Pa ako viris iz Trumpovog prkna, kojem je brat Putin pomogo da dodje na vlast, koji podrzava pravoslavnu bracu na Balkanu, meju kojima su i ovi domaci separatisti, nego sta nego ces biti proglasen srpsko-ruskim placenikom. Prati samo tanku crnu liniju.
jeza u ledja

#4274 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Chmoljo wrote:čovječe, koliki trud uložen u pisanje jednog jedinog posta...

pa ja se ovoliko ni na fakultetu nisam trudio...
I ja evo gledam i sve vako :shock:
sjedi 1

#4275 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sjedi 1 »

Ja što čika Donald napuši one šljamove sa CNN~a... :thumbup:
Post Reply