Ja sam oduvijek na svom avataruChmoljo wrote:
jes, garant![]()
evo saću i ja sebe postaviti na avatar
P.S. Cudna sorto javi se. Jos ako je tetka u Bosanskoj Krupi
Ja sam oduvijek na svom avataruChmoljo wrote:
jes, garant![]()
evo saću i ja sebe postaviti na avatar
Tušenje okoline "genijalnoscu" svog djeteta je modernopetunija wrote:Ne kontam ove mlade žene koje s bebama u kolicima šetaju po kozmetičkim marketima.
Sve te prodavnice su pune mješavine svakakvih mirisa, odraslu osobu da zaboli glava, a još uvesti dijete u takav ambijent mi je stvarnoili u kafanu gdje se puši
ramzes 2Chmoljo wrote:![]()
Ma razumijem to, nego kako im nije žao uvesti to malo biće u zatvoren prostor u kome je tako odvratan vazduh_BataZiv_0809 wrote:Tušenje okoline "genijalnoscu" svog djeteta je modernopetunija wrote:Ne kontam ove mlade žene koje s bebama u kolicima šetaju po kozmetičkim marketima.
Sve te prodavnice su pune mješavine svakakvih mirisa, odraslu osobu da zaboli glava, a još uvesti dijete u takav ambijent mi je stvarnoili u kafanu gdje se puši
Hajd što ih nose, nego su bez dioptrije, a to košta. Zamisli koji moraš biti paćenik da nosiš cvike a ne trebaju ti. Kao svi su načitani pa im oslabio vid xD A ako si mislio na one velike sunčane, i to je moda jbg.Gabrielo wrote:Zasto svi nose one velike naocale. Ove kao sto ima ova na ciribelinoj slici.
Meni su cure koje nose te naočale super sexyzovnee., djeluju nekako pametnije, privlačnijeGabrielo wrote:Zasto svi nose one velike naocale. Ove kao sto ima ova na ciribelinoj slici.
KvaziExpert wrote:Ukratko, ako nosi cvike nema kafe
ko je to rekao?KvaziExpert wrote:Ukratko, ako nosi cvike nema kafe
I sama ih nosim, a zašto... pa zato što mi se sviđa kako mi stoje, sviđa mi se taj oblik. Nema to nikakve veze sa trendom, posebno sa okvirima, nosiš ono što ti stoji a ne što je moderno u tom momentu (bar bi tako trebalo biti).Gabrielo wrote:Zasto svi nose one velike naocale. Ove kao sto ima ova na ciribelinoj slici.

To su popularne frizure "na merhaba"Raigor Stonehoof wrote:naocalama bih pridodao i ovo gnijezdo na glavi
svaki drugi djecacic od 20ak godina u gradu se bavi golubarstvom
ti si mozda jedna od 100 koja tako stvarno misliČudna sorta wrote:I sama ih nosim, a zašto... pa zato što mi se sviđa kako mi stoje, sviđa mi se taj oblik. Nema to nikakve veze sa trendom, posebno sa okvirima, nosiš ono što ti stoji a ne što je moderno u tom momentu (bar bi tako trebalo biti).Gabrielo wrote:Zasto svi nose one velike naocale. Ove kao sto ima ova na ciribelinoj slici.
A to da neko nosi određeni oblik ili općenito naočale da bi bio neko i nešto (), i da su paćenici, i šta još pročitah... stvarno bez komentara.
ferratilis wrote:Hajd što ih nose, nego su bez dioptrije, a to košta. Zamisli koji moraš biti paćenik da nosiš cvike a ne trebaju ti. Kao svi su načitani pa im oslabio vid xD A ako si mislio na one velike sunčane, i to je moda jbg.Gabrielo wrote:Zasto svi nose one velike naocale. Ove kao sto ima ova na ciribelinoj slici.
'vako?Njanjavi wrote:Sljedeci trend koji predvidjam da ce bit hit za par godina je nosanje gacica na glavi![]()
Zenske ce da nose muskarci, cipkaste, sa raznim dezenima, koordinacija sa ostalom odjecom ono, crvene gacice i crna kosulja.
A fakat jel jos ko ima obicaj gacice od djevojke navuc na glavu i gledat se na spigli kako mu stoje

Hm, kad joj frisko skinem gacice, obicno napravim neki fol da se malo nasmijemo. Najcesce ih zavrtim pa bacim kao laso u kaubojskim filmovima, ali znam ih uzet i pomirisatNjanjavi wrote:Sljedeci trend koji predvidjam da ce bit hit za par godina je nosanje gacica na glavi![]()
Zenske ce da nose muskarci, cipkaste, sa raznim dezenima, koordinacija sa ostalom odjecom ono, crvene gacice i crna kosulja.
A fakat jel jos ko ima obicaj gacice od djevojke navuc na glavu i gledat se na spigli kako mu stoje