ili sačuvaj mi
znači ništa
Moderator: anex
Hah javi mi se 15. u mjesecu i raspituje se i onda kaze,mozes li me sacekati do plate
Ako prodajes i kupujes preko olx brze dostave ,onda dobijas kao prodavac 10 olx kredita a 20 kao kupac ili 30 ako je besplatna dostava tj. o tvom trosku kada saljes nesto.
A sto onda pise imas jos 2 besplatne objave za nekretnine, 5 na auto i 50 za ostalo?zippoo87 wrote: ↑30/03/2023 23:06Ako prodajes i kupujes preko olx brze dostave ,onda dobijas kao prodavac 10 olx kredita a 20 kao kupac ili 30 ako je besplatna dostava tj. o tvom trosku kada saljes nesto.
A sto se objava tice,mislim da je 28 olx kredita najjeftinije izdvajanje nekog artikla na 2 dana,bez ikakvih dodatnih onih efekata ,da se obnavlja svakih par sati i ostalo.
Olx radnje mogu izdvojiti i 1 dan a obicni nalozi ne mogu.
Pa u nekim kategorijama imas ogranicenja...eto recimo mozes max 2-3 nekretnine objaviti ( a nisu besplatne nijedna) ili max oglasiti prodaju 5 auta i ostalo.Piaty wrote: ↑31/03/2023 00:06A sto onda pise imas jos 2 besplatne objave za nekretnine, 5 na auto i 50 za ostalo?zippoo87 wrote: ↑30/03/2023 23:06
Ako prodajes i kupujes preko olx brze dostave ,onda dobijas kao prodavac 10 olx kredita a 20 kao kupac ili 30 ako je besplatna dostava tj. o tvom trosku kada saljes nesto.
A sto se objava tice,mislim da je 28 olx kredita najjeftinije izdvajanje nekog artikla na 2 dana,bez ikakvih dodatnih onih efekata ,da se obnavlja svakih par sati i ostalo.
A gdje pise tacno da ima jos 2 besplatne nekretnine? Posebno ova rijec Besplatne me zanima.Piaty wrote: ↑31/03/2023 00:06A sto onda pise imas jos 2 besplatne objave za nekretnine, 5 na auto i 50 za ostalo?zippoo87 wrote: ↑30/03/2023 23:06
Hahah u pravu si.

Ne ispada tako...a sve ti lijepo pisePiaty wrote: ↑01/04/2023 17:30Hahah u pravu si.
Evo tačno kako piše:
Piše "Objavi oglas" a onda ispod:
Preostali broj oglasa:
0-3 nekretnine
0-2 auto
1-65 ostalo
Za ove preostale brojeve oglasa sam mislio da su besplatni (npr. nakon objave drugog automobila, treću objavu automobila bih već trebao platiti pa i svaku narednu).
Mislim, ako čitam doslovno, tako ispada.
evo prijavljiVam sesemsasuljakovic wrote: ↑01/04/2023 17:48 Kome ovo nije jasno neka sebi prizna da je glup i to je to.
![]()