nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
amar1994

#4251 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

:-)
ima i onih pacijenata sto misle da ce brze ic ako poskidaju far, stopke, plastike, bolje hladjenje sta li :lol: :lol: :lol:
weight reduction :lol: :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#4252 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

sta hos ja uvijek skinem desni far i lijevu stopku kad se trkam po gradu,hladni usis,ram air i tako to :D
Last edited by bitanga_sa_otesa on 07/04/2016 00:39, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#4253 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

Poštujem motocikliste,ali one istinske,a ne djecurliju koja se pojavi niotkud.Koliko puta mi se desilo da se želim prestrojiti,i najednom se stvori pored mene.Kaciga misaona imenica,očešeš li ga retrovizorom ode u pm...
quarterback

#4254 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

bitanga_sa_otesa wrote:sta hos ja uvijek skinem desni far i lijevu stopku kad se trkam po gradu,hladni usis,ram air i tako to :D
malo zaguglah hladni usis kad mi ispade ovo :lol:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Turbopuhalo

trebal kome TURBOPUHALO :shock: :mrgreen:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#4255 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

quarterback wrote:
malo zaguglah hladni usis kad mi ispade ovo :lol:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Turbopuhalo

trebal kome TURBOPUHALO :shock: :mrgreen:
snail powah :lol: :lol:
amar1994

#4256 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
insaneinthebrain

#4257 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insaneinthebrain »

:oops:
Veliki pozdrav za sve ovom prilikom želim traži vašu pomoć a i usput ispričati šta se meni i mom suprugu desilo jućer.
Jućer oko 11 sati na autoputu dok smo se suprug i ja vozili djevojka nas je gađala da li parfemom ili nekom drugom staklenkom i razbila nam je šoferšajbu.
Dotična vozi automobil marke bmwx6, crne boje. Do razbijanja šoferšajbe došlo je tako što je ona išla iza nas i blicala nam da se pomjerim, i suprug to nije učinio. Zatim se prestrojila išla paralelno pored nas, otvorila prozor te smo tek tada vidili da je ženska osoba u pitanju, jer su joj sva stakla zatamljena, pokazala nam je srednji prst i gađala naš auto nečim staklenim.Broj registarskih tablica nismo zapamtili, bili smo u šoku sa obzirom na količinu primitivizma i seljakluka, a i jako brzo je vozila. Prijavili smo policiji ali ništa poduzeli nisu.Šteta nam je nanesena, drugi put da oćekujemo možda metak a da se policija ne obazire na bahatost i bezobrazluk.
Djevojka je imala sunčane naočale, tamnijeg je tena i smeđa kosa.
Bili bi vam zahvalan na pomoći čisto da je nađemo da joj posprejamo auto malo i izrazbijamo sva stakla. Hvala.
zdruzdjo

#4258 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

insaneinthebrain wrote::oops:
Veliki pozdrav za sve ovom prilikom želim traži vašu pomoć a i usput ispričati šta se meni i mom suprugu desilo jućer.
Jućer oko 11 sati na autoputu dok smo se suprug i ja vozili djevojka nas je gađala da li parfemom ili nekom drugom staklenkom i razbila nam je šoferšajbu.
Dotična vozi automobil marke bmwx6, crne boje. Do razbijanja šoferšajbe došlo je tako što je ona išla iza nas i blicala nam da se pomjerim, i suprug to nije učinio. Zatim se prestrojila išla paralelno pored nas, otvorila prozor te smo tek tada vidili da je ženska osoba u pitanju, jer su joj sva stakla zatamljena, pokazala nam je srednji prst i gađala naš auto nečim staklenim.Broj registarskih tablica nismo zapamtili, bili smo u šoku sa obzirom na količinu primitivizma i seljakluka, a i jako brzo je vozila. Prijavili smo policiji ali ništa poduzeli nisu.Šteta nam je nanesena, drugi put da oćekujemo možda metak a da se policija ne obazire na bahatost i bezobrazluk.
Djevojka je imala sunčane naočale, tamnijeg je tena i smeđa kosa.
Bili bi vam zahvalan na pomoći čisto da je nađemo da joj posprejamo auto malo i izrazbijamo sva stakla. Hvala.
U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
A autoput je pun nadzornih kamera. Ne bi trebalo biti tesko. Gdje ima volje ima i nacina.
dobar osjecaj

#4259 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by dobar osjecaj »

zdruzdjo wrote: U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
A autoput je pun nadzornih kamera. Ne bi trebalo biti tesko. Gdje ima volje ima i nacina.
Po cijenu da su spremni da objasne zasto nisu htjeli da se sklone iz lijeve trake.
klaki

#4260 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by klaki »

dobar osjecaj wrote:
zdruzdjo wrote: U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
Po cijenu da su spremni da objasne zasto nisu htjeli da se sklone iz lijeve trake.
Gdje pise da su bili u lijevoj traci...
MOSALJOZE

#4261 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

Puno je nejasnoća.Ono kako je moguće da ona dodje naspram njih,a blicala im da se sklone,pa poslije se prestrojila.Jedino,ako ova žemska misli da se automobili moraju sklanjati iz desne u lijevu traku.

Šupljak..
corsa

#4262 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by corsa »

klaki wrote:
dobar osjecaj wrote:
Pa nece im blicati da se sklone iz desne trake.
dobar osjecaj

#4263 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by dobar osjecaj »

klaki wrote:
dobar osjecaj wrote:
Imas pravo. Fakat ne pise nigdje. Ne kazem da je uobicajeno da vozaci gadjaju jedni druge staklenim predmetima ali nisam dozivjela da iko ikome blica da se skloni iz desne trake pa mi je lijeva traka jedina moguca pomisao.
klaki

#4264 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by klaki »

Ma ne bi me cudilo da su bili u desnoj traci a da im je ova blicala

Vise me nista ne cudi :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#4265 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Cijela autocesta je pokrivena kamerama, plus ocitavanje reg. plocica na ulazu i izlazu...

Tako da, ako hoce da nađu ko je, to je pola sata posla
amar1994

#4266 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

klaki wrote:Ma ne bi me cudilo da su bili u desnoj traci a da im je ova blicala

Vise me nista ne cudi :lol:
kad je mangup , sto ih nije obisla zautavnom trakom :P :lol: :lol:
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#4267 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Ne treba se sa zenama puno kacit u saobracaju, kad vidis skloni se, gledaj na sta su sve spremne :lol:
drug_profi

#4268 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Ma ne moze se jedan prekrsaj mjeriti sa drugim. Neka plate kaznu ako je ima za "neprestrojavanje" ali ostecivanje imovine, pogotovo sto se granici sa napadom na zivot pri tim brzinama, ne moze biti bezveze i ne moze biti mnozeno sa nulom.

A suprugu poruci da se ne vozi lijevom trakom i ako je vec u njoj treba sto prije da se skloni da oslobodi prolaz za brza vozila, jer na bezobrazluk se uviijek dobije veci bezobrazluk.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#4269 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by konektovan »

Jucer me ciko prestize u samom tunelu, sa bijelim peugeotom 301, i to u tunelu na putu od Rogatice prema ustipraci, onaj koji je uvijek pod vodom i slabo osvjetljen. Ja sam bio sokiran, a svaki dan naleti cojek na neku kamikazu, pa konta, da te ne moze vise nista iznenaditi, kad ono moze. :-?
amar1994

#4270 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

Image
:run:
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#4271 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima :lol:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#4272 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Entropio »

Leon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima :lol:
Ovo vidjam bas cesto u zadnjih 5-6 dana. Danas sam vidio 2 takve situacije... Petak i subota u vecernjim satima cak su neki "specijalci" (nisu u obicnim drotovskim odorama nego full black) u kombiju radili. Koliko sam mogao primijetiti, zaustavljaju uglavnom sumnjiva auta -- chunirana, zatamnjena stakla, mladi vozaci, kockaste glave i slicno.
amar1994

#4273 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

Entropio wrote:
Leon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima :lol:
Ovo vidjam bas cesto u zadnjih 5-6 dana. Danas sam vidio 2 takve situacije... Petak i subota u vecernjim satima cak su neki "specijalci" (nisu u obicnim drotovskim odorama nego full black) u kombiju radili. Koliko sam mogao primijetiti, zaustavljaju uglavnom sumnjiva auta -- chunirana, zatamnjena stakla, mladi vozaci, kockaste glave i slicno.
ako je tako, to je dosta pozitivno :thumbup:
kloniran

#4274 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

mnogo zgodna milicajka voza tu sedmicu :oops:
O'zone
Globalni moderator

#4275 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Mene sinoć kod zgrade MVP prema Predsjedništvu policijska petica okupa onako ljudski a ni tablice joj nevidjoh :roll:
Post Reply