ima i onih pacijenata sto misle da ce brze ic ako poskidaju far, stopke, plastike, bolje hladjenje sta li
weight reduction
Moderators: _BataZiv_0809, anex
malo zaguglah hladni usis kad mi ispade ovobitanga_sa_otesa wrote:sta hos ja uvijek skinem desni far i lijevu stopku kad se trkam po gradu,hladni usis,ram air i tako to
snail powahquarterback wrote:
malo zaguglah hladni usis kad mi ispade ovo![]()
https://hr.wikipedia.org/wiki/Turbopuhalo
trebal kome TURBOPUHALO![]()
Veliki pozdrav za sve ovom prilikom želim traži vašu pomoć a i usput ispričati šta se meni i mom suprugu desilo jućer.
Jućer oko 11 sati na autoputu dok smo se suprug i ja vozili djevojka nas je gađala da li parfemom ili nekom drugom staklenkom i razbila nam je šoferšajbu.
Dotična vozi automobil marke bmwx6, crne boje. Do razbijanja šoferšajbe došlo je tako što je ona išla iza nas i blicala nam da se pomjerim, i suprug to nije učinio. Zatim se prestrojila išla paralelno pored nas, otvorila prozor te smo tek tada vidili da je ženska osoba u pitanju, jer su joj sva stakla zatamljena, pokazala nam je srednji prst i gađala naš auto nečim staklenim.Broj registarskih tablica nismo zapamtili, bili smo u šoku sa obzirom na količinu primitivizma i seljakluka, a i jako brzo je vozila. Prijavili smo policiji ali ništa poduzeli nisu.Šteta nam je nanesena, drugi put da oćekujemo možda metak a da se policija ne obazire na bahatost i bezobrazluk.
Djevojka je imala sunčane naočale, tamnijeg je tena i smeđa kosa.
Bili bi vam zahvalan na pomoći čisto da je nađemo da joj posprejamo auto malo i izrazbijamo sva stakla. Hvala.
U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".insaneinthebrain wrote:![]()
Veliki pozdrav za sve ovom prilikom želim traži vašu pomoć a i usput ispričati šta se meni i mom suprugu desilo jućer.
Jućer oko 11 sati na autoputu dok smo se suprug i ja vozili djevojka nas je gađala da li parfemom ili nekom drugom staklenkom i razbila nam je šoferšajbu.
Dotična vozi automobil marke bmwx6, crne boje. Do razbijanja šoferšajbe došlo je tako što je ona išla iza nas i blicala nam da se pomjerim, i suprug to nije učinio. Zatim se prestrojila išla paralelno pored nas, otvorila prozor te smo tek tada vidili da je ženska osoba u pitanju, jer su joj sva stakla zatamljena, pokazala nam je srednji prst i gađala naš auto nečim staklenim.Broj registarskih tablica nismo zapamtili, bili smo u šoku sa obzirom na količinu primitivizma i seljakluka, a i jako brzo je vozila. Prijavili smo policiji ali ništa poduzeli nisu.Šteta nam je nanesena, drugi put da oćekujemo možda metak a da se policija ne obazire na bahatost i bezobrazluk.
Djevojka je imala sunčane naočale, tamnijeg je tena i smeđa kosa.
Bili bi vam zahvalan na pomoći čisto da je nađemo da joj posprejamo auto malo i izrazbijamo sva stakla. Hvala.
Po cijenu da su spremni da objasne zasto nisu htjeli da se sklone iz lijeve trake.zdruzdjo wrote: U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
A autoput je pun nadzornih kamera. Ne bi trebalo biti tesko. Gdje ima volje ima i nacina.
Gdje pise da su bili u lijevoj traci...dobar osjecaj wrote:Po cijenu da su spremni da objasne zasto nisu htjeli da se sklone iz lijeve trake.zdruzdjo wrote: U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
A autoput je pun nadzornih kamera. Ne bi trebalo biti tesko. Gdje ima volje ima i nacina.
Pa nece im blicati da se sklone iz desne trake.klaki wrote:Gdje pise da su bili u lijevoj traci...dobar osjecaj wrote:Po cijenu da su spremni da objasne zasto nisu htjeli da se sklone iz lijeve trake.zdruzdjo wrote: U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
Imas pravo. Fakat ne pise nigdje. Ne kazem da je uobicajeno da vozaci gadjaju jedni druge staklenim predmetima ali nisam dozivjela da iko ikome blica da se skloni iz desne trake pa mi je lijeva traka jedina moguca pomisao.klaki wrote:Gdje pise da su bili u lijevoj traci...dobar osjecaj wrote:Po cijenu da su spremni da objasne zasto nisu htjeli da se sklone iz lijeve trake.zdruzdjo wrote: U policijsku upravu i podnesete prijavu protiv policajaca koji su "uradili nista".
kad je mangup , sto ih nije obisla zautavnom trakomklaki wrote:Ma ne bi me cudilo da su bili u desnoj traci a da im je ova blicala
Vise me nista ne cudi
Ovo vidjam bas cesto u zadnjih 5-6 dana. Danas sam vidio 2 takve situacije... Petak i subota u vecernjim satima cak su neki "specijalci" (nisu u obicnim drotovskim odorama nego full black) u kombiju radili. Koliko sam mogao primijetiti, zaustavljaju uglavnom sumnjiva auta -- chunirana, zatamnjena stakla, mladi vozaci, kockaste glave i slicno.Leon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima
ako je tako, to je dosta pozitivnoEntropio wrote:Ovo vidjam bas cesto u zadnjih 5-6 dana. Danas sam vidio 2 takve situacije... Petak i subota u vecernjim satima cak su neki "specijalci" (nisu u obicnim drotovskim odorama nego full black) u kombiju radili. Koliko sam mogao primijetiti, zaustavljaju uglavnom sumnjiva auta -- chunirana, zatamnjena stakla, mladi vozaci, kockaste glave i slicno.Leon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima
mnogo zgodna milicajka voza tu sedmicuLeon16v wrote:Danas na otoci kod dzamije, Golf 7 crni, samo iskoči tablica stop policija, i golfa 4 nekog skrenuše u isključnu traku, ko u filmovima