Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ho oponopono wrote:
..a jeee crni Vip, tako oni vele da su Vip ...gdje god da uđem čuje se Sindi, ko je Soraja?!...pa Avica, Majica?!
Pa nuismo mi taj drustveni sloj da smo culi ranije za njih prijatelju. Ocigledno se ne gleda Red Carpet, a nece se ni gledati naravno, u prilog tome ide i cinjenica da vlajda vise i ne postoji jel ?? sad se sjetijh da sam tako cuo.
Slavka se jedino sjecam iz filma "I u Kini jedu pse"
Mica je totalno out od ovoga svega i naravno ima od mene veliko postovanje, pogotovo na opasku koju je uputio Slavku da Sultan ne jebe svoju djjecu u usta oplakao sam
Last edited by gradskadjeca on 22/04/2013 15:56, edited 1 time in total.
opa22 wrote:cudi me pa joj Sindija nije prisla i rekla "Vidi ti celululita, pogledaj se, ja za razliku od tebe nemam ni gram celulita, pa ja sam beogradjanka"
i nemam ni jednu boru,je l' ti krivo,možeš me poljubit u moje lijepo dupe koji degenerik
Da l' ova vendi drži usta zatvorena sveukupno 15 minuta tokom jednog dana.Udavi žena,a sve isto ponavlja
I zašto toliko često ističete izgled,ovaj krmak,ova slaneta,ovaj 'vakav,onaj 'nakav. Zar je bitno
al skontajte vendine taktike u fazonu kad je usla ono prvih par dana bila je najbolja sa Avom , i kasnije kad je izvukla sve ''informacije'' od nje , se okrenula protiv nje , skroz mi se zgadila
Sad sto se tice pobednika voleo bih da to bude milic ili sindi ,a blizanci samo da ostanu do kraja , ono brate najvise zamsejavaju ljude , samo mi je krivo sto ce veceras da ispadne makedonka a ne maja nikolic
Tears wrote:al skontajte vendine taktike u fazonu kad je usla ono prvih par dana bila je najbolja sa Avom , i kasnije kad je izvukla sve ''informacije'' od nje , se okrenula protiv nje , skroz mi se zgadila
Sad sto se tice pobednika voleo bih da to bude milic ili sindi ,a blizanci samo da ostanu do kraja , ono brate najvise zamsejavaju ljude , samo mi je krivo sto ce veceras da ispadne makedonka a ne maja nikolic
Volio bih da si u pravu za ispadanje pa da ispadne makedonka ali cisto sumnjam da ce zbog toga sto je jedina iz Makedonije tako lako ispasti, osim ako se nije i njima toliko zgadila pa da ne glasaju.
Tears wrote:al skontajte vendine taktike u fazonu kad je usla ono prvih par dana bila je najbolja sa Avom , i kasnije kad je izvukla sve ''informacije'' od nje , se okrenula protiv nje , skroz mi se zgadila
Volio bih da si u pravu za ispadanje pa da ispadne makedonka ali cisto sumnjam da ce zbog toga sto je jedina iz Makedonije tako lako ispasti, osim ako se nije i njima toliko zgadila pa da ne glasaju.
i ja tako gledam posto je iz makedonije , pa ce je sacuvati njeni makedonci , al gledajuci malo po netu i u nekim novinama sam izracunao kako bi se reklo i najvise glasova za ispadanje ima ona , sindi ne bih voleo da ispadne zaljubio sam se u nju
Ava sta bi bio ''show'' bez nje xD
a Maju nikolic bi sutno u dupe samo da izadje ne mogu je vise gledati sad pocela i da pokazuje grudi samo da ostane -.-
jos danas kad su se oni ono poredali kao neki zadatak i ona na zadnjem mestu sama u nekom grudnjaku i u haljinici , kad sam vid'o kakva je jos s onom frizurom mogu samo reci ''mnogo ruzna psihopata'' :O
Tears wrote:
i ja tako gledam posto je iz makedonije , pa ce je sacuvati njeni makedonci , al gledajuci malo po netu i u nekim novinama sam izracunao kako bi se reklo i najvise glasova za ispadanje ima ona , sindi ne bih voleo da ispadne zaljubio sam se u nju
Vjerujem ali se ne glasa ko ce da ispadne nego ko ce da ostane. Posto se ne glasa iz Hrvatske ne znam koliko je Ava ljudi animirala da glasaju za nju ali nadam se da ostaje. Maja je uzrok mnogih svadja tako da bi bilo dosadnije bez nje. Meni je najlogicnije da Sindy leti vanka ali nadam se ipak da ce Aneta.
Ava sta bi bio ''show'' bez nje xD
a Maju nikolic bi sutno u dupe samo da izadje ne mogu je vise gledati sad pocela i da pokazuje grudi samo da ostane -.-
jos danas kad su se oni ono poredali kao neki zadatak i ona na zadnjem mestu sama u nekom grudnjaku i u haljinici , kad sam vid'o kakva je jos s onom frizurom mogu samo reci ''mnogo ruzna psihopata'' :O
Vazda su pobjednici neki za koje se ne bi reklo da ce pobjedit
taj Ivan...bio miran, moglo bi se reci i takticar i igrac
onaj Arsa...dijete s ulice, dobro namazan al u kuci bio povucen
Marijana...preko kreveta i suza do pobjede
pa onda VIP
Sasa Curcic...sacuvaj me Boze
Mimi, iz Crne Gore...gluho i daleko bilo...