Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
gradskadjeca

#4251 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

ho oponopono wrote:
..a jeee crni Vip, tako oni vele da su Vip :mrgreen: ...gdje god da uđem čuje se Sindi, ko je Soraja?!...pa Avica, Majica?! :D
Pa nuismo mi taj drustveni sloj da smo culi ranije za njih prijatelju. Ocigledno se ne gleda Red Carpet, a nece se ni gledati naravno, u prilog tome ide i cinjenica da vlajda vise i ne postoji jel ?? sad se sjetijh da sam tako cuo.

Slavka se jedino sjecam iz filma "I u Kini jedu pse"

Mica je totalno out od ovoga svega i naravno ima od mene veliko postovanje, pogotovo na opasku koju je uputio Slavku da Sultan ne jebe svoju djjecu u usta oplakao sam :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by gradskadjeca on 22/04/2013 15:56, edited 1 time in total.
de balzac

#4252 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

:lol: :lol: :lol: :lol: tintoreto veli u pričaonici da je u maji v. nešto đavolsko čim može da brani hitlera, dantea i

makijavelija :lol: :lol: :lol: :lol:
gradskadjeca

#4253 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

de balzac wrote::lol: :lol: :lol: :lol: tintoreto veli u pričaonici da je u maji v. nešto đavolsko čim može da brani hitlera, dantea i

Zar je branila Hitlera ili je to ova niskotirazna iskompleksirana glupaca kao po obicaju izvukla iz konteksta i prevrnula u svoju korist
de balzac

#4254 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

gradskadjeca wrote:
de balzac wrote::lol: :lol: :lol: :lol: tintoreto veli u pričaonici da je u maji v. nešto đavolsko čim može da brani hitlera, dantea i

Zar je branila Hitlera ili je to ova niskotirazna iskompleksirana glupaca kao po obicaju izvukla iz konteksta i prevrnula u svoju korist

ma ne vjerujem :D mlati tintoreto :D
gradskadjeca

#4255 Re: Veliki Brat 2013

Post by gradskadjeca »

Izgkleda da je Mica zasrao ovaj put malo vise

http://www.alo.rs/v-i-p/veliki-brat/ven ... ideo/16807
ČičineBrčine

#4256 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

gradskadjeca wrote:Izgkleda da je Mica zasrao ovaj put malo vise

Ma sta je zasro pogledaj snimak par stranica ranije ima postavljen previja se i skici ko da je opalio voz a ne da se zabila u vrata. :run:
spacebound

#4257 Re: Veliki Brat 2013

Post by spacebound »

opa22 wrote:cudi me pa joj Sindija nije prisla i rekla "Vidi ti celululita, pogledaj se, ja za razliku od tebe nemam ni gram celulita, pa ja sam beogradjanka"
:thumbup: i nemam ni jednu boru,je l' ti krivo,možeš me poljubit u moje lijepo dupe :lol: :lol: :lol: koji degenerik
Da l' ova vendi drži usta zatvorena sveukupno 15 minuta tokom jednog dana.Udavi žena,a sve isto ponavlja :roll:
I zašto toliko često ističete izgled,ovaj krmak,ova slaneta,ovaj 'vakav,onaj 'nakav. :shock: Zar je bitno :?
klavirdžija

#4258 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Spermaja se danas morala pohvaliti kako je nedavno bila na Tenerifama, znate kako je tamo super… :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4259 Re: Veliki Brat 2013

Post by Velkoski »

klavirdžija wrote:Spermaja se danas morala pohvaliti kako je nedavno bila na Tenerifama, znate kako je tamo super… :roll:
Pa nije ništa slagala, vrh je tamo.
klavirdžija

#4260 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Iiidii! :D
Tears

#4261 Re: Veliki Brat 2013

Post by Tears »

al skontajte vendine taktike u fazonu kad je usla ono prvih par dana bila je najbolja sa Avom , i kasnije kad je izvukla sve ''informacije'' od nje , se okrenula protiv nje , skroz mi se zgadila
Sad sto se tice pobednika voleo bih da to bude milic ili sindi ,a blizanci samo da ostanu do kraja , ono brate najvise zamsejavaju ljude , samo mi je krivo sto ce veceras da ispadne makedonka a ne maja nikolic :(
thesting

#4262 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

Tears wrote:al skontajte vendine taktike u fazonu kad je usla ono prvih par dana bila je najbolja sa Avom , i kasnije kad je izvukla sve ''informacije'' od nje , se okrenula protiv nje , skroz mi se zgadila
Sad sto se tice pobednika voleo bih da to bude milic ili sindi ,a blizanci samo da ostanu do kraja , ono brate najvise zamsejavaju ljude , samo mi je krivo sto ce veceras da ispadne makedonka a ne maja nikolic :(
Volio bih da si u pravu za ispadanje pa da ispadne makedonka ali cisto sumnjam da ce zbog toga sto je jedina iz Makedonije tako lako ispasti, osim ako se nije i njima toliko zgadila pa da ne glasaju.
Tears

#4263 Re: Veliki Brat 2013

Post by Tears »

thesting wrote:
Tears wrote:al skontajte vendine taktike u fazonu kad je usla ono prvih par dana bila je najbolja sa Avom , i kasnije kad je izvukla sve ''informacije'' od nje , se okrenula protiv nje , skroz mi se zgadila
Volio bih da si u pravu za ispadanje pa da ispadne makedonka ali cisto sumnjam da ce zbog toga sto je jedina iz Makedonije tako lako ispasti, osim ako se nije i njima toliko zgadila pa da ne glasaju.

i ja tako gledam posto je iz makedonije , pa ce je sacuvati njeni makedonci , al gledajuci malo po netu i u nekim novinama sam izracunao kako bi se reklo i najvise glasova za ispadanje ima ona , sindi ne bih voleo da ispadne zaljubio sam se u nju :D
Ava sta bi bio ''show'' bez nje :D xD
a Maju nikolic bi sutno u dupe samo da izadje ne mogu je vise gledati sad pocela i da pokazuje grudi samo da ostane -.-
jos danas kad su se oni ono poredali kao neki zadatak i ona na zadnjem mestu sama u nekom grudnjaku i u haljinici , kad sam vid'o kakva je jos s onom frizurom mogu samo reci ''mnogo ruzna psihopata'' :O
thesting

#4264 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

Tears wrote: i ja tako gledam posto je iz makedonije , pa ce je sacuvati njeni makedonci , al gledajuci malo po netu i u nekim novinama sam izracunao kako bi se reklo i najvise glasova za ispadanje ima ona , sindi ne bih voleo da ispadne zaljubio sam se u nju :D
Vjerujem ali se ne glasa ko ce da ispadne nego ko ce da ostane. Posto se ne glasa iz Hrvatske ne znam koliko je Ava ljudi animirala da glasaju za nju ali nadam se da ostaje. Maja je uzrok mnogih svadja tako da bi bilo dosadnije bez nje. Meni je najlogicnije da Sindy leti vanka ali nadam se ipak da ce Aneta.
samo_ti

#4265 Re: Veliki Brat 2013

Post by samo_ti »

Makednoka je najveca guska u cijeloj kuci :D
Napolje sa ublehom !

:run:
terremoto

#4266 Re: Veliki Brat 2013

Post by terremoto »

Ne spominji Sindi,ako te cuje didzej :fazlija:
Tears wrote:
thesting wrote:

i ja tako gledam posto je iz makedonije , pa ce je sacuvati njeni makedonci , al gledajuci malo po netu i u nekim novinama sam izracunao kako bi se reklo i najvise glasova za ispadanje ima ona , sindi ne bih voleo da ispadne zaljubio sam se u nju :D
Ava sta bi bio ''show'' bez nje :D xD
a Maju nikolic bi sutno u dupe samo da izadje ne mogu je vise gledati sad pocela i da pokazuje grudi samo da ostane -.-
jos danas kad su se oni ono poredali kao neki zadatak i ona na zadnjem mestu sama u nekom grudnjaku i u haljinici , kad sam vid'o kakva je jos s onom frizurom mogu samo reci ''mnogo ruzna psihopata'' :O
kakavdanakneiskustvu

#4267 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

ČičineBrčine wrote:
gradskadjeca wrote:Izgkleda da je Mica zasrao ovaj put malo vise

Ma sta je zasro pogledaj snimak par stranica ranije ima postavljen previja se i skici ko da je opalio voz a ne da se zabila u vrata. :run:

poslije pola minuta je zaboravila na bol u ruci
kakavdanakneiskustvu

#4268 Re: Veliki Brat 2013

sjeća li se ko velikog brata u kojem je pobijedio jedan momak koji je svirao klavir?
StupskaBitanga

#4269 Re: Veliki Brat 2013

Post by StupskaBitanga »

Ivan Ljuba
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#4270 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Ovaj VB je najgori dosad, svega ima osim humora. Jedine osobe koje su bar malo smiješne su blizanci, ostalo sve :zid:
kakavdanakneiskustvu

#4271 Re: Veliki Brat 2013

vedra nebesa wrote:Ovaj VB je najgori dosad, svega ima osim humora. Jedine osobe koje su bar malo smiješne su blizanci, ostalo sve :zid:

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#4272 Re: Veliki Brat 2013

StupskaBitanga wrote:Ivan Ljuba

:thumbup:
Not My Idea

#4273 Re: Veliki Brat 2013

Post by Not My Idea »

Vazda su pobjednici neki za koje se ne bi reklo da ce pobjedit

taj Ivan...bio miran, moglo bi se reci i takticar i igrac
onaj Arsa...dijete s ulice, dobro namazan al u kuci bio povucen
Marijana...preko kreveta i suza do pobjede

pa onda VIP
Sasa Curcic...sacuvaj me Boze
Mimi, iz Crne Gore...gluho i daleko bilo...
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#4274 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

Image

:lol: :lol:
Locked