Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
amiliana

#4251 Re: Farma

Post by amiliana »

A Goca prica o postenju! :skoljka:
dječak sa šibicama

#4252 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Sta znam, meni Gocka djeluje kao ok covjek... ako bi se bavili nekim proizvoljnih psihoprofilima, mislim da je ona zena koja je iz siromastva usla u neke vode... gdje je htjela zaraditi novac po svaku cijenu, i nije birala sredstva, udala se za mafijasa, folk scena je inace puna tog mafijaskog polusvijeta...

Zena vuce neke komplekse, i ne srami se priznati, rekla je Tarotu i Shahu da je imala jako tesko djetinjstvo, siromasno, da je bila jedna od onih jadnika koje u razredu svi apostrofiraju kao onoga ko nema novaca za ekskurziju...

Mislim da je dobar covjek, slatkorjeciva jeste, ali dobro.. Staniju brani jer vidi mladju sebe u njoj, to je stvar subjektivne percepcije ne mora znaciti da ona vidi Staniju kao mi ostali.

Inace Gocka voli traziti u drugima sebe, to je normalna pojava kod ljudi nesigurnih u sebe. I ono njeno forsirano busanje u prsa, ja ja ja JA SAM, jos jedan znak nesigurnosti.

Meni je simpaticna, u sustini.

Evo dobili su zadatak da naprave emisiju Preljubnici.
amiliana

#4253 Re: Farma

Post by amiliana »

Neku noc se napila i pricala kako Stanija :gunjastajl: Filiipu po jorganom,a sad svaljuje na Jovanu a ona to rekla,a do jucer se ulizivala Jovani i govorila ona djevojka za zenit a sad je pljuje!
gnjev

#4254 Re: Farma

Post by gnjev »

Partijaner wrote:Sta ovo ubacise Sha i Ekrem Saski u onoj kucici. :lol: :lol:
Sinoc su joj ubacili kokos
amiliana

#4255 Re: Farma

Post by amiliana »

gnjev wrote:
Partijaner wrote:Sta ovo ubacise Sha i Ekrem Saski u onoj kucici. :lol: :lol:
Sinoc su joj ubacili kokos
A ja se pitam sta kokos radi budna u 3 sata iza ponoci :mastakazes:
Igbala

#4256 Re: Farma

Post by Igbala »

boracha wrote:
Igbala wrote:u čizmama se penju po posteljinama da bi okrečile, ne znaju pomjeriti krevete :shock:
gdje ti gledas, to kod mene tek sad bilo :lol:

gdje stignem i gdje nisu reklame :mrgreen:
a to sam gledala na ovome

http://omiljena.net/pink-uzivo/
Igbala

#4257 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Sta znam, meni Gocka djeluje kao ok covjek... ako bi se bavili nekim proizvoljnih psihoprofilima, mislim da je ona zena koja je iz siromastva usla u neke vode... gdje je htjela zaraditi novac po svaku cijenu, i nije birala sredstva, udala se za mafijasa, folk scena je inace puna tog mafijaskog polusvijeta...

Zena vuce neke komplekse, i ne srami se priznati, rekla je Tarotu i Shahu da je imala jako tesko djetinjstvo, siromasno, da je bila jedna od onih jadnika koje u razredu svi apostrofiraju kao onoga ko nema novaca za ekskurziju...

Mislim da je dobar covjek, slatkorjeciva jeste, ali dobro.. Staniju brani jer vidi mladju sebe u njoj, to je stvar subjektivne percepcije ne mora znaciti da ona vidi Staniju kao mi ostali.

Inace Gocka voli traziti u drugima sebe, to je normalna pojava kod ljudi nesigurnih u sebe. I ono njeno forsirano busanje u prsa, ja ja ja JA SAM, jos jedan znak nesigurnosti.

Meni je simpaticna, u sustini.

Evo dobili su zadatak da naprave emisiju Preljubnici.

Meni je Goca također ok, Eki, Memo i ona mada je nisam nešto komentarisala.
Neku noć kad sam izučavala Ekijevu i Igbalinu biografiju, potražila sam i njenu, zanimljiv i težak život je imala.
Igbala

#4258 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Pa jesam ja nedavno stavljao screen shot Stanije kako spava u svom krevetu... naravno da nije bila kaznjena.
jesi, jesi :)
po danu žeMska spava i nisu je kaznili, naravno, neće ni sada :roll:
dječak sa šibicama

#4259 Re: Farma

Pederko je takav iskompleksirani kreten, da to nema nigdje... pazi idiota, nece da se igra igre, jer eto kao nece on i Stanija, to su provokacije na njihov racun :-)
Igbala

#4260 Re: Farma

Post by Igbala »

boracha wrote:ma to ona oblaci da istakne atribute, svaki dan isto, samo druge sare :D a evo i ova goca, a svako dupe izgleda dobro u helankama :lol:

meni ni helanke ne bi pomogle :cry:

:mrgreen:
dječak sa šibicama

#4261 Re: Farma

Igbala wrote:
dječak sa šibicama wrote:Pa jesam ja nedavno stavljao screen shot Stanije kako spava u svom krevetu... naravno da nije bila kaznjena.
jesi, jesi :)
po danu žeMska spava i nisu je kaznili, naravno, neće ni sada :roll:
Ma jasno da nece, ni govora o kazni.
Igbala

#4262 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Pederko je takav iskompleksirani kreten, da to nema nigdje... pazi idiota, nece da se igra igre, jer eto kao nece on i Stanija, to su provokacije na njihov racun :-)

gunđalo dosadno :fazlija:
iPod

#4263 Re: Farma

Post by iPod »

Silikonija i Pas opet šapuću, spavaju kad god to žele, rade šta god žele, nikada ne rade, odbijaju zadatke i šta više očekivati od zadruge pihhhhh.
dječak sa šibicama

#4264 Re: Farma

Sad ni Aki nece da bude vozac... AStanija ima uvjet da ona bude glavna... koja gomila iskompleksiranih idiota.
Sabirni centar

#4265 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

amiliana wrote:Neku noc se napila i pricala kako Stanija :gunjastajl: Filiipu po jorganom,a sad svaljuje na Jovanu a ona to rekla,a do jucer se ulizivala Jovani i govorila ona djevojka za zenit a sad je pljuje!
Pratiš li ti redovno farmu?? Nije Goca izvalila to za pušenje već Irvaska. :-)...i tako pijana branila je Staniju, i govorila Vesni da izmišlja.
dječak sa šibicama

#4266 Re: Farma

amiliana wrote:Neku noc se napila i pricala kako Stanija :gunjastajl: Filiipu po jorganom,a sad svaljuje na Jovanu a ona to rekla,a do jucer se ulizivala Jovani i govorila ona djevojka za zenit a sad je pljuje!
To je Irvaska rekla, zato je Gocka ponavljala da ce Stanija pobijediti, da iznervira Irvasku.

Za Jovanu Gocka uvijek kaze da je najljepsa na farmi, ali i da nije dorasla Staniji u... a cemu drugom nego manipulacijama, prefriganosti, promucurnosti... samo sto Gocka ne upotrijebi te rijeci vec, "pametna je Stanija".

I to je apsolutna istina.
dječak sa šibicama

#4267 Re: Farma

Eki je pijan, i odmah je u elementu, "sta ces ti Vesna, nemo da govoris da nam ne treba hljeb, tebi hljeb ne treba, ti si debela" :lol:
Neradnik

#4268 Re: Farma

Post by Neradnik »

:lol:
stvarno neznam đe mu vise stane ovolika rakija svaki dan :-)
Igbala

#4269 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:Eki je pijan, i odmah je u elementu, "sta ces ti Vesna, nemo da govoris da nam ne treba hljeb, tebi hljeb ne treba, ti si debela" :lol:

:lol: neka joj je baš rekao :thumbup:
astrid

#4270 Re: Farma

Post by astrid »

...fol ne smije se pusiti pred kamerama,ali se alkohol pije u hektolitrima :skoljka:
Jede li ovaj Ekrem nesto :-?
Neradnik

#4271 Re: Farma

Post by Neradnik »

jede rakiju :D
astrid

#4272 Re: Farma

Post by astrid »

Gospodin_bez_kravate wrote:jede rakiju :D
Ne gledam redovno..ali nikad nisam vidjela da nesto jede :-?
Neradnik

#4273 Re: Farma

Post by Neradnik »

evo kaze da i u zatvoru ima hljeba a vamo nema :lol:
jede nake konzerve ribe jadnik.
Igbala

#4274 Re: Farma

Post by Igbala »

Gospodin_bez_kravate wrote:evo kaze da i u zatvoru ima hljeba a vamo nema :lol:
jede nake konzerve ribe jadnik.

nema nigdje moje kuhinje :evil:
astrid