Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia99 wrote:ako hrvatska pobijedi grčku to bi joj donijelo ukrajinu u četvrtfinalu.....ali vidim da se ukrajina još uvijek drži protiv litve....št će biti ako pobijede? boli glava od tih kombinacija
Mislim da su ukrajinci sigurno četvrti, ne mogu više, imat će 2/4 omjer
kakavdanakneiskustvu wrote:
i naša bi reprezentacija vjerovatno pobjegla sa postolja te godine
ne bi. nije to taj mentalitet...
ne da ne bi pobjegli vec ne bi ni igrali protiv njih a to se ustvari i desilo 1995, na kvalifikacijskom turniru rezultat registrovan 20:0 za Srbiju a BiH te godine nije igrala na EP, sa tog turnira cini mi se prosla Turska i Srbija.
It_is_a_Leclerc wrote:Kakve su šanse da Litvanci ispadnu ili da u drugom dijelu nalete na Špance ili nekog drugog konkurentnog, pa da smaknu onom Kleizi osmijeh s lica ?
It_is_a_Leclerc wrote:Kakve su šanse da Litvanci ispadnu ili da u drugom dijelu nalete na Špance ili nekog drugog konkurentnog, pa da smaknu onom Kleizi osmijeh s lica ?
vjerovatno su u ovoj grupi prvi,tako da bi trebali ići na četvrtog iz druge grupe,a tamo četvrti mogu biti mislim svi osim hrvatskem i slovenije,ne znam ima li finska šansi da prođe dalje?