I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#426 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ladyblue18 »

Za radoznale :D
Nije potpisao nikakav ugovor, ovo uopste nije bilo planirano, on je otisao u privatnu posjetu u Wolfsburg i da pogleda utakmicu, kada su oni valjda jucer uskocili sa ponudom.
Za sada se radi samo o ovoj utakmici, tako da odmah smanjite sve moguce kalkulacije i teorije. :D
Better Man

#427 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Better Man »

Ne znam ćemu tolika euforija oko Marjana. Dok je radio na Sport klubu slušao sam hvalospjeve o njemu. Slušat njegov komentar nisam mogao, jer nemam taj kanal. Kad je prešao na Hayat i kad sam ga konačno mogao čuti bio sam totalno razočaran. Svaka čast na njegovom znanju i trudu, ali onakav način komentarisanja utakmice, a to je deranje ili bolje rečeno režanje (kao da ga sjeku motornom pilom) je grozno. Čovjeka ne možeš ništa razumjeti šta govori. Kad se sjetim starih legendarnih komentatora poput Milojka Pantića, Mladena Delića ili Bože Sušeca i drugih! Ovi današnji se ne mogu uopće nazvati sportskim komentatorima.
The 51st State

#428 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by The 51st State »

Better Man wrote:Ne znam ćemu tolika euforija oko Marjana. Dok je radio na Sport klubu slušao sam hvalospjeve o njemu. Slušat njegov komentar nisam mogao, jer nemam taj kanal. Kad je prešao na Hayat i kad sam ga konačno mogao čuti bio sam totalno razočaran. Svaka čast na njegovom znanju i trudu, ali onakav način komentarisanja utakmice, a to je deranje ili bolje rečeno režanje (kao da ga sjeku motornom pilom) je grozno. Čovjeka ne možeš ništa razumjeti šta govori. Kad se sjetim starih legendarnih komentatora poput Milojka Pantića, Mladena Delića ili Bože Sušeca i drugih! Ovi današnji se ne mogu uopće nazvati sportskim komentatorima.
ovako mogu govoriti samo neljubitelji fudbala.
elSaik

#429 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by elSaik »

Normalnije je i prirodnije zvučao dok nije postao mega zvijezda ovdje kod nas. Nekada su izjave "zmajevi, dijamanti, plavooki čarobnjak, rembrand" jednostavno bile spontatne reakcije, a danas imam taj osjećaj da on te termine mora makar 4-5 puta iskoristiti tokom susreta. Volio bih da nam se vrati onaj stari Marjan. Međutim, i ovakav kakav je sad je daleko ispred svih ostalih komentatora.
ulpinian

#430 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ulpinian »

Evo kanali na kojima možete pratiti Wolfsbourg - Man. Utd. bez Marijanove dernjave :)

UEFA Champion's League - Group B (Matchday 6)
ko: 20:45
A La Carte 5
Al Jazeera Sport +3
Boom Sport Three
Digi Sport (HU)
ETV South Africa
Federalna TV
Fox Soccer Channel **
Hi Sports 2
Nova Sports 7 (Hellas)
NTV+ Sport
Pro.bg
RTRS
Sky Calcio 2
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport Info (Portal)
Sky Sports 2 (uk)
Sky Sports Interactive
Sport 3 (Ukr)
SuperSport 3 (ZA)
SuperSport 3A
SuperSport 4 (DigitAlb)
TV3 Ireland
TV6 Sweden
Viasat Football (Nor)
YES Sport 1
~ DigitAlb HD4
~ Sky Calcio 2 HD
~ Sky Sport HD (Germany)
~ Sky Sports HD2 (uk)
~ Viasat Sport HD
jasko_ba

#431 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by jasko_ba »

marjan legenda, sta god govorili :thumbup:
caes

#432 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by caes »

ja ne znam ko moze da slusa marjana, toliko je naporan, ne samo pricom nego i intonacijom i promuklim glasom da se ja zaista divim svim ljudima koji ga mogu slusati duze od pola minute.
vruce pivo

#433 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by vruce pivo »

caes wrote:ja ne znam ko moze da slusa marjana, toliko je naporan, ne samo pricom nego i intonacijom i promuklim glasom da se ja zaista divim svim ljudima koji ga mogu slusati duze od pola minute.
A Spaho,Ahmetovic,Muratovic,Kristic i kompanija su pravi melem za uši :skoljka:

http://www.youtube.com/watch?v=ZOh4UIw5p7k

Marjan je king 8-)
Rauber

#434 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Rauber »

Marjan kralj, veceras mi je ucinio utakmicu puno vise napetom nego sto ona jeste.
Za moj ukus i moje usi odlican, ja volim ovakav tempo komentarisanja, a ne uspavanke Ahmetovica i ostalih.
kemtrejls

#435 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kemtrejls »

Kada bi Marjan imao zapisano sve ono što spomene na jednoj utakmici trebalo bi mu otprilike jedna strana tribine za bilješke. :-D
Ali,gospodo,takva priprema je nevjerovatna!
Znati rođendane svih igrača,broj rođaka,bivše klubove i reprezentativne nastupe,rezultate utakmica u kojima su nastupali igrači,datume transfera i brojeve golova za pojedine sezone.
neka ovi što ne vole Marjana navedu koliko je napravio grešaka u sinošnjoj utakmici,a istovremeno neka pogledaju npr.temu o Sabahudinu Vugdaliću. :lol:

Marjan je definitivno dao dimenziju više ionako dobroj utalmici.
Marjane hvala,što smo napokon,nakon bezbroj mučnih utakmica i uspavanki na FTV,odgledali sa guštom jednu utakmicu od početka do kraja. :thumbup:
simonese

#436 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by simonese »

kemtrejls wrote:Kada bi Marjan imao zapisano sve ono što spomene na jednoj utakmici trebalo bi mu otprilike jedna strana tribine za bilješke. :-D
Znati rođendane svih igrača,broj rođaka,bivše klubove i reprezentativne nastupe,rezultate utakmica u kojima su nastupali igrači,datume transfera i brojeve golova za pojedine sezone.
neka ovi što ne vole Marjana navedu koliko je napravio grešaka u sinošnjoj utakmici,a istovremeno neka pogledaju npr.temu o Sabahudinu Vugdaliću. :lol:

Marjane hvala,što smo napokon,nakon bezbroj mučnih utakmica i uspavanki na FTV,odgledali sa guštom jednu utakmicu od početka do kraja. :thumbup:
ma jarane,zna i kad je koji igrac vjencan i koliko njih na isti dan :D
kemtrejls

#437 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by kemtrejls »

simonese wrote:
kemtrejls wrote:Kada bi Marjan imao zapisano sve ono što spomene na jednoj utakmici trebalo bi mu otprilike jedna strana tribine za bilješke. :-D

ma jarane,zna i kad je koji igrac vjencan i koliko njih na isti dan :D
To zaboravih da navedem, :lol: i još masa stavki...

A kada nam kaze(Kemal Ahmetović čini mi se):
" I jedan naš reprezentativac je postigao pogodak na utakmici u Istambulu,nećemo vam reći koji." Bwahahaha,hahaha :lol: :lol:
Da umreš od smijeha,koja profesionalnost,pa Marjan je za njega vanzamaljac !!!
Krvotok

#438 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Krvotok »

Neka nama naših klotzeva koji od tekme Arsenal: Liverpool naprave dosadno poslijepodne. Kompletne sportske redakcije BHT, FTV, Hayata pogotovo, druge da ne spominjem, mogu čitati izvještaje iz porodilišta, i gdje koji semafor u gradu ne radi. Toliko suhoparnosti, anemije i bezidejnosti... Neka ide odavde, k'o Danis Tanović :D
stochar

#439 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by stochar »

Marjan je covjek koji bi od utrke puževa napravio mega-uzbudljiv dogadjaj! Prejak je!
motachjointa

#440 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by motachjointa »

da si me pitao nebi bolje napisao :-D
black

#441 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by black »

Marjan se moze uporediti sa euforicnoscu filmova Brus Lija koje smo kao klinje gledali i jedva cekali kad cemo izaci iz kina da isprobamo poteze :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#442 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by pici »

Image

:thumbup:

al kad reče za Bobby Charlton da mu se hoče ostvarit želja da se slika s Legendom :mrgreen: pa jedino GigS ima više odigranih u Mančesteru od Bobija al ovaj je zabio više golova :mrgreen:
DaysleepeR

#443 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by DaysleepeR »

odličan je bio sinoć mene je oduševio kada je nabrojao kultne bendove iz Manchestera, to nijedan od papaka sportskih komentatora nikad nebi znao, oni samo za Šemsu i Sinana znaju..
ludak_

#444 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ludak_ »

Kakve emocije, pa nismo u obdaništu da ne možemo prepoznati pravu, istinsku radost... Svaka njemu čast za pripreme pred utakmicu, informacije o igračima, klubovima, transferima, ali brate mogu svi komentatori urlati. Imam osječaj da ga više volite zato što je Marjan Mijajlović, nego što dobro prenosi utakmice. Sjetite se Sabahudina i njegovih prenosa, to su bile emocije, to je bila profesionalnost.
black

#445 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by black »

DaysleepeR wrote:odličan je bio sinoć mene je oduševio kada je nabrojao kultne bendove iz Manchestera, to nijedan od papaka sportskih komentatora nikad nebi znao, oni samo za Šemsu i Sinana znaju..
i mene je odushevio sa tim
JThomas

#446 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by JThomas »

možete ga voljeti ili ne voljeti, shvatam da neke iritira njegov osobeni stil, ali niko mu ne može reći da glumi, čovjek naprosto ŽIVI fudbal. on je sve to isto radio na tekmama tipa wehen - osnabruck na sport klubu. neke stvari se ne mogu glumiti.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#447 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by pape »

Stovano pucanstvo, ... :roll: ... izvinjavam se zbog ovako brze i povrsne reakcije. Naime, .... zauzet sam gledanjem utakmice i nisam imao strpljenja da razgranicim sta je sve na posljednje dvije stranice za "odvaditi". Bilo je tu drobljenja o politici, Srbima, Bosnjacima, `vakim i `nakim, ... `sovanja majki i drugih nepodopstina. Zbog toga su te dvije stranice kompletno brisane. Izvinjavam se onima ciji su postovi bili korektni.

@wedran82 je banovan.
zimzelen

#448 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by zimzelen »

Na youtube ne mogu pronaci Marijanov komentar nakon gola Dzeke preksinoc protiov Manchestera. Zna li neko?. Hvala.
karanana

#449 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

najveci rejting utakmice lige prvaka na nasoj televiziji. po tom je navodno 25% ljudi u BiH gledalo vukove protiv djavola na federalnoj.
van Basten

#450 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by van Basten »

Marjan je jedini zaslužan što nisam ubio oko u prvom poluvremenu... a bio sam vrlo blizu tome, samo su mi nedostajali Velid, Igor ili Ibrahim...
Locked