Ovo meni nikako ne možeš prebacivati, jer se ja ježim kad se na konto reprezentacije stavlja rasprava na realciju Sarajevo-Željo..To mi je balavo i užasno...cvrčak_na_hedonizmu wrote:Nisam većinom u pravu nego sam 100% u pravu. Vi ne kontate da ovo nije rasprava Željo Sarajevo nego da se radi o reprezentaciji BiH. Da mi je stari rahmeli tamo isto bi pričao. Jebe mi se za selektora ko je i šta je, samo neka POKUŠA da izvuče maksimum od postojećeg kadra ili da ih barem POZOVE u PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA i da onda kaže, eto, jebiga, tarabe smo.north wrote:Pa dobro nemam_ideje, evo recimo da si većinom u pravu, šta da se radi da se od sutra selektor smijeni i raspiše konkurs...Koliko to imamo još klasnih igrača koje on ne zove, koji su to osim vječno spominjanog Cocalića, možda imaju još neki da ja nisam čuo za njih...čovjek kad čita reko bi da imamo još pet štopera koji redovno igraju u najjačim ligama evrope jebo te..ko da smo rasadnik fudbalera šta li....Šta da radimo, ima li neki selektor koji bi sutra došao i sve to uradio puno bolje, ima li ko na forumu da je zainteresovan za selektorsku klupu
?
Kažeš koga pozvati. Inače si čuo za Zahirovića, Mujdžu, Lulića, Stevanovića prije poziva. Aha. Jašta si. Selektorov posao jeste da ide i gleda igrače. Gdje je to Sušić bio u zadnje vrijeme. Jesi li čuo da je nekoga pratio, išao. Ja baš i nisam. Možda griješim.
Zukanović je izabran za idealnih 11 belgijske lige ( iste one u kojoj igra Pandža ). Pandžu zove, Zukanovića nigdje. Zanimljivo.
Cocalić igra u Makabiju iz Haife ( jednom od tri najbolja izraelska kluba ). Nigdje ga.
Mahmutović, Ljevaković igraju negdje u Češkoj. Onaj nekakav što igra u Riedu. Nabrojah petoricu u trenu. Ima masa naših igrača po bijelom svijetu. Treba ih barem ISPROBATI. Ovaj navro na jedne te iste i tako stalno.
I za Mujdžu u Lulića sam čuo i ranije, jer je prvi i prije poziva u repku igrao u Bundesligi a drugi u Yung Boys-u..tako da baš nisam tolika neznalica