Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leet wrote:Porto je Južno-Amerikance Falkaa, Hulka i Lisandra kupio za 11.7 miliona evra, a prodao ih za 114.
Stvarno ljudima svaka čast. Nije ovo mala stvar.
Na ovo sam naletio na facebooku....Raul Meireles: "Koji god igrač ode u Chelsea, propast će. Ja sam živi primjer.'' Nisam nikad pročitao da je neki fudbaler rekao za sebe da je propao.
a gdje je otišo sad nisam upratio
moram znat jer ću s tom ekipom igrat na sokeru, čelzi sam gledo samo zbog njeg
odesveuhonduras@ Svašta može biti. Ja bih volio da ovo nije istina jer ovako samo sebe bruka, ali današnji fudbaleri su u stanju da laprdaju nevjerovatne gluposti.
ma može ali ja sam još uvijek 99% ubijeđen da je to čista izmišljotina.. ako je to što si vidio na engleskom, progooglaj malo pa ćeš vidjeti je li istina ili ne.
Neki dan kad je Berbatov prešao u Fulham lik na redcafeu napiše da je rekao ovo gore na svom facebooku. ja odem na facebook i naravno nema ništa. progooglam citai i ono samo na onoj republikofmancuniji I to vjerovatno negdje u komentarima jer u osnovnom članku nije bilo) i još nekom bezveznom sajtu.
Sad kad ubaciš isti citat izbaci jedno 6 miliona tumblr blogova i sl- stranica na kojima unitedova balavurdija ponavlja jednu te istu izmišljotinu.
NIje mi jasno zasto se prvo Liverpool pa onda Chelski olako rijesise Raula Meirelesa? Po meni jako dobar i zahvalan igrac koji ce uvijek imati mjesto i koristiti timu.
haj za chelseau mi i nije toliko čudno, nikad tamo nije bio nešto posebno standardan. U Liverpoolu je bio igrač sezone i oni ga otkantaše samo tako. King Kenny valjda konto da će to Adam i Henderson riješiti