Ljetni transferi 2012

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Kinaski

#426 Re: Ljetni transferi 2012

Post by Kinaski »

Kemal Malovčić wrote:
zlo87 wrote:
leet wrote:Porto je Južno-Amerikance Falkaa, Hulka i Lisandra kupio za 11.7 miliona evra, a prodao ih za 114.
Stvarno ljudima svaka čast. Nije ovo mala stvar. :shock: :thumbup:

Na ovo sam naletio na facebooku....Raul Meireles: "Koji god igrač ode u Chelsea, propast će. Ja sam živi primjer.'' :lol: :-) Nisam nikad pročitao da je neki fudbaler rekao za sebe da je propao. :D
a gdje je otišo sad nisam upratio :mrgreen:

moram znat jer ću s tom ekipom igrat na sokeru, čelzi sam gledo samo zbog njeg :mrgreen:
U feneru turci ga kupili moj mokee

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Kemal Malovčić

#427 Re: Ljetni transferi 2012

Post by Kemal Malovčić »

joj kad uzmem fener :dance:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#428 Re: Ljetni transferi 2012

Post by odesveuhonduras »

zlo87 wrote: Fener. :D

odesveuhonduras@ Svašta može biti. :D Ja bih volio da ovo nije istina jer ovako samo sebe bruka, ali današnji fudbaleri su u stanju da laprdaju nevjerovatne gluposti.
ma može ali ja sam još uvijek 99% ubijeđen da je to čista izmišljotina.. ako je to što si vidio na engleskom, progooglaj malo pa ćeš vidjeti je li istina ili ne.

Neki dan kad je Berbatov prešao u Fulham lik na redcafeu napiše da je rekao ovo gore na svom facebooku. ja odem na facebook i naravno nema ništa. progooglam citai i ono samo na onoj republikofmancuniji I to vjerovatno negdje u komentarima jer u osnovnom članku nije bilo) i još nekom bezveznom sajtu.

Sad kad ubaciš isti citat izbaci jedno 6 miliona tumblr blogova i sl- stranica na kojima unitedova balavurdija ponavlja jednu te istu izmišljotinu.
Verocious

#429 Re: Ljetni transferi 2012

Post by Verocious »

NIje mi jasno zasto se prvo Liverpool pa onda Chelski olako rijesise Raula Meirelesa? Po meni jako dobar i zahvalan igrac koji ce uvijek imati mjesto i koristiti timu.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#430 Re: Ljetni transferi 2012

Post by odesveuhonduras »

haj za chelseau mi i nije toliko čudno, nikad tamo nije bio nešto posebno standardan. U Liverpoolu je bio igrač sezone i oni ga otkantaše samo tako. King Kenny valjda konto da će to Adam i Henderson riješiti :-)
todd_smith

#431 Re: Ljetni transferi 2012

Post by todd_smith »

pricas o klubu kojeg je jednog Kuyta za 2m pustio :lol:
Locked