Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
MedenoSrce

#426 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Ja mu sama predložim pedikir u kućnoj radinosti, volim nježne pete :oops: :lol:

Poslije toga slijedi naplata :evil:
Ghost_Rider_XXX

#427 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

Mili Tito šta je ovdje maćo mana, mi gayevi ne možemo doć' do izražaja. :-)
hamalalija

#428 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

@wewa
hvala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wewa

#429 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by wewa »

Ghost_Rider_XXX wrote:Mili Tito šta je ovdje maćo mana, mi gayevi ne možemo doć' do izražaja. :-)
sta te briga, prave zene vole pedere :evil: :lol:
hamalalija

#430 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

A o piti ili bureku cemo drugi put :evil:
Last edited by hamalalija on 27/03/2012 15:22, edited 1 time in total.
oridjidji

#431 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Mis mekinjas wrote:
oridjidji wrote:
Mis mekinjas wrote:
Ok, da odgovorim. Bolje je čuti istinu. Nek bude.... Tako... Ali, pamti jedno, ni jedna žena na svijetu ne želi znati kako bi ti der'o kravu koja prolazi kraj vas.
Zamisli da ti ideš kraj nje, prolazi reprezentacija recimo Mađarskih vaterpolista, ili orkestar iz Metropolitena, i ona kaže, ma ja bih se derala sa cijelim orkestrom ili repkom... Ako tu istinu želiš čuti, dabogda je doživio. :D
Nek gleda, nek mi ne da da ga upoznam, samo nek ja ne znam, ili nek se nada da sam glupača par exellance, da kraj očiju sam ćorava. :D
jednu staru ljubav sam nerviro pričom, jao vidi ove mačke na tv-u kako me pali, joj šta bi joj uradio, vidi kakva je ... a ona po običaju primi se i krivo joj, a ja je u još veću pilanu uhvatim :lol:
a ona šta meni fali? ljepša sam od nje :lol:
a ja se odvalim ko krelac smijati :lol:

doduše isto tako je ona meni mogla reči isto, ali ja bi iskuliro totalno :D samo ti ... bujrum... rekoh :lol:
onda kako ti meni to? :) i opet meza :lol:

al tu povjerenje ucini svoje, puno se toga u dobroj vezi moze reci jedno drugome i postoji razlika izmedju izrecenog i uradjenog...
nikad ni muško ni žena, neće raditi ovo što si gore napisao, ako ima povjerenja, i poštovanja.... Inač, ste oboje na krivom mjestu. :) Kako se vidi da je i istina, ona bi bila sadašnja još uvijek... :)
uvijek postoji bolja i bolje. ona nije sadasnja iz drugih razloga koji nisu imali bas puno veze sa povjerenjem i postovanjem izmedju nas. duga je to prica za ispricati u par recenica na forumu. mi smo raskinuli iz razloga sto sam napravio u životu golem zaokret, kada sam se iz lokalnog mangupa, problema, momka koji se isticao i hodao po rubu, pretvorio u momka koji je odbacio taj život i povukao ručnu i rekao dosta više belaja, isticanja, pogrešnih furki i jednostavno povukao se u sebe, ne dijeleci sve ono što mi se zbiva sa drugima i nastojeći da mnogima zatvorim vrata svoga života, a ne njoj. ona je imala problema da prihvati dublju verziju orija i nastavi sa njim gurati u istome smjeru. nije tu samo kumovala njena volja, već i mnoštvo drugih faktora kojima sam ja zbog toga zaokreta bio neprihvatljiv i sebi i drugima.

međutim i sa drugim mojim djevojkama kasnije sam se slično zezao i neke su se na to mogle navići neke ne. obično te sitne stvari mogu nekome razoriti vezu, meni nisu nijednu, jer znam da nijednu nisam ni imao namjeru da prevarim jer kod mene cim bi se i pojavila ta zelja to bi mio alarm da sa mnom vezom nije nesto u redu i da je vrijeme da dizem sidro i zaplovim dalje.

mnostvo ljudi ima vezu, a nema plana, prolazi vrijeme, dani, mjeseci, godine, nekada nije dovoljan samo seks da bi veza bila dobra, zajednicke ambicije, rad i trud, ako izostanu, kad tad to mora da pukne, ma ko bio cir u vezi i dali je isti puko sam od sebe ili ga je neko drugi na to prinudio, ono mora da pukne.

jednostavno ako nema mirne luke ... ide se dalje...
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#432 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anoush »

oridjidji wrote:mnostvo ljudi ima vezu, a nema plana, prolazi vrijeme, dani, mjeseci, godine, nekada nije dovoljan samo seks da bi veza bila dobra, zajednicke ambicije, rad i trud, ako izostanu, kad tad to mora da pukne, ma ko bio cir u vezi i dali je isti puko sam od sebe ili ga je neko drugi na to prinudio, ono mora da pukne.

svaka čast
Ghost_Rider_XXX

#433 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

@oridjidji
Svaka ti dala, puno ti dala. :thumbup:
Ridjobrki

#434 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Ridjobrki »

anoush wrote:
oridjidji wrote:mnostvo ljudi ima vezu, a nema plana, prolazi vrijeme, dani, mjeseci, godine, nekada nije dovoljan samo seks da bi veza bila dobra, zajednicke ambicije, rad i trud, ako izostanu, kad tad to mora da pukne, ma ko bio cir u vezi i dali je isti puko sam od sebe ili ga je neko drugi na to prinudio, ono mora da pukne.

svaka čast
Neb' ni ja bolje ovo rek'o.
anoush

#435 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anoush »

a nije poenta u priči, nego u djelovanju....
Ghost_Rider_XXX

#436 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Kakvom djelovanju?
wewa

#437 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by wewa »

produzenom po mogucnosti :lol:
Emi_Nevermind

#438 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Emi_Nevermind »

Ridjobrki wrote:
anoush wrote:

svaka čast
Neb' ni ja bolje ovo rek'o.
Ovo je super receno. I univerzalno je, vazi za zivot generalno. AKo nemas plana, neces uspjeti ni u cemu...Za uspjeh u svemu su potrebni podciljevi, ciljevi, ambicija, razvoj, porast koji osjecas i koji postizes dok postizes ciljeve i podciljeve. Niko ne uspije slucajno, sto mi je krenulo. Ogroman procenat ljudi koji recimo pobjede na lotu te pare izgube. Mislim da je razlog tome jednostavno to sto nemaju plana niti ciljeva. I uvijek sam znala da se ovo odnosi na uspjeh u poslu, biznisu, skolovanju, ali nikad nisam tako razmisljala o vezama. Ali fakat si u pravu, ovo je stvarno primjenjivo na sve aspekte zivota!
oridjidji

#439 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Mis mekinjas wrote:
hamalalija wrote:
Ridjobrki wrote:Što? U čem je sad problem? Nazovimo stvari pravim imenima. :wink:
Ma ne vole one cuti kako se stvari pravo zovu, one hoce da im se laze.
Nije stvar u tome.....
Nek ne laprda, i nek pazi da im ne napravi dijete, i nek me nema blizu dok to izgovara da se ne osjećam loše, jer zaboga on bi der'o drugu. :-) :-) :-)

Joj mene budale, pa to je san svake žene da bude napravljena budalom i prevarena.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-) :-) :-)
vidiš mišu moja mati ima jednu izreku "svačija usta laju". e sad postoji tip ljudi koji nešto kažu u šali kako bi opipali tuđu reakciju, isprovocirali djevojci emociju da bi se s njome bolje upoznali i to rade promišljeno sa ciljem da vide i osijete reakciju njenu i s njome se upoznamo što bolje, ne da je omalovažimo i popljujemo ili izigramo njeno povjerenje. to nije manjak nepoštovanja, ljude ako prihvačaš samo radi njihovih vrlina, snosiš rizik o tome kako ćeš se nositi sa njihovim manama kada ih upoznaš i dali će ti se staklena kula laži koju si sebi u glavi o dotičnima satkala razoriti ili ne. mnogi ljudi bukvalno shvataju što im se kaže. bivaju ljubomorni na ono što ne trebaju biti.

e vidiš meni je daleko lakše nasmijati se djevojci koja mi u šali kaže vidi onoga momka kako bi se sa njih pomazila i naravno to nikada ne uradi, nego da čuti i muti i zaista to uradi sa dotičnim kojeg je gleduckala i to saznam igrom slučaja.
Mis mekinjas

#440 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

oridjidji wrote:
uvijek postoji bolja i bolje. ona nije sadasnja iz drugih razloga koji nisu imali bas puno veze sa povjerenjem i postovanjem izmedju nas. duga je to prica za ispricati u par recenica na forumu. mi smo raskinuli iz razloga sto sam napravio u životu golem zaokret, kada sam se iz lokalnog mangupa, problema, momka koji se isticao i hodao po rubu, pretvorio u momka koji je odbacio taj život i povukao ručnu i rekao dosta više belaja, isticanja, pogrešnih furki i jednostavno povukao se u sebe, ne dijeleci sve ono što mi se zbiva sa drugima i nastojeći da mnogima zatvorim vrata svoga života, a ne njoj. ona je imala problema da prihvati dublju verziju orija i nastavi sa njim gurati u istome smjeru. nije tu samo kumovala njena volja, već i mnoštvo drugih faktora kojima sam ja zbog toga zaokreta bio neprihvatljiv i sebi i drugima.

međutim i sa drugim mojim djevojkama kasnije sam se slično zezao i neke su se na to mogle navići neke ne. obično te sitne stvari mogu nekome razoriti vezu, meni nisu nijednu, jer znam da nijednu nisam ni imao namjeru da prevarim jer kod mene cim bi se i pojavila ta zelja to bi mio alarm da sa mnom vezom nije nesto u redu i da je vrijeme da dizem sidro i zaplovim dalje.

mnostvo ljudi ima vezu, a nema plana, prolazi vrijeme, dani, mjeseci, godine, nekada nije dovoljan samo seks da bi veza bila dobra, zajednicke ambicije, rad i trud, ako izostanu, kad tad to mora da pukne, ma ko bio cir u vezi i dali je isti puko sam od sebe ili ga je neko drugi na to prinudio, ono mora da pukne.

Ti vazda na krivom mjestu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma sve ok.... :thumbup:
Ali ovo nema veze ni sa čim do sad. :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#441 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

oridjidji wrote:
vidiš mišu moja mati ima jednu izreku "svačija usta laju". e sad postoji tip ljudi koji nešto kažu u šali kako bi opipali tuđu reakciju, isprovocirali djevojci emociju da bi se s njome bolje upoznali i to rade promišljeno sa ciljem da vide i osijete reakciju njenu i s njome se upoznamo što bolje, ne da je omalovažimo i popljujemo ili izigramo njeno povjerenje. to nije manjak nepoštovanja, ljude ako prihvačaš samo radi njihovih vrlina, snosiš rizik o tome kako ćeš se nositi sa njihovim manama kada ih upoznaš i dali će ti se staklena kula laži koju si sebi u glavi o dotičnima satkala razoriti ili ne. mnogi ljudi bukvalno shvataju što im se kaže. bivaju ljubomorni na ono što ne trebaju biti.

e vidiš meni je daleko lakše nasmijati se djevojci koja mi u šali kaže vidi onoga momka kako bi se sa njih pomazila i naravno to nikada ne uradi, nego da čuti i muti i zaista to uradi sa dotičnim kojeg je gleduckala i to saznam igrom slučaja.
Eno me se nadovez'o :D :kiss: :kiss: :kiss:

Sve si okren'o naopako.... Šta mi dokazuješ pobogu... :-) :-) :D
anoush

#442 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by anoush »

Ghost_Rider_XXX wrote:Kakvom djelovanju?
:shock: :roll:
imati plan u životu, barem okvirni, raditi da ostvariš taj plan... TOM djelovanju....
oridjidji

#443 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Mis mekinjas wrote:
oridjidji wrote:

Eno me se nadovez'o :D :kiss: :kiss: :kiss:

Sve si okren'o naopako.... Šta mi dokazuješ pobogu... :-) :-) :D
ništa ti nedokazujem ... nego mi ono gore izgleda nefleksibilno totalno :) a vjerujem da nisi baš tako čvrsta da bi ti to po kratkom postupku popravljala :) ono fljas fljas hoš sad to pričat, hoš sad drugu gledat :lol:
oridjidji

#444 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Mis mekinjas wrote:

ma nepostoje kriva mjesta nase nas noge nose tamo :)
dok u glavi ne ispeglas i ravan put ti je kriv :D
Mis mekinjas

#445 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

oridjidji wrote:
ništa ti nedokazujem ... nego mi ono gore izgleda nefleksibilno totalno :) a vjerujem da nisi baš tako čvrsta da bi ti to po kratkom postupku popravljala :) ono fljas fljas hoš sad to pričat, hoš sad drugu gledat :lol:

Šta tačno izgleda nefleksibilno? :-) :-) :-)
I te kako sam jednostavno napisala sve, ništa ne razlglabam, i znam šta sam rekla. Ti brale svašta napisa, a kd bi svi sad htjeli reći šta si napisao niko ne bi znao, pa ni ti sam. :D
Mis mekinjas

#446 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

oridjidji wrote:
Mis mekinjas wrote:

Meni je u glavi sve ispeglano. Osim kose na njoj. :D
oridjidji

#447 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Mis mekinjas wrote:
oridjidji wrote:

I te kako sam jednostavno napisala sve, ništa ne razlglabam, i znam šta sam rekla. Ti brale svašta napisa, a kd bi svi sad htjeli reći šta si napisao niko ne bi znao, pa ni ti sam. :D
doduse ja sve elaboriram :lol:
do mene je ako me ne shvataju... :lol:
Mis mekinjas

#448 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

oridjidji wrote:
Mis mekinjas wrote:
oridjidji wrote:

doduse ja sve elaboriram :lol:
do mene je ako me ne shvataju... :lol:
Jes' brate dragi..... :-) :-) :-) :D
Skrati, počinješ ličiti na ridjobrkog na tamo onim temama. :D
oridjidji

#449 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Mis mekinjas wrote:
oridjidji wrote:
Mis mekinjas wrote:

Meni je u glavi sve ispeglano. Osim kose na njoj. :D
Mogu misliti kako ti teško prsti kroz kosu prolaze :D
osim ako ne koristiš ekstra dobar šampon da zadrži volumen i glatkoću :D

ono i stilu to je moja šauma :lol:
Not My Idea

#450 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

wewa wrote:
hamalalija wrote:
Jah ima razlike izmedju "zeno peri mi noge" ili "ljubavi molim te operi mi noge" a vama ih je svakako prati.
uporan si, tu ti osobinu priznajem :lol:
covjek se prikacio na Brku, za kojeg svi osim njega znamo da trolla.
doduse, mozda i ovaj trolla, tj pokusava.
Locked