Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
HAVANA

#426 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by HAVANA »

Jebo luster.
Colonel

#427 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Colonel »

Ma.Le.Na wrote:Da li ikada pozelite da imate iskrenu prijateljicu, zeMsko veoma blisko...kome sve mozete reci..koja vama moze sve reci...nekoga ko je uvijek tu...ali dakle SAMO PRIJATELJICA>..nista sex i tako to? :)
Ja imam jednu takvu :roll:
Capajebo

#428 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

Ma.Le.Na wrote:Da li ikada pozelite da imate iskrenu prijateljicu, zeMsko veoma blisko...kome sve mozete reci..koja vama moze sve reci...nekoga ko je uvijek tu...ali dakle SAMO PRIJATELJICA>..nista sex i tako to? :)
kratko , jasno NE :zoka:
spreca

#429 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spreca »

Ma nebi to dugo trajalo :oops: :lol:
hamalalija

#430 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

Pa vjerovatno bi imao da sam hadum, ali posto nisam ..... ma mogla bi ona meni sve reci nije problem neka prica koliko hoce i sta hoce, ja cu slusati danima ako treba samo kada zavrsi sa pricom neka mi DADNE.
Pitarrr82

#431 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

Nikad! :mrgreen:
oridjidji

#432 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

kiki-miki wrote:Situacija slijedeća:trebate se useliti u novi dom sa svojom drugom polovinom,šta ćete prvo kupiti?

p.s.nema ništa osim golih zidova i prozora. :oops: :D

vidi draga tamo ti je invisible oprepljeni dnevni boravak, kupatilo i spavača soba. vidi sada kako imamo divan invisible krevet :lol: ako ti se ova garnitura mrš u prodavnicu pa sama kupuj :D

pošto sam jednostavan čovjek i volim minimalizam, mislim da sada trenutno živim sam u stanu nebi imao ništa što smatram suvišnim, kao što ljudi slažu komode, vitrine, police i hiljadu nekih stvari u 10 metara kvadratnih. Idealni dnevni boravak bi mi bio plazma na zidu, golem prozor da kroz njega dopire mnogo svijetla i eventualno par lopti po sobi.Ćilime, zavjese i tako te điđe baš i nevolim, pa bi mnogo toga izbacio.

Ono što bi definitivno volio su par lopti u mome dnevnom boravku, jednobojnih doduše.
Image

Izgled bi sobe bio prostiji čak od ovoga.
Image
Ovdje bi izbacio kocku do plazme, komodu ili kako se ovo več ispod zove, lampu, ćilim, fotelju. Ostavio bi eventualno police i do plazme bi mi bila neka slika ili vaza cvijeća ispod.

Na sličan način bi volio da uredim i spavaču sobu, kuhinju, balkon. E što se tiće dječije sobe to ipak prepustio ženi...
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#433 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by anoush »

@oridjidji ne potcjenjuj funkcionalnost ćilima :)
Ghost_Rider_XXX

#434 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ti si neozbiljna Freuda mi.
oridjidji

#435 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

imam već prijateljicu takvu. neviđamo se svaki dan to bi bilo pretjerano. redovno komuniciramo. njen je frajer malo ljubomoran radi toga na mene, jbg boji se da mu ne klepim trebu iako me ona ne privlači seksualno uopšte. desi nam se često odemo na kafu, prošetamo skupa. pričamo o svemu. svo njeno društvo znam, mnogim njenim drugaricama sam drag momak jer sam o sebi pri sebi i volim dobru zafrkanciju. I davno nekada dok smo se upoznavali jasno smo jedno drugom dali do znanja od nas nema ništa, te da možemo samo imati prijateljstvo i do kojeg i danas držimo.

e sad ima djevojaka s kojim ne mogu biti prijatelj i ako postoji zrno privlačnosti između nas, kod mene se zna pokušaću pa šta bude bude, prijatelji nakon korpe sigurno nećemo biti ...
oridjidji

#436 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

anoush wrote:@oridjidji ne potcjenjuj funkcionalnost ćilima :)
podera koljena :D
Agnese

#437 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Agnese »

I mene zivo interesuje :)
Denox

#438 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Denox »

NE,jer ne vjerujem u musko-zenska prijateljsva sem onih koja su nastala od djetinjstva gdje ne postoji sexualna zainteresovanost.
bomba

#439 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by bomba »

Da sam nekad namjenski razmisljao o tome da imam BAS prijateljicu, i nisam vala.... Ne zato sto nisam zelio nego mi je to manje vise bilo svejedno... Meni je bitno je da je iskren prijatelj/ica i smatram da tu spol nije bitan.... Naravno, u slucaju da je spol suprotan, tu ne smije biti medjusobne privlacnosti jer ako ima, tu ce kad tad neko nesto pokusati i onda ode prijateljstvo u 3 neke....

Ja imam jednu prijateljicu sa kojom vazda mogu sjest,otvoreno pricat o svemu, izac cugat i zafrkavat ko sa jaranom bukvalno. Znali smo zajedno zalomit u kafani i provest se bolje nego da smo izasli sa svojim jaranima/icama :D
Znamo se nekih 10 godina. Izmedju nas nikada nije bilo neke medjusobne privlacnosti pa je vjerovatno zbog toga nase prijateljstvo i prezivilo tolike godine...

Sa druge strane, prijateljica donosi i koristi : laksi pristup do njenih drugarica ili drugaricinih drugarica koje ti se eventualno svidjaju, ispipavanje terena prije nego se zaletis u napad itd itd. Neka vrsta spijuna u "neprijateljskim redovima" :D
Erased

#440 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Erased »

Tina SA wrote:Imate ženu koja je upravo saznala da ima karcinom dojke i njen svjet je srušen .
Kako bi se ponašali u takvom momentu iako ste mladi,željni života i bolest je nešto što niste željeli.
U svakom slucaju ostao bih s njom i ucinio sve da ozdravi. Vjerovatno bi nas to jos zblizilo. Cak i da smo razvedeni a da se to desi pruzio bih joj svu mogucu podrsku, posebno jos ako je majka nase djece. Mislim da je iole normalnom muskarcu ovo logican slijed. U takvim situacijama nikad ne bih nikoga iznevjerio, iako za samog sebe kazem da nisam olicenje morala, dakle volim pogledat (zensko) i ne garantujem da bih odolio svim iskusenjima.
Erased

#441 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Erased »

Sa_dy wrote:A sto volite dirati kosu? :cry:
To mi je nekako bas intimno, bez obzira da li je duga ili kratka. Cini mi se da vecini zena to jako godi. Uostalom nema mjesta na zenskom tijelu koje ne volim dirati. Svaki dio je erogena zona. :evil:
oridjidji

#442 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Tina SA wrote:Imate ženu koja je upravo saznala da ima karcinom dojke i njen svjet je srušen .
Kako bi se ponašali u takvom momentu iako ste mladi,željni života i bolest je nešto što niste željeli.
Pa gledao bi da joj svijet koji je srušen na novo podignem. Bolest niko ne želi, ali to je nešto sa ćime bi se oboje borili. Dojka nije jedini razlog zbog čega bih volio svoju ženu, ljubav je mnogo više od toga. Kada djeliš vrijeme s nekim koga voliš, obostrano dijelite osiječaje, intimne odnose, sate razgovora, druženja, prijatelje, novčanik, hiljadu sprovedenih ambicija i onih kojih se namjeravaju sprovesti. Vaša je zajednička prošlost, sadašnjost pa i budučnost. Isprepleteni ste mnogo čime zbog čega nemožete pobjeći jedno od drugog. Bolest, novac i ko zna kakve stvari su nešto što ne treba da stoji između dvoje ljudi koji se zaista vole. Na kraju i da radioterapija, kemoterapija ili metod drugog liječenja nepomogne pa da izgubi dojku, zahvaljivao bi bogu na tome što nisam izgubio nju i što je tu još sa mnom.
amortizer

#443 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by amortizer »

oridjidji wrote:
Pa gledao bi da joj svijet koji je srušen na novo podignem. Bolest niko ne želi, ali to je nešto sa ćime bi se oboje borili. Dojka nije jedini razlog zbog čega bih volio svoju ženu, ljubav je mnogo više od toga. Kada djeliš vrijeme s nekim koga voliš, obostrano dijelite osiječaje, intimne odnose, sate razgovora, druženja, prijatelje, novčanik, hiljadu sprovedenih ambicija i onih kojih se namjeravaju sprovesti. Vaša je zajednička prošlost, sadašnjost pa i budučnost. Isprepleteni ste mnogo čime zbog čega nemožete pobjeći jedno od drugog. Bolest, novac i ko zna kakve stvari su nešto što ne treba da stoji između dvoje ljudi koji se zaista vole. Na kraju i da radioterapija, kemoterapija ili metod drugog liječenja nepomogne pa da izgubi dojku, zahvaljivao bi bogu na tome što nisam izgubio nju i što je tu još sa mnom.
:thumbup:
Svaka ti cast junacino i da ti se sve sto pozelis ostvari.
Kazem junacino, jer samo hrabri i pravi ljudi mogu ovako rezonovati.
Jos jednom :thumbup:
oridjidji

#444 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

amortizer wrote:
oridjidji wrote:
:thumbup:
Svaka ti cast junacino i da ti se sve sto pozelis ostvari.
Kazem junacino, jer samo hrabri i pravi ljudi mogu ovako rezonovati.

Jos jednom :thumbup:
hvala na lijepim zeljama, svako dobro ti zelim ;)
blesava

#445 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by blesava »

evo jedno pitanje

muskarci, u situaciji da ste na poslu okruzeni mladim lijepim djevojkama, a u sretnoj vezi/braku ste, ipak pokusali da malo, ako nista fleretujete?
JThomas

#446 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by JThomas »

a šta si ti u tom pitanju, mlada i lijepa djevojka?
blesava

#447 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by blesava »

JThomas wrote:a šta si ti u tom pitanju, mlada i lijepa djevojka?
ne, ona druga strana ;)
JThomas

#448 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by JThomas »

ljubomorna supruga? :D
blesava

#449 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by blesava »

sto pitas, kad vidis da znas??

hajd ne zachatavaj, nego odgovaraj hehe
Ghost_Rider_XXX

#450 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

blesava wrote:evo jedno pitanje

muskarci, u situaciji da ste na poslu okruzeni mladim lijepim djevojkama, a u sretnoj vezi/braku ste, ipak pokusali da malo, ako nista fleretujete?
Šta fali onako malo rekreativno flertovat da ti prodje dan?
Locked