Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#426 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Za braću Neville ću se složit... zaista mi ne ide u glavu zašto je recimo Gary bio toliko godine standardan u takvom timu
Ali Misimović, Vidić, Jeremies, pa donekle i braća De Boer... ma zajebavaš se? 
-
radostan dan
#427 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ja ne znam za veću...

Miralem Zjajo.

Miralem Zjajo.
- Suicidal Siberian
#428 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ja nisam rekao da su ljudi neznalice. Zasto je bio standardan u takvom timu? Jel mozes nabrojati kostur tima man utd koji je skupa od 7,8 godine zivota?...da ne duzim dalje.cyprus wrote:Za braću Neville ću se složit... zaista mi ne ide u glavu zašto je recimo Gary bio toliko godine standardan u takvom timuAli Misimović, Vidić, Jeremies, pa donekle i braća De Boer... ma zajebavaš se?
Ali opet...ovo je samo moje misljenje. ja rekao argumente.
-
Mr. Brightside
#429 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
tek sad procitah sitna slova na tvom avataru
domisljato
domisljato
- Arteta
#430 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Mr. Brightside wrote: pored tebe se i Mancini osjeca kao strucnjak
Last edited by Arteta on 20/03/2012 22:02, edited 1 time in total.
-
Baudelaire
#431 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Jebiga, sve ovisi iz kojeg ugla gledaš na te svoje argumente. Ja mogu reći da je Štilić ubleha samo takva, jer su ga mnogi gurali u reprezentaciju u kojoj nije ništa pokazao u onih, ruku na srce, malo nastupa što je dobio, a imao je i Europa ligu kao dobro takmičenje da pokaže svoju vrijednost, pa eto, nikako da se proda. S druge strane, trio Misimović, Džeko i Grafite je Wolfsburgu donio titulu. To je činjenica. A Miske je najbolji asistent u historiji Bundeslige uz Andreasa Herzoga za period od jedne sezone. Nije ubleha, nema teorije. Jednostavno, ne može se smatrati ublehom.
- Arteta
#432 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Tesko da se moze reci za Aimara da je ubleha,ali se od njeg dosta vise ocekivalo.Faruk wrote:to se ustane, pa se kaže Pablo AimarRomanista 101% wrote:Pablo Aimar
ne mogu da vjerujem da nekom pada na pamet reći Aimar - ubleha
ti nemaš pojma o fudbalu
- Arteta
#433 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Kako si se uspio sjetiti Carlosa Albertaultima_palabra wrote: Eki velikog Radamela, šta je vama ljudiLjude koji odigraju jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi kujete u zvijezde, prozivate legendama, velikanima itd. Harali su Carlos Alberto, Derlei, Benni Mccarthy po Portugalu, osvojili i Ligu prvaka, ima li ih sad igdje?
-
Baudelaire
#434 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
On je bio najistaknutiji igrač Porta na putu prema finalu koliko se ja sjećam. Nisam ih tad toliko pratio, nije niko zapravo, mislio sam da je on alfa i omega one ekipe. Doduše, jest me malo iznenadilo kad sam vidio da se velikani ne otimaju za njegArteta wrote:Kako si se uspio sjetiti Carlosa Albertaultima_palabra wrote: Eki velikog Radamela, šta je vama ljudiLjude koji odigraju jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi kujete u zvijezde, prozivate legendama, velikanima itd. Harali su Carlos Alberto, Derlei, Benni Mccarthy po Portugalu, osvojili i Ligu prvaka, ima li ih sad igdje?
![]()
- Arteta
#435 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Sad izgooglah,igra nekoliko zadnjih sezona u Brazilu.Baudelaire wrote:On je bio najistaknutiji igrač Porta na putu prema finalu koliko se ja sjećam. Nisam ih tad toliko pratio, nije niko zapravo, mislio sam da je on alfa i omega one ekipe. Doduše, jest me malo iznenadilo kad sam vidio da se velikani ne otimaju za njegArteta wrote:Kako si se uspio sjetiti Carlosa Albertaultima_palabra wrote: Eki velikog Radamela, šta je vama ljudiLjude koji odigraju jednu dobru sezonu u portugalskoj ligi kujete u zvijezde, prozivate legendama, velikanima itd. Harali su Carlos Alberto, Derlei, Benni Mccarthy po Portugalu, osvojili i Ligu prvaka, ima li ih sad igdje?
![]()
Covjek nestao totalno.
-
sweets02
#436 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
znam ja. OLEGUER. koja je to truba bila od igrača.radostan dan wrote:Ja ne znam za veću...
Miralem Zjajo.
- snaga_znanja
#437 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Edin Dzeko

- vejza00
#438 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
posto je naslov teme u 'Najvece ublehe u svijetu fudbala' to znaci da ne moraju biti samo fudbaleri prema tome najveca ubleha u svijetu fudbala je definitivno ovaj covjek

- BHF_Manijak
#439 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Carlos Alberto, ja sto se Werder zajeba za njega braco moja mila!
Tesko da ce te naci veci zajeb u Bundesligi od njega, frajer ne znam da je odigro 10 utakmica kako treba. 
- Hugo Weaving
#440 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Nego, je li neko naveo Boska Balabana? 
- cyprus
#441 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
To što nije uspio u Aston Villi ne znači da je ubleha... u Dinamu i Bruggeu je razvaljivo, a i reprezentativna karijera relativno solidnaHugo Weaving wrote:Nego, je li neko naveo Boska Balabana?
- ljevoruki
#442 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Mitar Mrkela 
- Arteta
#443 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ne znam da li je neko naveo Kerlona.
Za njega se govorilo da ce biti novi Ronaldinho.
Propao totalno kad je dosao u Evropu.
Za njega se govorilo da ce biti novi Ronaldinho.
Propao totalno kad je dosao u Evropu.
- Gusztav
#444 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Asmir Suljić
-
sumirprimus
#445 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
shuma.ispod.pazuha wrote:
veće nema
ovaj momak je u zadnjih godinu dvije toliko napredovo,da ja ne mogu zamislit igru barce bez njeg pozadi,pa i spanske repke...
alo ba buskets,je sad igracina...nadji slicnog njemu!!!
voli folirat,valjat se,al to opet ne umanjuje njegovu trenutnu formu,ni njegov dfoprinos...
aman boze mili,dragi slatki buskets ubleha??? po cemu matere ti???
- Hugo Weaving
#446 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Pa s obzirom da je bio clan Ville 2 sezone (mozda i vise, nisam siguran), te da je izglasan kao najgore pojacanje ovog kluba, to dovoljno govori kolika je ubleha. Ljudi se nisu mogli nacuditi kako su nasjeli na "slatkorjecivost" i kasete, jer ono sto su oni dobili nije ni sjena igraca sa kaseta. Podsjecanja radi, u tadasnje vrijeme je placen nekih 6-7 miliona Eura.cyprus wrote:To što nije uspio u Aston Villi ne znači da je ubleha... u Dinamu i Bruggeu je razvaljivo, a i reprezentativna karijera relativno solidnaHugo Weaving wrote:Nego, je li neko naveo Boska Balabana?
A, ako cemo tako gledati, onda nijedan igrac nije ubleha. Jer, za svakog cemo moci napisati kako je igrao dobro (solidno) u nekom klubu, te da se nije snasao u drugom.
-
sumirprimus
#447 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
prije ce biti sterlinga,misim na balabana 
- BHF_Manijak
#448 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Zar on nije famozni Sejtan zbog kojeg ste Amaru jebali sve jer je reko da nije potpuno izgradjen igrac(jos)?!Gusztav wrote:Asmir Suljić
- Arteta
#449 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Sebastian Deisler
- cyprus
#450 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Al jebga onda, mnogi igrači nisu u nekom od klubova pokazali ono što se očekuje od njih... U tom slučaju, većina fudbalera je ubleha...Hugo Weaving wrote:Pa s obzirom da je bio clan Ville 2 sezone (mozda i vise, nisam siguran), te da je izglasan kao najgore pojacanje ovog kluba, to dovoljno govori kolika je ubleha. Ljudi se nisu mogli nacuditi kako su nasjeli na "slatkorjecivost" i kasete, jer ono sto su oni dobili nije ni sjena igraca sa kaseta. Podsjecanja radi, u tadasnje vrijeme je placen nekih 6-7 miliona Eura.cyprus wrote:To što nije uspio u Aston Villi ne znači da je ubleha... u Dinamu i Bruggeu je razvaljivo, a i reprezentativna karijera relativno solidnaHugo Weaving wrote:Nego, je li neko naveo Boska Balabana?![]()
A, ako cemo tako gledati, onda nijedan igrac nije ubleha. Jer, za svakog cemo moci napisati kako je igrao dobro (solidno) u nekom klubu, te da se nije snasao u drugom.