O cemu pises , ok ja sam pogrijesio i covjek mi je dao dokaz o 2500 ljudi ili ti jednoj brigadi HV-a koja se nasla na tom ratistu. Stvarno sam mislio da su samo dijelovi nekih brigada dolazili tamo a ne i cijela brigada.anthraxQ wrote:Ti si vjerovatno jedan od forumaša sa foruma.hr. Jer vidim da ih žulja ova tema.quick_nick wrote:...
Najsmiješnije je što ti je čovjek pokazao da je HV imala mnogo više vojnika od onoliko koliko si tvrdio. I dok si tvrdio to, nisi se doticao mudjahidina.
Ali kad te čovjek bezze istrese, onda daj mudzahidina se uhvati. Kakvi god i da su, nisu sigirno došli sa ratnom opremom i tenkovima i topovima, sa ciljem stvaranja velike Bosne. Nisu napadali državu, nego paradržavu HR HB i morali su prijeći preko granice koju NIJE kontrolirala Armija RBiH.
Znači prestani praviti !udalu od sebe ovdje.
Nitko nije komentarisao transkript sa sjednice predsjednistva , Alija,Kljuic,Siber,Rasim i co.
Jer u Vasem mentalnom sklopu se to nije ni dogodilo!!!!
Ja mogu pravit budalu od sebe ali Vi definitivno pokusavate da pravite budalama cijeli narod sa "impliciranjima" da niste cinili zlocine! Pa nitko od Vas nije nijednom otkad je tema aktivna napisao da ste pocinili zlocin hallo?
I stvarno smo poubijali sami sebe