veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
ja nisam stara koka.
ja sam tamann.
hmmm...nisam sigurna, ali čini mi se da bi trebalo pisati mindF***er.Evil.Eddie wrote:sve mi se cini da je drekalica neki mindF***ing hahaha
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
hmmm...nisam sigurna, ali čini mi se da bi trebalo pisati mindF***er.Evil.Eddie wrote:sve mi se cini da je drekalica neki mindF***ing hahaha
drekalica28 wrote: ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
toooo taman je trazena rijecdrekalica28 wrote:veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
drekalica28 wrote:hmmm...nisam sigurna, ali čini mi se da bi trebalo pisati mindF***er.Evil.Eddie wrote:sve mi se cini da je drekalica neki mindF***ing hahaha
haj reci da nisam.fidoremilienko wrote:drekalica28 wrote: ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
![]()
eto ti zasto tvoja upucavanje ne paleEvil.Eddie wrote:
mislio sam na pripadnik sekte,ali haj ti si u pravu
na puteru i koka dobro cvrcifidoremilienko wrote:Ima jedna pjesma "Mladom pevcu treba rupa, stara koka uvek dobra juha"veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
Ne smijemdrekalica28 wrote:haj reci da nisam.fidoremilienko wrote:drekalica28 wrote: ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
![]()
Not My Idea wrote:eto ti zasto tvoja upucavanje ne paleEvil.Eddie wrote:
Not My Idea wrote:aman![]()
zvanicno odustajem
k'o zapržakoridjidji wrote:na puteru i koka dobro cvrcifidoremilienko wrote:Ima jedna pjesma "Mladom pevcu treba rupa, stara koka uvek dobra juha"veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
fidoremilienko wrote: Ne smijem![]()
drekalica28 wrote:fidoremilienko wrote: Ne smijem![]()
joj ako ti ja dam.![]()
![]()
![]()
za podijelit čvoka uvijek imam vremena.fidoremilienko wrote:![]()
![]()
To tek treba da dogovorimo![]()
![]()
Ko govori o podjeli?drekalica28 wrote:za podijelit čvoka uvijek imam vremena.fidoremilienko wrote:![]()
![]()
To tek treba da dogovorimo![]()
![]()
oooooooo molim te govori u svoje ime zaEvil.Eddie wrote:Not My Idea wrote:eto ti zasto tvoja upucavanje ne paleEvil.Eddie wrote:
ko kaze da se upucavam.......curo draga ne znam koji je nasao curu preko foruma ili ti
poklanjanju ondafidoremilienko wrote: Ko govori o podjeli?![]()
Traktor` wrote:
oooooooo molim te govori u svoje ime za![]()
Kod mene je običaj da i ja tebi nešto poklonimdrekalica28 wrote:poklanjanju ondafidoremilienko wrote: Ko govori o podjeli?![]()
![]()
![]()
ne znas koji je nasao djevojku preko foruma zaEvil.Eddie wrote:Traktor` wrote:
halo zetore malo procitaj pa ces vidjeti sta sam zelio reci
čvoka imam dovoljno, hvala.fidoremilienko wrote: Kod mene je običaj da i ja tebi nešto poklonim![]()
![]()
![]()
Traktor` wrote:ne znas koji je nasao djevojku preko foruma zaEvil.Eddie wrote:Traktor` wrote:
halo zetore malo procitaj pa ces vidjeti sta sam zelio reci...dobro sam ja procito i fino ti reko da to govoris u svoje ime
eto ako ce ti biti lakse, evo znas jednog, a ja cu ti ih navesti jos najmanje 5
Ko sad govori o čvokama?drekalica28 wrote:čvoka imam dovoljno, hvala.fidoremilienko wrote: Kod mene je običaj da i ja tebi nešto poklonim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti bi trebo malo da se opustis i da pokusas sebi izbiti te komplekse iz glave...bice ti bolje u zivotu...Evil.Eddie wrote:bravo legendo kod kojeg si ti hodze isao hahahahaTraktor` wrote:ne znas koji je nasao djevojku preko foruma zaEvil.Eddie wrote: halo zetore malo procitaj pa ces vidjeti sta sam zelio reci...dobro sam ja procito i fino ti reko da to govoris u svoje ime
eto ako ce ti biti lakse, evo znas jednog, a ja cu ti ih navesti jos najmanje 5
ma zezam te bolan.fidoremilienko wrote: Ko sad govori o čvokama?![]()