Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za sve Partizane ! za sve gerilce sirom planete koje se bore za slobodu i protiv imperijalista !
Bella Ciao , pjesma Italijanskih Partizana i boraca otpora i dan- danas
( interesantno je da na YouTube imate i odlicnu Iransku verziju kao o mnoge Arapske verzije od nedavno zbog tamnosnje revolucije !)
znaci ! ? idemo dalje ...
skromni muzicki poklon za Komunisticku Partiju BiH !!! u novoj tehno verziji
simpozijum delirijum wrote:za sve Partizane ! za sve gerilce sirom planete koje se bore za slobodu i protiv imperijalista !
jeste,
kusturica, kastro, maradona, cavez, sung,lukasenko i ostali antiglobalisti koji daju nadu da ce svijet, jednog dana, postati ljepsi i bolji...........
simpozijum delirijum wrote:za sve Partizane ! za sve gerilce sirom planete koje se bore za slobodu i protiv imperijalista !
jeste,
kusturica, kastro, maradona, cavez, sung,lukasenko i ostali antiglobalisti koji daju nadu da ce svijet, jednog dana, postati ljepsi i bolji...........
Sto se nerviras, ovu papicu u kojoj se dinstas si sam zakuhao, niko ti nije kriv...!?
U cemu je problem ako bilo ko zeli bolji i ljepsi svijet...?
antimobbing wrote:Jeste li vaša partija ima sjedište u rs-u? http://www.kp.rs/
I ti mislis da je rs drzava...!?
Ma pusti šuplju, znaš ti dobro šta mislim. Nego, sjećaš li se kako ste me prije izbora napadali kada sam pisao da uopće neće biti promjene sve dok se kolektivno kao narod ne promijenimo na bolje jer u strankama i partijama se nalaze samo naši ljudi iz naroda. Koja god partija ili stranka dođe na vlast isto će se ponašati. Svi smo isti samo gledamo svoj balkanski lični suženi interes ''u se', na se' pod'a se'' - ništa više.
antimobbing wrote:Jeste li vaša partija ima sjedište u rs-u? http://www.kp.rs/
I ti mislis da je rs drzava...!?
Ma pusti šuplju, znaš ti dobro šta mislim. Nego, sjećaš li se kako ste me prije izbora napadali kada sam pisao da uopće neće biti promjene sve dok se kolektivno kao narod ne promijenimo na bolje jer u strankama i partijama se nalaze samo naši ljudi iz naroda. Koja god partija ili stranka dođe na vlast isto će se ponašati. Svi smo isti samo gledamo svoj balkanski lični suženi interes ''u se', na se' pod'a se'' - ništa više.
Vidim da su u partiji uglavnom bivsi clanovi NS ,to mi ne mirise na dobro ali vidjecemo. Samo od suplje nema glasova,potrebna je akcija. Konkretna akcija na ulici sa narodom. Nije ni Tito,ni Castro dosao na vlast supljom i sjedenjem u fotelji.
recite mi gdje cete pozicionirati "goli otok", nesto nemamo mora?
hocemo li se osloniti, iskljucivo, na domacu proizvodnju, ono, uvesti 120% carine na uvoz?
hoce li granice narednih 20 godina biti zatvorene?
jeste li se dogovorili ko ce biti rankovic, tudjman , cosic.......?
hocemo li voziti par-nepar, kada pocinju redukcije ?
MAX68 wrote:sest clanova predsjednistva zaduzenih za razne oblasti predstavljace KOMUNISTICKU PARTIJU 13.12.1011 u parlamentarnoj skupstini BIH na sastanku u organizaciji cik-a na temu registracija politickih subjekata za lokalne izbore 2012 godine i finansiranje politickih stranaka.ovo ce biti prvo pojavljivanje KP od njene registracije i zvanicna najava da komunisticka partija izlazi na lokalne izbore u oktobru 2012 godineu skoro svim opstinama sirom BIH
pa daj imal sta opsirnije o ovome? neke slike? neki izvjestaj? sta ste? dje ste? dokel ste?
i sta bi sa tom najavom za izbore, pa onda sa tvojom izjavom da ''svakodnevno sve vise gradjana pristupa KP''? neki dokaz?
daj razuvjeri me da niste ko ona Partija pravog puta
MAX68 wrote:svakodnevno veliki broj gradana sirom BIH pristupa KP i tacno je da je veliki broj njih vec bio clan neke od stranaka-partija ali sigurno niko nije bio u ovim nacionalistickim strankama koje vladaju drzavom zadnjih 17 godina.
isto tako mi smo svjesni da ima i ljudi koji jednostavno nemogu da podnesu da je u BIH registrovana KOMUNISTICKA PARTIJA ali to je vec njihov problem.
nije dovoljno sjediti po citav dan uz racunar i prosipati demagogiju i kriviti sve oko sebe, nekada treba i nesto konkretno uciniti a za to treba imati petlje.
Teska laz, apsolutna neistina i apsurd. Ti ljudi koji su se KP prikljucivali su mijenjali stranke od sdp-a sda pa nadalje, svugdje gdje su mogli dobiti nesto za dzep oni su tu isli.
Oh da i treba naravno uvesti zabranu za rijec "komunizam" i sve komunisticke parole i propagande. Dosta im je bilo 50 godina.