SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sheilak

#426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

Jao, u Vatri ih uhapsili. :D Nije ni Vatra vise sto je nekad bila :D
Troll_Happens

#427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

ocekujem brzu i pravovremenu akciju mjesecara vec ove noci tako da sa prvim suncevim izlaskom racunam i na izlazak obojice doticnih :lol:
Manic Psycho

#428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Manic Psycho »

mjesecar je bio tu u drustvu sa njima, za svaki slucaj :D
starii

#429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by starii »

sheilak wrote:Jao, u Vatri ih uhapsili. :D Nije ni Vatra vise sto je nekad bila :D
super da vise ne izlazim tamo :D
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by bordo gandalf »

Manic Psycho wrote:mjesecar je bio tu u drustvu sa njima, za svaki slucaj :D
Mjesecar je bio u vatri ali za drugim stolom :D
chuchumbamayumbe

#431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Benjo je izgleda dečko u silovitom usponu, smiješi mu se odlična karijera ako ovako nastavi.
Sa ovakvim pravosuđem, dečko je nepobediv, to odgovorno tvrdim.
dezurni_ucenik

#432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by dezurni_ucenik »

Nakon sto je godinama imao 17 godina izgleda da je napokon postao punoljetan :-)
JThomas

#433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by JThomas »

ja mislim da nema osnova za pritvor jer nema straha od ponavljanja djela niti od uticaja na svjedoke.

:run:
sheilak

#434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

rashtiman wrote:
Manic Psycho wrote:mjesecar je bio tu u drustvu sa njima, za svaki slucaj :D
Mjesecar je bio u vatri ali za drugim stolom :D
Predosjetio :D
Edin H.

#435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Edin H. »

sheilak wrote:Jao, u Vatri ih uhapsili. :D Nije ni Vatra vise sto je nekad bila :D
Pa jeste, ne daju ljudima ni da pojedu po kolac :dance:
sheilak

#436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

Ne znam, mislim da se gradski sminkeri nece vise moci onako razrahatiti tamo. :D
Edin H.

#437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Edin H. »

sheilak wrote:Ne znam, mislim da se gradski sminkeri nece vise moci onako razrahatiti tamo. :D
:lol: :lol: :lol:
žulijan asanž

#438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by žulijan asanž »

eno tramvaj udario četverogodišnje dijete. :shock:

žao mi djeteta, ali iskreno, žao mi je i vozača pod uslovom da nije njegova krivica (a teško da može biti krivica onoga ko upravlja vozilom na šinama). dijete se nalazilo na šinama. dal je iskočilo pred tramvaj, šta li je bilo, to ne znam. uglavnom, tragedija. sreća pa izgleda da nije ozbiljno, ali u takvim situacijama je tanka linija između ozbiljno i nije ozbiljno.

zna li neko kako se desilo ovo?
plejka2

#439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

Ovo sto cu reci je predpostavka posto zivim u blizini i vidim sta se cesto na tom mjestu desava.Budu oni cigancici sto peru kola i to moguce da je neko od njih najebao.Svakakva sranja prave tu....Cisto sumnjam da bi tek tako neko drugo djete te dobi stajalo na tom mjestu bez prisustva roditelja....
Al ko zna danas je sve moguce...
semso_bonaparte

#440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by semso_bonaparte »

plejka2 wrote:Ovo sto cu reci je predpostavka posto zivim u blizini i vidim sta se cesto na tom mjestu desava.Budu oni cigancici sto peru kola i to moguce da je neko od njih najebao.Svakakva sranja prave tu....Cisto sumnjam da bi tek tako neko drugo djete te dobi stajalo na tom mjestu bez prisustva roditelja....
Al ko zna danas je sve moguce...
100% jos ako je policija naisla, znaju bjezati glavom bez obzira. Jednom sam to vidio na Pofalicima, policajci skratli za Grbavicu, i kada su ih "peraci" skontali to je pocelo bjezati i ne gledaju gdje trce, ne gledaju ima li auta, tramvaja...
minjonja

#441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by minjonja »

sigurno je jedno od onih malih sto tjeraju da po citav dan peru sofersajbe... hej tugo moja, sa cetiri godine moci reci da te je tramvaj udario... da hoce vise rijesiti ovo prisiljavanje djece na rad. ne znam jel ikad ista pokrenuto za rjesavanje tog problema.
chuchumbamayumbe

#442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

minjonja wrote:sigurno je jedno od onih malih sto tjeraju da po citav dan peru sofersajbe... hej tugo moja, sa cetiri godine moci reci da te je tramvaj udario... da hoce vise rijesiti ovo prisiljavanje djece na rad. ne znam jel ikad ista pokrenuto za rjesavanje tog problema.
Ovaj moj od 4 godine ne zna niti nos obrisati kako treba...zamišljam kako bi bilo da ga ostavim sa onim peračima šajbi, na šta bi to ličilo.
Ja mislim da bi nakon 10 minuta bio donji, gluho bilo...
:roll:
chuchumbamayumbe

#443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Da nije žalosno bilo bi smiješno...

Benjamin Delalić i drugi pušteni na slobodu

Benjamin Delalić i još dvije osobe, C. A. (1989) i Č. A. (1978), koji su uhapšeni u petak navečer u kafiću Vatra u centru Sarajeva, u subotu su nakon saslušanja u policiji i Tužilaštvu pušteni na slobodu, potvrdila je za Sarajevo-x.com dežurna kantonalna tužiteljica.

Ona nam je potvrdila da su u kafiću policajci pronašli tri odbačena pištolja te da se zasad nijednom od privedenih nedozvoljeno držanje oružja nije moglo staviti na teret, jer nema dokaza da su baš oni odbacili pištolje.

Ipak, istraga o ovom slučaju će biti nastavljena pa je moguće da neko od privedenih u petak navečer naknadno ipak odgovara za nedozvoljeno držanje oružja.

Četvrti uhapšeni u ovoj akciji, H. E. (1975) pušten je već nakon saslušanja u policiji i nije ni predavan Tužilaštvu KS. Benjamin Delalić je odranije poznat policiji zbog činjenja više krivičnih djela.
Edin H.

#444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Edin H. »

JThomas wrote:ja mislim da nema osnova za pritvor jer nema straha od ponavljanja djela niti od uticaja na svjedoke.

:run:

Nisi polozio :oops:

Znao sam da nisu njihove utoke :zjev: , garant su Omine bile :dance:
plejka2

#445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

Ko zna mozda stvarno nisu njihovi :roll:
Sa obzirom na cjene u tom objektu moguce da su uracunati i pistolji (za nedaj boze).....
sheilak

#446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by sheilak »

chuchumbamayumbe wrote:Da nije žalosno bilo bi smiješno...

Benjamin Delalić i još dvije osobe, C. A. (1989) i Č. A. (1978), koji su uhapšeni u petak navečer u kafiću Vatra u centru Sarajeva, u subotu su nakon saslušanja u policiji i Tužilaštvu pušteni na slobodu, potvrdila je za Sarajevo-x.com dežurna kantonalna tužiteljica.

Ona nam je potvrdila da su u kafiću policajci pronašli tri odbačena pištolja te da se zasad nijednom od privedenih nedozvoljeno držanje oružja nije moglo staviti na teret, jer nema dokaza da su baš oni odbacili pištolje.

Ipak, istraga o ovom slučaju će biti nastavljena pa je moguće da neko od privedenih u petak navečer naknadno ipak odgovara za nedozvoljeno držanje oružja.

Četvrti uhapšeni u ovoj akciji, H. E. (1975) pušten je već nakon saslušanja u policiji i nije ni predavan Tužilaštvu KS. Benjamin Delalić je odranije poznat policiji zbog činjenja više krivičnih djela.
:lol: :D :lol:

Gdje mi zivimo! Ko je dezurna draga tuziteljica? :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

:lol: :lol:
Baltazar_khan

#448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Baltazar_khan »

Image
astala_vistala

#449 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by astala_vistala »

Svako par dana frka sa Delalicem,znamo svi ko mu je bio tata,i decko ima odlicne predispozicije da bude veci i od strasnog Zike Turkovica,i nije mi jasno svaki put frajer rokne nekoga ili ceif mu bude pa puca po gradu,uvijek zavrsi na slobodi ?? ovo je cisti dokaz,da drzava od njega pravi kriminalca,ili ovo mozda i nemoc te iste drzave.
mrtva kokoš

#450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mrtva kokoš »

chuchumbamayumbe wrote:Da nije žalosno bilo bi smiješno...

tuziteljice daBogda proplakali zbog benje...
Locked