Bilo nas jecoek wrote:Sinoc u Lisabonu nigdje nikog od nasih. Izgleda grad nikog ne interesuje
Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lipton
#426 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
- Edin H.
#427 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Polako coek, neki od nas lete tek u utorakLipton wrote:Bilo nas jecoek wrote:Sinoc u Lisabonu nigdje nikog od nasih. Izgleda grad nikog ne interesujedobar grad i dobro zagrijavanje za tekmu.
- Bosanski_kralj
#428 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Javi nam kojim letom ideš pa ćemo i tebe pratiti.Edin H. wrote:
Polako coek, neki od nas lete tek u utorak
- Edin H.
#429 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Bosanski_kralj wrote:Javi nam kojim letom ideš pa ćemo i tebe pratiti.Edin H. wrote:
Polako coek, neki od nas lete tek u utorak
- burek_in_space
#430 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Inache smo sinoc nas trojica zarakijali, i bash prichali o tebi.Edin H. wrote:![]()
![]()
corola, burek i semir osobito
Bilo bi nam drago da nam se pridruzhish kad budesh dolazio u Sarajevo.
- Edin H.
#431 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Je'l s Papetomburek_in_space wrote:Inache smo sinoc nas trojica zarakijali, i bash prichali o tebi.Edin H. wrote:![]()
![]()
corola, burek i semir osobito
Bilo bi nam drago da nam se pridruzhish kad budesh dolazio u Sarajevo.
- burek_in_space
#432 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Jok, sa Barbarezom.Edin H. wrote:
Je'l s Papetom
- iPod
#433 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja kada sam kupovao karte u FS PT-a trazio sam kartu sa nasim navijacima, medjutim prodali su mi karte od 20 EUR, i rekli mi da sa ovom skupljom se moze uci na jeftiniju bez problema. Poznavajuci njihov mentalitet mislim da je to moguce. Stoga nemojte se bojati ako imate kartu od 15 ili 20 EUR pustit ce nas sa nasim navijacima 100%.

- ganjeta
#434 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Znamo već sada da će Estádio da Luz ponovo biti onakav kao i prije dvije godine tj. prekriven u plavo–žute boje i iz tog razloga pozivamo naše članove i sve navijače koji će toga dana biti u Lisabonu da nam se pridruže na trgu ROSSARIO (kao i prošli put) od 15 sati i da se zajednički pripremimo za odlučujuću utakmicu baraža. Put stadiona krenut ćemo u korteu. Korteo (vrijeme polaska ćemo dogovoriti na licu mjesta) prema stadionu ću voditi ja (vođa BHF-a) i da ne bi pravili greške iz prošlosti, ja ću informisati ostalu ekipu koja će brinuti o što boljoj organizaciji. Ime BHF-a se već pročulo ulicama Lisabona a sada ćemo to i potvrditi.
Svim navijačima je dozvoljeno stati u naše redove. Svi navijači imaju pravo SAMO van kortea snimati i slikati. Slikanje iz kortea nije poželjno. Sav materijal će se naći u našoj galeriji na web site-u (http://www.bhfanaticos.com).
Stanite i budite kao jedan. Napunimo naša bosanskohercegovačka srca sa još više ponosa kojeg nosimo sa sobom i budimo tog dana pobjednici izvan terena i na tribini a za teren će se pobrinuti zlatni ljiljani.
Naš stav koji imamo prema pirotehnici i ostalim zapaljivim sredstvima ostaje aktuelan i na ovoj utakmici, a to znači da je STROGO ZABRANJENO na našoj tribini paliti baklje, topovske udare, petarde i ostala pirotehnička sredstva. Molim vas uputite ove poruke svim navijačima na trgu ROSSARIO jer neće biti pardona i opraštanja. Sve je ovo iz jednog razloga, a svi znate da je taj razlog USPJEH REPREZENTACIJE.
Za tribinu ćemo se pobrinuti - Ja kao vođa BHF-a i sa moje lijeve i desne strane Keno i Donny. Kao i u prošle tri utakmice pa tako i ovoj nećemo koristiti novi materijal tj. nove pjesme nego ćemo podizati tribinu do zadnjeg izdaha uz stare svima poznate pjesme. Ne štedite grla i dlanove jer svi znamo da je odluka u Lisabonu.
Molimo sve, a kao prvo naše članove, da po ko zna koji put ime BHFanaticos predstave svijetu navijača u najboljem izdanju.
SRCEM DO POBJEDE!
http://www.bhfanaticos.com/index.php/ar ... u-lisabonu
Svim navijačima je dozvoljeno stati u naše redove. Svi navijači imaju pravo SAMO van kortea snimati i slikati. Slikanje iz kortea nije poželjno. Sav materijal će se naći u našoj galeriji na web site-u (http://www.bhfanaticos.com).
Stanite i budite kao jedan. Napunimo naša bosanskohercegovačka srca sa još više ponosa kojeg nosimo sa sobom i budimo tog dana pobjednici izvan terena i na tribini a za teren će se pobrinuti zlatni ljiljani.
Naš stav koji imamo prema pirotehnici i ostalim zapaljivim sredstvima ostaje aktuelan i na ovoj utakmici, a to znači da je STROGO ZABRANJENO na našoj tribini paliti baklje, topovske udare, petarde i ostala pirotehnička sredstva. Molim vas uputite ove poruke svim navijačima na trgu ROSSARIO jer neće biti pardona i opraštanja. Sve je ovo iz jednog razloga, a svi znate da je taj razlog USPJEH REPREZENTACIJE.
Za tribinu ćemo se pobrinuti - Ja kao vođa BHF-a i sa moje lijeve i desne strane Keno i Donny. Kao i u prošle tri utakmice pa tako i ovoj nećemo koristiti novi materijal tj. nove pjesme nego ćemo podizati tribinu do zadnjeg izdaha uz stare svima poznate pjesme. Ne štedite grla i dlanove jer svi znamo da je odluka u Lisabonu.
Molimo sve, a kao prvo naše članove, da po ko zna koji put ime BHFanaticos predstave svijetu navijača u najboljem izdanju.
SRCEM DO POBJEDE!
-
bahonnen
#435 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Mene život razočarao....ganjeta wrote: Kao i u prošle tri utakmice pa tako i ovoj nećemo koristiti novi materijal tj. nove pjesme nego ćemo podizati tribinu do zadnjeg izdaha uz stare svima poznate pjesme.
Bosna je šampion...
- ganjeta
#436 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Nećemo sitničariti, te će biti izmedju ostalogbahonnen wrote:Mene život razočarao....ganjeta wrote: Kao i u prošle tri utakmice pa tako i ovoj nećemo koristiti novi materijal tj. nove pjesme nego ćemo podizati tribinu do zadnjeg izdaha uz stare svima poznate pjesme.
Bosna je šampion...
![]()
![]()
- Edin H.
#437 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Cirkus je poceo
Slikanje je pocelo
Docek na lisabonskom aerodromu
Slikanje je pocelo
Docek na lisabonskom aerodromu
-
lady____
#438 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Svima koji putuju sretan put zelim i zao mi je sto necu biti sa vama na tribinama da zajedno navijamo.. 
- Lipton
#439 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Dobar Lisboa, dobar..... Još će bolji biti u utorak, hajmoooo!
- luckylaka
#440 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Izmisli nesto novo sta cekas sta ovdje bezze kakis.bahonnen wrote:Mene život razočarao....ganjeta wrote: Kao i u prošle tri utakmice pa tako i ovoj nećemo koristiti novi materijal tj. nove pjesme nego ćemo podizati tribinu do zadnjeg izdaha uz stare svima poznate pjesme.
Bosna je šampion...
![]()
![]()
- prototype
#441 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Svima koji se upute put Lisabona, zelim sretan put, dobar provod, navijanje, i naravno da se vrate sa slatkim osmijehom pobjede svojim kucama 
- vozač
#442 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
jel ovo definitivno, da isprintam i sačuvam, stižem ako bog da, sa još stotinjak fanatikosa u utorak, pticom iz sarajeva, do podne bi trebali već biti spremni za izlazak na ulice lisabonaganjeta wrote:Znamo već sada da će Estádio da Luz ponovo biti onakav kao i prije dvije godine tj. prekriven u plavo–žute boje i iz tog razloga pozivamo naše članove i sve navijače koji će toga dana biti u Lisabonu da nam se pridruže na trgu ROSSARIO (kao i prošli put) od 15 sati i da se zajednički pripremimo za odlučujuću utakmicu baraža. Put stadiona krenut ćemo u korteu. Korteo (vrijeme polaska ćemo dogovoriti na licu mjesta) prema stadionu ću voditi ja (vođa BHF-a) i da ne bi pravili greške iz prošlosti, ja ću informisati ostalu ekipu koja će brinuti o što boljoj organizaciji. Ime BHF-a se već pročulo ulicama Lisabona a sada ćemo to i potvrditi.
SRCEM DO POBJEDE!
ima li kakvih posebnih uputa, hoće li nam praviti probleme na stadionu kod ulaza, nešto raja pričaju da je prošli put bilo i ulazaka poslije početka utakmice, da nisu baš ko francuzi
- Edin H.
#443 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Zna li neko u koliko sati je nas trening danas u Lisabonu?
-
motorola01
#444 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
U 18h ...Edin H. wrote:Zna li neko u koliko sati je nas trening danas u Lisabonu?
- Edin H.
#445 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Hvala, pitam da bih javio jaranu koje je upravo stigao u Lisabon.motorola01 wrote:U 18h ...Edin H. wrote:Zna li neko u koliko sati je nas trening danas u Lisabonu?
-
Timotije
#446 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Vrijeme je onako bas sareno, oko 16 C, ali ima pomalo i kise i sunca i narocito vjetra, nase raje ima vec poprilicno, tesko je za davati bilo kakve ocjene, jos je prerano. Maloprije setam gradom i na istom mjestu, ali bas na istom kao i prije dvije godine sretnem Barbareza. Samo sto je on ovaj put malo deblji
(tjesim se ). Jutros u hotelu alarm, zvoni na sve strane, zovu napolje, e reko jebem mu, ne moze bez belaja, gdje gori, je li Mevlid, sta je...? Svo osoblje izaslo van zgrade i cereka se, murija okolo hoda, vjezba nekakva...
Hajde neka se na tom zavrsi sto se tice belaja raznoraznih...Sretan put svima
-
Chuckie
#447 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Sretno, zovni im Mevlida da to malo reguliše.Timotije wrote:Vrijeme je onako bas sareno, oko 16 C, ali ima pomalo i kise i sunca i narocito vjetra, nase raje ima vec poprilicno, tesko je za davati bilo kakve ocjene, jos je prerano. Maloprije setam gradom i na istom mjestu, ali bas na istom kao i prije dvije godine sretnem Barbareza. Samo sto je on ovaj put malo deblji(tjesim se ). Jutros u hotelu alarm, zvoni na sve strane, zovu napolje, e reko jebem mu, ne moze bez belaja, gdje gori, je li Mevlid, sta je...? Svo osoblje izaslo van zgrade i cereka se, murija okolo hoda, vjezba nekakva...
![]()
- Edin H.
#448 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Vrijeme za polazak u Lisabon
Hajde neka nam je sa srecom
Hajde neka nam je sa srecom
- Lipton
#449 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Skoro 4 ujutro u Lisabonu, a na ulici se čuje "biće gusto biće 0:2" divan osjećaj 
- Digla_da_kreci
#450 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Sretno momci, putujte sretno sa pjesmom!

Predivno!Lipton wrote:Skoro 4 ujutro u Lisabonu, a na ulici se čuje "biće gusto biće 0:2" divan osjećaj