Šta je ovo braćo mila?Jovano Drum wrote:Crna krava, bijelo mlijeko.... Pa za sta mi placamo pretplatu!!!??? Ne mogu vjerovati da se ovako nesto emituje na bilo kojoj televiziji.... Bakire mili, od srca ti cestitam. Takodjer, cestitke idu i za neponovljivog voditelja sa kapom na glavi.... Nadam se da nize ne moze...![]()
Federalna televizija
Moderator: anex
- cyprus
#426 Re: Federalna televizija
-
StupskaBitanga
#427 Re: Federalna televizija
mislim da je ovo večeras bila uvertira da ćemo iz Dnevnika u Dnevnik bidjeti sve raskopcanije košuljekaranana wrote:evo pogledah. pa nista. ja sam mislio da cu u najmanju ruku grudnjak vidjeti. uh al sexi je pravo treba.
A Darjan koga će on zavoditi? Momke od 15god?
- chuchumbamayumbe
#428 Re: Federalna televizija
Sjooo, Darjan mi je toliko antipatičan i negledljiv, odmah prešaltam program ako njeg aslčajno ugledam ili čujem.

-
StupskaBitanga
#429 Re: Federalna televizija
Ja stvarno ne mogu opisati ljutnju gnjev ne znam ni opisati stanje kada vidim da su čelni ljudi FTV odnosno partije koja stoji iza FTVa otjerali Dušku J. i doveli svoju dječurliju koja fol prave IPP emisije.
Pogleda li iko finalni proizvod?
Svako se danas može danas biti urednik, voditelj i novinar
Strahota
Pogleda li iko finalni proizvod?
Svako se danas može danas biti urednik, voditelj i novinar
Strahota
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#430 Re: Federalna televizija
Ma federalna sve vise i vise,kako vizuelno i estetski,tako i rezonovanjem i papanskom improvizacijom,podsjeca na eutanizirani "Studio 99". Pretuzno i prejadno...a produkcija i ono malo sto imaju je dno dna,i turbo folk OBN i Pink ih sibaju za dva koplja. Cak i ove sapunice sto su pokupovali,i to je slabije nego na drugim TV kucama,barem onako vizuelno sto se moze primjetiti kada se baci oko nabrzaka .A filmovi,pa to i nemaju,samo mi nije jasno za sta uzima platu ta neka filmska redakcija ili kako se to vec zove. Sport..sem onih par minuta u sklopu dnevnika,i nemaju sporta (Liga prvaka 1 utakmica u 15 dana, a i to smo kao BiH i javni emiteri dobili skoro pa dzaba ,jer spadamo u skupinu zemalja kojima se to daje iz sadake,sto je tuzno samo po sebi) itd itd.
Evo pokusavam nesto pozitivno izvuci,prisjetiti se..ali stvarno ne mogu...dal' je moguce da nista pozitivno vise nema
(vjerovatno je do mene i trenutno dekoncentracije,il' mozda i nije
)
Na dnu su,ja ne znam sta se moze desiti da padnu jos vise....
Evo pokusavam nesto pozitivno izvuci,prisjetiti se..ali stvarno ne mogu...dal' je moguce da nista pozitivno vise nema
Na dnu su,ja ne znam sta se moze desiti da padnu jos vise....
- heckler
#431 Re: Federalna televizija
Spomenuse u zadnje vrijeme nekoliko puta kako su godinu zavrsili sa rekordnom financijskom dobiti pa me interesuje ima li ko SLUCAJNO da zna o kakvim se tu ciframa radi i da uporedi sa ostalim emiterima i zadnjim godinama?
Znam da je pitanje sci-fi, ali eto ...
Znam da je pitanje sci-fi, ali eto ...
- Platformas
#432 Re: Federalna televizija
Dobra emisija "Crna krava, bijelo mlijeko"
Genijalno podjebavanje nasih turbo folk velicina od strane Adija Sarajlica, samo Adijevo oblacenje pokazuje sve.
Realno, ovi turbo folk "umjetnici" nisu vise ni zasluzili
Da li nam se to Bakir vraca pomalo, previse ovih specijala...

Genijalno podjebavanje nasih turbo folk velicina od strane Adija Sarajlica, samo Adijevo oblacenje pokazuje sve.
Realno, ovi turbo folk "umjetnici" nisu vise ni zasluzili
Da li nam se to Bakir vraca pomalo, previse ovih specijala...

-
milojicabrzi
#433 Re: Federalna televizija
...samo da dodam da je Dnevnik 2, sa "erotskim detaljem", volsebno skinut sa streaminga na web stranici
:):)
- karanana
#434 Re: Federalna televizija
mama, mama, mama.....ovo bi mozda trebalo ici na onu haretovu temu al haj neka je ovdje.
grudnjak se zaboravio a izgleda bilo hladno u prostoriji. joj sta bih joj radio.....ipak je trebalo ovo ici na bez cenzure.
grudnjak se zaboravio a izgleda bilo hladno u prostoriji. joj sta bih joj radio.....ipak je trebalo ovo ici na bez cenzure.
- snaga_znanja
#435 Re: Federalna televizija
Jebat je kad ima male sise...karanana wrote:mama, mama, mama.....ovo bi mozda trebalo ici na onu haretovu temu al haj neka je ovdje.
- karanana
#436 Re: Federalna televizija
meni su ove perfektne. ono....taman, a vizlaste.
- Platformas
#437 Re: Federalna televizija
snaga_znanja wrote:Jebat je kad ima male sise...karanana wrote:mama, mama, mama.....ovo bi mozda trebalo ici na onu haretovu temu al haj neka je ovdje.
Nije sve u sisama
- snaga_znanja
#438 Re: Federalna televizija
Mislim ono, nije sve u sisama.
Pa kad glavu u jastuk zabijem jedino po cemu bi mogao ocjeniti da je dobra je po sisama.
Salu na stranu... lijepa je al' nije materijal za samozadovoljavanje.
Salu na stranu... lijepa je al' nije materijal za samozadovoljavanje.
- Platformas
#439 Re: Federalna televizija
Normalno da nije materijal za to, ona je nesto drugo (nek' ti Hare podrobnije objasni:))
- video
#440 Re: Federalna televizija
Dobra emisijaPlatformas wrote: Da li nam se to Bakir vraca pomalo, previse ovih specijala...
Hajd sad Sinane, koji ti je nick na Sa-x jerbo je ova tema davno prozvakana (elabolirana) a i josh se ponekad zna zvakati na politiKi
U svakom sluchaju
- karanana
#441 Re: Federalna televizija
dobra emisija.
mrzili ih, pljuvali.....ali osim njih niko drugi nema da ukaze na fasizam koji se desava u nasoj zemlji i okolini.
mrzili ih, pljuvali.....ali osim njih niko drugi nema da ukaze na fasizam koji se desava u nasoj zemlji i okolini.
- Halcyon
#442 Re: Federalna televizija
Ima li gdje da se ovo pregleda online?
- karanana
#443 Re: Federalna televizija
na sred prve stranice njihovog portala.
-
StupskaBitanga
#444 Re: Federalna televizija
Bolje im ide produciranje i proizvodnja dokumentaraca nego IPP
Ovaj 60min-spec

Ovaj 60min-spec
- neo7
#445 Re: Federalna televizija
Ma ja ga ne mogu naci! Moze li link ?
-
StupskaBitanga
#446 Re: Federalna televizija
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/7789 ... -60-minutaneo7 wrote:Ma ja ga ne mogu naci! Moze li link ?
- ultima_palabra
#447 Re: Federalna televizija
Evo sad pogledah... svakako velika preporukaStupskaBitanga wrote:http://www.federalna.ba/bhs/vijest/7789 ... -60-minutaneo7 wrote:Ma ja ga ne mogu naci! Moze li link ?
Konačno nešto za pohvaliti i na Federalnoj
- Halcyon
#448 Re: Federalna televizija
Evo ga i na YouTube:
-
sumirprimus
#449 Re: Federalna televizija
ovo je jedan od boljih emisija 60 minuta koju sam pogledo...
geneza nastanka velikosrpskog projekta,u sridu...
ovo je bilo tesko hejtovat i domacim hejterima
geneza nastanka velikosrpskog projekta,u sridu...
- snaga_znanja
#450 Re: Federalna televizija
Haman se i kod njih malo pameti probilo. Nisam mogao vjerovati da su ovako kvalitetno nesto odradili. Da je vise srece pa da im je citav informativni program ovakav...sumirprimus wrote:ovo je jedan od boljih emisija 60 minuta koju sam pogledo...
geneza nastanka velikosrpskog projekta,u sridu...![]()