X FACTOR Adria
Moderator: anex
-
bojanap
#426 Re: X FACTOR Adria
Tamara me oduševila.
A onaj Nikola, arogantnijeg čovjeka u životu vidjela nisam.
A onaj Nikola, arogantnijeg čovjeka u životu vidjela nisam.
- VenomousV
#429 Re: X FACTOR Adria
ja tog maida ne mogu organski 
-
laly
#430 Re: X FACTOR Adria
Joj ovaj "cola" nidje veze
nije nimalo originalan, pa mogao se komotno prijaviti kao colin imitator
- MedenoSrce
#431 Re: X FACTOR Adria
Meni je i ova Aleksandra Brkovic bas, bas dobra, pored Ilme meni omiljeni zenski vokal
Haris Cato mi nekako nije dorastao ovom takmicenju, mozda ovo govorim preuranjeno ali takav sam dojam stekla sinoc.
a Maid mi ima panchabl fejs
Haris Cato mi nekako nije dorastao ovom takmicenju, mozda ovo govorim preuranjeno ali takav sam dojam stekla sinoc.
a Maid mi ima panchabl fejs
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#432 Re: X FACTOR Adria
Prošao Hare

- Altsa
#433 Re: X FACTOR Adria
i ode u istambulKatarinaKosaca wrote:Prošao Hare![]()
![]()
- Havatar
#434 Re: X FACTOR Adria
Ilma i Maid najbolji a ni ova Hristina nije losa.
- It_is_a_Leclerc
#435 Re: X FACTOR Adria
Eto..Baš je savršena pjevačica... Vidim, proslavila se na BootcampuBetter Man wrote:Nemaš ti pojma i zato bolje je nekad zašutit nego valjati gluposti. Makedonka kao što mnogi rekoše ne da je poderala show, već je ga je rasturila i dobro prodrmala, a tek joj je 15 godina! Zajebala je i samog Roberta Planta! Otpjevala je savršeno pjesmu koju pjeva muški glas! I cura je maksimalno simpatična i slatka, a to što ti i slični tebi imaju blago rečeno uvredljive zaključke na račun djevojke, vama na dušu. Dosta je bilo nakvih cmizdravih glupih pop pjesmuljaka, konačno se neko drznuo da otpjeva pravi Hard Rock Classic i to savršeno. Pored nje tu je svakako Ilma, koja sa svojih 13 godina pjeva kao da je odrasla i dobro iskusna pjevačica sa nekih 20 godina iskustva. Ostalo što sam nako poratio na YouTube je čisti prosjek i niko me nije impresionirao.It_is_a_Leclerc wrote:Makedonka ima X factor, k'o ja vilu na obalama Grenade.
Cura ili je autistična ili ima neki drugi problem, jer je ono ponašanja u smislu - "Evo mene sad ovdje neko doveo i samo nemojte da me bijete".
Naši su najbolji. I mali i veliki.
P.S. Draga Emina, ima takmičara koji ne govore srpski. Barem bi to neko iz Pazara trebao znati. Prema tome, oprezno sa tim nekim kvalifikacijama jer kandidati moraju gutati knedle i klimati glavom, dok ih pitaš - znaju li neku na srpskom.
- aCme
#436 Re: X FACTOR Adria
a Tamara ?Havatar wrote:Ilma i Maid najbolji a ni ova Hristina nije losa.
- Partizzanka
#437 Re: X FACTOR Adria
HRISTINA VAM DOBRA????
PA ONO IMA SLUHA KAO DA JOJ JE SLON PRNUO U UHO!!!
PA ONO IMA SLUHA KAO DA JOJ JE SLON PRNUO U UHO!!!
- JanuaryJones
#438 Re: X FACTOR Adria
Maid je opet na trenutke djelovao kao da će mu glava eksplodirati od napora a Ilma je svoj dio pošteno odradila! 
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- WildRedRose
#439 Re: X FACTOR Adria
ljuuudi , jel pros'o nikolaaa ?
kako nema video na yt izbacivanja ?
kako nema video na yt izbacivanja ?
- manekenka u penziji
-
Ljuba Moljac
#441 Re: X FACTOR Adria
Ilma nema sekund x faktora, Maid ima iako i mene nervira. Tamara i Aleksandra najjace, Makedonac podbacio, ali pobjednik ce biti neko treci...
Makedonka slicno Ilmi, sve je to lijepo i prazno
- Skyfox
#442 Re: X FACTOR Adria
Maid pomalo iritira jer se ponasa kao da je vec vip ali i ima sanse da daleko dogura...Ljuba Moljac wrote:Ilma nema sekund x faktora, Maid ima iako i mene nervira. Tamara i Aleksandra najjace, Makedonac podbacio, ali pobjednik ce biti neko treci...
- magi87
#443 Re: X FACTOR Adria
Nisam vidjela Ičkovu sinoć.
nije valjda da je odustala od takmicenja? Čačanska oluja- odličnaa!
Hristina loša, bilo je puno boljih cura koje su ispale…mali Haris super! 
-
Ljuba Moljac
#444 Re: X FACTOR Adria
ima li video cacanske oluje od sinoc?magi87 wrote:Nisam vidjela Ičkovu sinoć.nije valjda da je odustala od takmicenja? Čačanska oluja- odličnaa!
-
Ljuba Moljac
#445 Re: X FACTOR Adria
da i ima glas kad ide nisko i visoko. tacno i lijepo zvuci.Skyfox wrote:Maid pomalo iritira jer se ponasa kao da je vec vip ali i ima sanse da daleko dogura...Ljuba Moljac wrote:Ilma nema sekund x faktora, Maid ima iako i mene nervira. Tamara i Aleksandra najjace, Makedonac podbacio, ali pobjednik ce biti neko treci...
- manekenka u penziji
#446 Re: X FACTOR Adria
ma meni je maid super, jeste da pomalo iritira, ali to je ono sto kamere traze, pravi showmen.
bilo bi bolje da se ne zabrinemo svi kolektivno da li ce mu glava eksplodirati ili da li ce ostati bez zraka kada pjeva teze pjesme, ali sta je tu je
bilo bi bolje da se ne zabrinemo svi kolektivno da li ce mu glava eksplodirati ili da li ce ostati bez zraka kada pjeva teze pjesme, ali sta je tu je
- magi87
#447 Re: X FACTOR Adria
ima, s ilmom je bila u grupi 2!Ljuba Moljac wrote:ima li video cacanske oluje od sinoc?magi87 wrote:Nisam vidjela Ičkovu sinoć.nije valjda da je odustala od takmicenja? Čačanska oluja- odličnaa!
-
artime
#449 Re: X FACTOR Adria
Ja sam se preznojila dok sam pregledala emisiju i to zbog glupe koncepcije. Mislim koji vrag onako da osmisle?? Eh što se tiče ovih što su kao napokon usli. Ima super vokala, ali da li svi imaju x factor? Po meni ne. Ima onaj lik s bradom što se snimao i kao nešto svađao. Maid je precijenjen. Ilma premlada i nema x factor mada razvaljuje. Dosta njih se i nije pokazao/dokazao. Eh onaj naš mali ne znam kako se zove, on def ima nešto. I da jos dodam kako se neiskustvo zirija u ovom projektu jos treba vidjeti.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#450 Re: X FACTOR Adria
artime wrote:Ja sam se preznojila dok sam pregledala emisiju i to zbog glupe koncepcije. Mislim koji vrag onako da osmisle?? Eh što se tiče ovih što su kao napokon usli. Ima super vokala, ali da li svi imaju x factor? Po meni ne. Ima onaj lik s bradom što se snimao i kao nešto svađao. Maid je precijenjen. Ilma premlada i nema x factor mada razvaljuje. Dosta njih se i nije pokazao/dokazao. Eh onaj naš mali ne znam kako se zove, on def ima nešto. I da jos dodam kako se neiskustvo zirija u ovom projektu jos treba vidjeti.