Koje godine? Zadnji put nije igrao.Frankyee wrote:Benzema je vec na putu u Madrid, na lijecenjujust principe wrote:definitivno Rémy ima prednost ispred Bafetimbija koji ce se najvjerovatnije na tribinama naci ( ali mozda i ne ako Benza otpadne )
meni je jedino ostalo u sjecanju kako nas je na Kosevu razvaljivao Riberi ,... dobro da ne igra
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#426 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
-
Frankyee
#427 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
kako ofalili zadnja linija , Barcelona, Arsenal, Man U , Totenham, pa onda jos Lille i PSG meni se cini ,,,... ako je to slabo neznam.....Corola wrote:U odbrani su zestoko ofalili,pogotovo sa bekovskim pozicijama.Frankyee wrote:Susic kaze da se najvidse brine Riberija , a izgleda da on nece igrati ( da li je to sigurno ?)
Benzema je na putu za Madrid ,...
ALi ipak su tu , Malouda, Nasri, Diarra u sredini a u odbrani su i dalje jaki kao beton.
Da li neko ima vjerovatnu postavu Francusa ? ko bi mogao da igra napadu , jel Remy sad glavni napadac ili Gomis ?
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#428 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
alphonse kauders wrote:Šta kažu Francuzi, tj. google translator![]()
No, ima nade za Eric Abidal , hit tetive koljena i Franck Ribery, koji je pretrpio grč u tele.
Last edited by anthraxQ on 03/10/2011 23:00, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#429 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vidim već ste Luksemburg preskočili, o Francuskoj se uveliko priča. 
-
Frankyee
#430 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
U pravu si, mislio sam na Benzemu, ...Baudelaire wrote:Koje godine? Zadnji put nije igrao.Frankyee wrote:Benzema je vec na putu u Madrid, na lijecenjujust principe wrote:definitivno Rémy ima prednost ispred Bafetimbija koji ce se najvjerovatnije na tribinama naci ( ali mozda i ne ako Benza otpadne )
meni je jedino ostalo u sjecanju kako nas je na Kosevu razvaljivao Riberi ,... dobro da ne igra
- just principe
#431 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Lloris se najvise pribojava Dzeke i Pjanica 
- slusaj vamo
#432 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ako nas je tada jedan igrac razvalio (sem PapetaFrankyee wrote:U pravu si, mislio sam na Benzemu, ...Baudelaire wrote: Koje godine? Zadnji put nije igrao.
-
Baudelaire
#433 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Valbuena nas jeste pojeo najviše, a ubili su nas i čistom snagom M'villa i Diaby.
- slusaj vamo
#434 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
just principe wrote:Lloris se najvise pribojava Dzeke i Pjanica
Sto bi Blanc rek'o, "broj 11 i broj 8".
-
Corola
#435 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vise mi izgleda da smo mi sami sebe ubili.A ovi samo iskoristili poklon tada na Kosevu.
- slusaj vamo
#436 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Meni je Diaby bio prespor, cak i u odnosu na na nas. Jeste imao puno kontakta sa loptom, ali cim bi ga neko, prerijetko, pritsinuo, on im je bio najslabija karika.Baudelaire wrote:Valbuena nas jeste pojeo najviše, a ubili su nas i čistom snagom M'villa i Diaby.
-
Baudelaire
#437 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa ubili se jer smo izveli inferiornu postavu u odnosu na njih, htjeli se nadigravati sa jednom Francuskom pa popušili ko kakva djeca. Sav normalan svijet se zatvori i kontre, nas euforija spucala. Zato ovaj put pametnije.
- campa_xxx
#438 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ribery i Matiuidi ne igraju protiv BiH i Albanije
Prema posljednjim informacijama koje su večeras objavljene putem zvanične web stranice Francuskog fudbalskog saveza, Franck Ribery i Blaise Matiuidi pridružili su se Benzemi na spisku povrijeđenih za euro-kvalifikacije.
Kvalifikacione susrete na Stade de Franceu protiv Albanije (7. oktobra) i BiH (11. oktobra), definitivno će propustiti ovaj trojac, potvrdila je to magnetna rezonansa na ljekarskom pregledu koji je obavljen večeras.
Sva trojica stavljena su na raspolaganje klubovima, te napustila pripremni centar.
Moguće je da će nakon ovih dešavanja, selektor francuske reprezentacije Laurent Blanc pozvati neke nove igrače. Koje, ostaje da vidimo.
(Totalsport)
Prema posljednjim informacijama koje su večeras objavljene putem zvanične web stranice Francuskog fudbalskog saveza, Franck Ribery i Blaise Matiuidi pridružili su se Benzemi na spisku povrijeđenih za euro-kvalifikacije.
Kvalifikacione susrete na Stade de Franceu protiv Albanije (7. oktobra) i BiH (11. oktobra), definitivno će propustiti ovaj trojac, potvrdila je to magnetna rezonansa na ljekarskom pregledu koji je obavljen večeras.
Sva trojica stavljena su na raspolaganje klubovima, te napustila pripremni centar.
Moguće je da će nakon ovih dešavanja, selektor francuske reprezentacije Laurent Blanc pozvati neke nove igrače. Koje, ostaje da vidimo.
(Totalsport)
- slusaj vamo
#439 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Slazem se, ono je bio debakl. Draze bi mi bilo da smo popili petardu hrabrom igrom (cista hipotetika, to se takvom igrom i ne bi moglo desiti), nego se onako obrukati, makar bilo i "samo" 0:2.Corola wrote:Vise mi izgleda da smo mi sami sebe ubili.A ovi samo iskoristili poklon tada na Kosevu.
@Baudelaire, ne znam gdje si ti vidio pokusaj nadigravanja, ja sam samo vidio masovnu bjezaniju pred loptom.
-
Baudelaire
#440 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne igra milion posto ni Sagna, slomio fibulu.
-
Corola
#441 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Odbij Barcelonu,odbij Arsenal itd o tome se jarane i pise.Ofaliti moze da znaci povreda,da na tog igraca ne racunas shvacas.Frankyee wrote:kako ofalili zadnja linija , Barcelona, Arsenal, Man U , Totenham, pa onda jos Lille i PSG meni se cini ,,,... ako je to slabo neznam.....Corola wrote:U odbrani su zestoko ofalili,pogotovo sa bekovskim pozicijama.Frankyee wrote:Susic kaze da se najvidse brine Riberija , a izgleda da on nece igrati ( da li je to sigurno ?)
Benzema je na putu za Madrid ,...
ALi ipak su tu , Malouda, Nasri, Diarra u sredini a u odbrani su i dalje jaki kao beton.
Da li neko ima vjerovatnu postavu Francusa ? ko bi mogao da igra napadu , jel Remy sad glavni napadac ili Gomis ?
-
Corola
#442 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma ono je bila diverzija na svoje komplexe.slusaj vamo wrote:Slazem se, ono je bio debakl. Draze bi mi bilo da smo popili petardu hrabrom igrom (cista hipotetika, to se takvom igrom i ne bi moglo desiti), nego se onako obrukati, makar bilo i "samo" 0:2.Corola wrote:Vise mi izgleda da smo mi sami sebe ubili.A ovi samo iskoristili poklon tada na Kosevu.
@Baudelaire, ne znam gdje si ti vidio pokusaj nadigravanja, ja sam samo vidio masovnu bjezaniju pred loptom.
-
Baudelaire
#443 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
U samoj postavci igre su Francuzi masovno potcijenjeni. Tu je bio cilj nadigravanje. Mislili smo sakriti loptu sa četiri puža u veznom redu. Nije bila bježanija pred loptom, koliko je bila nemogućnost da se probije njihov vezni red i lopta dobaci do Misketa ili Džeke. Tek nakon što su naši vidjeli da ne mogu meda, nastala je panika i bježanija. Ono je bio očit prikaz kvaliteta i nadmoći Francuza u odnosu na nas.slusaj vamo wrote:Slazem se, ono je bio debakl. Draze bi mi bilo da smo popili petardu hrabrom igrom (cista hipotetika, to se takvom igrom i ne bi moglo desiti), nego se onako obrukati, makar bilo i "samo" 0:2.Corola wrote:Vise mi izgleda da smo mi sami sebe ubili.A ovi samo iskoristili poklon tada na Kosevu.
- jeza u ledja
#444 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
"Odlicno", kad se samo sjetim u kakvom nas je sastavu Francuska razbucala na Kosevu, sad treba opet da se radujem sto ce im klupa dobiti sansu da se dokaze....
-
Korisničkoime
#445 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Valbuena definitivno igrač utakmice tog malca sam sanjao i sedmicama nakon Koševa
Ma naša postava na Koševu nas je sredila, možemo se mi čak i nadigravati s njima kad imamo dobar dan ali ne smijemo zanemariti defanzivne zadatke koje na Koševu tada nije imao tko obavljati.
Sada će valjda biti drugačije uz njihove povrede i ako uspijemo otkloniti neke nedostatke prije svega povezanost sredine i Džeksona može bidne drugačija tekma.
P.S. Salihović će nam pravo faliti, do povrede je dobro igrao defanzivnog veznog u klubu a zna i dodati ima preglednost i dobru tehniku ma ubio se za tandema sa Rahimićem.
Ma naša postava na Koševu nas je sredila, možemo se mi čak i nadigravati s njima kad imamo dobar dan ali ne smijemo zanemariti defanzivne zadatke koje na Koševu tada nije imao tko obavljati.
Sada će valjda biti drugačije uz njihove povrede i ako uspijemo otkloniti neke nedostatke prije svega povezanost sredine i Džeksona može bidne drugačija tekma.
P.S. Salihović će nam pravo faliti, do povrede je dobro igrao defanzivnog veznog u klubu a zna i dodati ima preglednost i dobru tehniku ma ubio se za tandema sa Rahimićem.
-
Frankyee
#446 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Evo sad citam da i Abidal mozda propusti utakmicu, jos da Evra ispadne ,...

-
Corola
#447 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I Rijeka bi nas opet dobila sa onakvim nacinom ne-razmisljanja igraca.Po sto puta se ponavlja nisu Francuzi uopste bili toliko dobri koliko smo mi bjezali bukvalno od lopte.jeza u ledja wrote:"Odlicno", kad se samo sjetim u kakvom nas je sastavu Francuska razbucala na Kosevu, sad treba opet da se radujem sto ce im klupa dobiti sansu da se dokaze....
- jeza u ledja
#448 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne, Francuzi su toliko dobri.Corola wrote:I Rijeka bi nas opet dobila sa onakvim nacinom ne-razmisljanja igraca.Po sto puta se ponavlja nisu Francuzi uopste bili toliko dobri koliko smo mi bjezali bukvalno od lopte.jeza u ledja wrote:"Odlicno", kad se samo sjetim u kakvom nas je sastavu Francuska razbucala na Kosevu, sad treba opet da se radujem sto ce im klupa dobiti sansu da se dokaze....
-
Corola
#449 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jeste,pogotovo se to vidjelo protiv Bjelorusa u oba meca.jeza u ledja wrote:Ne, Francuzi su toliko dobri.Corola wrote:I Rijeka bi nas opet dobila sa onakvim nacinom ne-razmisljanja igraca.Po sto puta se ponavlja nisu Francuzi uopste bili toliko dobri koliko smo mi bjezali bukvalno od lopte.jeza u ledja wrote:"Odlicno", kad se samo sjetim u kakvom nas je sastavu Francuska razbucala na Kosevu, sad treba opet da se radujem sto ce im klupa dobiti sansu da se dokaze....
-
Baudelaire
#450 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jesmo klinac bježali od lopte. Ljudi nas snagom i klasom otjerali od lopte. Majke mi, kad čitam pojedine postove, ispade da mi gubimo samo kad imamo loš dan, a kvalitetom smo inače uvijek makar na nivou protivnika.