Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
(ne)forumas

#426 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by (ne)forumas »

ovo je vec za podforum naucna fantastika :)
i to da nije bilo kafe i to da je pomela petoricu likova :D
Dr.Mr.Fr. wrote:Dakle period tek iza rata, nema nigdje ništa, kafa za popiti misaona imenica, ja se tek skinuo vojske i krenuo u ratnu tj. posljeratnu školu ...i upoznam ja djevojku super ona, Nermina - Nera....pricali mi tako danima o svemu i svacemu i ja da prekinem to neko latentno muntanje ja nju fino pitam da mi izadjemo na sastanak :)

super hoce ona, i odemo mi vani, hodali po gradu, sjedili u parku...a grad razvaljen skroz, nema nigdje ništa...ma ni ljudi ne prolaze ulicom, ma ništaaaa...nama romantika, super nama...i tako mrkli mrak (ne radi javna rasvijeta naravno) hajde pratim ja nju kuci na bistrik, i tamo u njenoj mahali neki dripci pocnu da nas zezaju, kao vidi ih kakvi su, hajmo ih prebiti, hajmo nju silovati itd...

I ja samo kuliram i odmicem se, ignorišem budale, njih 5torica....joj kad Nera popizdi i ode do njih (ja naravno nisam znao da je djevojka crni pojas u karateu, nekako ta tema nikada nije isplivala na vidjelo) ljudi ja u životu nisam vidio da je neko tako pomeo ulicu sa nekim, sva petorica su bila na podu sa predstravljenim pogledom na licu...malo je reci da ih je razbila....

Ja sam je poslje toga otpratio kuci i u velikom luko poslje zaobišao to mjesto gdje ih je prebila...sjecam se da me je bilo pravo strah kada sam se vracao kuci i da sam kontao joj kud ona mene ne otprati kuci :)

e da nismo se poslje toga družili, samo smo se pozdravljali i onako smješkali jedno drugom :D
ima´l_zime_Marinko

#427 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ima´l_zime_Marinko »

A morala si me i za kokice ofirati ? samo da znas, fuj su bile
interwal

#428 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by interwal »

Zoya wrote:Gospodin dzemper na kocke me je pokusao kontaktirati preko rodice par dana poslije toga, i ja da se javim na rodicin telefon posto je nju zvao,kad on jeca ko godina, kad mi nakon par sekundi poturi svoju mamu na telefon jer nije mogao dalje da prica :shock: Kaze gospodja, pa mlada damo moj sin je lud za vama, ne znamo sta cemo sa njim :shock: :lol:

Run Zoya, run :D
kokuz_sa

#429 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

drekalica28 wrote:
kokuz_sa wrote:ribe i piletina nisu mesni proizvodi..to je nesto sto lici na meso i ima okus slame(ne pitat odakle znam za okus slame XD)

ps: drekalice zivota ti sto mu dade sansu br 2
Kad ti pogriješiš....zar ne poželiš da ti neko pruži još jednu priliku da popraviš stvar? :)
to njegovo ponasanje s en emoze ikako pod gresku staviti..jadno su greske a drugo je ponasanje tipa njegovog..i eto uzimanje kusura
ema_

#430 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ema_ »

Vrteska wrote:
Jedini uzasan sastanak kojeg se sjecam: prelazimo Most Suade Dilberovic, i pricamo nesto, cini se sasvim normalan tip, jesen neka bila. I kako hodamo, on se zamislio nesto, ja pricam, i hocu da predjem s njegove desne strane, u tom trenutku on se okrene i onako pooodobro pljune na tu stranu, meni na dno farmerki, slucajno... Ja stala, gledam u njega zbunjeno, kaze on: Hajd Bogati, oprace se. I nastavi dalje normalno.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-)
zateznistub

#431 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zateznistub »

Odo' spavat,ustajem u pet ujutro. Inace bih jos citao...

Ako bude sansa No.3 neka me neko probudi.
todd_smith

#432 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

drekalica28 wrote:
todd_smith wrote:e jeste navalili, sad ocekujem da ovo bude najsmijesniji post ikada, tako drekalice samo da znas :lol:
A ti...stobom više i ne pričam. Image
ccc, sad ce ljudi pomisliti da sam ono bio ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drekalica28

#433 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

kokuz_sa wrote:
drekalica28 wrote:
kokuz_sa wrote:ribe i piletina nisu mesni proizvodi..to je nesto sto lici na meso i ima okus slame(ne pitat odakle znam za okus slame XD)

Kad ti pogriješiš....zar ne poželiš da ti neko pruži još jednu priliku da popraviš stvar? :)
to njegovo ponasanje s en emoze ikako pod gresku staviti..jadno su greske a drugo je ponasanje tipa njegovog..i eto uzimanje kusura
U pravu si. :)
Zato i kažem...i ja sam svoj lekciju naučila. ;-)
Dr.Mr.Fr.

#434 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.Mr.Fr. »

(ne)forumas wrote:ovo je vec za podforum naucna fantastika :)
i to da nije bilo kafe i to da je pomela petoricu likova :D
Dr.Mr.Fr. wrote:Dakle period tek iza rata, nema nigdje ništa, kafa za popiti misaona imenica, ja se tek skinuo vojske i krenuo u ratnu tj. posljeratnu školu ...i upoznam ja djevojku super ona, Nermina - Nera....pricali mi tako danima o svemu i svacemu i ja da prekinem to neko latentno muntanje ja nju fino pitam da mi izadjemo na sastanak :)

super hoce ona, i odemo mi vani, hodali po gradu, sjedili u parku...a grad razvaljen skroz, nema nigdje ništa...ma ni ljudi ne prolaze ulicom, ma ništaaaa...nama romantika, super nama...i tako mrkli mrak (ne radi javna rasvijeta naravno) hajde pratim ja nju kuci na bistrik, i tamo u njenoj mahali neki dripci pocnu da nas zezaju, kao vidi ih kakvi su, hajmo ih prebiti, hajmo nju silovati itd...

I ja samo kuliram i odmicem se, ignorišem budale, njih 5torica....joj kad Nera popizdi i ode do njih (ja naravno nisam znao da je djevojka crni pojas u karateu, nekako ta tema nikada nije isplivala na vidjelo) ljudi ja u životu nisam vidio da je neko tako pomeo ulicu sa nekim, sva petorica su bila na podu sa predstravljenim pogledom na licu...malo je reci da ih je razbila....

Ja sam je poslje toga otpratio kuci i u velikom luko poslje zaobišao to mjesto gdje ih je prebila...sjecam se da me je bilo pravo strah kada sam se vracao kuci i da sam kontao joj kud ona mene ne otprati kuci :)

e da nismo se poslje toga družili, samo smo se pozdravljali i onako smješkali jedno drugom :D

Ti mora da si onaj Drekalicin cinik :lol: :lol: :lol:
Dioda

#435 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dioda »

Ridjobrki wrote: (dubokim glasom sa filmskih foršpana)

Tema koja se prati i od koje se strahuje...

8-)
:lol:
Users browsing this forum: (ne)forumas, amar_no1, bull21, DžipaloRipalo, fole13, Industrialyzer, jakaSA, kokuz_sa, KRUNCH, mahalaš, moke_31, nav_girl, pike, Ridjobrki, sweet cherries, vesna555, zateznistub, Zvek, žulijan asanž and 122 guests
Image
Not My Idea

#436 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

procitah sve..osim sto me oci sad peku, nasmijala sam se od srca i hvala vam :-D :) :sax:

@traktor i drekalica (post no1)-genijalno :lol: :lol:
@drekalica: poslije citanja; osumnjiceni su Better man, komi, cvikerash :oops: :oops:

@eborg daj na PP inicijale :D
@brko :angry: zbog Zenice
Not My Idea

#437 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

sanabe wrote:ne mogu niceg da se sjetim, ma kaaaakoooo Image

ni ja... :-?
mada, ima nekih postova na temi koji su SciFi al et :D
drekalica28

#438 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Not My Idea wrote:procitah sve..osim sto me oci sad peku, nasmijala sam se od srca i hvala vam :-D :) :sax:

@drekalica: poslije citanja; osumnjiceni su Better man, komi, cvikerash :oops: :oops:

Komija mi ne dirajte. :x
Znam ga i momak je za 10. :thumbup: :)
kritichar

#439 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

drekalica28 wrote: Komija mi ne dirajte. :x
Pa izadji s njim :skoljka: :mrgreen:
Ridjobrki

#440 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Komi bi Harija prekinuo u po koncerta da ga pita koja je TAČNO golubica poletjela sa Baščaršije...

:D :D :D
Not My Idea

#441 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

drekalica28 wrote:
Not My Idea wrote:procitah sve..osim sto me oci sad peku, nasmijala sam se od srca i hvala vam :-D :) :sax:

Komija mi ne dirajte. :x
dobro, rekla si da nije komi a ni better man...cvikerash? it's gotta be him :D
Allenass

#442 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Allenass »

Ridjobrki wrote:
Komi bi Harija prekinuo u po koncerta da ga pita koja je TAČNO golubica poletjela sa Baščaršije...

:lol: :lol: :lol:
drekalica28

#443 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

kritichar wrote:
Pa izadji s njim :skoljka: :mrgreen:
Ti danas nešto nisi u svom elementu, jel de? :)
blue_sky

#444 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blue_sky »

ridjo nesreco :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stachu

#445 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Ridjobrki wrote:

Muhahahahahahahaahahahahaahahaha........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#446 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

Traktor` wrote:
male_okice wrote:
Traktor` wrote:ja sam koliko me sjecanje sluzi imo samo to jedno lose iskustvo... :D sva ostala sam ja usro... :D da pricam?? :lol:
slobodno :lol:
nafato ja jednu curu na fejsu i hajd ko mogli bi mi za vikend na bjelasnicu...upeko minus gluho bilo...hajde ono ko fizicki smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nesto medju nama...uglavnom ona kao ne pusi, ponekad popije, ali i to rijetko...ne svidja joj se kad muskarac pusi i sta ti ja znam...hajde kontam, pregurat cu nekako da ne zapalim, pisaj ga...uglavnom, snijeg do koljena, na bjelasnici haman do pasa, a ona u stiklama...to kad sam vidio, zlo mi doslo...i tako upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj...hajde reko eto upoznali smo se, hocemo li se sad ljubiti u usta...kaze mlada da se uozbiljim, ko gdje mi se zuri...dosli na bjelasnicu, a ja ne znam gdje cu s njom s obzirom da je naplaninu obukla STIKLE...ebo me otac, pa ko je ovdje lud...te ti ja nju vrnem u onu kafanicu ispod hotela marsal...narucimo neke cajeve (caj ne pijem ni kad sam bolestan)...i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pricom kako joj je jedan bivsi ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve djubrad...prekinem ti ja nju i govorim kako sam fin, nisam ko drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sad ljubiti u usta :lol: cura se izbezumila...nece ba da se ljubimo, kao jos je rano za to...i sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata...i krenemo mi da okrenemo krug ski liftom...i krenula voznja i mi nastavili neku pricu i nakon 40 minuta se vracamo na polaznu tacku i ko opet cemo negdje da sjednemo...sjeli u onu basticu kod ski staza...reko fino se mi ispricasmo i upoznasmo, hocemo li se sad ljubiti u usta...i OPET dobih odgovor NE...te ti ja izvadim cigare i zapalim i narucim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije...hebo me otac, smrzo se pricajuci i muntajuci...uglavnom ona nakon po sata govori hajmo kuci...i sjednemo mi u auto, ali ja necu da upalim auto...reko dok se ne budemo ljubili u usta, ja necu krenuti odavde, a ti mozes i pjeske ako ti se da :lol: i sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i sutili...kad ona u po frke govori hajde eto ljubicemo se samo kreni...i tu se mi koljubili i nju lagano vratim kuci...reko kad se mi opet vidimo...kaze meni cura, ako Boga da nadam se da se nikad u zivotu vise ni sresti necemo, vecu budalu i kretena u zivotu nisam srela... :lol: i tako ja neslavno zavrsim... :lol:

nakon toga, koju god sam pito hocemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je proslo :D valjda zato sto zaobilazim cure na stiklama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sreca njena sto si samo poljubac trazio kao uvjet za prevoz :oops: :lol: :lol:
drekalica28

#447 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Not My Idea wrote: dobro, rekla si da nije komi a ni better man...cvikerash? it's gotta be him :D
Jeko taj? :zoka:
kritichar

#448 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

drekalica28 wrote: Ti danas nešto nisi u svom elementu, jel de? :)
izvinjajem se :)
drekalica28

#449 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

kritichar wrote:
drekalica28 wrote: Ti danas nešto nisi u svom elementu, jel de? :)
izvinjajem se :)
:) :)
Mr.Penguin

#450 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

drekalica28 wrote:

Industrialyzer wrote:Drekalice , hoce li biti treca sreca ? :D
No way Jose. 8-)
Jednom se pruži prilika, ne 100 puta. :)
Ti izgleda imas dvije prve prilike. :D
Post Reply