Odakle je Spahic?Plavih_11 wrote:Spahić: Spreman sam umrijeti za selektora i reprezentaciju
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/649856256696/sport/Spahi%C4%87:%20Spreman%20sam%20umrijeti%20za%20selektora%20i%20reprezentaciju/?ref=tiker
BiH-Albanija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Johnny_x
#426 Re: BiH-Albanija
- Obuca9
#427 Re: BiH-Albanija
Rođen u Dubrovniku. Majka mu je negdje iz Hercegovine, otac iz Sandžaka (narodski rečeno, od zla oca, od gore matere
)
-
udrch
#428 Re: BiH-Albanija
Dubrovnik..Johnny_x wrote:Odakle je Spahic?Plavih_11 wrote:Spahić: Spreman sam umrijeti za selektora i reprezentaciju
http://--- NO LINKS ---/clanak/649856256696/sport/Spahi%C4%87:%20Spreman%20sam%20umrijeti%20za%20selektora%20i%20reprezentaciju/?ref=tiker
Što pitaš?
- Obuca9
#429 Re: BiH-Albanija
"Ja ginem ko god bio selektor, bio to Baka, Kodro, Ćiro, Pape, Sergej..."Plavih_11 wrote:Spahić: Spreman sam umrijeti za selektora i reprezentaciju
Što ih fino, hronološki poreda...
-
nihoniho
#430 Re: BiH-Albanija
prijatelju,bolja je i skart roba koja moze da trci ,nego "plemeniti" kreativci,fudbalski madjionicari poput misimovica,ibricica,medunjanina,stilica koji ne mogu i nece da se bore,radi kojih smo prosuli bodove,ako ne u sarajevu protiv francuske,onda barem bod u rumuniji.hz__semir wrote: Sve ostalo je škart roba koja igra po nekakvim lijevim klubovima i koja ne vrijedi pet para, možda bi i odigrali jednu dobru utakmicu, ali ih iducih pet na mapi ne bi bilo.
papetovi infantilni pokusaji da izigrava barselonu,pas igru,visok posjed lopte,dovode u pitanje njegovu inteligenciju i razumijevanje igre
- shalla
#431 Re: BiH-Albanija
hz__semir wrote:"Ja ginem ko god bio selektor, bio to Baka, Kodro, Ćiro, Pape, Sergej..."Plavih_11 wrote:Spahić: Spreman sam umrijeti za selektora i reprezentaciju
Što ih fino, hronološki poreda...
Trebao je nastaviti, da znamo ko će biti poslije Sergeja
- Edin H.
#432 Re: BiH-Albanija
Jednostavno smo prejaki za njih cak i sa mravcem kao neprikosnovenim vodjom odbrane, oni ce ici na neku defanzivnu varijantu, bice tvrdo, ali realno 2 plus razlike za naslulica wrote:ma dobiti cemo albance, ne znam kako kvalitetom , silom ili necim 3. ali dobiti cemo.
a sto se tice bjelorusa tu su nam sanse veoma male, jer ne odgovaraju nam ikipe kao sto je bjelorusija. fizicki su puno spremniji a igraju kao rusi i ukrajinci ( ostro , jako do zadnje minute )
E sad ako Spaha nekoga opauci, neki crveni karton, penal mogu njima eventualno donijeti bod, ali sumnjam.
-
Johnny_x
#433 Re: BiH-Albanija
Ma nakoudrch wrote:Dubrovnik..Johnny_x wrote:Odakle je Spahic?Plavih_11 wrote:Spahić: Spreman sam umrijeti za selektora i reprezentaciju
Što pitaš?
- Obuca9
#434 Re: BiH-Albanija
Nego druže Edine, šta ti, kao veliki poštovalac lika i djela Sergeja Barbareza, kažeš o ovoj silnoj "Spahić - Sergej" zavjeri? 
- Edin H.
#435 Re: BiH-Albanija
Za sada isto sto i Osim, Pape je poceo kvalifikacije, neka ih i zavrsi, pa cemo onda suditi. Za sada mu se mora dati podrska.hz__semir wrote:Nego druže Edine, šta ti, kao veliki poštovalac lika i djela Sergeja Barbareza, kažeš o ovoj silnoj "Spahić - Sergej" zavjeri?
Mislim da je Papetov problem sto nije ni na koji nacin bio ukljucen u reprezentaciju duze vrijeme prije svoga dolaska, ne zna probleme, mentalitet, ali doci ce to valjda na svoje, samo da ne zijanimo ili igramo nerijeseno sa Albanijom. Ne valja sto je ova smijesna utakmica sada biti ili ne biti. Vjerujem da ce se potruditi da popravi stvari do septembra, pod hitno mora pokusati da izgladi stvari sa Asmirom i Sasom, vratice se Salihovic, bice to drugi tim.
Kao sto rekoh ja sam bio za Sergeja, medjutim mislim da se izgubio pravi momenat, trebao je doci jos umjesto Cire. Igraci na koje je on imao utjecaj i koji su trebali biti kostur su sada vec na zalasku. Npr. ja jesam iskreno za povratak Sase, ali nisam ni ja siguran da on jos uvijek moze igrati na potrebnom nivou, premda eto ne bi Rangersi bez-veze produzili ugovor. Kako rijesiti problem radilica u ekipi (Muratovica i Rahimica koji su iznijeli prosle kvalifikacije) npr. ja ne znam.
- Topla voda
- Charuga
- Globalni moderator
#437 Re: BiH-Albanija
Sergej Barabarez:
„Očekujem pozitivnu reakciju igrača protiv Albanije“
http://--- NO LINKS ---/clanak/694330056705/sport/%E2%80%9EO%C4%8Dekujem%20pozitivnu%20reakciju%20igra%C4%8Da%20protiv%20Albanije%E2%80%9C/?ref=tiker- Obuca9
#438 Re: BiH-Albanija
Vješto si izbjegao odgovor. Nije mene zanimalo šta ti misliš o tome da li bi Sergej mogao postati selektor, nego šta misliš o tome što se priča da se utakmica u Rumuniji izgubila samo zato da se pripremi teren za Sergeja (čemu dodatno ide u prilog i ona njegova priča kako je i remi kiks, a kiks valjda znači da treba nešto mijenjati), te da se očekuje repriza i sutra naveče, pa da bivši kapiten sjedne na klupu državnog tima?Edin H. wrote:Za sada isto sto i Osim, Pape je poceo kvalifikacije, neka ih i zavrsi, pa cemo onda suditi. Za sada mu se mora dati podrska.hz__semir wrote:Nego druže Edine, šta ti, kao veliki poštovalac lika i djela Sergeja Barbareza, kažeš o ovoj silnoj "Spahić - Sergej" zavjeri?
Mislim da je Papetov problem sto nije ni na koji nacin bio ukljucen u reprezentaciju duze vrijeme prije svoga dolaska, ne zna probleme, mentalitet, ali doci ce to valjda na svoje, samo da ne zijanimo ili igramo nerijeseno sa Albanijom. Ne valja sto je ova smijesna utakmica sada biti ili ne biti. Vjerujem da ce se potruditi da popravi stvari do septembra, pod hitno mora pokusati da izgladi stvari sa Asmirom i Sasom, vratice se Salihovic, bice to drugi tim.
Kao sto rekoh ja sam bio za Sergeja, medjutim mislim da se izgubio pravi momenat, trebao je doci jos umjesto Cire. Igraci na koje je on imao utjecaj i koji su trebali biti kostur su sada vec na zalasku. Npr. ja jesam iskreno za povratak Sase, ali nisam ni ja siguran da on jos uvijek moze igrati na potrebnom nivou, premda eto ne bi Rangersi bez-veze produzili ugovor. Kako rijesiti problem radilica u ekipi (Muratovica i Rahimica koji su iznijeli prosle kvalifikacije) npr. ja ne znam.
- smoki_choko
#439 Re: BiH-Albanija
ma sve je to veliko hercegovacko-sandzacki plan da se sergej ubaci mjesto papeta. spaha je tu da izaziva razdore u ekipi da bi susic sto prije odletio sa klupe da bi barba mogao da uletihz__semir wrote:Nego druže Edine, šta ti, kao veliki poštovalac lika i djela Sergeja Barbareza, kažeš o ovoj silnoj "Spahić - Sergej" zavjeri?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#440 Re: BiH-Albanija
ih moj jarane i Rahimić je star i možda pomalo spor, ali što se tiče odrađivanja zadataka i pouzdanosti sigurno naš najkonstantniji igrač. Da bogdo svi naši igrači imaju muda u duelu ko ovaj "dedica"Baltazar_khan wrote:na ovom forumu je muratović "otjeran" iz reprezentacije naglavačke od strane velikih "stručnjaka". te star te spor, te vakav te nakav a čovjek nedostaje mnogo ovoj reprezentacijiJoseMujica wrote:uh kako fali sada igrač tipa Muratovića ili Jahića da dupla sa Rahimićem defanzivu....sjetite se samo kako su nas Francuzi razbili sa 2 DMC-a...
- Pitarrr82
#441 Re: BiH-Albanija
JoseMujica wrote:ih moj jarane i Rahimić je star i možda pomalo spor, ali što se tiče odrađivanja zadataka i pouzdanosti sigurno naš najkonstantniji igrač. Da bogdo svi naši igrači imaju muda u duelu ko ovaj dedicaBaltazar_khan wrote:na ovom forumu je muratović "otjeran" iz reprezentacije naglavačke od strane velikih "stručnjaka". te star te spor, te vakav te nakav a čovjek nedostaje mnogo ovoj reprezentacijiJoseMujica wrote:uh kako fali sada igrač tipa Muratovića ili Jahića da dupla sa Rahimićem defanzivu....sjetite se samo kako su nas Francuzi razbili sa 2 DMC-a...
Ne znam koju si tekmu ti gledao ali su u Rumuniji prolazili pored njega svi, mislim da kod nasih igraca nije toliko problem sporost jer se ona jos moze nadoknaditi borbenoscu ali toga nije bilo...
Naravno tu je i problem sto skoro niko ne igra konstantno, pa i sam kapiten koji je kaznjen ove sezone ne znam ni sam koliko utakmica izazivajuci s tim odlazak iz kluba...
- ramiral
#442 Re: BiH-Albanija
Jahić bi mogao odraditi zadnjeg veznog perfektno...

- zeleni xy
#443 Re: BiH-Albanija
E moj Barba pa svi mi to očekujemo !!Sergej Barabarez:
-
mikogoago
#444 Re: BiH-Albanija
Ma vise mi puna kapa Barbareza i sta on misli.Kao to je bitno.Tog sam covjeka neizmjerno postovao kao igraca,ali ovo sta on radi sada i njegove pametne izjave mi samo govore da se radi o hercegovackom sindromu.Kako ga vise nije sramota.Zapeo ko mutav da postane selektor , a nije ni pionire Hamburga vodio.Zinula guza da bude selektor.Doduse ima podloge.Kada je bio Baka koji nema licence i Kodro koji isto nije imao nekih rezultata kao trener sto ne bi i on.Bas dobro da se malo ispraksa.Jebiga covjek ima o sebi visoko misljenje kao trener pa ni manje ni vise nego A tim.Svi zaborravljate kada je isao na noge Usanovicu i dodvoravao im se to je bilo ok.Fuj 
- Baltazar_khan
#445 Re: BiH-Albanija
kako ono reče barba pred tekmu sa rumunima? "i remi je kiks". 
- ganjeta
#446 Re: BiH-Albanija
Muratovica je selektor prekrizio,a decko
je osvojio titulu i igrace ligu prvaka 
- Pitarrr82
#447 Re: BiH-Albanija
Nije sto sam pitar ali ako Torlak nije bolji stoper od Mravca jbg onda:D
- smoki_choko
#448 Re: BiH-Albanija
sta se provaljujes,mikogoago wrote:Ma vise mi puna kapa Barbareza i sta on misli.Kao to je bitno.Tog sam covjeka neizmjerno postovao kao igraca,ali ovo sta on radi sada i njegove pametne izjave mi samo govore da se radi o hercegovackom sindromu.Kako ga vise nije sramota.Zapeo ko mutav da postane selektor , a nije ni pionire Hamburga vodio.Zinula guza da bude selektor.Doduse ima podloge.Kada je bio Baka koji nema licence i Kodro koji isto nije imao nekih rezultata kao trener sto ne bi i on.Bas dobro da se malo ispraksa.Jebiga covjek ima o sebi visoko misljenje kao trener pa ni manje ni vise nego A tim.Svi zaborravljate kada je isao na noge Usanovicu i dodvoravao im se to je bilo ok.Fuj
- ganjeta
#449 Re: BiH-Albanija
A kada trenutni selektor javno brani Usketa i lize se sa njim to je ok.Fujmikogoago wrote:Ma vise mi puna kapa Barbareza i sta on misli.Kao to je bitno.Tog sam covjeka neizmjerno postovao kao igraca,ali ovo sta on radi sada i njegove pametne izjave mi samo govore da se radi o hercegovackom sindromu.Kako ga vise nije sramota.Zapeo ko mutav da postane selektor , a nije ni pionire Hamburga vodio.Zinula guza da bude selektor.Doduse ima podloge.Kada je bio Baka koji nema licence i Kodro koji isto nije imao nekih rezultata kao trener sto ne bi i on.Bas dobro da se malo ispraksa.Jebiga covjek ima o sebi visoko misljenje kao trener pa ni manje ni vise nego A tim.Svi zaborravljate kada je isao na noge Usanovicu i dodvoravao im se to je bilo ok.Fuj :oops:
- Nogatrans
#450 Re: BiH-Albanija
Barbarez je poceo da sere. Lahko je sa strane stajati i pametovati. KAo i svi ostali u ovoj drzavi,prave se najpametniji.