ko kaze da kvarim, dala sam im hint, sad im je laksesamo malo reloaded wrote:Pa sto mi onda kvaris priliku![]()
Šta jedna udavača treba da zna?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#426 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
- Mis mekinjas
#427 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
samo malo reloaded wrote:dobro, znate, ok, lako je za fudbal.
Ona koja mi odgovori sta su suhi list, eret, cepelin, 3-2-1 odbrana, transformacija 5-1 u 3-2-1 sa naglaskom na ulogu halfova, i o kojem se sportu radi, nju cu zeniti!
RUKOMET
joj vanilla....
odoh
- Mis mekinjas
#428 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
A ovo ću kasnije
ali evo suhi list, je zavrnuti šut na gol, obično upućen od krila, rotacija lopte obrnuta, odozdo, sa putanjom prema gore..... IRFAN SMJALAGIĆ je bio uzvrstan izvođač istih.....
ali evo suhi list, je zavrnuti šut na gol, obično upućen od krila, rotacija lopte obrnuta, odozdo, sa putanjom prema gore..... IRFAN SMJALAGIĆ je bio uzvrstan izvođač istih.....
- samo malo reloaded
#429 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Necu ni tebe zeniti, ali Irfan je imao najbolji zglob na svijetu, za frknutu loptu, medjutim to nije suhi list, kralj, sah, ajatolah, car suhog lista je jedan i jedini i neponovljivi Mirza Dzomba (fali mi srce ovdje, smileyMis mekinjas wrote:A ovo ću kasnije
To ti je ono kad lopta predje preko prstiju i ide u polulobu golmanu ili "kroz glavu" ili preko glave, a on ne moze nista jer je vec ocekuje negdje dole
-
liberty
#430 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
zaboravljate legende, recimo željo sarajevski i "festa" (ćamil festić) najbolje yu-rukometno krilo
- plain vanilla
#431 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
je li i to svaka udavacha treba znati?

- samo malo reloaded
#432 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
U svakom slucaju, zena treba znati puno o sportu, da muskarcu ne bude dosadno u drustvu sa njom, kad su sami.
Nece valjda pricati o... ne znam.... kolekciji jesen zima ili dogovarati odlazak kod njene majke.
Nece valjda pricati o... ne znam.... kolekciji jesen zima ili dogovarati odlazak kod njene majke.
- jedna tamo
- pustopoljina
#434 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
samo malo reloaded wrote:U svakom slucaju, zena treba znati puno o sportu, da muskarcu ne bude dosadno u drustvu sa njom, kad su sami.
a pricace sa zenom o sportu?
pa ima li taj mladozenja drugova
ovo me podsjeti na prijateljicu, kad je izlazila s nekim s Otoka...pa njih dvoje izasli, a uvalio se i njegov drug...i ovi razvezli o krizi u grckoj, prepricavaju aktuelne clanke, dva debela sata...da bi se ovaj njen okrenuo njoj i pitao- a sta ti, kao ekonomista, mislis o tome?
nije bitno sta je odgovorila, bitno je sta je mislila i taj "wtf" pogled : citava eu prica o grckoj i niko ne zna sta je najpametnije, ljudi od struke i iskustva razbijaju glavu, izasla sam da popijem kafu, da dobijem paznje, a sjedim ovdje i pricam s ovim u izguzvanoj kosulji, k'o da ga je krava zvakala, o hebenoj grckoj.
plakala sam od smijeha.
nikad se necemo razumjeti
- samo malo reloaded
#435 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Jel ti zelis sa muzem razgovaati, ili da on suti i vrti kanale dok ti kuhas u kuhinji?pustopoljina wrote:samo malo reloaded wrote:U svakom slucaju, zena treba znati puno o sportu, da muskarcu ne bude dosadno u drustvu sa njom, kad su sami.
Nece valjda pricati o... ne znam.... kolekciji jesen zima ili dogovarati odlazak kod njene majke.![]()
a pricace sa zenom o sportu?
pa ima li taj mladozenja drugova![]()
ovo me podsjeti na prijateljicu, kad je izlazila s nekim s Otoka...pa njih dvoje izasli, a uvalio se i njegov drug...i ovi razvezli o krizi u grckoj, prepricavaju aktuelne clanke, dva debela sata...da bi se ovaj njen okrenuo njoj i pitao- a sta ti, kao ekonomista, mislis o tome?
nije bitno sta je odgovorila, bitno je sta je mislila i taj "wtf" pogled : citava eu prica o grckoj i niko ne zna sta je najpametnije, ljudi od struke i iskustva razbijaju glavu, izasla sam da popijem kafu, da dobijem paznje, a sjedim ovdje i pricam s ovim u izguzvanoj kosulji, k'o da ga je krava zvakala, o hebenoj grckoj.![]()
![]()
![]()
![]()
plakala sam od smijeha.
nikad se necemo razumjeti
Izbor ti je... suzen
Sa drugovima se svadjam oko sporta, a sa zenom ocekujem da mi amenuje sve sto kazem, i da navija za isti klub ko i ja, i da... ma ne mogu ja ovo
Zajebavam se, brate.
- fatamorgana
#436 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
.... pogledaj da nije ispod kreve,SalvahetA wrote:Kuhinja-vazda blista
Kreve-uvijek zategnut
Ulica-preda se gledam
Daljinski-neđe zagubljen
- pustopoljina
#437 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
a nije, ja zelim da on nabije debele djozle na nos i cita novine naglas, dok ja na sportskom dodatku gulim krompir

- samo malo reloaded
#438 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
I guljenje krompira je posebna vjestina, koju postena zena mora znati, naime ne smije se sa oguljinom skinuti previse jestivog dijela krtole, na to moras dooobro paziti, to se uci jos od malih nogu 
- pustopoljina
#439 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
samo malo reloaded wrote:I guljenje krompira je posebna vjestina, koju postena zena mora znati, naime ne smije se sa oguljinom skinuti previse jestivog dijela krtole, na to moras dooobro paziti, to se uci jos od malih nogu

ovo svaka koja iole kuha ima u ladici
-
SalvahetA
#440 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Je li onu pitu što se jufka ručno zakuha ili od kupovnih jufki??ČikaJosip wrote:Treba biti sexy i cool a ujedno da zna sukati pitu!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- samo malo reloaded
#441 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Ovakav odgovor sam i ocekivaopustopoljina wrote:samo malo reloaded wrote:I guljenje krompira je posebna vjestina, koju postena zena mora znati, naime ne smije se sa oguljinom skinuti previse jestivog dijela krtole, na to moras dooobro paziti, to se uci jos od malih nogu
ovo svaka koja iole kuha ima u ladici
- pustopoljina
#442 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
ejmen tu det 
- plain vanilla
#443 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Samo promijenite naslov teme u -sta svaka kuharica treba da zna, pa nek Lady prebaci temu na odgovarajuci pdf 
- samo malo reloaded
#444 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Supruga, kuharica, spremacica.. koja je razlika?

-
SalvahetA
#445 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
nema razlike ali vala ženskinju ne gine šporet ili krpa kako god, bile udate ili ne.samo malo reloaded wrote:Supruga, kuharica, spremacica.. koja je razlika?![]()
- MyCore
#446 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Jos cemo pomisliti da ne ispunjavaš tehničke uslove !plain vanilla wrote:Samo promijenite naslov teme u -sta svaka kuharica treba da zna, pa nek Lady prebaci temu na odgovarajuci pdf
- plain vanilla
#447 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
da ne znam kuhat'?MyCore wrote:Jos cemo pomisliti da ne ispunjavaš tehničke uslove !plain vanilla wrote:Samo promijenite naslov teme u -sta svaka kuharica treba da zna, pa nek Lady prebaci temu na odgovarajuci pdf
pa i ne znam
-
SalvahetA
#448 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Svako za sebe, ali mi nije jasno zasto se djevojke ponose ako ne znaju kuhati?plain vanilla wrote:da ne znam kuhat'?MyCore wrote:Jos cemo pomisliti da ne ispunjavaš tehničke uslove !plain vanilla wrote:Samo promijenite naslov teme u -sta svaka kuharica treba da zna, pa nek Lady prebaci temu na odgovarajuci pdf
pa i ne znam
- plain vanilla
#449 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
da bih nasla muza koji zna kuhati?SalvahetA wrote:Svako za sebe, ali mi nije jasno zasto se djevojke ponose ako ne znaju kuhati?plain vanilla wrote:da ne znam kuhat'?MyCore wrote: Jos cemo pomisliti da ne ispunjavaš tehničke uslove !
pa i ne znamBez ljutnje sto ovo upitah..
- samo malo reloaded
#450 Re: Šta jedna udavača treba da zna?
Salvaheti dajem najvece sanse da ce uskoro u neku subotu ili srijedu slusati trubljavinu automobila, zastava u prvim kolima, harmonika na sofersajbni...