FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#426 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Nadam se X-u ili da jedva izvucemo 1-0/2-1, ali sa ovom ekipom tj odbranom popusit` cemo najmanje 3-4 gola :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#427 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

7+ igrajte, dojava
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#428 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

leet wrote:7+ igrajte, dojava
Na Malti :D il' u Sofiji :skoljka:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#429 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Na Maljti.. Ako ne dobijemo u Sofiji, neću se ni vraćat' !
Pitarrr82

#430 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Vala mogli su uplate za Sofiju produziti do ponedjeljka 16.07. a ne do subote i prosli put se moglo haman pa dan prije uplatiti :(
El_comadante

#431 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by El_comadante »

pošto željo prvu gostuje a drugu igra na AFH, isto kao i Sarajevo. hočeli ostati ovako ili če nas prebaciti da prvu igramo kući?
Charuga
Globalni moderator

#432 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Charuga »

El_comadante wrote:pošto željo prvu gostuje a drugu igra na AFH, isto kao i Sarajevo. hočeli ostati ovako ili če nas prebaciti da prvu igramo kući?
Mislim da vi igrate dva dana poslije nas a ostaje isto sto se tice prvih utakmica.
El_comadante

#433 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by El_comadante »

Plavih_11 wrote:
El_comadante wrote:pošto željo prvu gostuje a drugu igra na AFH, isto kao i Sarajevo. hočeli ostati ovako ili če nas prebaciti da prvu igramo kući?
Mislim da vi igrate dva dana poslije nas a ostaje isto sto se tice prvih utakmica.
to več može tako. znaći Željo igra u utorak 24.7. a Sarajevo dva dana poslije u četvrtak 26.7. .
Charuga
Globalni moderator

#434 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Charuga »

El_comadante wrote:
Plavih_11 wrote:
to več može tako. znaći Željo igra u utorak 24.7. a Sarajevo dva dana poslije u četvrtak 26.7. .
Tako sam nesto cuo ali nemoj uzimati info kao 100% tacan. Sacekaj dok neko od vasih dodje ..
NeZatvaramPastu

#435 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by NeZatvaramPastu »

Ne znam koji klinac ovdje komentarises ako nemas pojima.

Idi tamo gdje su tvoji.
Oligarh

#436 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Oligarh »

Pitarrr82 wrote:Vala mogli su uplate za Sofiju produziti do ponedjeljka 16.07. a ne do subote i prosli put se moglo haman pa dan prije uplatiti :(
Prosli put nije bilo nocenja. Sada se radi o tome da se rezervisao cijeli hotel, jer se noci u Sofiji koja nije bas ugodno mjesto za gostovanje i cilj je da cijela grupa bude u jednom hotelu. Hotel je trazio spisak putnika do subote.

Sve ima svoje razloge, ali kod ovakvih gostovanja ne treba nista prepustati slucaju. E sada, kada bi se dalo ljudima na volju, neki bi dolazili i prijavljivali se u samim autobusima. Medjutim, ovdje nema labavo: mi koji organizujemo to putovanje zelimo da prije svega odradimo neke stvari sto se sigurnosti grupe tice, sve ostalo je sekundarno.

Btw. novi termin za prijavu je cetvrtak 12.07. do 17:00

Jos jednom, sve ima svoje zasto i svoje zato!

Imaju agencije koje ovo shvataju kao turisticko putovanje i nude izlete :-) vodice, razglede grada. Ja, koji sam odveo ljude, 600 navijaca BiH u Beograd, na utakmicu SCG-BiH 12.10.2005 i uspio je da izvuce zive glave svima, ipak ne shvatam stvari na takav nacin. Imam malo duze iskustva sa gostovanjima vani, a prosao sam dosta toga u navijackom svijetu, te mogu reci da znamo da ovo nije maciji kasalj gostovanje.

I zato ima svoju draz, naravno za onoga ko je spreman da je osjeti :D
Charuga
Globalni moderator

#437 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Charuga »

NeZatvaramPastu wrote:Ne znam koji klinac ovdje komentarises ako nemas pojima.
Zabranjeno je pisati o Sarajevu na temi o istom?

Covjek pitao, ja odgovorio i idemo dalje. Ako ti se ne svidja samo preskocis i ides dalje ..

O tome ko ima i ko nema pojma se moze provjeriti ... ;-)
NeZatvaramPastu wrote:Idi tamo gdje su tvoji.
Moji su svugdje, duznost mi tako nalaze ... 8-)
agent_001

#438 FK Sarajevo - Europa League

Post by agent_001 »

El_comadante wrote: to več može tako. znaći Željo igra u utorak 24.7. a Sarajevo dva dana poslije u četvrtak 26.7. .
To je taj raspored, i neće se mijenjati!

using Tapatalk
Pitarrr82

#439 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

LoL :mrgreen: jel ovo sad pomjerene prijave samo do cetvrtka, ja agencije i sranja u pm ...
Logovan

#440 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

Pitarrr82 wrote:LoL :mrgreen: jel ovo sad pomjerene prijave samo do cetvrtka, ja agencije i sranja u pm ...
Baš glupost. Ja ne vjerujem da ću ići pa makar da je rok do 16-tog ali žao mi raje koja će propustiti gostovanje zbog ovakvog sranja sa rokovima davanja prijava. :x
NeZatvaramPastu

#441 Re: FK Sarajevo - Europa League

Pa ostavi NASE da se brinu o nama a ne ti iznositi nesto sto nisi siguran.
Charuga
Globalni moderator

#442 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Charuga »

NeZatvaramPastu wrote:Pa ostavi NASE da se brinu o nama a ne ti iznositi nesto sto nisi siguran.
Nisam 100% siguran, lijepo napisah ali jesam 90% i, na tvoju zalost, informacija je bila tacna ... 8-)

Da razjasnimo jos jednom. Forum je otvoren za sve i nema nasih i vasih tema sve dok su postovi normalni i bez provokacija, trolanja i slicnih sranja. Ako ti ne odgovara nemoj pisati ili nemoj citati, samo preskoci, nema potrebe za ovakvim prepiskama.
NeZatvaramPastu

#443 Re: FK Sarajevo - Europa League

Pa sam si rekao sacekaj dok ne dodju vasi ......
Mr Hiccup

#444 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mr Hiccup »

Pitarrr82 wrote:LoL :mrgreen: jel ovo sad pomjerene prijave samo do cetvrtka, ja agencije i sranja u pm ...
agencija ne zadaje rok, vec hotel.

uostalom, ako ti se ne svidja da ides preko unfks. bujrum, eno ti centrotransa i bog da te vidi. sretan put!
Pitarrr82

#445 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

zlo87 wrote:
Baš glupost. Ja ne vjerujem da ću ići pa makar da je rok do 16-tog ali žao mi raje koja će propustiti gostovanje zbog ovakvog sranja sa rokovima davanja prijava. :x

Nisu mi jasni nikako, prosle godine dan prije nego se islo mogao se prijaviti a sada jos ove sedmice pa ima nas koji nismo sigurni za slobodne dane jbt...
Nas 5 ovako nece ici sigurno, ako se bude moglo mozda s autom ali tesko...
Pitarrr82

#446 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Mr Hiccup wrote:
agencija ne zadaje rok, vec hotel.

uostalom, ako ti se ne svidja da ides preko unfks. bujrum, eno ti centrotransa i bog da te vidi. sretan put!

Haj ne rise :wink: , nema nikakve veze s UNFKS nego s agencijom ovo sto sam ja pricao iako je UNFKS izabrao agenciju a koliko znam Sofija nema jedan, jedini hotel...

Moglo se ovo bolje, dosta bolje
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#447 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Sofija nije isto što i Prag. Svi koji idu treba da znaju da ovo nije turističko putovanje.. Meni je svejedno do kada je rok, pare odavno spremne za ovo :mrgreen:
Pitarrr82

#448 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

leet wrote:Sofija nije isto što i Prag. Svi koji idu treba da znaju da ovo nije turističko putovanje.. Meni je svejedno do kada je rok, pare odavno spremne za ovo :mrgreen:

Nije do novca, 3 nas radimo u istoj firmi i jbg mora se nekako organizovati odmor, slobodni dani nesto a ja iskren da budem ne vidim neku razliku izmedju Sofije i Praga, sve je do nas kao sto je i tamo bilo...
agent_001

#449 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by agent_001 »

Neojte prepirke bezveze, ni meni nije baš najasnije što je tako kratak rok, može se hotel i drugi uzet nemora taj neki, ili popola u dva, jer će većina raje ići ovom agencijom... Al vidjećemo još to...
Pitarrr82

#450 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

agent_001 wrote:Neojte prepirke bezveze, ni meni nije baš najasnije što je tako kratak rok, može se hotel i drugi uzet nemora taj neki, ili popola u dva, jer će većina raje ići ovom agencijom... Al vidjećemo još to...

Nema prepirke :wink:, ako kazu da mora ovako neka ide ko zeli i moze s njima ja ako budem imao vremena naci cu vec mogucnost da i tamo gledam svoj voljeni klub...
Post Reply