Oderacina, Taslacina, Tarabljnje....Vaso wrote:dje si belosvetski skaute.bosn.om wrote:Izvini Vaso, ali ti slabo pojma imas, sprdaj se s kakvom forumskom djecurlijom, ko ti brani, pusti pametne da korisno raspravljaju. Nema se sta s tobom dalje pricati ako nalazis smijesnu izjavu da Pjanic trenutno nema vise od 40 min fizicke spremnosti tokom kojih drzi svoj nivo, pa zatim lagano tone do kraja. Da si gledao ijednu utakmicu njegovu, znao bi to.
A za ostale "argumente" nemam ti sta odgovarati, na istom su nivou ko i ovaj gore, ispisao si se dobro, eto kolko ti vrijede.
I da, in33 je sasvim u pravu, izveze se iz Fra lige 30ak igraca svake godine, jako potencijalnihu domacem prvenstvu, ali ih samo 5 do 8 uspije na ocekivnom nivou, sta se smijes k'o ovca kad pojma nemas. Nabrojis 15ak igraca na neku stotinu izvezenih i pravis se mustra, da ti sad nabrojim 20 neuspjeha, vidices da nisi nikad ni cuo za njih, eto kolko pojma imas. Zjanio si dobru priliku da usutis, to je jedino sto ti se ima reci na kraju.
pajdoti si ovdje izjavio da je decko netalentovan, los, karina.
ne sasvim direktno, ali to podrazumjeva izjava u stilu "treba radit jos (vjerovatno bar 10 dina
) da bi bio tek prosjecan. zakljucak: decko je ispodprosjecan.
( ne pjeni ccc )
eh, samo to jos dokazi, placenickim francuskim i engleskim medijima, koji ga dovode u vezu s lyonom, arsenalom , bayernom i td. ( makar i kao jednog od 50 koje promatraju)
paralela sa pixijem me zasmijala pravo...to dokazuje o kako jadnom skautu, menadzeru, neznalici, se radi...kad ne moze razlikovat dva potpuno razlicita playa. ovim ne podrazumjevam komparaciju - ko je talentovaniji od njih dvojice.
a ne treba biti genij, da bi se zakljucilo kako pjanic moze propast u lyonu. moze propast i u metzu, ako sagori od rane slave i protraci talenat koji nema; jer da ima, bio bi makar "prosjecan", ali avaj, jos nije na tom nivou
![]()
i ja ne vidjeh, da momci s plaza brazila, i s klipova youtubea, dobijaju poziv medju elitu. dobijaju??... bice da je opet babo fahrudin podmazo.
![]()
jos ovo - itekako sam svjestan da mnogi igraci iz fra ne uspjevaju (svjez primjer s utakom najvise govori)
heh, u engleskoj, italiji, spaniji i td., trenira i igra na stotine hiljada djecaka i igraca, pa samo rijetki dosegnu klasu: henrya, tottia, lamparda, fabregasa i td.
ali fakat , da se najvise igraca u englesku, "uvozi" upravo iz francuske- mada su zesce karine- govori samo o dobrom lobbyu i PR-u koji francuzi imaju... niposto o necem drugom. lolčina
PS.siguran da s bosnom nemas veze , bas kao ni s fudbalom...tuknes mi na nekog zapadnog susjeda. moze jedno eliminaciono pitanje? sta mislis o l. modricu? stignes li kad pogledat i HNL, ili tracis vrijeme i pare, iskljucivo na saban-francusku ligu.
LM, mnogo se umisljas...idi beri baje
Vaso
@Boz.om ili kako vec
Tululalala je igrao u toj utakmici protiv Pjanica gdje je ovaj ponio epitet najboljeg igraca i redovno mu donosio Cevape.
Pogledaj isjecke ako ne boli.