Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- taksista s repovima
#426 Re: Kako ste upoznali partnera :)
mora li sadašnji partner? jednu sam upoznao kad sam silazio s autobusa, opalio je torbom u glavu.
onda se izvinio, pa izašli na piće i tako se počeli zabavljat.
-
Cekuta
#427 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja studiram i radim u hotelu a ona samo studira i jednom su joj roditelji dosli u posjetu i nocili u hotelu gdje radim,dok je ona cekala starce ja sam se nabacivao i tako prosao 
- taksista s repovima
#428 Re: Kako ste upoznali partnera :)
jesi siguran da samo studira?Cekuta wrote:Ja studiram i radim u hotelu a ona samo studira i jednom su joj roditelji dosli u posjetu i nocili u hotelu gdje radim,dok je ona cekala starce ja sam se nabacivao i tako prosao
-
Zoya
#429 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Pa gdje se jos upoznaje nego na forumu? 
- ema_
#430 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Zoya wrote:Pa gdje se jos upoznaje nego na forumu?
+1
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#431 Re: Kako ste upoznali partnera :)
sa-x komentarimaZoya wrote:Pa gdje se jos upoznaje nego na forumu?
-
Zoya
#432 Re: Kako ste upoznali partnera :)
haha, a na chatu? Ja nisam ni znala da to postoji da unazad godinu dana, a i tad sam se pogubilaleet wrote:sa-x komentarimaZoya wrote:Pa gdje se jos upoznaje nego na forumu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#433 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ne valja chat 
- lejlica
#434 Re: Kako ste upoznali partnera :)
na mezarju
ali fakat, ja neni na mezar da ucim yasin, on nije imao gdje da parkira auto pa parkirao gdje drugi parkiraju zauvijek...
i pokupi me bogme, evo sad ce svadba 
-
Gospoda Ministarka
#435 Re: Kako ste upoznali partnera :)
lejlica wrote:na mezarju![]()
![]()
![]()
ali fakat, ja neni na mezar da ucim yasin, on nije imao gdje da parkira auto pa parkirao gdje drugi parkiraju zauvijek...
![]()
- ladyada
#436 Re: Kako ste upoznali partnera :)
lejlica wrote:na mezarju![]()
![]()
![]()
![]()
-
liberty
#437 Re: Kako ste upoznali partnera :)
toljaga, preskakanje preko prepona, 'vako-'nako - nista vise ne kontam..
- lejlica
#438 Re: Kako ste upoznali partnera :)
hvalaladyada wrote:lejlica wrote:na mezarju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nek sve bude hairli ...
-
Alchak
#439 Re: Kako ste upoznali partnera :)
upoznao sam ja dosta partnerica na razne nacine
- thea
#440 Re: Kako ste upoznali partnera :)
dr.Gonzo wrote:Imal jos ko da je upoznao partnera u bliblioteKi?![]()
<Eki biblioteki?
-
lovecheck
#441 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Pošto se Bosanci upoznaju na internetu Bosni kao i još nekim zemljama prijeti da izumre.
To upravo pročitah na ovom portalu.
To upravo pročitah na ovom portalu.
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#442 Re: Kako ste upoznali partnera :)
to je tako slatkodr.Gonzo wrote:Imal jos ko da je upoznao partnera u bliblioteKi?![]()
Nadam se da ovo nije izumrlo
- limunada25
#443 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja se sa svojim upoznala preko jednog chata-ali preko mobitela
svaku noc kad legnem udjem ono beze na taj chat (ako imam kredita
), al najmanje sam ulazila u one sobe-jer su najvise trosile kredita
helem ipak ja udjem u neku sobu budem 5sec i izadjem, kad javlja se meni "neki lik" i ono standardno- kako se zoves ? odakle si? kakvu muziku slusas bla bla..al ga ja zaboravila pitati glavno pitanje KOJE JE GODISTE
to mi obicno bude prvo pitanje
da mi je odmah rekao da je 2 godine mladji nikad se nebi vidjeli
Prvu tu noc on mi trazio broj mob ja mu naravno nisam dala-kontam u sebi vidi lika nije normalan..pa da me poslije pegla
kazem ja njemu da bi dobio broj moras sakupiti bodove
kao kad mu ja postavljam pitanja ako dobro odgovori dobije bodove 1,2,3,5,10 zavisi od odgovora, a morao je skupiti 100 bodova
helem za 2 dana (ja mislim) skupio ih je
i dogovorimo se mi na socilanom izmedju robota i semafora
ja debil prva dosla i cekam ga kod one trafike hahhah i stize on preko ulice i pozdravljamo se poljubcem u obraz:))(moram priznati da me nije oborio sa nogu-ljubav na drugi pogled
) i pita on mene hocemol na limunadu il na pivu jer unaprijed se kao dogovarali trece nema
i odlucim se ja za pivu, u blizini bio neki rokerski kafic (a ja narodnjak
)i pricali tako i prosetamo do stanice gdje sam cekala bus da bi me on za kraj poljubio u usta
( mada on kaze da sam ga ja prva poljubila) i kao cucemo se..ja usla u bus i skontala da nisam trebala u taj nego u drugi malo sam bila poranila ebiga zbunila se
malo mi falilo da izadjem iz busa i da se vratim
Dosla ja kuci sva zbunjena i kontam sta mi se ovo desava
, opet navece se culi i pita on mene jel rano da te pitam da mi budes djevojka ili zelis da prespavas noc preko toga? Ja rekla da hocu da prespavam
Sutra dan ja izasla sa sestrom i njenim momkom i od jednom samo izvadim mob i nazovem ga i kazem mu hajmo na kafu, on bio u gradu sa rodjakom u roku pola sata nadjemo se i odma se poljubimo

Od tad do danas 3 godine i 6dana
aBd i udaja 
Uhh jesam se raspricala ima tu jos izmedju scena..al da ne idem bas u detalje
Prvu tu noc on mi trazio broj mob ja mu naravno nisam dala-kontam u sebi vidi lika nije normalan..pa da me poslije pegla
Dosla ja kuci sva zbunjena i kontam sta mi se ovo desava
Sutra dan ja izasla sa sestrom i njenim momkom i od jednom samo izvadim mob i nazovem ga i kazem mu hajmo na kafu, on bio u gradu sa rodjakom u roku pola sata nadjemo se i odma se poljubimo
Od tad do danas 3 godine i 6dana
- Prije svega, Dama.
#444 Re: Kako ste upoznali partnera :)
a sta cemo napisat ako ga nismo upoznali

- Mis mekinjas
#445 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Tema gdje se želite sexati, je malo više..... I tamo svi lažu, ti bar ćeš reći istinu...Prije svega, Dama. wrote:a sta cemo napisat ako ga nismo upoznali![]()
![]()
- Rijeka_snova
#446 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Fino, cestitke, nego je li Mig33 u pitanju?limunada25 wrote:Ja se sa svojim upoznala preko jednog chata-ali preko mobitelasvaku noc kad legnem udjem ono beze na taj chat (ako imam kredita
), al najmanje sam ulazila u one sobe-jer su najvise trosile kredita
![]()
helem ipak ja udjem u neku sobu budem 5sec i izadjem, kad javlja se meni "neki lik" i ono standardno- kako se zoves ? odakle si? kakvu muziku slusas bla bla..al ga ja zaboravila pitati glavno pitanje KOJE JE GODISTE
to mi obicno bude prvo pitanje
da mi je odmah rekao da je 2 godine mladji nikad se nebi vidjeli
![]()
![]()
Prvu tu noc on mi trazio broj mob ja mu naravno nisam dala-kontam u sebi vidi lika nije normalan..pa da me poslije peglakazem ja njemu da bi dobio broj moras sakupiti bodove
kao kad mu ja postavljam pitanja ako dobro odgovori dobije bodove 1,2,3,5,10 zavisi od odgovora, a morao je skupiti 100 bodova
helem za 2 dana (ja mislim) skupio ih je
i dogovorimo se mi na socilanom izmedju robota i semafora
![]()
ja debil prva dosla i cekam ga kod one trafike hahhah i stize on preko ulice i pozdravljamo se poljubcem u obraz:))(moram priznati da me nije oborio sa nogu-ljubav na drugi pogled
) i pita on mene hocemol na limunadu il na pivu jer unaprijed se kao dogovarali trece nema
![]()
i odlucim se ja za pivu, u blizini bio neki rokerski kafic (a ja narodnjak
![]()
![]()
)i pricali tako i prosetamo do stanice gdje sam cekala bus da bi me on za kraj poljubio u usta
![]()
( mada on kaze da sam ga ja prva poljubila) i kao cucemo se..ja usla u bus i skontala da nisam trebala u taj nego u drugi malo sam bila poranila ebiga zbunila se
![]()
malo mi falilo da izadjem iz busa i da se vratim
![]()
![]()
![]()
Dosla ja kuci sva zbunjena i kontam sta mi se ovo desava![]()
, opet navece se culi i pita on mene jel rano da te pitam da mi budes djevojka ili zelis da prespavas noc preko toga? Ja rekla da hocu da prespavam
![]()
![]()
Sutra dan ja izasla sa sestrom i njenim momkom i od jednom samo izvadim mob i nazovem ga i kazem mu hajmo na kafu, on bio u gradu sa rodjakom u roku pola sata nadjemo se i odma se poljubimo![]()
![]()
Od tad do danas 3 godine i 6danaaBd i udaja
- Prije svega, Dama.
#447 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ja ne bih da se sexamMis mekinjas wrote:Tema gdje se želite sexati, je malo više..... I tamo svi lažu, ti bar ćeš reći istinu...Prije svega, Dama. wrote:a sta cemo napisat ako ga nismo upoznali![]()
![]()
- Ljuska_u_BaklaFi
#448 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Trecu godinu smo zajedno al' ga jos nisam upoznala 
-
Skockoloptica
#449 Re: Kako ste upoznali partnera :)
I mi se ludo provodimo. Volimo se i poštujemo. Kupila sam mu super poklon za rođendan a njegova mama je divna.
Nije ljubomoran i poštuje me, hrabri, mazi i pazi. Za Novu godinu idemo u Barcelonu. Baš smo sretni...samo on to još ne zna
Sarajevo je postalo nenormalan grad. Kao što kaže jedna narodna:"Niko muža u kafani nije upoznao" a nažalost naši "dečki" samo za kafanu znaju...stoga...Good luck everbody!
Nije ljubomoran i poštuje me, hrabri, mazi i pazi. Za Novu godinu idemo u Barcelonu. Baš smo sretni...samo on to još ne zna
Sarajevo je postalo nenormalan grad. Kao što kaže jedna narodna:"Niko muža u kafani nije upoznao" a nažalost naši "dečki" samo za kafanu znaju...stoga...Good luck everbody!
- kritichar
#450 Re: Kako ste upoznali partnera :)
volis li ga?Ljuska_u_BaklaFi wrote:Trecu godinu smo zajedno al' ga jos nisam upoznala