Kako ste upoznali partnera :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
taksista s repovima

#426 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by taksista s repovima »

mora li sadašnji partner? jednu sam upoznao kad sam silazio s autobusa, opalio je torbom u glavu. :lol: :-? onda se izvinio, pa izašli na piće i tako se počeli zabavljat.
Cekuta

#427 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Cekuta »

Ja studiram i radim u hotelu a ona samo studira i jednom su joj roditelji dosli u posjetu i nocili u hotelu gdje radim,dok je ona cekala starce ja sam se nabacivao i tako prosao :D
taksista s repovima

#428 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by taksista s repovima »

Cekuta wrote:Ja studiram i radim u hotelu a ona samo studira i jednom su joj roditelji dosli u posjetu i nocili u hotelu gdje radim,dok je ona cekala starce ja sam se nabacivao i tako prosao :D
jesi siguran da samo studira? :)
Zoya

#429 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Zoya »

Pa gdje se jos upoznaje nego na forumu? :D
ema_

#430 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ema_ »

Zoya wrote:Pa gdje se jos upoznaje nego na forumu? :D

+1 :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#431 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Velkoski »

sa-x komentarima
Zoya

#432 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Zoya »

leet wrote:
sa-x komentarima
haha, a na chatu? Ja nisam ni znala da to postoji da unazad godinu dana, a i tad sam se pogubila :D Ovdje je inace preglednije :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#433 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Velkoski »

ne valja chat :D
lejlica

#434 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by lejlica »

na mezarju :lol: :lol: :lol: :lol: ali fakat, ja neni na mezar da ucim yasin, on nije imao gdje da parkira auto pa parkirao gdje drugi parkiraju zauvijek... :roll: :lol: i pokupi me bogme, evo sad ce svadba :lol:
Gospoda Ministarka

#435 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Gospoda Ministarka »

lejlica wrote:na mezarju :lol: :lol: :lol: :lol: ali fakat, ja neni na mezar da ucim yasin, on nije imao gdje da parkira auto pa parkirao gdje drugi parkiraju zauvijek... :roll: :lol: i pokupi me bogme, evo sad ce svadba :lol:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
ladyada

#436 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by ladyada »

lejlica wrote:na mezarju :lol: :lol: :lol: :lol: ali fakat, ja neni na mezar da ucim yasin, on nije imao gdje da parkira auto pa parkirao gdje drugi parkiraju zauvijek... :roll: :lol: i pokupi me bogme, evo sad ce svadba :lol:
:lol: :lol: nek sve bude hairli ...
liberty

#437 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by liberty »

toljaga, preskakanje preko prepona, 'vako-'nako - nista vise ne kontam..
lejlica

#438 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by lejlica »

ladyada wrote:
:lol: :lol: nek sve bude hairli ...
hvala :lol: haj bolje i to nego chat, bar je uzivo :lol: :lol: :lol:
Alchak

#439 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Alchak »

upoznao sam ja dosta partnerica na razne nacine
thea

#440 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by thea »

dr.Gonzo wrote:Imal jos ko da je upoznao partnera u bliblioteKi? :oops:
:lol:

<Eki biblioteki?
lovecheck

#441 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by lovecheck »

Pošto se Bosanci upoznaju na internetu Bosni kao i još nekim zemljama prijeti da izumre.
To upravo pročitah na ovom portalu.
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#442 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by nevidljiva_ »

dr.Gonzo wrote:Imal jos ko da je upoznao partnera u bliblioteKi? :oops:
:lol:
to je tako slatko :mrgreen:
Nadam se da ovo nije izumrlo 8-)
limunada25

#443 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by limunada25 »

Ja se sa svojim upoznala preko jednog chata-ali preko mobitela :-) svaku noc kad legnem udjem ono beze na taj chat (ako imam kredita :D ), al najmanje sam ulazila u one sobe-jer su najvise trosile kredita :lol: :lol: helem ipak ja udjem u neku sobu budem 5sec i izadjem, kad javlja se meni "neki lik" i ono standardno- kako se zoves ? odakle si? kakvu muziku slusas bla bla..al ga ja zaboravila pitati glavno pitanje KOJE JE GODISTE :D to mi obicno bude prvo pitanje :?: da mi je odmah rekao da je 2 godine mladji nikad se nebi vidjeli :lol: :lol:
Prvu tu noc on mi trazio broj mob ja mu naravno nisam dala-kontam u sebi vidi lika nije normalan..pa da me poslije pegla :-) kazem ja njemu da bi dobio broj moras sakupiti bodove ;-) kao kad mu ja postavljam pitanja ako dobro odgovori dobije bodove 1,2,3,5,10 zavisi od odgovora, a morao je skupiti 100 bodova 8) helem za 2 dana (ja mislim) skupio ih je :D i dogovorimo se mi na socilanom izmedju robota i semafora :lol: :lol: ja debil prva dosla i cekam ga kod one trafike hahhah i stize on preko ulice i pozdravljamo se poljubcem u obraz:))(moram priznati da me nije oborio sa nogu-ljubav na drugi pogled ;-) ) i pita on mene hocemol na limunadu il na pivu jer unaprijed se kao dogovarali trece nema :D :D i odlucim se ja za pivu, u blizini bio neki rokerski kafic (a ja narodnjak :lol: :lol: :lol: )i pricali tako i prosetamo do stanice gdje sam cekala bus da bi me on za kraj poljubio u usta :shock: :-) ( mada on kaze da sam ga ja prva poljubila) i kao cucemo se..ja usla u bus i skontala da nisam trebala u taj nego u drugi malo sam bila poranila ebiga zbunila se :dance: :dance: malo mi falilo da izadjem iz busa i da se vratim :run: :lol: :lol:
Dosla ja kuci sva zbunjena i kontam sta mi se ovo desava :-) :-), opet navece se culi i pita on mene jel rano da te pitam da mi budes djevojka ili zelis da prespavas noc preko toga? Ja rekla da hocu da prespavam 8) 8)
Sutra dan ja izasla sa sestrom i njenim momkom i od jednom samo izvadim mob i nazovem ga i kazem mu hajmo na kafu, on bio u gradu sa rodjakom u roku pola sata nadjemo se i odma se poljubimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Od tad do danas 3 godine i 6dana :mrgreen: aBd i udaja :-)
Uhh jesam se raspricala ima tu jos izmedju scena..al da ne idem bas u detalje :lol:
Prije svega, Dama.

#444 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Prije svega, Dama. »

a sta cemo napisat ako ga nismo upoznali :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#445 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Mis mekinjas »

Prije svega, Dama. wrote:a sta cemo napisat ako ga nismo upoznali :lol: :lol: :lol:
Tema gdje se želite sexati, je malo više..... I tamo svi lažu, ti bar ćeš reći istinu... :D
Rijeka_snova

#446 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Rijeka_snova »

limunada25 wrote:Ja se sa svojim upoznala preko jednog chata-ali preko mobitela :-) svaku noc kad legnem udjem ono beze na taj chat (ako imam kredita :D ), al najmanje sam ulazila u one sobe-jer su najvise trosile kredita :lol: :lol: helem ipak ja udjem u neku sobu budem 5sec i izadjem, kad javlja se meni "neki lik" i ono standardno- kako se zoves ? odakle si? kakvu muziku slusas bla bla..al ga ja zaboravila pitati glavno pitanje KOJE JE GODISTE :D to mi obicno bude prvo pitanje :?: da mi je odmah rekao da je 2 godine mladji nikad se nebi vidjeli :lol: :lol:
Prvu tu noc on mi trazio broj mob ja mu naravno nisam dala-kontam u sebi vidi lika nije normalan..pa da me poslije pegla :-) kazem ja njemu da bi dobio broj moras sakupiti bodove ;-) kao kad mu ja postavljam pitanja ako dobro odgovori dobije bodove 1,2,3,5,10 zavisi od odgovora, a morao je skupiti 100 bodova 8) helem za 2 dana (ja mislim) skupio ih je :D i dogovorimo se mi na socilanom izmedju robota i semafora :lol: :lol: ja debil prva dosla i cekam ga kod one trafike hahhah i stize on preko ulice i pozdravljamo se poljubcem u obraz:))(moram priznati da me nije oborio sa nogu-ljubav na drugi pogled ;-) ) i pita on mene hocemol na limunadu il na pivu jer unaprijed se kao dogovarali trece nema :D :D i odlucim se ja za pivu, u blizini bio neki rokerski kafic (a ja narodnjak :lol: :lol: :lol: )i pricali tako i prosetamo do stanice gdje sam cekala bus da bi me on za kraj poljubio u usta :shock: :-) ( mada on kaze da sam ga ja prva poljubila) i kao cucemo se..ja usla u bus i skontala da nisam trebala u taj nego u drugi malo sam bila poranila ebiga zbunila se :dance: :dance: malo mi falilo da izadjem iz busa i da se vratim :run: :lol: :lol:
Dosla ja kuci sva zbunjena i kontam sta mi se ovo desava :-) :-), opet navece se culi i pita on mene jel rano da te pitam da mi budes djevojka ili zelis da prespavas noc preko toga? Ja rekla da hocu da prespavam 8) 8)
Sutra dan ja izasla sa sestrom i njenim momkom i od jednom samo izvadim mob i nazovem ga i kazem mu hajmo na kafu, on bio u gradu sa rodjakom u roku pola sata nadjemo se i odma se poljubimo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Od tad do danas 3 godine i 6dana :mrgreen: aBd i udaja :-)
Uhh jesam se raspricala ima tu jos izmedju scena..al da ne idem bas u detalje :lol:
Fino, cestitke, nego je li Mig33 u pitanju? :D
Prije svega, Dama.

#447 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Prije svega, Dama. »

Mis mekinjas wrote:
Prije svega, Dama. wrote:a sta cemo napisat ako ga nismo upoznali :lol: :lol: :lol:
Tema gdje se želite sexati, je malo više..... I tamo svi lažu, ti bar ćeš reći istinu... :D
Ja ne bih da se sexam :) Ja sam prije svega, dama :roll: :lol: :D
Ljuska_u_BaklaFi

#448 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Trecu godinu smo zajedno al' ga jos nisam upoznala :)
Skockoloptica

#449 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by Skockoloptica »

I mi se ludo provodimo. Volimo se i poštujemo. Kupila sam mu super poklon za rođendan a njegova mama je divna.
Nije ljubomoran i poštuje me, hrabri, mazi i pazi. Za Novu godinu idemo u Barcelonu. Baš smo sretni...samo on to još ne zna :)

Sarajevo je postalo nenormalan grad. Kao što kaže jedna narodna:"Niko muža u kafani nije upoznao" a nažalost naši "dečki" samo za kafanu znaju...stoga...Good luck everbody! :)
kritichar

#450 Re: Kako ste upoznali partnera :)

Post by kritichar »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Trecu godinu smo zajedno al' ga jos nisam upoznala :)
volis li ga?
Post Reply