Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post Reply
rijeka oz

#426 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by rijeka oz »

iko123 wrote:ne na Zlaju bega, vratit ce stan kardinalu objavio u dnevniku izmedju dvije mise. hahah nek ga je Ivo opaucio kad je arogantan i umisljen, a ustvari je mali covjek :lol:
,, Jaci sam od Mike Tysona ,, Zeljko Mavrovic :lol:

A kako bi Mavrovic razbio Tysona da ga sretne negdje u mraku :-D 8)
rijeka oz

#427 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by rijeka oz »

PREDSJEDNIK Ivo Josipović odgovorio je putem Radija Slobodna Europa predsjedniku SDP-a BiH Zlatku Lagumdžiji kako drži da najavljeni referendum u Republici Srpskoj nije dobra ideja. Kako je objasnio, u BiH se velike i važne odluke trebaju donijeti samo konsenzusom sva tri naroda, oba entiteta. Pozvao je Lagumdžiju, ali i predsjednika Srbije Borisa Tadića da to načelo i sami primijene u svojoj političkoj praksi.

Ocijenio je i da je Lagumdžijino prozivanje da mu se na pitanje o raspisivanju referenduma odgovori preko medija neprimjereno, poručivši mu da je mogao okrenuti njegov broj koji je često koristio i da bi tu informaciju domah dobio.

Josipović se pita i zašto su ga mediji napadali kad je promovirao načelo o konsenzusu među narodima u BiH. "Samo Lagumdžija zna zašto su to neki mediji prepoznali kao miješanje u unutarnje poslove BiH. Zašto su to shvatili i kao urotu s Tadićem s kojim sam o
BiH ukupno izgovorio, ne više od deset kurtoaznih rečenica,
kao pokušaj komadanja BiH. Valjda nas zato zajedno i pita o referendumu preko medija. Ili, zašto su onako karikaturalno izvrnuli moju izjavu Reutersu koristeći klasični govor mržnje? Ili, zašto su najiskrenije isticanje BiH kao našeg najvažnijeg susjeda čija nam je suverenost i uspješnost strateški interes razumjeli gotovo kao agresiju?", pita se Josipović.

Predsjedniku nije jasno ni zašto ga sada Lagumdžija poziva da se izjašnjava o tipično unutarnjem pitanju BiH i pita se je li to možda zato da ga neki mediji ponovno optuže za miješanje u unutarnje poslove ili nešto još teže?

"Lagumdžija nije želio sa mnom ni u Ahmiće, ni u Prijedor, ni na druga stratišta u BiH, valjda sam se i tada miješao u unutarnje poslove. Istina, dolazio je k meni u Zagreb tražiti podršku za svoje postizborne slagalice. U njih se zaista ne želim miješati, BiH je ipak druga država. Ali, kada me već sam Lagumdžija ovako pozvao da se izjasnim o referendumu moram i o njemu i o načinu na koji me pita preko medija", zaključio je.

index.hr
Sa tadicem razmjenio 10 kurtoaznih recenica o BiH. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda su pricali o ljepotama dzamija . To je se zove kurtoazija . Covjek je totalno frustriran i iskompleksiran . Zlaja ga ne yevbe ni 2 posto a on se nabaciva kao ruzan i glup frajer zgodnoj i pamenoj i lijepoj trebi .
iko123

#428 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by iko123 »

rijeka oz wrote:
PREDSJEDNIK Ivo Josipović odgovorio je putem Radija Slobodna Europa predsjedniku SDP-a BiH Zlatku Lagumdžiji kako drži da najavljeni referendum u Republici Srpskoj nije dobra ideja. Kako je objasnio, u BiH se velike i važne odluke trebaju donijeti samo konsenzusom sva tri naroda, oba entiteta. Pozvao je Lagumdžiju, ali i predsjednika Srbije Borisa Tadića da to načelo i sami primijene u svojoj političkoj praksi.

Ocijenio je i da je Lagumdžijino prozivanje da mu se na pitanje o raspisivanju referenduma odgovori preko medija neprimjereno, poručivši mu da je mogao okrenuti njegov broj koji je često koristio i da bi tu informaciju domah dobio.

Josipović se pita i zašto su ga mediji napadali kad je promovirao načelo o konsenzusu među narodima u BiH. "Samo Lagumdžija zna zašto su to neki mediji prepoznali kao miješanje u unutarnje poslove BiH. Zašto su to shvatili i kao urotu s Tadićem s kojim sam o
BiH ukupno izgovorio, ne više od deset kurtoaznih rečenica,
kao pokušaj komadanja BiH. Valjda nas zato zajedno i pita o referendumu preko medija. Ili, zašto su onako karikaturalno izvrnuli moju izjavu Reutersu koristeći klasični govor mržnje? Ili, zašto su najiskrenije isticanje BiH kao našeg najvažnijeg susjeda čija nam je suverenost i uspješnost strateški interes razumjeli gotovo kao agresiju?", pita se Josipović.

Predsjedniku nije jasno ni zašto ga sada Lagumdžija poziva da se izjašnjava o tipično unutarnjem pitanju BiH i pita se je li to možda zato da ga neki mediji ponovno optuže za miješanje u unutarnje poslove ili nešto još teže?

"Lagumdžija nije želio sa mnom ni u Ahmiće, ni u Prijedor, ni na druga stratišta u BiH, valjda sam se i tada miješao u unutarnje poslove. Istina, dolazio je k meni u Zagreb tražiti podršku za svoje postizborne slagalice. U njih se zaista ne želim miješati, BiH je ipak druga država. Ali, kada me već sam Lagumdžija ovako pozvao da se izjasnim o referendumu moram i o njemu i o načinu na koji me pita preko medija", zaključio je.

index.hr
Sa tadicem razmjenio 10 kurtoaznih recenica o BiH. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valjda su pricali o ljepotama dzamija . To je se zove kurtoazija . Covjek je totalno frustriran i iskompleksiran . Zlaja ga ne yevbe ni 2 posto a on se nabaciva kao ruzan i glup frajer zgodnoj i pamenoj i lijepoj trebi .
hahaha "nabaciva" :D se vopra, ko zlaja neki faktor on je samo jos bitan ovim stranackim kolegama koji mu vire iz guz'ce i ponekom forumasu koji se osjeca bitnim kad ga brani :D
Hodidid

#429 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Hodidid »

Ma jos je Ivekov tatek drugovao sa Bokijevim tatekom tako da njihov friendship datira od vremena kad su bili klinci. Zato se oni tako vole.Nego hrvatsku javnost to dobro zivcira pa Ivek mora da dokazuje svoje hrvatstvo svako malo.

Lagumdzija ga je javno prozvao bas zato da ne bi mogao muljati i prodavati maglu. Cuj trebao ga je nazvati na telefon :D . Ma hajde bogati. Pa da Ivek onda moze rec na telefon jedno a za medije nesto sasvim drugo. Naravno po potrebi.

Ivek naj se jediti ne ide ti to u percepciju o tebi kao bezmirisnom, bezbojnom i flegmaticnom liku.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#430 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

iko123 wrote:
hahaha "nabaciva" :D se vopra, ko zlaja neki faktor on je samo jos bitan ovim stranackim kolegama koji mu vire iz guz'ce i ponekom forumasu koji se osjeca bitnim kad ga brani :D

Jasta je nego faktor,eto vas je izmajoriziro' da ne znate vise ni sta pricate!Pa Rajko Vasic vam je sada
glavni kolumnista!!!!
ZLAJA=RON JEREMY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
exliberal

#431 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by exliberal »

Pa dobro ako izbacimo ove komentare ala vidi mu glave.....mrtva tema....nista pametno da se prokomentarise....
Nego nekomentarisete to sto je Josipovic javno prozvao Lagumdjiju sto mu je dolazio u Zagreb na razgovore o post izbornim slaglalicama......
prljavi Hare

#432 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

exliberal wrote:Pa dobro ako izbacimo ove komentare ala vidi mu glave.....mrtva tema....nista pametno da se prokomentarise....
Nego nekomentarisete to sto je Josipovic javno prozvao Lagumdjiju sto mu je dolazio u Zagreb na razgovore o post izbornim slaglalicama......

Ivek,hoces li mi pomoci da im ga složim?
Image

Zakaj ne moj Zlatko,zakaj ne!
Image

Što ga složi.........
Image

Izvini Zlatkec ali ja ne znam bolje!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iko123

#433 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by iko123 »

prljavi Hare wrote:
iko123 wrote:

Jasta je nego faktor,eto vas je izmajoriziro' da ne znate vise ni sta pricate!Pa Rajko Vasic vam je sada
glavni kolumnista!!!!
a ko smo to "mi"? a ko si ti hahah gradjanska opcija mos' mislit' :D
prljavi Hare

#434 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by prljavi Hare »

iko123 wrote:
prljavi Hare wrote:
iko123 wrote:

glavni kolumnista!!!!
a ko smo to "mi"? a ko si ti hahah gradjanska opcija mos' mislit' :D
Stovani kolega!Sam si se kroz svoje postove deklarisao kao kamenjarska LIGHT POSKOK opcija,ja ti
nisam stavljao rijeci usta!
I da,za vas sam ja INTERGALATIČKA GRAĐANSKA OPCIJA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
iko123

#435 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by iko123 »

polahko ahbabu mili, mozes li mi ukazati tacno na koji nacin sam ja kamenjarska light poskok opcija!? samo zato sto kritikujem SDP i Zlaju bega i bosnjacki nacionalizam, pa samo pogledaj temu o kardinalu pa ces vidjeti da ta tvoja gradjanska opcija nije to za sta se predstavlja, a sjeti se koliko je kardinal uradio za Bosnu i pred referendum, a poslije u ratu dok su drugi govorili "druze Kukanjac ja sam slucajno tu".
Ma.Le.Na

#436 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Ma.Le.Na »

kamenjarska light poskok opcija

hihihihihihihiihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rijeka oz

#437 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by rijeka oz »

iko123 wrote:polahko ahbabu mili, mozes li mi ukazati tacno na koji nacin sam ja kamenjarska light poskok opcija!? samo zato sto kritikujem SDP i Zlaju bega i bosnjacki nacionalizam, pa samo pogledaj temu o kardinalu pa ces vidjeti da ta tvoja gradjanska opcija nije to za sta se predstavlja, a sjeti se
koliko je kardinal uradio za Bosnu i pred referendum
, a poslije u ratu dok su drugi govorili "druze Kukanjac ja sam slucajno tu".
a sta je to uradio za Bosnu . Isto onoliko koliko i biskup Peric ili Ivan Bender ili Borjana Kristo . Eto toliko . Ili sam ja moyda nesto propustio .
Sto se tice refernduma Zegreb je naredio da se ne glasa . Pa su onda skontali Kaptol , crkva i politicari i ostali da to znaci ostanak u Jugoslaviji . Pa su onda skontali da je lakse razvaliti Bosnu nego Jugaslaviju skupa sa Bosnom . Ostaje pitanje sta je Puljic uradio za Bosnu .
žuta

#438 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by žuta »

hrvati ugroženi a svi rade .......... nejse................
a Josipović baš sere a nako je izgledo pametno i da imO potencijala šteta pa se prodade ..........
ma Mesić je za njega kralj
iko123

#439 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by iko123 »

rijeka oz wrote:
iko123 wrote:polahko ahbabu mili, mozes li mi ukazati tacno na koji nacin sam ja kamenjarska light poskok opcija!? samo zato sto kritikujem SDP i Zlaju bega i bosnjacki nacionalizam, pa samo pogledaj temu o kardinalu pa ces vidjeti da ta tvoja gradjanska opcija nije to za sta se predstavlja, a sjeti se
a sta je to uradio za Bosnu . Isto onoliko koliko i biskup Peric ili Ivan Bender ili Borjana Kristo . Eto toliko . Ili sam ja moyda nesto propustio .
Sto se tice refernduma Zegreb je naredio da se ne glasa . Pa su onda skontali Kaptol , crkva i politicari i ostali da to znaci ostanak u Jugoslaviji . Pa su onda skontali da je lakse razvaliti Bosnu nego Jugaslaviju skupa sa Bosnom . Ostaje pitanje sta je Puljic uradio za Bosnu .
aferim
Gandalf

#440 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Gandalf »

Mislim da bi najgora kletva koja bi se mogla uputiti Ivi bila : :lol: " pokvariću ti klavir " :lol: Odma' bi se on kren'o izvinjavat i zabrinjavat' :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#441 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by PipiDugaDevetka »

rijeka oz wrote:
Dovoljno je to što je ostao sa nama u Sarajevu pod granatama i nije na poziv Hercegbosanskog, sada haškog rukovodstva otišao zaMostar ili gdje drugo, kasnije je postao kardinal Vinko od Bosne i po meni to je dovoljno od njega. Jeste da je sada ''kardinal od Vrhbosne'', a ne više ''od Bosne'' i baš me je razočarao nakon posljednjih izjava političke prirode. :(
Btw, ima tema o kardinalu.
Penicilin

#442 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Penicilin »

Danas sam se vraćao s mora i usput vrtio radio stanice, te u neka doba nabasah na splitski Radio Dalmacija, jednu od najslušanijih stanica u Hrvatskoj. Poslije par pjesama krenuše vjesti, pa malo pojačah da čujem šta se dešava. I naravno prva vijest ubijen bin Ladin. Poslije par uvodnih riječi pustiše Obaminu objavu, kako je poslije akcije marinaca u Pakistanu ubijen najtraženi terorista. Dakle neposredno nakon ovoga u sklopu istog priloga, slijedi objava da je Sadik Ahmetović ministar sigurnosti BiH izjavio da je vijest o ubistvu Osame bin Ladina olakšanje za sviju i da BiH ima kapacitete da se suoči sa bilo kakvim prijetnjama terorizma. Poslije ovoga prešli su na slijedeću potpuno nepovezanu vijest. Znači pored reakcija svih svijetskih državnika jedini dodatak koji su pronašli bitnim za objavu na vijest o ubistvu bin Ladina bila je izjava Sadika Ahmetovića ministra sigurnosti BiH. Toliko to tome kako Hrvatska percipira "lokalno muslimansko stanovništvo" u susjednoj BiH.
BiH-x

#443 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by BiH-x »

^^Ma neka se boje, meni to ne smeta....

naprotiv :-D
Penicilin

#444 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by Penicilin »

BiH-x wrote:^^Ma neka se boje, meni to ne smeta....

naprotiv :-D
Pa sad jel se boje odnosno samo pothranjuju ono što hrvatska javnost već misli ili organizovano svojoj javnosti serviraju određeni koncept sa određenim ciljem ili je to opet samo poruka za vanjsku upotrebu. Činjenica je međutim da se radi ili o baš dušmanskoj politici ili o teškom neznanju i bezobrazluku ili o nekakvom iskonskom strahu. U neznanje je teško povjerovati tako da se jedino može raditi ili o dušmanluku ili o strahu. Možda je kombinacija.. U svakom slučaju su presmješni.
gost iz ZG

#445 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by gost iz ZG »

Penicilin wrote:Danas sam se vraćao s mora i usput vrtio radio stanice,

... pored reakcija svih svijetskih državnika jedini dodatak koji su pronašli bitnim za objavu na vijest o ubistvu bin Ladina bila je izjava Sadika Ahmetovića ministra sigurnosti BiH.

Toliko to tome kako Hrvatska percipira ...
:-)
stari moj, totalno nebitna vijest, minorna da nemre minornija bit

za ovu temu čuo sam tek ovdje na forumu
malo sam se zainteresirao .. i pročitao Josipovićevu izjavu o totalno krivom/netočnom prijevodu - što su i potvrdili s Bosanske strane

tulike od mene iz Zg,
možda je dolje "frka" ne znam, Hajduk je u govnima, radio Dalmacija nema o čem pričati, Oliver je imao slab ulov ribe
who knows?
totalno nebitno
zemo_online

#446 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by zemo_online »

Gandalf wrote:Mislim da bi najgora kletva koja bi se mogla uputiti Ivi bila : :lol: " pokvariću ti klavir " :lol: Odma' bi se on kren'o izvinjavat i zabrinjavat' :lol:

covjek uopce nije za politike. umjesto da je sa distance usao u kontakte sa tadcem i dodikom ,on uletio u njihovu igru preko noci,sto je za 180 stepeni preokret od mesiceve politike.
-mozda bi on bio idealan da politika nije ovaka kakva je,necasno i prljavo zanimanje.
ljuspica

#447 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by ljuspica »

argyle wrote:Dobri Muslimani napreduju...oni losi su negdje zapeli oko Brege, Misurate...zasad nista od invazije na Hrvatsku.

Otvorenje riječke džamije u listopadu?

Image

Vrijednost objekta je 49 milijuna kuna, a gradnju najvećim dijelom financira država Katar koja je donirala pet milijuna eura te drugi donatori

RIJEKA Predsjednik Mešihata Islamske zajednice u našoj zemlji muftija Ševko Omerbašić jučer je u pratnji direktora GP-a Krk Josipa Purića i njegovih suradnika te predstavnika riječke Islamske zajednice obišao gradilište riječke džamije na Rujevici i tom prilikom izrazio zadovoljstvo gradnjom, dinamikom radova i suradnjom s GP-om Krk.

Ta je tvrtka izgradnju islamskog centra privela do razine gotovo završenih građevinskih radova te se građevinu džamije i centra već može doživjeti u cjelini. Preostale ugovorene radove GP Krk kani završiti do listopada ove godine kada po prilici i istječe ugovoreni rok gradnje od 18 mjeseci te se navršava druga godišnjica od polaganja temeljnog kamena džamiji na Rujevici.
Omerbašić prezadovoljan

– Prezadovoljan sam. Ovaj objekt je, po meni, čak ljepši od zagrebačke džamije, komentirao je Omerbašić.

Na pitanje hoće li uspjeti zatvoriti financijsku konstrukciju islamskog centra, Omerbašić je rekao da je za sada sve u redu, da je do sada potrošeno oko 17 milijuna kuna, dok ukupno objekt stoji oko 49 milijuna. Kako je poznato, riječki islamski centar gradi se prilozima ovdašnjih muslimana, donacijama muslimana iz drugih europskih zemalja, a najviše ipak velikom donacijom države Katar.

– Od Katara smo dobili pet milijuna eura i vjerojatno ćemo sada tražiti donacije od nekih drugih zemalja. Vidjet ćemo hoće li to nešto omesti ova situacija u arapskom svijetu, Egiptu, ali trudimo se, objasnio je muftija.
Poziv riječkim muslimanima

– Ovaj objekt je po mnogočemu izniman, već i po autoru, pokojnom umjetniku Dušanu Džamonji – gradimo njegovo djelo da zaživi kako ga je zamislio. Građevinari su pri kraju radova, a sada nastupaju zahtjevni radovi raznih instalacija.
Riječ je o složenom objektu s nizom izazova, ali suradnički poštujemo rokove, štoviše moguće je da će izgradnja biti gotova i prije dogovorenih 18 mjeseci – objasnio je direktor Purić.

Prema riječima Ekrema Budimlića, novog predsjednika riječke Islamske zajednice, sada u islamskom centru slijedi niz obrtničkih radova – izolacije, hidroizolacije, termoizolacije, podkonstrukcije, oblaganje kalota kupole, kao i minareta inoxom.
I on kaže da Islamska zajednica traži inozemne donatore, ali i da ovdašnjim muslimanima trajno upućuje molbu da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu izgradnju svoje džamije.
Da li neko zna dokle se doslo sa izgradnjom islamskog centra u Rijeci? Ako bude neko znao reci: sta ce sve biti u okviru islamskog centra, sta je zamisljeno sve?
heckler

#448 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by heckler »

ljuspica wrote:
argyle wrote:Dobri Muslimani napreduju...oni losi su negdje zapeli oko Brege, Misurate...zasad nista od invazije na Hrvatsku.

Image

Vrijednost objekta je 49 milijuna kuna, a gradnju najvećim dijelom financira država Katar koja je donirala pet milijuna eura te drugi donatori

RIJEKA Predsjednik Mešihata Islamske zajednice u našoj zemlji muftija Ševko Omerbašić jučer je u pratnji direktora GP-a Krk Josipa Purića i njegovih suradnika te predstavnika riječke Islamske zajednice obišao gradilište riječke džamije na Rujevici i tom prilikom izrazio zadovoljstvo gradnjom, dinamikom radova i suradnjom s GP-om Krk.

Ta je tvrtka izgradnju islamskog centra privela do razine gotovo završenih građevinskih radova te se građevinu džamije i centra već može doživjeti u cjelini. Preostale ugovorene radove GP Krk kani završiti do listopada ove godine kada po prilici i istječe ugovoreni rok gradnje od 18 mjeseci te se navršava druga godišnjica od polaganja temeljnog kamena džamiji na Rujevici.
Omerbašić prezadovoljan

– Prezadovoljan sam. Ovaj objekt je, po meni, čak ljepši od zagrebačke džamije, komentirao je Omerbašić.

Na pitanje hoće li uspjeti zatvoriti financijsku konstrukciju islamskog centra, Omerbašić je rekao da je za sada sve u redu, da je do sada potrošeno oko 17 milijuna kuna, dok ukupno objekt stoji oko 49 milijuna. Kako je poznato, riječki islamski centar gradi se prilozima ovdašnjih muslimana, donacijama muslimana iz drugih europskih zemalja, a najviše ipak velikom donacijom države Katar.

– Od Katara smo dobili pet milijuna eura i vjerojatno ćemo sada tražiti donacije od nekih drugih zemalja. Vidjet ćemo hoće li to nešto omesti ova situacija u arapskom svijetu, Egiptu, ali trudimo se, objasnio je muftija.

– Ovaj objekt je po mnogočemu izniman, već i po autoru, pokojnom umjetniku Dušanu Džamonji – gradimo njegovo djelo da zaživi kako ga je zamislio. Građevinari su pri kraju radova, a sada nastupaju zahtjevni radovi raznih instalacija.
Riječ je o složenom objektu s nizom izazova, ali suradnički poštujemo rokove, štoviše moguće je da će izgradnja biti gotova i prije dogovorenih 18 mjeseci – objasnio je direktor Purić.

Prema riječima Ekrema Budimlića, novog predsjednika riječke Islamske zajednice, sada u islamskom centru slijedi niz obrtničkih radova – izolacije, hidroizolacije, termoizolacije, podkonstrukcije, oblaganje kalota kupole, kao i minareta inoxom.
I on kaže da Islamska zajednica traži inozemne donatore, ali i da ovdašnjim muslimanima trajno upućuje molbu da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu izgradnju svoje džamije.
Da li neko zna dokle se doslo sa izgradnjom islamskog centra u Rijeci? Ako bude neko znao reci: sta ce sve biti u okviru islamskog centra, sta je zamisljeno sve?
Ja sam lani obisao gradiliste. Ono sto se radi je nesto jos nevidjeno. Van-serijski po svakom parametru. Nemam rijeci da opisem koliko sam impresionisan.

Vise detalja vjerovatno mozes naci ovdje http://www.medzlis-rijeka.org
_Reds_

#449 Re: Ivo Josipovic se boji Muslimana iz Bosne

Post by _Reds_ »

heckler wrote:
ljuspica wrote:

Image

Omerbašić prezadovoljan

Ja sam lani obisao gradiliste. Ono sto se radi je nesto jos nevidjeno. Van-serijski po svakom parametru. Nemam rijeci da opisem koliko sam impresionisan.

Vise detalja vjerovatno mozes naci ovdje http://www.medzlis-rijeka.org
Zaista je prelijepo. Unikatan objekat u svakom smislu.
Post Reply