Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

slatki_dodatak

#426 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by slatki_dodatak »

za balkanca:
ostavi ti tu curu dok nisi dobio čir na zeludcu, a nadji neku nevinu,ali požuri, sve ih je manje punoljetnih ;)
sour cherry

#427 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by sour cherry »

Budi sretan što te hoće.Kakvo licemjerje.Zabrinut ti za njenu reputaciju,a nisi za svoju.Tvoja prošlost je divna.Fuj.
kritichar

#428 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by kritichar »

šta, nije nevina?
tek kad prekinete, skontaćeš šta si izgubio, ali drugačije ne može izgleda
pametna_glupost

#429 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by pametna_glupost »

Mene u sustini ne interesuje ni ko su bili ni koliko ih je bilo, interesuje me samo to da nije frajla i da ako je sa mnom onda je samnom, nema saranja jel.

Zadnja cura s kojom sam bio je stalno spominjala bivse, iako sam joj ja govorio da me ne interesuje, te ovaj bivsi ovo, te onaj bivsi ono. Nije mi vise djevojka.
Eh ja, i naknadno mi rece da je svakog od tih bivsih prevarila a eto ko mene nije, uglavnom sto hocu da kazem je to da nije bitno koliko je likova imala, sta je radila s njima, mislim imala je zivot i prije tebe pobogu, bitno je da nije drolja i da ima makar malo nekog morala il sta vec.
Kako sam vidio on je bio sa 40 a ona sa 4 i ona ne valja, lik jal je neki trol jal je neki idiot takoreci. I kazu da zene smanjuju broj za 3 puta dok muskarci povecavaju. Po tom ona je bila sa 12 likova a on sa 13, sto ce reci da su se ubili jedno za drugo :D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#430 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

jao jao, vi još o ovome :lol:
pametna_glupost

#431 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by pametna_glupost »

I kaj sad? Pust da svi kazu sta imaju, ev ja prvi put o ovom, neka ljudi melju sta fali :D
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#432 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

pametna_glupost wrote:I kaj sad? Pust da svi kazu sta imaju, ev ja prvi put o ovom, neka ljudi melju sta fali :D

ma ne fali ništa što ljudi melju, nego što onda dođe onaj balkanac i počne cmizdriti da ne zna kako da prevaziđe prošlost, al' svi su u pravu, griješi on, ali ne zna kako da prestane griješiti. Eno, zamanta mi se i od objašnjavanja :lol:
Ramzess Veliki

#433 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ramzess Veliki »

[quote="miki.ba"][O ovome je dobro razmišljati prilikom seksa ako imaš problem sa prijevremenom ejakulacijom. :D

http://hr.wikipedia.org/wiki/Prijevremena_ejakulacija

[quote]
To mi ne treba, ali ima li nekog lijeka za prijevremenu erekciju? :?
Ramzess Veliki

#434 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ramzess Veliki »

Bivši me ne interesuju. Interesuju me bivše moje partnerice. :lol:
miki.ba

#435 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by miki.ba »

Ramzess Veliki wrote:
miki.ba wrote:[O ovome je dobro razmišljati prilikom seksa ako imaš problem sa prijevremenom ejakulacijom. :D

http://hr.wikipedia.org/wiki/Prijevremena_ejakulacija
To mi ne treba, ali ima li nekog lijeka za prijevremenu erekciju? :?
Ma ne znam, ja se umorim i nakon 10 min. :D

Edit: a za prijevremenu erekciju, ni to ne znam. :D
Last edited by miki.ba on 20/05/2013 13:02, edited 1 time in total.
U-zap

#436 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by U-zap »

Mojoj je bivsoj smetalo sto sam bio sa marokanskom kurvom pa smo raskinuli,nije mogla da predje preko toga tako da u iducim vezama necu spominjati ove egzibicije :D
Ridjobrki

#437 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ridjobrki »

U-zap wrote:Mojoj je bivsoj smetalo sto sam bio sa marokanskom kurvom pa smo raskinuli,nije mogla da predje preko toga tako da u iducim vezama necu spominjati ove egzibicije :D
'Ta će ti rasistica, dobro si prošao. :D
kockica_kockica

#438 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by kockica_kockica »

balkanac29 wrote: Ne mogu, daj mi nacin, daj mi savjet ako imas neki pametan, ne zelim da si unistim ljubav, svjestan sam svoje posesivnosti. A ovo sto je ovaj lik napisao jednostavno takve rijeci prijaju ;-)
Liciemjeri koji su hebavali cure na svakom cosku uvijek imaju moralne dileme kao sto je tvoja...

Tvoja ljubav je unistena onog momenta kad si poceo razmisljati o njenoj proslosti... da su valjali nebi bili bivsi ali tebi to ionako nije vazno...
Neko ti je rekao da nadjes sebi nesto mlado i nevino.. poslusaj savjet...

Tebi nikad nece biti svejedno...nikad neces prihvatiti da je tvoja djevojka bila sa 4 muskaraca prije tebe... samo ces vremenom napraviti pakao od zivota toj nesretnoj iskrenoj djevojci...

:zen:
malsal

#439 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by malsal »

Ni najmanje me ne interesuju. Ni broj, ni "kvalitet" ni sta danas rade....
Svi imamo proslost. Je'l moja zena prije mene imala 2 ili 22 veze - u cemu je razlika ? Sad ja da trazim nesto "fino i nevino" a znam da dok sam u 20-im bio i muhu u letu bi pojebo da sam sansu imo...nisam toliko dvolican.
sha_ba

#440 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by sha_ba »

Ridjobrki wrote:
WRRsmom wrote:ridjobrki pomogao si mu vise nego sto ce iko. jer ce on to tako i raditi kad god je s njom.i napraviti i njoj i sebi pakao od zivota. mpoj savjet razlaz pod hitno. i vooooozdra :run:
Kao društveno odgovorne individue naša je dužnost da pomognemo ovoj curi i poštedimo je tog pakla. Ako je ovo problem transparentni onda možemo tek pomisliti šta se krije ispod površine...

Nek on ostavi ovu profuknjaču i nađe sebi šta mutavo i nevino i svima će biti dobro.
:thumbup: ridji, ja na pocetku rekoh....
Donnie Smith

#441 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Donnie Smith »

balkanac29 wrote:
veze s vezom wrote:hos to sad prihvatiti ona 4 lika prije tebe :D
Ne mogu, daj mi nacin, daj mi savjet ako imas neki pametan, ne zelim da si unistim ljubav, svjestan sam svoje posesivnosti. A ovo sto je ovaj lik napisao jednostavno takve rijeci prijaju ;-)
Šta bi na kraju tvoje balade, ostavi li Romeo Juliju ili ste se vjenčali? :)
gilla

#442 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by gilla »

malsal wrote:Ni najmanje me ne interesuju. Ni broj, ni "kvalitet" ni sta danas rade....
Svi imamo proslost. Je'l moja zena prije mene imala 2 ili 22 veze - u cemu je razlika ? Sad ja da trazim nesto "fino i nevino" a znam da dok sam u 20-im bio i muhu u letu bi pojebo da sam sansu imo...nisam toliko dvolican.
Razlika je da zene koje ranije krenu sa odnosima i imaju veci broj veza uglavnom tu potrebu/naviku zadrze i dalje kroz zivot pa je opravdano biti pazljiv. Zene su seksualnije i kad pocnu otkrivati cari skoro se nikad ne zaustavljaju. Ko ne zeli problema u braku logicno da ce biti pazljiv kod zenidbe. Sve ovo zene vrlo dobro znaju zato i sakate brojeve partnera.

Velika je razlika da li si ti imao sansu ili si stvarno ubadao. Oni koju su bili aktivni logicno da ne trebaju ocekivati djevicu. Ali mislim da njih to nije ni briga.

I ona floskula biti slut i stud nije isto, je tacna.
Donnie Smith

#443 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Donnie Smith »

gilla wrote:
malsal wrote:Ni najmanje me ne interesuju. Ni broj, ni "kvalitet" ni sta danas rade....
Razlika je da zene koje ranije krenu sa odnosima i imaju veci broj veza uglavnom tu potrebu/naviku zadrze i dalje kroz zivot pa je opravdano biti pazljiv. Zene su seksualnije i kad pocnu otkrivati cari skoro se nikad ne zaustavljaju. Ko ne zeli problema u braku logicno da ce biti pazljiv kod zenidbe. Sve ovo zene vrlo dobro znaju zato i sakate brojeve partnera.

Velika je razlika da li si ti imao sansu ili si stvarno ubadao. Oni koju su bili aktivni logicno da ne trebaju ocekivati djevicu. Ali mislim da njih to nije ni briga.

Pazi ovo, može žena prije braka imati njih 50, a u braku do kraja života biti i ostati vjerna mužu, a može u brak doći djevica, a u braku mu nabijat rogove, s komšijama, radnim kolegama...haj znaj? Mislim, nema pravila
a i kad bi birao između ova dva "zla", koje bi ti izabrao? :D

PS: otkud ti to da se ne zaustavljaju ccc
pa svi osjete čar/draž :D
ali se zaustave nekad na jednoj osobi :)
Klitemnestraaa

#444 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Klitemnestraaa »

gilla wrote:

1. zene nisu seksualnije. kod zena se tijekom seksa aktivira oko 30ak podrucja u mozgu, izmedju ostalih tu je i centar za emocije i centar za pamcenje, za razliku od muskaraca kod kojih se mnogo manje podrucja aktivira tako da muskarci seks percipiraju iskljucivo kao zadovoljstvo neovisno o emocionalnoj bliskosti. otuda proizlazi zasto muskarci ceste stupaju u veze za jednu noc i zasto se rjedje preko kreveta zaljubljuju te zasto imaju veci libido. pored toga, kod zena se tokom seksa luci oksitocin u mnogo vecoj mjeri nego kod muskaraca, koji je hormon zaduzen za stvaranje bliskosti, povezanosti. kod muskaraca se opet dopamin luci u mnogo vecoj kolicini nego kod zena, a to je hormon zadovoljstva, zbog cega muskarci seks percipiaju kao vece zadovoljstvo nego zene.

izvor: idi na actualized.org pa na video Female vs Male Psychology

A ovi sto traze nevine su po meni kompleksasi koji se boje da ne mogu zadovoljiti zenu jer je imala vise partnera prije njih pa ih ima s kim usporediti. Dobar :izet: se uvijek cuva, tako da ako pruzis zeni ono sta joj treba, ona te nece ostaviti i varati jer se takvi cuvaju i nije ih lako naci. Nikakve matematikcke formule tu ne pomazu je li ona imala 1 ili 1001, do tebe je stari kako se pokazes.
Tomahawk11
Globalni moderator

#445 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Tomahawk11 »

muskarci seks percipiraju iskljucivo kao zadovoljstvo neovisno o emocionalnoj bliskosti
:skoljka:

Koji smo mi :oops:

Jos jedno istrazivanje u kojem je ucestvovalo 236 muskaraca i isto toliko zena. I onda su skontali da je cijeli svijet takav.
Klitemnestraaa

#446 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Klitemnestraaa »

Tomahawk11 wrote:
muskarci seks percipiraju iskljucivo kao zadovoljstvo neovisno o emocionalnoj bliskosti
:skoljka:

Koji smo mi :oops:

Jos jedno istrazivanje u kojem je ucestvovalo 236 muskaraca i isto toliko zena. I onda su skontali da je cijeli svijet takav.
nije cijeli takav, ali u vecoj mjeri percipiraju
cinjenica je da muski i zenski um razlicito rade i ovo su neke stvari, izmedju ostalog, u kojima se bioloski razlikujemo
neke se stvari vremenom promijene, naviknemo se ili oguglamo na nesto, ali u osnovi imamo razlicite percepcije jer se razliciti centri u mozgu aktiviraju i u drugacijoj mjeri hormoni otpustaju
malocvijece

#447 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by malocvijece »

kockica_kockica wrote:
balkanac29 wrote: Ne mogu, daj mi nacin, daj mi savjet ako imas neki pametan, ne zelim da si unistim ljubav, svjestan sam svoje posesivnosti. A ovo sto je ovaj lik napisao jednostavno takve rijeci prijaju ;-)
Liciemjeri koji su hebavali cure na svakom cosku uvijek imaju moralne dileme kao sto je tvoja...

Tvoja ljubav je unistena onog momenta kad si poceo razmisljati o njenoj proslosti... da su valjali nebi bili bivsi ali tebi to ionako nije vazno...
Neko ti je rekao da nadjes sebi nesto mlado i nevino.. poslusaj savjet...

Tebi nikad nece biti svejedno...nikad neces prihvatiti da je tvoja djevojka bila sa 4 muskaraca prije tebe... samo ces vremenom napraviti pakao od zivota toj nesretnoj iskrenoj djevojci...

:zen:
Najbolje sto se toj curi moze desiti je da ovaj prekine s njom. I nek on kmezi i prosipa nesigurnost materi svojoj onda.
Nisam_fin

#448 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Nisam_fin »

Klitemnestraaa wrote:
gilla wrote:

1. zene nisu seksualnije. kod zena se tijekom seksa aktivira oko 30ak podrucja u mozgu, izmedju ostalih tu je i centar za emocije i centar za pamcenje, za razliku od muskaraca kod kojih se mnogo manje podrucja aktivira tako da muskarci seks percipiraju iskljucivo kao zadovoljstvo neovisno o emocionalnoj bliskosti. otuda proizlazi zasto muskarci ceste stupaju u veze za jednu noc i zasto se rjedje preko kreveta zaljubljuju te zasto imaju veci libido. pored toga, kod zena se tokom seksa luci oksitocin u mnogo vecoj mjeri nego kod muskaraca, koji je hormon zaduzen za stvaranje bliskosti, povezanosti. kod muskaraca se opet dopamin luci u mnogo vecoj kolicini nego kod zena, a to je hormon zadovoljstva, zbog cega muskarci seks percipiaju kao vece zadovoljstvo nego zene.

izvor: idi na actualized.org pa na video Female vs Male Psychology

A ovi sto traze nevine su po meni kompleksasi koji se boje da ne mogu zadovoljiti zenu jer je imala vise partnera prije njih pa ih ima s kim usporediti. Dobar :izet: se uvijek cuva, tako da ako pruzis zeni ono sta joj treba, ona te nece ostaviti i varati jer se takvi cuvaju i nije ih lako naci. Nikakve matematikcke formule tu ne pomazu je li ona imala 1 ili 1001, do tebe je stari kako se pokazes.
procitah samo ovo boldano i stadoh.....
Nisam_fin

#449 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Nisam_fin »

Donnie Smith wrote:
gilla wrote:

Pazi ovo, može žena prije braka imati njih 50, a u braku do kraja života biti i ostati vjerna mužu, a može u brak doći djevica, a u braku mu nabijat rogove, s komšijama, radnim kolegama...haj znaj? Mislim, nema pravila
a i kad bi birao između ova dva "zla", koje bi ti izabrao? :D

PS: otkud ti to da se ne zaustavljaju ccc
pa svi osjete čar/draž :D
ali se zaustave nekad na jednoj osobi :)
ma nema pravila.....
al bas nikakvih niti s jedne niti s druge strane
Euridika
Globalna šefica

#450 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Euridika »

Jest mi ovo simpatično kad neko reaktivira temu od prije 2 ili više godina... Dok pročitam uvodni post i malo proletim kroz ranije odgovore, taman mi fino prođe vrijeme... :D

Na ovoj temi je već sve rečeno, tako da nema potrebe da išta dodajem. :-D
Post Reply