Sto se tice student kartice, uplatis npr. tri obroka na karticu i postanes clan, i od tada jedes po 8 km.Naravno to sto uplatis ti trosis! Da ne bi bilo zabuneEborg wrote:Može li mi neko objasniti ono oko kartica pošto mi nije baš najjasnije? Moram platiti 3 obroka odjednom i onda ubuduće imam popust od 1 KM, tj. plaćam 8 KM umjesto 9 KM. Je li to to, ništa više?
Office food
- Zanaaa
#426 Re: Office food
- Zanaaa
#427 Re: Office food
link wrote:hajde sta te briga, bolje da ljulja nego da zulja
-
Eborg
#428 Re: Office food
Tnx!Zanaaa wrote:Sto se tice student kartice, uplatis npr. tri obroka na karticu i postanes clan, i od tada jedes po 8 km.Naravno to sto uplatis ti trosis! Da ne bi bilo zabuneEborg wrote:Može li mi neko objasniti ono oko kartica pošto mi nije baš najjasnije? Moram platiti 3 obroka odjednom i onda ubuduće imam popust od 1 KM, tj. plaćam 8 KM umjesto 9 KM. Je li to to, ništa više?Vrlo jednostavno!
))
- braca
#429 Re: Office food
xsk wrote:probala sam to sve iz dva navrata - nisam uopste balon (), al' volim jesti! i isla sam oba puta s drugovima dvometrasima koji su kod sebe dopunjavali i dopunjavali pa sam se grebala malo kod njih, posto sam morala sve da probam!
a po zadatku bih da ganjam da idem u Torte i to, ha ha ha - otud ne moram nikad ni izaci! ako dodjete nekad i vidite nekog s tacnom i sve jednim kolacem na tacni, plus ide jos okolo s viljuskom i probava po malo kod svih gostiju - mahnite, to sam ja!
Svaka ti cast na dobroj volji i raspolozenju, ti si kraljica !!!
- Zanaaa
#430 Re: Office food
Slazem se:-) jako si pozitivnabraca wrote:xsk wrote:probala sam to sve iz dva navrata - nisam uopste balon (), al' volim jesti! i isla sam oba puta s drugovima dvometrasima koji su kod sebe dopunjavali i dopunjavali pa sam se grebala malo kod njih, posto sam morala sve da probam!
a po zadatku bih da ganjam da idem u Torte i to, ha ha ha - otud ne moram nikad ni izaci! ako dodjete nekad i vidite nekog s tacnom i sve jednim kolacem na tacni, plus ide jos okolo s viljuskom i probava po malo kod svih gostiju - mahnite, to sam ja!
Svaka ti cast na dobroj volji i raspolozenju, ti si kraljica !!!
-
nino90
#431 Re: Office food
je li fakat to ako imas desetku da jedes dzaba jednom XD
-
Eborg
#432 Re: Office food
Moraš imati ovu njihovu karticu (unaprijed platiš 3 obroka po 8 KM) i trebaš doći na taj dan kada je datum u indexu valjda.
- Zanaaa
#433 Re: Office food
Da, ako dobijes desetku taj dan mozes besplatno da jedes koliko zelisreni-90 wrote:je li fakat to ako imas desetku da jedes dzaba jednom XD
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#434 Re: Office food
Hoce li ovi na juniversitiju pomjerit sve ispite prije rucka pa da odlikasi mogu zamezit desetkuZanaaa wrote:Da, ako dobijes desetku taj dan mozes besplatno da jedes koliko zelisreni-90 wrote:je li fakat to ako imas desetku da jedes dzaba jednom XD![]()
-
Pasaoko
#435 Re: Office food
Citam sta pisete i nemogu da vjerujem zar neko moze reci da je u express restoranu hrana dobra ??? Mada sirotinji nije tesko ugoditi sto jest jest !!!
- Urban B.
#436 Re: Office food
sampanjac,kavijar sta ima kakav siPasaoko wrote:Citam sta pisete i nemogu da vjerujem zar neko moze reci da je u express restoranu hrana dobra ??? Mada sirotinji nije tesko ugoditi sto jest jest !!!
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#437 Re: Office food
nije dobra vengoPasaoko wrote:Citam sta pisete i nemogu da vjerujem zar neko moze reci da je u express restoranu hrana dobra ??? Mada sirotinji nije tesko ugoditi sto jest jest !!!
express dobra
-
Eborg
#438 Re: Office food
Da, ali samo sa karticom. Propade mi desetka džaba, nisam imao karticu.Zanaaa wrote:Da, ako dobijes desetku taj dan mozes besplatno da jedes koliko zelisreni-90 wrote:je li fakat to ako imas desetku da jedes dzaba jednom XD![]()
-
hurmasica
#439 Re: Office food
ma meni je najveci crnjak sto kofol mozes da jedes koliko hoces, a nemas sta da pojedes ni corbe, ni snicle, ni kolaca a da ne govorim o onoj kvazi koli i fanti. Dobra navlakusa, al brzo ce da propadnu.
-
Eborg
#440 Re: Office food
Manjak čorbe i pravih deserta jeste minus, slažem se. Ako i čitaju ovo neka obrate pažnju makar na čorbe, to nije teško napraviti, privući će nove mušterije a neće ni "pročepiti" ljude toliko da jedu više.
Što se tiče sokova, ne znam šta hoćeš. Isti "na razmutu" će biti i u McD-u, KFC-u, BK-u, Subwayu i sličnim franšizama u New Yorku, Sarajevu, Parizu, Tokiju ili bilo gdje a 95% ljudi neće osjetiti razliku između Cole i Kole.
Hrana je za sada super ako hoćeš malo da prošaraš sa hranom ili si baš gladan, iščekujem ih na eKuponu!
Što se tiče sokova, ne znam šta hoćeš. Isti "na razmutu" će biti i u McD-u, KFC-u, BK-u, Subwayu i sličnim franšizama u New Yorku, Sarajevu, Parizu, Tokiju ili bilo gdje a 95% ljudi neće osjetiti razliku između Cole i Kole.
Hrana je za sada super ako hoćeš malo da prošaraš sa hranom ili si baš gladan, iščekujem ih na eKuponu!
- xsk
#441 Re: Office food
hvala Zaniii, hvala braci, hvala majci, hvala ocu, hvala producentima!Zanaaa wrote:Slazem se:-) jako si pozitivnabraca wrote:xsk wrote:probala sam to sve iz dva navrata - nisam uopste balon (), al' volim jesti! i isla sam oba puta s drugovima dvometrasima koji su kod sebe dopunjavali i dopunjavali pa sam se grebala malo kod njih, posto sam morala sve da probam!
Svaka ti cast na dobroj volji i raspolozenju, ti si kraljica !!!Superr
okrecem sve na zahebanciju, sta cu, "da vreme brze proleti"!
i svidja mi se jos uvijek Office Food, trala la la la! malo mi je podaleko, da je blize vjerovatno bih isla cesce, 'vako mozda jednom mjesecno. sad kad otvore Mek, bice mi mozda jos i dalje?!
-
sarajevsko_pivo
#442 Re: Office food
[quote="hurmasica"]ma meni je najveci crnjak sto kofol mozes da jedes koliko hoces, a nemas sta da pojedes ni corbe, ni snicle, ni kolaca a da ne govorim o onoj kvazi koli i fanti. Dobra navlakusa, al brzo ce da propadnu.[/quote]
Kako mrzim ove komentare.
Nema sanse da propadne, jedini je all you can eat restoran u BiH, dobar dizajn, uvijek ce imati gostiju.
Kako mrzim ove komentare.
Nema sanse da propadne, jedini je all you can eat restoran u BiH, dobar dizajn, uvijek ce imati gostiju.
- Urban B.
#443 Re: Office food
ma na ovom forumu se za sve i svasta kaze da ce brzo propast a firme/restorani i dalje rade normalno 
- ultima_palabra
#444 Re: Office food
Dobar koncept restorana, ali moraće se usavršavati ako neće da propadnu... kao i svaki restoran ili firma uopšte.
-
hurmasica
#445 Re: Office food
Cetso sam posjetioc kafica na spratu, tako da koliko sam mogla primjetiti gostiju je veoma malo, tek dva ili tri stola. U pocetku je bilo puno, ali nikad prepuno. Lijepo je uredjeno, ono sto hrane ima na ponudi je ukusno, ali kao sto rekoh moraju ipak dati veci izbor jer ja pohovanu piletinu i krompirice mogu pojesti i u bilo kojem drugom brzom restoranu u gradu i to za upola manju cijenu. Prijasnji restoran je imao mnogo raznovrsniju ponudu, mada sama kvaliteta je bila upitna.
Nekako sam ocekivala mnogo vise od ovog restorana, ono tipa da napunim tanjir raznim jelima, od svega po malo. Tako da sam razocarana prilicno. Ja sam jednom otisla i nemam namjeru vise ici jer nemaju za ponuditi nista drugacije i bolje nego na drugim mjestima.
Nekako sam ocekivala mnogo vise od ovog restorana, ono tipa da napunim tanjir raznim jelima, od svega po malo. Tako da sam razocarana prilicno. Ja sam jednom otisla i nemam namjeru vise ici jer nemaju za ponuditi nista drugacije i bolje nego na drugim mjestima.
-
Eborg
#446 Re: Office food
Nije im ni lokacija baš za poželjeti, ima i to ulogu. Kao što rekoh, ako opet bace ponudu na eKupon bit će puno. 
- chengaba
#447 Re: Office food
Ne kontam, u index se upisuje datum kada je polagan ispit, a ne kada je ocjena upisana (barem kod mene).Eborg wrote:Moraš imati ovu njihovu karticu (unaprijed platiš 3 obroka po 8 KM) i trebaš doći na taj dan kada je datum u indexu valjda.
Kakve fajde od toga?!?
-
sarajevsko_pivo
#448 Re: Office food
Urban B. wrote:ma na ovom forumu se za sve i svasta kaze da ce brzo propast a firme/restorani i dalje rade normalno
Kao i za BBI, Alta, Importanne, TV1 sve ce propast, a sve jos uvijek radi.
Tako ce biti i sada za McDonalds
- Troll_Happens
#449 Re: Office food
sta je to jos kod nas opstalo i nije propalo.. samo pojedini kafici sve ostalo plac majke bozije 
-
hurmasica
#450 Re: Office food
mislim da se na svim objektima vec u startu vidi da li ce propasti ili ne. BBI od samog pocetka radi dobro, sto je i logicno s obzirom na lokaciju. Importane u startu nije radio kako treba, kao ni npr Vila park. MD sigurno nece propasti, bar prvih par godina dok ga raja ne izgusta. KOd nas opstaje samo ono sto je koliko toliko kvalitetno ali i je jeftino.