Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kljblj wrote:Sanjala sam sinoć Marija, hahaha. Ovo nije normalno, bio je s bebom, rekao mi je da mu se dijete rodilo prije samog show-a i ja rekoh ''Onda mi je drago što si ispao jer sad možeš biti sa svojim djetetom.''
samo da znas da ne valja sanjati djecu, to je briga neka
plain vanilla wrote:Mario sam sebe izbaci.. trebao je nog carapara sa sobom, on bi letio
joj koji je moron ovaj lik mario...izabere dvojicu ljudi koji su bili medu prvih pet po kuhanju do sada i normalno ispadne...vise me je iznervirala cinicnost i zavidnost drugih kada je nastasja osvojila 15 bodova...
Meni isto nije jasna uloga voditeljice u ovom showu.. bespotrebna mi je, žiri bi ovo sve mogao voditi sam, super se snalaze.. ili da stave neku opušteniju voditeljicu, nanutica ko da ima šipku u leđima.. trebala bi biti malo ležernija.
voditeljica je prvo bespotrebna jer svaka druga verzija Masterchefa nema voditelja već žiri sam vodi emisiju. Dalje ova žena je loša voditeljica, i generalno je odbojna i kao tv lice i izgledom, zaista izgleda kao da ju je poplava izbacila...
DaysleepeR wrote:voditeljica je prvo bespotrebna jer svaka druga verzija Masterchefa nema voditelja već žiri sam vodi emisiju. Dalje ova žena je loša voditeljica, i generalno je odbojna i kao tv lice i izgledom, zaista izgleda kao da ju je poplava izbacila...
meni je naprotiv baš zgodna i odijeva se sexy a potpuno primjereno. istina jest da je moglo i bez nje ali eto...