jbg, biće bolje. Znali ste izbacit i nekih finih igrača...Valja li išta onaj Haskić?Buducnost_Banovici wrote:nazalost,mogu reci da smo ispali,svaka utakmica se isto ponavlja,napadamo i onda kazna za propustene prilike,primili smo gol u 60. minuti,ali igraci su se vec tada bili predali,Slavija zasluzeno nosi bodove kuci,a mi lagano pakujemo kofere,nadao sam se sve do danas ali danas je umrla i posljednja nada,sa ovim igrackim kadrom ne zasluzujemo da budemo u PL,ali bolje casno i posteno ispasti nego se jeba.vati po lizi godinama igrajuci 3 za 3,kupujuci sudije,praviti od svog terena neosvojivu tvrdjavu!
Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Joey Tribbiani
#426 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
-
Buducnost_Banovici
#427 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
tako je,nazalostPlavih_11 wrote:A rudari iz Banovica laganim koracima idu prema dnu.
-
Buducnost_Banovici
#428 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Haskic i Jahic najgori u citavom klubu ubjedljivo,ocigledno je da ih neko gura,a izbacili smo mi dosta dobrih igraca npr. Stilic,Aganovic,Visca,Mesanovic,Ikanovic,Slomic......Joey Tribbiani wrote:jbg, biće bolje. Znali ste izbacit i nekih finih igrača...Valja li išta onaj Haskić?Buducnost_Banovici wrote:nazalost,mogu reci da smo ispali,svaka utakmica se isto ponavlja,napadamo i onda kazna za propustene prilike,primili smo gol u 60. minuti,ali igraci su se vec tada bili predali,Slavija zasluzeno nosi bodove kuci,a mi lagano pakujemo kofere,nadao sam se sve do danas ali danas je umrla i posljednja nada,sa ovim igrackim kadrom ne zasluzujemo da budemo u PL,ali bolje casno i posteno ispasti nego se jeba.vati po lizi godinama igrajuci 3 za 3,kupujuci sudije,praviti od svog terena neosvojivu tvrdjavu!
-
Buducnost_Banovici
#429 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
samo da kazem jos za Manijake da imate 3 boda u Banovicima 100% 
- Charuga
- Globalni moderator
#430 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
AKO se ta utakmica bude uopste i igrala. Dobro ce Zelji doci ta 3 boda ali u borbi za drugo mjesto. Slavija danas dobila vas u gostima pa bi sljedece kolo mogla vrlo lako izgubiti od Borca kuci.Buducnost_Banovici wrote:samo da kazem jos za Manijake da imate 3 boda u Banovicima 100%
-
Buducnost_Banovici
#431 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
sigurno je da ce tu Borac dobiti jbg krivo mi je sto ih mi ne dobismo pa da onda oni moraju BorcaPlavih_11 wrote:AKO se ta utakmica bude uopste i igrala. Dobro ce Zelji doci ta 3 boda ali u borbi za drugo mjesto. Slavija danas dobila vas u gostima pa bi sljedece kolo mogla vrlo lako izgubiti od Borca kuci.Buducnost_Banovici wrote:samo da kazem jos za Manijake da imate 3 boda u Banovicima 100%
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#432 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Stiže vas prokletstvo porodice Golać 
-
Buducnost_Banovici
#433 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
1946 wrote:Stiže vas prokletstvo porodice Golać
hahaha mojne tako
-
north
#434 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Danas:
Olimpic - Drina: 3-0 ovdje se nema šta komentarisati
Željezničar - Sloboda: 2-0, uz sva valjanja igrača Slobode po terenu i bespotrebna odugovlačenja
Zrinjski - Sarajevo: 1-1 (ako ne bude smijurija od suđenja i ako se igrači Sarajeva bespotrebno ne prepadnu)
S obzirom da je u ovom kolu samo na jednoj utakmici gost odnio bodove, te uzimajući u obzir da su do sada uglavnom na najmanje dvije utakmice gosti nosili bod/ove, jedino ostavljam mogućnost u Mostaru za tako nešto......ali vidjećemo.....
Željezničar - Sloboda: 2-0, uz sva valjanja igrača Slobode po terenu i bespotrebna odugovlačenja
Zrinjski - Sarajevo: 1-1 (ako ne bude smijurija od suđenja i ako se igrači Sarajeva bespotrebno ne prepadnu)
S obzirom da je u ovom kolu samo na jednoj utakmici gost odnio bodove, te uzimajući u obzir da su do sada uglavnom na najmanje dvije utakmice gosti nosili bod/ove, jedino ostavljam mogućnost u Mostaru za tako nešto......ali vidjećemo.....
-
Buducnost_Banovici
#435 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Olimpic-Sloboda 1 (2:0) Olimpic kvalitetniji,a i bore se za evropu
Zeljeznicar-Sloboda 1 (1:0) Zeljo ipak dolazi do pobjede i ostaje u utrci sa Borcem
Zrinjski-Sarajevo 2 (1:2) Sarajevo bolje,moguc X,a ako sudjenje bude bilo dobro Sarajevo uzima
Zeljeznicar-Sloboda 1 (1:0) Zeljo ipak dolazi do pobjede i ostaje u utrci sa Borcem
Zrinjski-Sarajevo 2 (1:2) Sarajevo bolje,moguc X,a ako sudjenje bude bilo dobro Sarajevo uzima
- cyprus
#436 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Semir Štilić?Buducnost_Banovici wrote:Haskic i Jahic najgori u citavom klubu ubjedljivo,ocigledno je da ih neko gura,a izbacili smo mi dosta dobrih igraca npr. Stilic,Aganovic,Visca,Mesanovic,Ikanovic,Slomic......
-
Buducnost_Banovici
#437 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
jeste drug,Semir Štilić,kod nas je poceo karijeru i prosao nasu skolu fudbala,a onda nesto slicno kao i Visca otisao u Zeljucyprus wrote:Semir Štilić?Buducnost_Banovici wrote:Haskic i Jahic najgori u citavom klubu ubjedljivo,ocigledno je da ih neko gura,a izbacili smo mi dosta dobrih igraca npr. Stilic,Aganovic,Visca,Mesanovic,Ikanovic,Slomic......
- Joey Tribbiani
#438 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Lik je vani počeo trenirati fudbal...čini mi se u omladinskoj školi nekog portugalskog kluba jer mu je stari valjda radio tamo...odakle Budućnosti 
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#439 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Zeljo - Sloboda 2:0 - moguce je i da se komsije okliznu i da bude 0:0 jer to je sa Slobodom uvijek realno ako uzmemo u obzir kakav je to tim. U stanju su se valjati 35 minuta od 90 tako da. Imali su taj teski mec u srijedu, mada vjerujem da je Osim poslozio kockice. Poprilicno sam siguran da ce tekma biti patnja do tog prvog gola Zelje (ako se desi jer problem realizacije kod dva veca sarajevska premijerligasa je poznat svuda po svijetu) al eto, u svakom slucaju ne vidim nacin da bi Sloboda mogla iznenaditi odnosenjem cijelog plijena sa Grbavice.
Zrinjski - Sarajevo 1:1 - mada bih volio da uzmemo i vjerujem da cemo biti blizu ali opet cemo pasti nekad pred kraj, opet ce se desiti neka greska ili ce nas majstor na klupi uraditi nesto glupo ili nece nista uraditi i tako. Tako da se nadam tom jednom bodu.
Olimpic - Drina - 2:0 - evropa, domaci teren, dosta kvalitetniji.
Zrinjski - Sarajevo 1:1 - mada bih volio da uzmemo i vjerujem da cemo biti blizu ali opet cemo pasti nekad pred kraj, opet ce se desiti neka greska ili ce nas majstor na klupi uraditi nesto glupo ili nece nista uraditi i tako. Tako da se nadam tom jednom bodu.
Olimpic - Drina - 2:0 - evropa, domaci teren, dosta kvalitetniji.
- cyprus
#440 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ja Semira znam negdje od 13-14. godine i za to vrijeme je živio u Sarajevu, a dotad je mislim bio vani... kako je mogo onda proć školu fudbala u Banovićima?Buducnost_Banovici wrote:jeste drug,Semir Štilić,kod nas je poceo karijeru i prosao nasu skolu fudbala,a onda nesto slicno kao i Visca otisao u Zeljucyprus wrote:Semir Štilić?Buducnost_Banovici wrote:Haskic i Jahic najgori u citavom klubu ubjedljivo,ocigledno je da ih neko gura,a izbacili smo mi dosta dobrih igraca npr. Stilic,Aganovic,Visca,Mesanovic,Ikanovic,Slomic......
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#441 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Banovali ga 
Komsije dansa hladno uzimaju a mi igramo nerijeseno mozda bi mogli u do pobjede ko zna
Komsije dansa hladno uzimaju a mi igramo nerijeseno mozda bi mogli u do pobjede ko zna
-
Buducnost_Banovici
#442 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
zahebo sam seJoey Tribbiani wrote:Lik je vani počeo trenirati fudbal...čini mi se u omladinskoj školi nekog portugalskog kluba jer mu je stari valjda radio tamo...odakle Budućnosti
- cyprus
#443 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Aaa jeboga, kad prije 
-
Buducnost_Banovici
#444 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
joj golova,samo neka ovako nastave,Zrinjski 2:0
vrijeme je da zalizani ide
-
Buducnost_Banovici
#445 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Bgm pokaza sudija odmah koje gazda
- ultima_palabra
#446 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Prebacih pred kraj... odlična lopta Dure za zadnji gol Zrinjskog, akcija kao da nije s naših terena 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#447 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Odlična mu je bila i za prviultima_palabra wrote:Prebacih pred kraj... odlična lopta Dure za zadnji gol Zrinjskog, akcija kao da nije s naših terena
-
iskustvo11
#448 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Još da sudac nije smijurija bio Sarajevo bi danas katastrofu doživilo. Isključenje igrača Zrinjskog apsolutno neopravdano a pljuvanje Avdića samo pokazuje sav jad od igrača koji igra u jednom nazovi ozbiljnom klubu koji danima prije utakmice priprema medijski pritisak na suce ne bi li nešto ušićario. O isključenju igrača Sarajeva pred kraj utakmice bespotrebno je i govoriti. Ne dao bog da je kojim slučajem penal bio za Zrinjski sve partije u šeher gradu bi tražile nato intervenciju protiv podivljalih ekstremista.north wrote:Danas:
- Dammme
#449 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Hajde ne truni, živ bio.iskustvo11 wrote:Još da sudac nije smijurija bio Sarajevo bi danas katastrofu doživilo. Isključenje igrača Zrinjskog apsolutno neopravdano a pljuvanje Avdića samo pokazuje sav jad od igrača koji igra u jednom nazovi ozbiljnom klubu koji danima prije utakmice priprema medijski pritisak na suce ne bi li nešto ušićario. O isključenju igrača Sarajeva pred kraj utakmice bespotrebno je i govoriti. Ne dao bog da je kojim slučajem penal bio za Zrinjski sve partije u šeher gradu bi tražile nato intervenciju protiv podivljalih ekstremista.north wrote:Danas:
Vidio si pljuvanje Avdića, a nisi vidio pljuvanje vašeg kapitena?
Pritisak na suce? E jest se našao ko će o tome pričati!
O kakvom penalu pričaš?
Jedino u čemu se možemo složiti je da je Muharemović zaslužio crveni, jer je bio zadnji igrač odbrane.
Ali ni to nije uticalo na konačni rezultat, kao što su to učinile sudijske odluke prošle sezone pod Bijelim Brijegom
-
north
#450 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Nema potrebe za frustracijama koje ispoljavaš, sudac je bio izuzetno dobar, jedino što je na kraju Muharemoviću trebao dati crveni umjesto žuti, ali eto ispostavilo se da to nije ništa uticalo na rezultat....sve ostalo je bilo popriličn dobro što se suđenja tiče.....iskustvo11 wrote:Još da sudac nije smijurija bio Sarajevo bi danas katastrofu doživilo. Isključenje igrača Zrinjskog apsolutno neopravdano a pljuvanje Avdića samo pokazuje sav jad od igrača koji igra u jednom nazovi ozbiljnom klubu koji danima prije utakmice priprema medijski pritisak na suce ne bi li nešto ušićario. O isključenju igrača Sarajeva pred kraj utakmice bespotrebno je i govoriti. Ne dao bog da je kojim slučajem penal bio za Zrinjski sve partije u šeher gradu bi tražile nato intervenciju protiv podivljalih ekstremista.north wrote:Danas:
Avdićevo ponašanje jeste primitivno, ne znam šta ga je isprovociralo, ali nećeš čuti ni od jednog realnog navijača Sarajeva da tako nešto podržava....
Ne znam o kakvoj katastrofi pričaš, od ukupno 5 udaraca koje je Zrinjski imao, 4 su ušla u gol što ćeš priznatoi, vrlo rijetko se dešava......Sarajevo koje je odigralo katastrofalno za apetite koje imaju navijači Sarajeva je imalo posjed od skoro 60%, izvelo 11 kornera, jedna prečka, jedna lopta izbačena sa gol igre i još sedam udaraca u okvir gola....
I pored svega toga, apsolutno zaslužena pobjeda Zrinjskog, koja je postignuta najviše zahvaljujući retardiranim reakcijama odbrambenih igrača Sarajeva,kao i samo vođenje ekipe od strane trenera sa klupe.....