Zena je za svoje godine itekako privlacna, nije sex simbol nikakav naravno, nit je nesto posebno lijepa, ali da je privlacna, i da izgleda odlicno za svoje godine, izgleda.
kako prepoznati...........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#426 Re: kako prepoznati...........
Ta neproporcionalna babetina izgleda bolje nego veliki broj cura mladih danas, tako da...
Zena je za svoje godine itekako privlacna, nije sex simbol nikakav naravno, nit je nesto posebno lijepa, ali da je privlacna, i da izgleda odlicno za svoje godine, izgleda.
-
Katy
#427 Re: kako prepoznati...........
ladyblue18 wrote:Ta neproporcionalna babetina izgleda bolje nego veliki broj cura mladih danas, tako da...![]()
- burek_in_space
#428 Re: kako prepoznati...........
Uz duzno poshtovanje prema vashem mishljenju, ali ona je meni fakat nidje veze. Lijepa nije, zgodna josh manje. Sva fama oko nje je nastala kada je dobila ulogu u Sex&City.
Da oko vas igra armija stilista, kozmetichara, frizera i ne znam koga sve ne, i vi biste u njenim godinama izgledali privlachno.
Da oko vas igra armija stilista, kozmetichara, frizera i ne znam koga sve ne, i vi biste u njenim godinama izgledali privlachno.
- nellington
#429 Re: kako prepoznati...........
Pa eto - znači da za j***zovnost nije neophodan izgled, i priča pomogne u formiranju mentalne slike o nekomeburek_in_space wrote:Uz duzno poshtovanje prema vashem mishljenju, ali ona je meni fakat nidje veze. Lijepa nije, zgodna josh manje. Sva fama oko nje je nastala kada je dobila ulogu u Sex&City.
- burek_in_space
#430 Re: kako prepoznati...........
nellington wrote:
Pa eto - znači da za j***zovnost nije neophodan izgled, i priča pomogne u formiranju mentalne slike o nekome
Naravno, to stoji.
Ali sam htio reci kako zhene ne mogu da miruju kada su ove stvari u pitanju.
Javi se mushkarac, i kazhe da mu je Kim bezze, a onda dvije - tri zhene kazhu "Ma nemash ti pojma".
- hedonism
#431 Re: kako prepoznati...........
ravno u sridu!burek_in_space wrote:Uz duzno poshtovanje prema vashem mishljenju, ali ona je meni fakat nidje veze. Lijepa nije, zgodna josh manje. Sva fama oko nje je nastala kada je dobila ulogu u Sex&City.
- ladyblue18
#432 Re: kako prepoznati...........
Pa ja i rekoh da nije nikakva ljepota, ali da izgleda privlacno. Ima tu i do citave vojske koja igra oko nje naravno.burek_in_space wrote:Uz duzno poshtovanje prema vashem mishljenju, ali ona je meni fakat nidje veze. Lijepa nije, zgodna josh manje. Sva fama oko nje je nastala kada je dobila ulogu u Sex&City.
Da se razumijemo meni ona ne spada u ovu kategoriju o kojoj pricamo na temi, ali sam postavila sliku jer znam da ima neko kome sigurno ona jeste dobra itd...
- nellington
#433 Re: kako prepoznati...........
I to stojiburek_in_space wrote:nellington wrote:
Pa eto - znači da za j***zovnost nije neophodan izgled, i priča pomogne u formiranju mentalne slike o nekome
Naravno, to stoji.
Javi se mushkarac, i kazhe da mu je Kim bezze, a onda dvije - tri zhene kazhu "Ma nemash ti pojma".![]()
- JThomas
#434 Re: kako prepoznati...........
kad bi ona i blizu tako izgledala sada u stvarnom životu, okej. al' možete biti sigurni da ne izgleda ni 10% od toga. jedna je bila sofija loren.
- burek_in_space
#435 Re: kako prepoznati...........
Vodeci se tom logikom mozhemo hladno pocheti postavljati nashe slike, jer ce se uvijek naci neko kome smo mi privlachni, ali ne znachi da spadamo u kategoriju jebozovnih.ladyblue18 wrote: Pa ja i rekoh da nije nikakva ljepota, ali da izgleda privlacno. Ima tu i do citave vojske koja igra oko nje naravno.![]()
Da se razumijemo meni ona ne spada u ovu kategoriju o kojoj pricamo na temi, ali sam postavila sliku jer znam da ima neko kome sigurno ona jeste dobra itd...
- ladyblue18
#437 Re: kako prepoznati...........
Pa na to se i svodi ova temaburek_in_space wrote:
Vodeci se tom logikom mozhemo hladno pocheti postavljati nashe slike, jer ce se uvijek naci neko kome smo mi privlachni, ali ne znachi da spadamo u kategoriju jebozovnih.![]()
Postavljaju se slike onih koji su nam jebozovni, sto ne znaci da su oni svima nama bas takvi.
Vidis da dijelimo misljenje..
- burek_in_space
#438 Re: kako prepoznati...........
Ma dobro sad, necemo o meni.*mima* wrote:ti si meni pravo jebozovan
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#439 Re: kako prepoznati...........
Znaci i ja se ponasam kao ti i tvoje jaranice,na koncertima elementala balim za njomVenomousV wrote:
ooooooooooooooooo da!!!!!
ufatim sebe ponekad na svirkama elementala da vise gledam nju nego sto slusam pjesme![]()
ima zenska neki stav, vecina mojih jaranica bali za njom (sve smo strejt aj promis)
Uvijek su me lozile cure sa karizmom i sa jasno deklarisanim stavom ,a i slatka je cura jako.
A sto se tice one cetri iz sex i grada,isforsirana prica sve cetri. Primjera radi,subotom prodjite Ferhadijom dok je finih dana i vidjet cete na desetine sexipilnijih cura od njih cetri. Dokaz sta radi medijska kampanja i nametanja ukusa potrosacima.
-
todd_smith
#441 Re: kako prepoznati...........
ladyblue18 wrote:Ta neproporcionalna babetina izgleda bolje nego veliki broj cura mladih danas, tako da...![]()

Photoshop cini cuda
-
Katy
#442 Re: kako prepoznati...........
Meni ta Sofija L. katastrofa ruzna bila!JThomas wrote:kad bi ona i blizu tako izgledala sada u stvarnom životu, okej. al' možete biti sigurni da ne izgleda ni 10% od toga. jedna je bila sofija loren.
-
Katy
#443 Re: kako prepoznati...........
burek_in_space wrote: Naravno, to stoji.
Javi se mushkarac, i kazhe da mu je Kim bezze, a onda dvije - tri zhene kazhu "Ma nemash ti pojma".![]()
Nemas ti pojima!
O ukusima se ne raspravlja.Ni meni nije bas *****zovna (
ali privlacna zena u svakom slucaju za svoje godine sa i bez fotoshopa.
- kmirsad
#444 Re: kako prepoznati...........
Moramo li nabrajat samo jebizovne poznate ličnosti, il more i ovu buraniju s foruma... 
-
*mima*
#445 Re: kako prepoznati...........
kmirsad wrote:Moramo li nabrajat samo jebizovne poznate ličnosti, il more i ovu buraniju s foruma...
jesi ti sebi jebozovan?
-
Katy
#446 Re: kako prepoznati...........
Last edited by Katy on 05/07/2011 13:31, edited 2 times in total.
- kmirsad
#447 Re: kako prepoznati...........
*mima* wrote:kmirsad wrote:Moramo li nabrajat samo jebizovne poznate ličnosti, il more i ovu buraniju s foruma...
jesi ti sebi jebozovan?
-
Katy
#449 Re: kako prepoznati...........
Last edited by Katy on 05/07/2011 13:32, edited 1 time in total.