Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tijana_NS wrote:
Pa vidjet cemo kakvo ce biti ponsanje Djokovica kad bude iznenada napustao svjetski vrh. I ovo sto si ukazao je ljudska reakcija, ono sto radi Djokovic je papanluk u svakom slucaju. Nisam protiv psovki, ali kad Ivanisevic psuje ti tacno vidis da psuje sam sebi, ovaj kad psuje gleda Federera i bjesomucno izgovara najprljavije psovke.
lollllllllllllllllllllllllllllll
[/quote]
Tijana, je li uspijeh veci kad dodjes kod komsija i uneses se nekomu facu kako bi demostrirao svoju velicinu?
Tijana_NS wrote:Djokovic ima najbolji retern na turu, verovatno i najbolje kretanje;
To ćemo vidjeti protiv Murraya u finalu... mislim da se Murray za nijansu bolje kreće na betonu, return - stvarno teško odlučiti između njih dvojice.
@psydelija,
Novak će igrati za Monako
Tijana, je li uspijeh veci kad dodjes kod komsija i uneses se nekomu facu kako bi demostrirao svoju velicinu?[/quote]
Jel psovao Mirku ? Sta je tacno rekao Debeloj ?
fixer wrote:
Pa vidjet cemo kakvo ce biti ponsanje Djokovica kad bude iznenada napustao svjetski vrh. I ovo sto si ukazao je ljudska reakcija, ono sto radi Djokovic je papanluk u svakom slucaju. Nisam protiv psovki, ali kad Ivanisevic psuje ti tacno vidis da psuje sam sebi, ovaj kad psuje gleda Federera i bjesomucno izgovara najprljavije psovke.
Joj fixeru, ti opet po svom - prochitaj shta sam napisao josh jednom, pa onda prokomentarishi, jer ovako necemo nigdje stici.
Sad ne znam citati? Ili nemam pravo iznijeti misljenje? Ne volim kad se Federeru spocitava egoizam, jer nikad nije postojao veci sportista sa primjerenijim ponasanjem.
Tijana_NS wrote:Djokovic ima najbolji retern na turu, verovatno i najbolje kretanje;
To ćemo vidjeti protiv Murraya u finalu... mislim da se Murray za nijansu bolje kreće na betonu, return - stvarno teško odlučiti između njih dvojice.
@psydelija,
Novak će igrati za Monako
To nisam ja rekla, to je Wilander rekao nekoliko puta u toku AO;
i za return i za kretanje;
cak je i precizirao da mu je kretanje bolje i od Rodzerovog i od Nadalovog ...
fixer wrote:
Sad ne znam citati? Ili nemam pravo iznijeti misljenje? Ne volim kad se Federeru spocitava egoizam, jer nikad nije postojao veci sportista sa primjerenijim ponasanjem.
Chitati znash, ali svjesno izbjegavash ili potvrditi ili demantovati moje navode, koji su iskljuchivo moj subjektivni dozhivljaj.
Nema mu se shta spochitavati egoizam, dovoljno je sjetiti se suza kada ga je Nadal pobijedio u Australiji. Jeste najveci i najuspjeshniji (josh uvijek), ali ono nije odlika shampiona, bar po mojim nekim kriterijima.
fixer wrote:
Chitati znash, ali svjesno izbjegavash ili potvrditi ili demantovati moje navode, koji su iskljuchivo moj subjektivni dozhivljaj.
Nema mu se shta spochitavati egoizam, dovoljno je sjetiti se suza kada ga je Nadal pobijedio u Australiji. Jeste najveci i najuspjeshniji (josh uvijek), ali ono nije odlika shampiona, bar po mojim nekim kriterijima.
Shto se tiche rasprave na ovu temu, zavrshio sam.
Sampioni ne smiju plakati kad gube? Po meni se moze nesto reci o nekome kad je na vrhu, ne kad je na dnu. Federer je uvijek dostojanstven kad pobjedjuje. A kad gubi opet nema izljeva bijesa, a doza razocarenja je uvijek, valjda, dozvoljena.
Tijana_NS wrote:To nisam ja rekla, to je Wilander rekao nekoliko puta u toku AO;
Wilander je truba od komentatora... mislim općenito, ne zbog ove izjave.
Evo po meni ranking kretanja po podlogama za top 4:
Beton: 1. Murray, 2. Đoković, 3. Nadal, 4. Federer.
Zemlja: 1. Nadal, 2. Đoković, 3. Federer, 4. Murray
Trava: 1. Federer, 2. Nadal, 3. Murray, 4. Đoković.
Tijana_NS wrote:To nisam ja rekla, to je Wilander rekao nekoliko puta u toku AO;
Ja ipak mislim da se Wilander razume malo bolje od mene u tenis
E dobra ti ova lista.Cuj dokovic na zemlji ispred federera.
Govorim za kretanje... Nole pokriva strašno puno terena na zemlji, primjer su njegovi dueli sa Nadalom sa 3 Mastersa iz 2009. Naravno, njegove fizičke predispozicije su slabije, pa je na kraju izgubio te mečeve.
radostan dan wrote:Novaku će lakši protivnik u finalu biti Ferer, nego Merej.
Opet, ako mora da izgubi finale, lakše će mi biti da ga izgubi od Mareja. Nešto mi drag, .ebo on mater svo-ju .
Što se mene tiče AO je završen.Federer peMzionisan,šteta što se Rafa izvukao ispod "noža".A u finalu ko god da bude sasvim je svejedno.Inače bi više volio Mareja otresti ,čisto zbog britanaca
ultima_palabra wrote:Sad sam gledao reprizu na Eurosportu, Đoković je bio fantastičan, pogotovo taktički... dugo neko nije onako uništio Federerov backhand.
A i jes mu ga forsiaro,očito je to bio jedini način da se Fed dobije