Cim si se fizicki zblizio s njom emotivno si se udaljio i poceo se predomisljati.
Previse je tu nekih racunica i proracuna da bi to bilo (ono sto ja zovem
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
tandrlike_chandrlike wrote:najvažnije ti je da su armani gaće. da su neke fuš, qrcu bi ih ti probav'o
nisam rekao da sam se udaljio, vidjecemo se opet sutra, nego kazem, da sam oprezniji,Zelena Carapa wrote:Meni se cini da je ovdje mnogo manje ljubavi a vise povrjedjenog ega.![]()
Cim si se fizicki zblizio s njom emotivno si se udaljio i poceo se predomisljati.
Previse je tu nekih racunica i proracuna da bi to bilo (ono sto ja zovem) to
onda dominiras, samo naprijedbasicman wrote:prejak klip. usput sam preslusao i druge klipove od ovog lika, orginalan je do bola.brad90 wrote:ne bih da te indisponiram, ali ti nisi Svabo, a Boga mi ni neki aman Europejac tako da ce ti na raju bit taj rad
usput, jesam svabo, uzeo sam njihovo drzavljanstvo i ni plata mi nije losa,
tako da bi me i nana htjela
Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.basicman wrote:
nisam rekao da sam se udaljio, vidjecemo se opet sutra, nego kazem, da sam oprezniji,
pa nije niko lud da se opet upusti kao da nista nije bilo.
njoj pokazuje nove gaće i, povremeno, joj ga pristavi.Zelena Carapa wrote:Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.
Zelena Carapa wrote:Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.basicman wrote:
nisam rekao da sam se udaljio, vidjecemo se opet sutra, nego kazem, da sam oprezniji,
Evo, pokazaću ja gaće ako treba, samo da mi se osuše ....tandrlike_chandrlike wrote:njoj pokazuje nove gaće i, povremeno, joj ga pristavi.Zelena Carapa wrote:Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.
aj ti pokaži gaće nekome s kim nisi emotivno bliska
doktoru, samo cika doktoru ili sjesti pa popiti kafu sa samim sobom...Cipelica wrote:Zelena Carapa wrote:Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.basicman wrote:
Ridjobrki wrote:A da nam učinite uslugu i pokušate završiti kao najveća ljubavna priča u povijesti - Romeo i Julija?
own them in the zone, fast forwardbrad90 wrote:onda dominiras, samo naprijedbasicman wrote:prejak klip. usput sam preslusao i druge klipove od ovog lika, orginalan je do bola.brad90 wrote:ne bih da te indisponiram, ali ti nisi Svabo, a Boga mi ni neki aman Europejac tako da ce ti na raju bit taj rad
usput, jesam svabo, uzeo sam njihovo drzavljanstvo i ni plata mi nije losa,
tako da bi me i nana htjela![]()
![]()
![]()
![]()
javlja se, juse poslala tri maila, i rekla da je nazovem na poslu, pa rekla da je onda ne zovem jer je izaslaZelena Carapa wrote:Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.basicman wrote:
znas kako je kad dodes do kraja, uvijek malo zastanes. ali nisam nesiguran, znam da i ja hocu,allegra wrote:Aaaa, pa ti skoro dosao do kraja i sad nesiguran ?
pa ovdje svi navijaju za nju, i sretan sam sto imam vas, i puno mi znaci neki savjeti ovdje, poslusao sam cak i ove oprezne i skeptike, a i ove sto me hrabre. pa zato sad djelujem naravno promisljeno, da ne bi poslje zalio.babyline wrote:tipicni "piskichu/kakichu" model
kad je nema siguran- kad je ima nesiguran![]()
pa necemo tako u evropu
i da sigurna sam da i ona ima svoju temu tamo u espanji i da tamo svi navijaju za nju, zna on to i nije on djaba oprezan...
pustopoljina wrote:
Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis.
romeo i julija bi umrli jedno za drugo, i na kraju i jesu, to je ipak neki drugi nivo, koji covjek moze samo pozeljeti.Ridjobrki wrote:A da nam učinite uslugu i pokušate završiti kao najveća ljubavna priča u povijesti - Romeo i Julija?
koliko god to otrcano i glupo i cudno i mizerno, i trivijalno zvucalo:tandrlike_chandrlike wrote:da se ja pitam, išao bih na siguricu, pa bih probao još jedne gaće. ovaj put calvin klein!
hvala, i ja bi to najvise volio, i idemo veselim korakomBIONA wrote:Samo naprijed, budi pozitivan, neka bude love in the air![]()
basicman wrote:koliko god to otrcano i glupo i cudno i mizerno, i trivijalno zvucalo:tandrlike_chandrlike wrote:da se ja pitam, išao bih na siguricu, pa bih probao još jedne gaće. ovaj put calvin klein!
nista bez gacamoracu kolekciju uzeti
p.s.
da sam ostao samo na nekim pricama i kafama i argumentacijama, nebi nista bilo od ovog svega.
izgleda da je freud ipaku upravu, dzaba sva negiranja sa zenske strane, da je to precjenjeno.
izgleda sve im se vrti oko toga i ipak im je sex daleko vazniji, nego sto bi ijedna htjela priznati.
nakon ovoga imas veliki + od menebasicman wrote:koliko god to otrcano i glupo i cudno i mizerno, i trivijalno zvucalo:tandrlike_chandrlike wrote:da se ja pitam, išao bih na siguricu, pa bih probao još jedne gaće. ovaj put calvin klein!
nista bez gacamoracu kolekciju uzeti
p.s.
da sam ostao samo na nekim pricama i kafama i argumentacijama, nebi nista bilo od ovog svega.
izgleda da je freud ipaku upravu, dzaba sva negiranja sa zenske strane, da je to precjenjeno.
izgleda sve im se vrti oko toga i ipak im je sex daleko vazniji, nego sto bi ijedna htjela priznati.
basicman wrote:dragi forumasi i forumasice,
kao sto naslov kaze, zelim da osvojim natrag svoju ljubav.
da bi imali informacije o vezi, ukratko cu opisati vezu. ne zamjerite za gramaticke greske:
upoznali se u frankfurtu dok smo studirali, ona je spanjolka. bili smo skupa 5 godina
i onda se odselili da madrid. tu su nastali problemi, jer je bila previse izlozena njenoj familiji.
njeni roditelji su poceli da se mjesaju u vezu, da je manipuliraju podsvjesno itd.
poslje nekih 5,6 godina i u svakoj vezu dodu prve krize i problemi i tako su jos samo doljevali
ulje na vatru. onda sam joj predlozio da se vratimo nazad za frankfut i kad smo se vratili bilo je sve super,
sve dok opet nije otisla u posjetu svojima. kad se je vratila, opet je bila drugacija.
i kratko poslje toga, opet svade rasprave i tu raskinemo i ona se vrati nazad u spaniju.
prode poslje toga pola godine, bez kontakta i ja odem tamo u posjetu u julu i opet budemo skupa do nove godine.
onda je tu zaprosim i dogovorimo svadbu za mart. poslje nove godine odem za sarajevo, i
onda preko telefona u februaru opet ona raskine. dakle sad vidim, da je nisam smio ostavljati preko
2 mjeseca samu sa njenima, jer im nisam nikako odgovorao, ni po vjeri ni po naciji.
uglavnom prode poslje toga godina dana u kojoj je nikako nisam vidio i otisao sam tamo, da je potrazim
jer za tu godina dana nisam bio sretan. odem joj do radnog mjesta i pricekam je i kada je izasla bjese
iznenadena i pocela se smijati, kratko popricali i prosetali, kad je dosla do metroa,
poljubila me usta i otrcala u metro masuci....
poslje toga preko maila je pozvah da se vidimo, i napisa da misli da bolje da ne, jer kaze da
"je jos prerano za vidanje jer jos puno toga osjeca" ali da je ipak razmislila
i misli da nas puno toga djeli i da me jos voli, ali da nismo jedno za drugo.
onda joj napisah da zelim istinski i brak i djecu i da me samo ona cini sretnim i
na to ne odgovori i rece da je bolje da se ne vidamo.
ja evo idem nazad ali se osjecam prazno, lose, razocarano jer sudeci po njenoj prvoj reakciji voli me,
sudeci po mailovima, pribere se i racionalno reagujei blokira.
razmisljam da pustim da produ 2 mjeseca i da se u martu doselim u madrid i ostanem tu zivjeti i da pokusam
osvojiti je nazad. samo kakvi su vasi savjeti, kako da to ucinim. jer kontakt ne zeli, jer zna ako se vidimo
da nema glume i da ne moze slagati kao preko maila. volio bi da cujem vase ideje i mozda onih
koji su imali slicnih iskustava. molim vas samo konstruktivni prijedlozi, a ne nesto tipa: kani je se.
zelim sve pokusati, jer nijedna druga mi nije insteresantna ni sekunde, iako sam u vise navrata pokusao.
meni je 32 godine a njoj 29, tako da stvarno vise ne znam koga i sta ceka....
ako dignem ruke od svega, bilo bi mi zao i sebe a istinski i nje....jer smo ponajvise bili skupa sretni...
hvala svima.