kako da je osvojim opet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zelena Carapa

#426 Re: kako da je osvojim opet

Post by Zelena Carapa »

Meni se cini da je ovdje mnogo manje ljubavi a vise povrjedjenog ega. :roll:

Cim si se fizicki zblizio s njom emotivno si se udaljio i poceo se predomisljati.

Previse je tu nekih racunica i proracuna da bi to bilo (ono sto ja zovem :D ) to
basicman

#427 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

tandrlike_chandrlike wrote:najvažnije ti je da su armani gaće. da su neke fuš, qrcu bi ih ti probav'o :lol:

hahahaha, kralju najjaci si :), kunem se nije bilo planirano, ili neki plan zavodenja. bilo je sve spontano i slucajno ih kupio, i jos one crne ko kod cristiana ronalda, i reko da vidim kako mi stoje :D
da su bile neke fush, naravno da ih nebi probao, pa nisam lud :D
basicman

#428 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

Zelena Carapa wrote:Meni se cini da je ovdje mnogo manje ljubavi a vise povrjedjenog ega. :roll:

Cim si se fizicki zblizio s njom emotivno si se udaljio i poceo se predomisljati.

Previse je tu nekih racunica i proracuna da bi to bilo (ono sto ja zovem :D ) to
nisam rekao da sam se udaljio, vidjecemo se opet sutra, nego kazem, da sam oprezniji,
pa nije niko lud da se opet upusti kao da nista nije bilo.
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#429 Re: kako da je osvojim opet

Post by brad90 »

basicman wrote:
brad90 wrote:ne bih da te indisponiram, ali ti nisi Svabo, a Boga mi ni neki aman Europejac tako da ce ti na raju bit taj rad

prejak klip. usput sam preslusao i druge klipove od ovog lika, orginalan je do bola.
usput, jesam svabo :D, uzeo sam njihovo drzavljanstvo i ni plata mi nije losa,
tako da bi me i nana htjela :D
onda dominiras, samo naprijed 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Zelena Carapa

#430 Re: kako da je osvojim opet

Post by Zelena Carapa »

basicman wrote:
nisam rekao da sam se udaljio, vidjecemo se opet sutra, nego kazem, da sam oprezniji,
Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis. :-)
tandrlike_chandrlike

#431 Re: kako da je osvojim opet

Post by tandrlike_chandrlike »

Zelena Carapa wrote:Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis. :-)
njoj pokazuje nove gaće i, povremeno, joj ga pristavi.
aj ti pokaži gaće nekome s kim nisi emotivno bliska :D
Cipelica

#432 Re: kako da je osvojim opet

Post by Cipelica »

Zelena Carapa wrote:
basicman wrote:
Emotivno se jesi udaljio. Cuj postao oprezan. Presao sedam gora i sedam mora za njom da bi nakon sto je fizicki bio s njom postao oprezan. Sve sto dosad radis zbog nje je kombinacija ludosti i racuna. Preselio tamo zbog nje pa onda odlucio da ne bi da se upusti....Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis. :-)
:thumbup:
fatamorgana

#433 Re: kako da je osvojim opet

Post by fatamorgana »

tandrlike_chandrlike wrote:
Zelena Carapa wrote:Zbunjujes i mene koja je samo objektivni posmatrac - mogu misliti sta njoj radis. :-)
njoj pokazuje nove gaće i, povremeno, joj ga pristavi.
aj ti pokaži gaće nekome s kim nisi emotivno bliska :D
Evo, pokazaću ja gaće ako treba, samo da mi se osuše ....
allegra

#434 Re: kako da je osvojim opet

Post by allegra »

Aaaa, pa ti skoro dosao do kraja i sad nesiguran ? :-?
pustopoljina

#435 Re: kako da je osvojim opet

Post by pustopoljina »

Cipelica wrote:
Zelena Carapa wrote:
basicman wrote:
:thumbup:
doktoru, samo cika doktoru ili sjesti pa popiti kafu sa samim sobom...
ovako me srdi, a ne volim se srditi :x lazem, volim :skoljka:
Ridjobrki

#436 Re: kako da je osvojim opet

Post by Ridjobrki »

A da nam učinite uslugu i pokušate završiti kao najveća ljubavna priča u povijesti - Romeo i Julija?

:wink:
zonna

#437 Re: kako da je osvojim opet

Post by zonna »

Ridjobrki wrote:A da nam učinite uslugu i pokušate završiti kao najveća ljubavna priča u povijesti - Romeo i Julija?

:lol: :lol: :thumbup:

kao sto si vec na jednoj temi rekao - i ti zavirujes svugdje :mrgreen:
basicman

#438 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

brad90 wrote:
basicman wrote:
brad90 wrote:ne bih da te indisponiram, ali ti nisi Svabo, a Boga mi ni neki aman Europejac tako da ce ti na raju bit taj rad

prejak klip. usput sam preslusao i druge klipove od ovog lika, orginalan je do bola.
usput, jesam svabo :D, uzeo sam njihovo drzavljanstvo i ni plata mi nije losa,
tako da bi me i nana htjela :D
onda dominiras, samo naprijed 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
own them in the zone, fast forward :)
basicman

#439 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

Zelena Carapa wrote:
basicman wrote:
javlja se, juse poslala tri maila, i rekla da je nazovem na poslu, pa rekla da je onda ne zovem jer je izasla
iz kancelarije, pa onda opet rekla da je nazovem za veceru.
poslje sam setao s jednim prijateljem i slucajno je vidim na parkingu jednog shoppinga blizu stana,
i pritrci i kaze, jel onda idemo na veceru za sat.
reko zar smo dogovorili vrijeme dogovorili. kaze nisi vidio mail, a stvarno nisam bio vidio i kazem, nisam.
kaze jel onda neces, ma reko hocu, idemo.
poslje se raspricala, kaze, hoce da me upozna sa prijateljicama sa posla,
hoce da joj dodem u novi stan itd itd.
vidim armani mi donjeo extra bodova :)
svida mi se i dalje, vec sad vidim da je puno otvorenija.
ako bude htjela i dalje ovakav kontakt, mislim da ce biti to sto treba.
samo moram stvarno polako, da vidim na cemu sam, necu vise isfuravanja.
tandrlike_chandrlike

#440 Re: kako da je osvojim opet

Post by tandrlike_chandrlike »

da se ja pitam, išao bih na siguricu, pa bih probao još jedne gaće. ovaj put calvin klein!
basicman

#441 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

allegra wrote:Aaaa, pa ti skoro dosao do kraja i sad nesiguran ? :-?
znas kako je kad dodes do kraja, uvijek malo zastanes. ali nisam nesiguran, znam da i ja hocu,
ali malo zastanes i mislis, daj da malo vidim ozbiljnosti i sa te tvoje strane, pa necu grlom
u jagode odmah opet. ko se jednom oprzi, onda i u hladno puse :)

sto se tice familije promjesale se karte. majka joj cudom cuda, prelazi na moju stranu, jer
sam joj posudio neke poslovne prostorije da koristi vikendima i htjela da plati, reko nema razloga, mozes
da koristis uvijek i to besplatno. izgleda i taj njen novi lik radi dobar posao, prvo pu je vidim s ogromnim osmjehom
i mislim se, hajd da se i ova zene sto godinama je ozbiljna nasmije.
kad sam bio s njom sad na veceri, vidim otac joj nazvao, promjeni facu, meni pokazuje da ne pricam glasno,
da me ne cuje. po tome zakljucujem, taj je i dalje protiv i nesmije cak ni da sazna.
basicman

#442 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

babyline wrote:tipicni "piskichu/kakichu" model
kad je nema siguran- kad je ima nesiguran :-?
pa necemo tako u evropu :?
i da sigurna sam da i ona ima svoju temu tamo u espanji i da tamo svi navijaju za nju, zna on to i nije on djaba oprezan...
pa ovdje svi navijaju za nju, i sretan sam sto imam vas, i puno mi znaci neki savjeti ovdje, poslusao sam cak i ove oprezne i skeptike, a i ove sto me hrabre. pa zato sad djelujem naravno promisljeno, da ne bi poslje zalio.
kad god sam slusao samo srce, ispao sam gubitnik na kraju, pa da malo unesemo i racionalnosti u djela.
basicman

#443 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

pustopoljina wrote:
:thumbup:[/quote]

doktoru, samo cika doktoru ili sjesti pa popiti kafu sa samim sobom...
ovako me srdi, a ne volim se srditi :x lazem, volim :skoljka:[/quote]

kakvi doktori, sto kaze stari jednom, da znaju ista, sebe bi izljecili.
nisam vidio nigdje vecih problema u zivotima kao kod psihijatara i djece od psihijatara :)
sa samim sobom kafe vec moze, i to natanane :)
basicman

#444 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

Ridjobrki wrote:A da nam učinite uslugu i pokušate završiti kao najveća ljubavna priča u povijesti - Romeo i Julija?

romeo i julija bi umrli jedno za drugo, i na kraju i jesu, to je ipak neki drugi nivo, koji covjek moze samo pozeljeti.
ovo moze biti jedino nesto ko u onim sapunicama sto ih nikad ne gledam, ali isto zelim sretan kraj :)
BIONA

#445 Re: kako da je osvojim opet

Post by BIONA »

Samo naprijed, budi pozitivan, neka bude love in the air :-D :thumbup:
basicman

#446 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

tandrlike_chandrlike wrote:da se ja pitam, išao bih na siguricu, pa bih probao još jedne gaće. ovaj put calvin klein!
koliko god to otrcano i glupo i cudno i mizerno, i trivijalno zvucalo:
nista bez gaca :) moracu kolekciju uzeti

p.s.

da sam ostao samo na nekim pricama i kafama i argumentacijama, nebi nista bilo od ovog svega.
izgleda da je freud ipaku upravu, dzaba sva negiranja sa zenske strane, da je to precjenjeno.
izgleda sve im se vrti oko toga i ipak im je sex daleko vazniji, nego sto bi ijedna htjela priznati.
basicman

#447 Re: kako da je osvojim opet

Post by basicman »

BIONA wrote:Samo naprijed, budi pozitivan, neka bude love in the air :-D :thumbup:
hvala, i ja bi to najvise volio, i idemo veselim korakom :)
clansman

#448 Re: kako da je osvojim opet

Post by clansman »

basicman wrote:
tandrlike_chandrlike wrote:da se ja pitam, išao bih na siguricu, pa bih probao još jedne gaće. ovaj put calvin klein!

p.s.

da sam ostao samo na nekim pricama i kafama i argumentacijama, nebi nista bilo od ovog svega.
izgleda da je freud ipaku upravu, dzaba sva negiranja sa zenske strane, da je to precjenjeno.
izgleda sve im se vrti oko toga i ipak im je sex daleko vazniji, nego sto bi ijedna htjela priznati.

e neka si ovo napisao, svaka ti dala, pardon, ta tvoja ti dala:D

zezam se. drago mi je da ide, al ako slucajno neuzubillah, ne daj boze, phu phu phu, krene dolje, jbg nemoj opet u patetiku...
PeppermintSA

#449 Re: kako da je osvojim opet

Post by PeppermintSA »

basicman wrote:

p.s.

nakon ovoga imas veliki + od mene :thumbup: :thumbup:

inace, de ba zavrsi to vise da mozemo slaviti :bih: :bih:
vouvl

#450 Re: kako da je osvojim opet

Post by vouvl »

basicman wrote:dragi forumasi i forumasice,

kao sto naslov kaze, zelim da osvojim natrag svoju ljubav.
da bi imali informacije o vezi, ukratko cu opisati vezu. ne zamjerite za gramaticke greske:

upoznali se u frankfurtu dok smo studirali, ona je spanjolka. bili smo skupa 5 godina
i onda se odselili da madrid. tu su nastali problemi, jer je bila previse izlozena njenoj familiji.
njeni roditelji su poceli da se mjesaju u vezu, da je manipuliraju podsvjesno itd.
poslje nekih 5,6 godina i u svakoj vezu dodu prve krize i problemi i tako su jos samo doljevali
ulje na vatru. onda sam joj predlozio da se vratimo nazad za frankfut i kad smo se vratili bilo je sve super,
sve dok opet nije otisla u posjetu svojima. kad se je vratila, opet je bila drugacija.
i kratko poslje toga, opet svade rasprave i tu raskinemo i ona se vrati nazad u spaniju.
prode poslje toga pola godine, bez kontakta i ja odem tamo u posjetu u julu i opet budemo skupa do nove godine.
onda je tu zaprosim i dogovorimo svadbu za mart. poslje nove godine odem za sarajevo, i
onda preko telefona u februaru opet ona raskine. dakle sad vidim, da je nisam smio ostavljati preko
2 mjeseca samu sa njenima, jer im nisam nikako odgovorao, ni po vjeri ni po naciji.
uglavnom prode poslje toga godina dana u kojoj je nikako nisam vidio i otisao sam tamo, da je potrazim
jer za tu godina dana nisam bio sretan. odem joj do radnog mjesta i pricekam je i kada je izasla bjese
iznenadena i pocela se smijati, kratko popricali i prosetali, kad je dosla do metroa,
poljubila me usta i otrcala u metro masuci....
poslje toga preko maila je pozvah da se vidimo, i napisa da misli da bolje da ne, jer kaze da
"je jos prerano za vidanje jer jos puno toga osjeca" ali da je ipak razmislila
i misli da nas puno toga djeli i da me jos voli, ali da nismo jedno za drugo.
onda joj napisah da zelim istinski i brak i djecu i da me samo ona cini sretnim i
na to ne odgovori i rece da je bolje da se ne vidamo.
ja evo idem nazad ali se osjecam prazno, lose, razocarano jer sudeci po njenoj prvoj reakciji voli me,
sudeci po mailovima, pribere se i racionalno reagujei blokira.

razmisljam da pustim da produ 2 mjeseca i da se u martu doselim u madrid i ostanem tu zivjeti i da pokusam
osvojiti je nazad. samo kakvi su vasi savjeti, kako da to ucinim. jer kontakt ne zeli, jer zna ako se vidimo
da nema glume i da ne moze slagati kao preko maila. volio bi da cujem vase ideje i mozda onih
koji su imali slicnih iskustava. molim vas samo konstruktivni prijedlozi, a ne nesto tipa: kani je se.
zelim sve pokusati, jer nijedna druga mi nije insteresantna ni sekunde, iako sam u vise navrata pokusao.
meni je 32 godine a njoj 29, tako da stvarno vise ne znam koga i sta ceka....
ako dignem ruke od svega, bilo bi mi zao i sebe a istinski i nje....jer smo ponajvise bili skupa sretni...

hvala svima.

odvedi je u medonalds i bice tvoja do groba :)
Post Reply