Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- Deriguz
#426 Re: Breaking Bad
http:// www. index. hr/black/clanak/breaking-bad-u-alabami-policija-traga-za-stvarnim-walterom-whiteom/632114.aspx

- Kinaski
#427 Re: Breaking Bad
Javlja se I raja iz kuhinjesmijesni_ste wrote:Meni je Skyler baš dobra.......pa ne može Waltu sve ići na ruku u seriji...ne bi bilo zanimljivo..... najbolji mi je Hank...šteta što mu ne daju više prostora/vremena...
Bit će zanimljiva reakcija Jesse-a nakon posljednjeg događaja i eventualni sukob sa ostatkom ekipe...
Walt je odvratan...nadam se da će se serija završiti tako što će mu Hank smjestiti metak u čelo
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- Not My Idea
#428 Re: Breaking Bad
Sta ste navalili zeni na kosti?
- Jack Be Nimble
#429 Re: Breaking Bad
Walter pobudalio, nadam se da ce ga neko ubiti/zavrsiti u zatvoru.
-
Harry Tuttle
#431 Re: Breaking Bad
fakat nije bila nesto narocito... inace, sesta epizoda a nema radnje
sve se ovo trebalo desiti u dvije/tri epizode...
- hopi
#432 Re: Breaking Bad
nije loša ep. možda nema neke akcije ali dobra,
SPOILERI
pogodio sam za otapanje u kiselini, onda onaj što je ponio teglu sa paukom -imam osjećaj da će se još na to vratiti ali da će skontati ih preko toga teško-mislim obična tegla i pauk.
skyler idalje sere, scena za večerom odlična -vidi se da je neugodno jessiu, ostaje sljedeća ep da vidimo šta je skontao walter za metilamin
SPOILERI
pogodio sam za otapanje u kiselini, onda onaj što je ponio teglu sa paukom -imam osjećaj da će se još na to vratiti ali da će skontati ih preko toga teško-mislim obična tegla i pauk.
skyler idalje sere, scena za večerom odlična -vidi se da je neugodno jessiu, ostaje sljedeća ep da vidimo šta je skontao walter za metilamin
- Del_Toro
#433 Re: Breaking Bad
najinteligentnija serija u zadnjih par godina..jedna od rijetkih gdje s nestrpljenjem iscekujem nove epizode..ova retrospektiva je spica..bas me zanima sta ce se desiti pa walter slavi sam 52. rodjendan 
-
Harry Tuttle
#434 Re: Breaking Bad
ako ti je BB najinteligentnija ja onda ne znam koje serije ti poznajesDel_Toro wrote:najinteligentnija serija u zadnjih par godina..jedna od rijetkih gdje s nestrpljenjem iscekujem nove epizode..ova retrospektiva je spica..bas me zanima sta ce se desiti pa walter slavi sam 52. rodjendan
- hary
#435 Re: Breaking Bad
Zadnja epizoda puno losija od predzadnje, tako da u sljedecoj opet ocekujem akciju u vezi sa prodajom metilamina.
Vec zamisljam epizodu poslije sljedece pocinje sa "Previously on AMC's Breaking Bad..." i prva scena kako onaj tip drzi teglu u ruci. Ima tu nesto.
Malo su usporili. Mislim da je rock'n'roll od sljedece
Vec zamisljam epizodu poslije sljedece pocinje sa "Previously on AMC's Breaking Bad..." i prva scena kako onaj tip drzi teglu u ruci. Ima tu nesto.
Malo su usporili. Mislim da je rock'n'roll od sljedece
- Jack Be Nimble
#436 Re: Breaking Bad
Najbolja scena Jessie vecera sa Walt i Skyler.
- Kinaski
#437 Re: Breaking Bad
De kume popusti , gledaj vizu za buducnostHarry Tuttle wrote:ako ti je BB najinteligentnija ja onda ne znam koje serije ti poznajesDel_Toro wrote:najinteligentnija serija u zadnjih par godina..jedna od rijetkih gdje s nestrpljenjem iscekujem nove epizode..ova retrospektiva je spica..bas me zanima sta ce se desiti pa walter slavi sam 52. rodjendanzadnja sezona je bila super, ali u ovoj inteligenciji ni traga ni glasa. ko je protagonist, antagonist, gdje je story, u jednoj sceni je walt mastermind, u drugoj pravo glup, eto odjednom je postao i macguyver... pravo se moze primjetiti kako su scenaristi sjedli za stolom i donosili glupe ad hoc odluke jednu za drugom...
-
Harry Tuttle
#438 Re: Breaking Bad
Ma ja kontam, nesto mora da se desi... ipak mi je BB jedna od drazih serija...187 wrote:De kume popusti , gledaj vizu za buducnostHarry Tuttle wrote:ako ti je BB najinteligentnija ja onda ne znam koje serije ti poznajesDel_Toro wrote:najinteligentnija serija u zadnjih par godina..jedna od rijetkih gdje s nestrpljenjem iscekujem nove epizode..ova retrospektiva je spica..bas me zanima sta ce se desiti pa walter slavi sam 52. rodjendanzadnja sezona je bila super, ali u ovoj inteligenciji ni traga ni glasa. ko je protagonist, antagonist, gdje je story, u jednoj sceni je walt mastermind, u drugoj pravo glup, eto odjednom je postao i macguyver... pravo se moze primjetiti kako su scenaristi sjedli za stolom i donosili glupe ad hoc odluke jednu za drugom...
- Plavo-bijeli
#439 Re: Breaking Bad
hahaha joj uživao sam... meni odlična epizoda, ne znam šta vi očekujete više od ovog ? Meni najbolja serija što sam gledao do sad uz Dextera i prve dvije sezone Prison Breaka. Šta je sad Walter skontao, bog zna...Jack Be Nimble wrote:Najbolja scena Jessie vecera sa Walt i Skyler.
- Kinaski
#440 Re: Breaking Bad
Pa jebiga i mi smo digli kriterije , a jest malo je razocaravajuce cekat po 7 dana jednu epizodu u kojoj ne dobijes sekundu akcije na koju si navikao u zadnjim sezonama . Ja sam zadnje 4 sezone pregledao odjednom tako da nisam obracao paznju na epizode bez akcije jer sam svaki put nakon jedne gledao drugu
A nije da nije bilo i prije dosadnih epizoda
Sve u semu jedna od najboljih serija koje sam do sada gledao , rame uz rame sa Walking Dead-om
Sve u semu jedna od najboljih serija koje sam do sada gledao , rame uz rame sa Walking Dead-om
- Gandalf
#441 Re: Breaking Bad
Walt je kralj, ova sezona jeste malo podosadna, ali jbg, serija je prve 4 sezone bila za 10, ali ovo je sada malo zatišje ovu prvu polusezonu, koje će sigurno doživjeti pravi bum u zadnjim epizodama serijala
- Not My Idea
#442 Re: Breaking Bad
Plakala sam od smijeha dok je trajala ona vecera.
Ne znam sta se zalite, pa ne moze svaka epizoda bit nesto nevidjeno.
Ne znam sta se zalite, pa ne moze svaka epizoda bit nesto nevidjeno.
- amoninan
#443 Re: Breaking Bad
Sve je ok, samo me ona njegova žena i sestra joj nerviraju kvalitetno. Najradije bi premoto njihove scene 
- Gandalf
#444 Re: Breaking Bad
jbg, meni je ova sezona dosadna - ova sada dešavanja se ne mogu ni porediti sa dešavanjima oko Tuca, Gusa, blizancima hitmenima, Gusovim obračunom sa kartelima a naročito ne sa čitavom 1. sezonom koju sam stuk'o za dva dana - za mene je ova sezona podosadna - bilo je par zanimljivih dešavanja; Magneti, pljačka voza, ali radnja je jako spora - s druge strane, znam da će biti pakleno u nastavku, kako sam čitao po forumima serija se neće pretvarati u sapunicu od 20 sezona, već se lagano bliži kraju, tako da znatno bolje epizode očekujem u nastavkumasmavi wrote:Ova sezona podosadna? Gledamo li istu seriju? Ova sezona je najjaca ikad u BB.![]()
Samo je zadnja epizoda bila dosadna, bar po mom misljenju. Doduse, vise se pokazalo ko igra psihicke igre i ko je Big Boss u svemu.
- drugodtvogdruga
#445 Re: Breaking Bad
tek sezona pocela i evo najavljuju jos 2 epizode, jao koje sranje, i eto slijedeca "sezona" od 8 epizoda je tek na ljeto 2013e, wow 
-
Forsaken
#446 Re: Breaking Bad
To je zato sto je sezona podjeljena na dva dijela zbog totalno kretenskih razloga .... Nazalost, onda ide pauza do drugog dijela sezone 5 .... Jako jako lame slazem sedrugodtvogdruga wrote:tek sezona pocela i evo najavljuju jos 2 epizode, jao koje sranje, i eto slijedeca "sezona" od 8 epizoda je tek na ljeto 2013e, wow
- janje_
#447 Re: Breaking Bad
jesse je nekako na silu glumio tupka za vecerom i to me je malo nerviralo.. bio je to onaj jesse iz vremena kad se druzio sa ona dva luzera i roko se maksimalno..
ostatak je bio mnogo napet. psiha cista..
ostatak je bio mnogo napet. psiha cista..
-
Harry Tuttle
#448 Re: Breaking Bad
potpisujem*. i to ne zato sto je to moje subjektivno misljenje nego zato sto je to objektivna cinjenica. morat cu po internetu potraziti da vidim da li ima kojih razloga za to. drago mi nije jer mi je ova serija do sada bila na top 5.Gandalf wrote:jbg, meni je ova sezona dosadna - ova sada dešavanja se ne mogu ni porediti sa dešavanjima oko Tuca, Gusa, blizancima hitmenima, Gusovim obračunom sa kartelima a naročito ne sa čitavom 1. sezonom koju sam stuk'o za dva dana - za mene je ova sezona podosadna - bilo je par zanimljivih dešavanja; Magneti, pljačka voza, ali radnja je jako spora - s druge strane, znam da će biti pakleno u nastavku, kako sam čitao po forumima serija se neće pretvarati u sapunicu od 20 sezona, već se lagano bliži kraju, tako da znatno bolje epizode očekujem u nastavkumasmavi wrote:Ova sezona podosadna? Gledamo li istu seriju? Ova sezona je najjaca ikad u BB.![]()
Samo je zadnja epizoda bila dosadna, bar po mom misljenju. Doduse, vise se pokazalo ko igra psihicke igre i ko je Big Boss u svemu.
*samo sto ne vjerujem u radikali "znatno bolji" pomak u kvalitetu serije.
- just principe
#449 Re: Breaking Bad

najjaca 5 sezona sta vam je..
Inace http://www.buzzfeed.com/daves4/reasons- ... vorite-act
-
DON_eARL
#450 Re: Breaking Bad
Šta učini crni Waltere?
Bolje da mu nije ni javio da će ga hapsiti.
Veze on više nema šta radi, previše mu se osladilo.
Veze on više nema šta radi, previše mu se osladilo.