Nadinka svidjaju mi se tvoje kombinacije, ajde ako ti nije mrsko nesto za mene, ja volim baletanke, gradjena sam oblik kruska i neka kombinacija sa suknjom,omiljeni odjevni predmet dugi dzemper kao sto vidis na slikama mojim, pleaseeeeNadinka wrote:Ja sam vec rekla da sam super raspolozena za takvu ideju,. znaci samo dajte sliku ililink s polija nekog odjevnog predmeta, cipela, necega sto zelite kombinovati i da onda damo ideje.
Po meni je usper isto da ti prijateljica 'udje' u tvoj ormar a ti u njen i pravite jedna drugoj kombinacije, jer drukciej vidite stvari, ja sam npr vec sigurno navikla na neke kombinacije i ne vidim vise sta sve se moze s nekim predmetima
What to wear???
Moderator: anex
- Litotes
#426 Re: What to wear???
- Nadinka
#427 Re: What to wear???
Vazi draga, napravim nestoLitotes wrote:Nadinka svidjaju mi se tvoje kombinacije, ajde ako ti nije mrsko nesto za mene, ja volim baletanke, gradjena sam oblik kruska i neka kombinacija sa suknjom,omiljeni odjevni predmet dugi dzemper kao sto vidis na slikama mojim, pleaseeeeNadinka wrote:Ja sam vec rekla da sam super raspolozena za takvu ideju,. znaci samo dajte sliku ililink s polija nekog odjevnog predmeta, cipela, necega sto zelite kombinovati i da onda damo ideje.
Po meni je usper isto da ti prijateljica 'udje' u tvoj ormar a ti u njen i pravite jedna drugoj kombinacije, jer drukciej vidite stvari, ja sam npr vec sigurno navikla na neke kombinacije i ne vidim vise sta sve se moze s nekim predmetima
- Partizzanka
#428 Re: What to wear???
jaooo nadinkaaaaa pa ti i oblacis cure ...
pa kako ja nisam naisla na ovu temu
ja sam totalni laik za oblacenje
- Nadinka
#429 Re: What to wear???
Haha, dusa moja, pa zato sma ja tuPartizzanka wrote:jaooo nadinkaaaaa pa ti i oblacis cure ...
- Partizzanka
#430 Re: What to wear???
ali ne fakat jel vi imate slicnih ili istih odjevnih predmeta ili je ovo samo vasa zelja???
ja se znam obuci fino ali od onoga sto ja imam koliko toliko ... a ovako kad mi neko nabaca 1000 stvari dobrih ja se pogubim
ja se znam obuci fino ali od onoga sto ja imam koliko toliko ... a ovako kad mi neko nabaca 1000 stvari dobrih ja se pogubim
- Litotes
#431 Re: What to wear???
Ja sam objavila 2 slike stvari koje stvarno imam, a jedna je moja jaka zelja za proljece, mada imam kao nesto slicno, ali nije to ono!Partizzanka wrote:ali ne fakat jel vi imate slicnih ili istih odjevnih predmeta ili je ovo samo vasa zelja???
- respo
#432 Re: What to wear???
nadinka dzaba ih oblacis kad ih ja svlacim 
-
surajaa
#433 Re: What to wear???
Draga, nesto slicno imam, ali ovdje sam pustila masti na volju, voljela bih imati sve od onoga i rado bih sve nosila, pravila sam vise neke vecernje sexy kombinacije, ali sklopit cu nesto i za dnevni look...Litotes wrote:To nadi: dodala tezamzija wrote:Jao ovo mi se stvarno sviđa, jednostavno i efektno, ovakav je i moj stil, volim ovakve plave boje !Litotes wrote:Ovo sve imam u ormaru i ovako otprilike izgledam kad izadjem.
Samo mi je tasna malo drugog oblika, nekako veca i nema ovu kopcu.
to yellow cat: priznajem tasnu nemam ni slicnu, ni boju ni model(ovo se odnosi na sliku prije ove)
Već duže vrijeme tražim ovakav džemper duži, baš ovakav plavi, ti reče da imaš sličan, gdje si ga kupila ?![]()
Ja imam ovaj dzemper u svakoj boji, ali bas svakoj, a kupujem ih u ZARA, kad je snizenje i izadje me nekih 15EUR.
Oni imaju bas standard boje i svake godine ovaj dzemper, nije vezan za neke kolekcije.
I ja volim isto plave boje.
Surajaa, to je sto imas vec u ormaru i vecinom nosis ili jako zelis da imas?
ponekad je lijepo i samo mastati, cak i kada bih imala novca za sve cipele, haljine i torbe ovog svijeta to bi uvijek bile samo cipele, haljine i torbe, zivot cine male i mnogo vrijednije stvari koje ne moze kupiti nikakav novac, ali prestati mastati ne treba nikad, prepustiti se mastanju i sanjariti je kao prizivati ponovno djetinjstvo i svakako je potpuno besplatno...

- Nadinka
#434 Re: What to wear???
Naravno partizanka da nemam ovo u ormaru
, pustim masti na volju, ali pravim iskljucivo ono sto bih i nosila stvarno. Cesto se trudim da kombinacije pravim sa stvarima lsicnim onim koje imam, nekad sam objavljivala setove ispod kojih sam pisala sta je u stvarnosti zamjena za to na slici
Sustina je da stil oblacenja i nasin nosenja i kombinovanja mi je slčican ovom na poliju a ponesto je i identicnom, ponesto samo slicno u jeftinoj verziji a ponesto naravno nikad necu naci u nasim trgovinama ili necu moci priustiti 
- Nadinka
#435 Re: What to wear???
Jedna za pocetak, sad me usmjeri s omiljenim bojama, duzinom suknje i slLitotes wrote:Nadinka svidjaju mi se tvoje kombinacije, ajde ako ti nije mrsko nesto za mene, ja volim baletanke, gradjena sam oblik kruska i neka kombinacija sa suknjom,omiljeni odjevni predmet dugi dzemper kao sto vidis na slikama mojim, pleaseeeeNadinka wrote:Ja sam vec rekla da sam super raspolozena za takvu ideju,. znaci samo dajte sliku ililink s polija nekog odjevnog predmeta, cipela, necega sto zelite kombinovati i da onda damo ideje.

- Litotes
#436 Re: What to wear???
I like!
Kako sam malo jaca u butinama ne stoje mi bas ni uske a ni kratke suknje (bar tako mislim ja)
Omiljene boje plava i siva (u svim nijansama) a azurno plava mi je boja ociju, dalje beige,krem, lila i roza (na poliju su te boje sve jedna ispod druge)
Ova tvoja kombinacija mi je malo monotona, boje su mi tamne previse, ja volim da je razigrano ali si tasnu pogodila samo tako, jer ovaj mi je pre pre, a ima jako jako slicnu iz HM, ista je boja, slican fazon.
U nebitno sta obucem cesto imam pink ili crveni(trula visnja) lak.
Thnx za prvu kombinaciju
Surajaa slazem se s tobom, mene ovo pravljenje i mastanje opusta, ali nisam freak koji ce otici u radnju i sve to pokupovat,i vecinom kupujem na snizenjima. A tvoj stil me podsjeca na Beyonce
Kako sam malo jaca u butinama ne stoje mi bas ni uske a ni kratke suknje (bar tako mislim ja)
Omiljene boje plava i siva (u svim nijansama) a azurno plava mi je boja ociju, dalje beige,krem, lila i roza (na poliju su te boje sve jedna ispod druge)
Ova tvoja kombinacija mi je malo monotona, boje su mi tamne previse, ja volim da je razigrano ali si tasnu pogodila samo tako, jer ovaj mi je pre pre, a ima jako jako slicnu iz HM, ista je boja, slican fazon.
Thnx za prvu kombinaciju
Surajaa slazem se s tobom, mene ovo pravljenje i mastanje opusta, ali nisam freak koji ce otici u radnju i sve to pokupovat,i vecinom kupujem na snizenjima. A tvoj stil me podsjeca na Beyonce
Last edited by Litotes on 14/03/2011 15:51, edited 1 time in total.
- Nadinka
#437 Re: What to wear???
Eh, trebale su mi ipak neke smjernice, pa napravim ti jos nestoLitotes wrote:I like!
Thnx za prvu kombinaciju
- Litotes
#438 Re: What to wear???
Ja sam za suknje smotana skroz, imam samo 1 jedinu, i s njom ne znam sta bi, zato pusti mastu i daj mi inspiraciju koju suknju da kupimNadinka wrote:Eh, trebale su mi ipak neke smjernice, pa napravim ti jos nestoLitotes wrote:I like!
Thnx za prvu kombinacijuako imas neku suknju na poliju koja ti se svidja, daj mi link da nju kombinujem
- Michun
#439 Re: What to wear???
de bona meni stagod napravi - ciklama, meent gree, tirkizna...uz osnovne boje.Nadinka wrote:Eh, trebale su mi ipak neke smjernice, pa napravim ti jos nestoLitotes wrote:I like!
Thnx za prvu kombinacijuako imas neku suknju na poliju koja ti se svidja, daj mi link da nju kombinujem
- Nadinka
#440 Re: What to wear???
Hocu dusoMichun wrote:de bona meni stagod napravi - ciklama, meent gree, tirkizna...uz osnovne boje.Nadinka wrote:Eh, trebale su mi ipak neke smjernice, pa napravim ti jos nestoako imas neku suknju na poliju koja ti se svidja, daj mi link da nju kombinujem
- Nadinka
#441 Re: What to wear???
Vidi,e vo pravim ja nesto, ali generalno nisma ljubitelj sirokih duzih suknji+ dugih kardigana, ja bih tu radije kombinovala gore uzi sako, kratki dzemperak, jaknicu + tu suknju do koljena siruLitotes wrote:[Ja sam za suknje smotana skroz, imam samo 1 jedinu, i s njom ne znam sta bi, zato pusti mastu i daj mi inspiraciju koju suknju da kupim
- Michun
#442 Re: What to wear???
cipele i tasne volim u bojiNadinka wrote:Hocu dusoMichun wrote:de bona meni stagod napravi - ciklama, meent gree, tirkizna...uz osnovne boje.Nadinka wrote:Eh, trebale su mi ipak neke smjernice, pa napravim ti jos nestoako imas neku suknju na poliju koja ti se svidja, daj mi link da nju kombinujem
ako imas jos kakvu zelju pisi bice mi lakse
i volim prugice na kosuljama/majicama
- Nadinka
#443 Re: What to wear???
Evo ga, Litotes::

a ovaj sam kacila, ali odgovara onom sto zelis:

a ovaj sam kacila, ali odgovara onom sto zelis:

- Nadinka
#444 Re: What to wear???
Napravicu par kombinacija, specijalno za tebe, samo cim stignem, da napravim kako treba :*Michun wrote:cipele i tasne volim u boji
i volim prugice na kosuljama/majicama
- Litotes
#445 Re: What to wear???
Ova prva mi je super
Ajde da vidim nesto po tvojoj kombinaciji, kako ne volis kardigan, onda tu kratku i usku varijantu, a ova druga kombinacija mi je too much, nema gdje ovo obuci
a ne volim i ne nosim kosulje.
Kako je super kad ti druge prave kombinacije, ja sebe vidim skroz drugim ocima. Thnx to nadi, imas maste..
A istu ovu haljinu sam neki dan probala u HM, i predivna je, eh ovo je kao moja kombinacija za nju, jer cu je vjerovatno kupiti, imal jos neko da mu se svidja haljina pa da predlozi neki stil?

Ajde da vidim nesto po tvojoj kombinaciji, kako ne volis kardigan, onda tu kratku i usku varijantu, a ova druga kombinacija mi je too much, nema gdje ovo obuci
Kako je super kad ti druge prave kombinacije, ja sebe vidim skroz drugim ocima. Thnx to nadi, imas maste..
A istu ovu haljinu sam neki dan probala u HM, i predivna je, eh ovo je kao moja kombinacija za nju, jer cu je vjerovatno kupiti, imal jos neko da mu se svidja haljina pa da predlozi neki stil?

- Nadinka
#446 Re: What to wear???
Meni ej kombinacija vec super, smao ako je teget haljina, ne bih crne baletanke, teget ili ove skroz svijetlo bezLitotes wrote:Ova prva mi je super![]()
Ajde da vidim nesto po tvojoj kombinaciji, kako ne volis kardigan, onda tu kratku i usku varijantu, a ova druga kombinacija mi je too much, nema gdje ovo obucia ne volim i ne nosim kosulje.
-
zamzija
#447 Re: What to wear???
Hej Lilotes, imamo istu građu tijela!Litotes wrote:I like!
Ja uglavnom nosim suknje A kroja, koje mi prekriju jake bokove, lepršave do koljena, i kao što ti je Nadinka rekla nipošto uz to ne idu dugi džemperi, uglavnom kratki ili kratka jaknica, a ispod majica/košulja, da bi se struk istaknuo.
Nešto slično modi 50ih ili 60ih godina prošlog vijeka.
A ove što ti je Nadinka predložila su super i takve trebaju biti
A one dugačke džempere koje si postavila ili imaš predlažem na pantalone / farmerke uz neku otkačenu majicu, maramu ili ogrlicu; ili tuniku sa kaišem kako bi istakla struk, i privukla pažnju na gornji dio tijela, tako barem ja nosim
Ja ne znam postaviti slike tako da ovako objašnjavam, izvinjavam se što sam opširna
-
zamzija
#448 Re: What to wear???
Uspjela sam postaviti slike!
Ja volim ovakve suknje

Naravno, ne moraju nužno biti baš te dužine i šarene, ali tog oblika
Ja volim ovakve suknje

Naravno, ne moraju nužno biti baš te dužine i šarene, ali tog oblika
- sweet cherries
- Litotes
#450 Re: What to wear???
Ovo je za michun, znam da je zamolila nadi, al valjda se nece ljutiti

To zamzija: skontala sam, al vjeruj mi da do sada nisam imala niti jednu takvu suknju. A ja nosim kardigan cesto uz jeans, bas zato sto nemam suknje da obucem na sako, ah da u zadnje vrijeme nemam ni sako, al sam spazila jedan teget pravo lijep, pa ako bude para kakvih...

To zamzija: skontala sam, al vjeruj mi da do sada nisam imala niti jednu takvu suknju. A ja nosim kardigan cesto uz jeans, bas zato sto nemam suknje da obucem na sako, ah da u zadnje vrijeme nemam ni sako, al sam spazila jedan teget pravo lijep, pa ako bude para kakvih...