The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
irac300

#426 Re: The Walking Dead - serija

Post by irac300 »

Jack Be Nimble wrote:Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
Po ovom viđenom, virus posjeduje svaka zdrava osoba, ali je on neaktivan dok osoba ne umre. Što znači, da i beba ako se rodi, samo će biti nosioc virusa. Jedino će biti zajeb ako Lori abortira. :-D
dječak sa šibicama

#427 Re: The Walking Dead - serija

Post by dječak sa šibicama »

Mozda scenaristi smisle nesto kao da oboljevaju samo odredjene krvne grupe :D ili mozda cak ono, losi ljudi postaju zombiji, dobri umiru i idu u raj, pakao je konacno dosao na zemlju, i tako to :D
jasko_ba

#428 Re: The Walking Dead - serija

Post by jasko_ba »

nesto mi govori da ce poceti izmisljati kao sto se onda uradilo sa serijom Lost, na kraju pojma nemas o cemu se radi za pola stvari :-)
dječak sa šibicama

#429 Re: The Walking Dead - serija

jasko_ba wrote:nesto mi govori da ce poceti izmisljati kao sto se onda uradilo sa serijom Lost, na kraju pojma nemas o cemu se radi za pola stvari :-)
Ako razvezu pricu na 6 sezona, ne sumnjaj u bozanstva, kultove, mitologiju, Olimp i tako to.
ek0

#430 Re: The Walking Dead - serija

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 13:28, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#431 Re: The Walking Dead - serija

Idemo u filozofiju :D

Ja se iskreno nadam da scenaristi znaju gdje idu sa ovim "svi su zarazeni", samo jos fali da dodju do "Ja sam legenda" levela i ono, zombiji imaju svoj poseban svijet u kojem su zivi ljudi cudovista koja treba pojesti, tata zombi dolazi kuci nakon cijele noci lutanja i kaze zeni "aaaarghhhh" (danas sam skoro pojeo jedno hodajuce cudoviste) na sta mama zombi odgovara "ooooaaaaaauuurgggh" (kako bolan skoro? sta cu sad djetetu dati da vecera?) a mali sin zombi place "eeeeeiiiiiikkkk huhuhuhu"
ChataDodajStaHoces

#432 Re: The Walking Dead - serija

Post by ChataDodajStaHoces »

irac300 wrote:Jedino će biti zajeb ako Lori abortira. :-D
Ako ta beba bude smor ko Carl, sevap bi joj bilo da abortira :D
dječak sa šibicama

#433 Re: The Walking Dead - serija

A mozda joj beba zombi iskoci iz stomaka, ko Alien.
vee-jay

#434 Re: The Walking Dead - serija

Post by vee-jay »

po "nekoj" logici, beba nebi uopste trebala da se rodi
Jack Be Nimble

#435 Re: The Walking Dead - serija

Post by Jack Be Nimble »

Ako beba umre dok je jos u stomaku onda moze da ozivi u stomaku, to jest da bude zombi u stomaku :D
BadBoy

#436 Re: The Walking Dead - serija

Post by BadBoy »

Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
travar

#437 Re: The Walking Dead - serija

Post by travar »

Beba će ionako umrijeti zajedno s Lori prije nego što bude imala neki bitniji uticaj na priču tako da.... :D
dale cooper

#438 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

irac300 wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
Po ovom viđenom, virus posjeduje svaka zdrava osoba, ali je on neaktivan dok osoba ne umre. Što znači, da i beba ako se rodi, samo će biti nosioc virusa. Jedino će biti zajeb ako Lori abortira. :-D
A ima i još jedna mogućnost odnosno teorija. Šta ako je Rick imun na zarazu? Bio je teško ranjen i
u komi kada je virus poharao svijet, i sa obzirom na njegovo stanje trebao je biti mrtav.
Postoji mogućnost da on ima prirodni imunitet na virus. I postoji mogućnost da će beba (ako je
njegova naravno) naslijediti to od njega. Rick i buduće dijete bi u tom slučaju mogli biti ključ
u pronalaženju lijeka.
Miki123

#439 Re: The Walking Dead - serija

Post by Miki123 »

BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
taj guverner?
dale cooper

#440 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

Miki123 wrote:
BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
taj guverner?
Merle nije guverner. Ali je moguće da je u međuvremenu postao član njegove grupe.
dječak sa šibicama

#441 Re: The Walking Dead - serija

To i ja mislim, napisao sam prije par stranica, ta grupa se ubila za jednorukog bracu.

Kad se sretnu braca, haos, i tako to. Ali nacekat cemo se da to vidimo.

A ovo sto dale kaze za Ricka, nije nemoguce, on je bio u komi, moglo bi se reci polumrtav. On se iz mrtvih vratio normalan, ne kao zombi :D

Mene i dalje zanima jel ziv onaj crnac sa sinom, sa pocetka serije.
neki

#442 Re: The Walking Dead - serija

Post by neki »

dječak sa šibicama wrote:
To i ja mislim, napisao sam prije par stranica, ta grupa se ubila za jednorukog bracu.

A ovo sto dale kaze za Ricka, nije nemoguce, on je bio u komi, moglo bi se reci polumrtav. On se iz mrtvih vratio normalan, ne kao zombi :D

Ja vjerujem da cemo jednorukog vidjeti u iducoj (posljednjoj) epizodi, kao i da ce se razjasniti sta je doktor sapnuo..a sve ne bi li podigli gledanost i iscekivanje pred trecu sezonu. Inace sva radnja ove sezone se mogla fino smjestiti u dvije epizode, i po kvantiteti i po kvaliteti. Ne vidjeh odavno serije ili filma sa vise iritantnih uloga i lose izabranih glumaca
nino90

#443 Re: The Walking Dead - serija

Post by nino90 »

ja bih volio kad bi onog malog zombiji na kraju ufatili
neki

#444 Re: The Walking Dead - serija

Post by neki »

reni-90 wrote:ja bih volio kad bi onog malog zombiji na kraju ufatili
ne na kraju nego sto prije
dale cooper

#445 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

dječak sa šibicama wrote:

I mene, dobar i interesantan lik, a pojavio se u samo jednoj epizodi. Baš me interesuje
gdje je njega put odveo i da li je smogao snage da ubije svoju ženu zombija.
Onaj glumac mi je bio dobar dok je glumio u Jerichu. Čovjeku leže apokaliptični scenariji.
DanteX

#446 Re: The Walking Dead - serija

Post by DanteX »

A šta ako je sve to plod mašte dok je Rick u komi i u zadnjoj epizodi on se budi iz kome i sve je ok? :D
dale cooper

#447 Re: The Walking Dead - serija

Post by dale cooper »

Ko' u Dallasu? :D
vee-jay

#448 Re: The Walking Dead - serija

Post by vee-jay »

a sta biva sa bebom ako se u medjuvremenu lori pretvori u zombija :-)
_Reds_

#449 Re: The Walking Dead - serija

Post by _Reds_ »

vee-jay wrote:a sta biva sa bebom ako se u medjuvremenu lori pretvori u zombija :-)
Zanimljivo je da u seriji sem one male koja je postala zombi, ja nisam vidio nikakve druge djece zombija :D, jel vidio ko ??
Bitte_Halt_ja_ja

#450 Re: The Walking Dead - serija

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

_Reds_ wrote:
vee-jay wrote:a sta biva sa bebom ako se u medjuvremenu lori pretvori u zombija :-)
Zanimljivo je da u seriji sem one male koja je postala zombi, ja nisam vidio nikakve druge djece zombija :D, jel vidio ko ??

to sigurno da im razne dusebriznicke organizacije nebi visili na vratu. Djes da geldas stalno djecu zombije. Idila na tvu, orgije u stvarnosti = Hamerika
Post Reply