Po ovom viđenom, virus posjeduje svaka zdrava osoba, ali je on neaktivan dok osoba ne umre. Što znači, da i beba ako se rodi, samo će biti nosioc virusa. Jedino će biti zajeb ako Lori abortira.Jack Be Nimble wrote:Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- irac300
#426 Re: The Walking Dead - serija
- dječak sa šibicama
#427 Re: The Walking Dead - serija
Mozda scenaristi smisle nesto kao da oboljevaju samo odredjene krvne grupe
ili mozda cak ono, losi ljudi postaju zombiji, dobri umiru i idu u raj, pakao je konacno dosao na zemlju, i tako to 
- jasko_ba
#428 Re: The Walking Dead - serija
nesto mi govori da ce poceti izmisljati kao sto se onda uradilo sa serijom Lost, na kraju pojma nemas o cemu se radi za pola stvari 
- dječak sa šibicama
#429 Re: The Walking Dead - serija
Ako razvezu pricu na 6 sezona, ne sumnjaj u bozanstva, kultove, mitologiju, Olimp i tako to.jasko_ba wrote:nesto mi govori da ce poceti izmisljati kao sto se onda uradilo sa serijom Lost, na kraju pojma nemas o cemu se radi za pola stvari
-
ek0
#430 Re: The Walking Dead - serija
-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 13:28, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#431 Re: The Walking Dead - serija
Idemo u filozofiju
Ja se iskreno nadam da scenaristi znaju gdje idu sa ovim "svi su zarazeni", samo jos fali da dodju do "Ja sam legenda" levela i ono, zombiji imaju svoj poseban svijet u kojem su zivi ljudi cudovista koja treba pojesti, tata zombi dolazi kuci nakon cijele noci lutanja i kaze zeni "aaaarghhhh" (danas sam skoro pojeo jedno hodajuce cudoviste) na sta mama zombi odgovara "ooooaaaaaauuurgggh" (kako bolan skoro? sta cu sad djetetu dati da vecera?) a mali sin zombi place "eeeeeiiiiiikkkk huhuhuhu"
Ja se iskreno nadam da scenaristi znaju gdje idu sa ovim "svi su zarazeni", samo jos fali da dodju do "Ja sam legenda" levela i ono, zombiji imaju svoj poseban svijet u kojem su zivi ljudi cudovista koja treba pojesti, tata zombi dolazi kuci nakon cijele noci lutanja i kaze zeni "aaaarghhhh" (danas sam skoro pojeo jedno hodajuce cudoviste) na sta mama zombi odgovara "ooooaaaaaauuurgggh" (kako bolan skoro? sta cu sad djetetu dati da vecera?) a mali sin zombi place "eeeeeiiiiiikkkk huhuhuhu"
- ChataDodajStaHoces
#432 Re: The Walking Dead - serija
Ako ta beba bude smor ko Carl, sevap bi joj bilo da abortirairac300 wrote:Jedino će biti zajeb ako Lori abortira.
- dječak sa šibicama
#433 Re: The Walking Dead - serija
A mozda joj beba zombi iskoci iz stomaka, ko Alien.
- vee-jay
#434 Re: The Walking Dead - serija
po "nekoj" logici, beba nebi uopste trebala da se rodi
- Jack Be Nimble
#435 Re: The Walking Dead - serija
Ako beba umre dok je jos u stomaku onda moze da ozivi u stomaku, to jest da bude zombi u stomaku 
-
BadBoy
#436 Re: The Walking Dead - serija
Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
- travar
#437 Re: The Walking Dead - serija
Beba će ionako umrijeti zajedno s Lori prije nego što bude imala neki bitniji uticaj na priču tako da.... 
- dale cooper
#438 Re: The Walking Dead - serija
A ima i još jedna mogućnost odnosno teorija. Šta ako je Rick imun na zarazu? Bio je teško ranjen iirac300 wrote:Po ovom viđenom, virus posjeduje svaka zdrava osoba, ali je on neaktivan dok osoba ne umre. Što znači, da i beba ako se rodi, samo će biti nosioc virusa. Jedino će biti zajeb ako Lori abortira.Jack Be Nimble wrote:Ako su oni svi zarazeni, je li to znaci kada se rodi beba da ce i beba biti zombi?
u komi kada je virus poharao svijet, i sa obzirom na njegovo stanje trebao je biti mrtav.
Postoji mogućnost da on ima prirodni imunitet na virus. I postoji mogućnost da će beba (ako je
njegova naravno) naslijediti to od njega. Rick i buduće dijete bi u tom slučaju mogli biti ključ
u pronalaženju lijeka.
- Miki123
#439 Re: The Walking Dead - serija
taj guverner?BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
- dale cooper
#440 Re: The Walking Dead - serija
Merle nije guverner. Ali je moguće da je u međuvremenu postao član njegove grupe.Miki123 wrote:taj guverner?BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
- dječak sa šibicama
#441 Re: The Walking Dead - serija
To i ja mislim, napisao sam prije par stranica, ta grupa se ubila za jednorukog bracu.BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
Kad se sretnu braca, haos, i tako to. Ali nacekat cemo se da to vidimo.
A ovo sto dale kaze za Ricka, nije nemoguce, on je bio u komi, moglo bi se reci polumrtav. On se iz mrtvih vratio normalan, ne kao zombi
Mene i dalje zanima jel ziv onaj crnac sa sinom, sa pocetka serije.
-
neki
#442 Re: The Walking Dead - serija
Ja vjerujem da cemo jednorukog vidjeti u iducoj (posljednjoj) epizodi, kao i da ce se razjasniti sta je doktor sapnuo..a sve ne bi li podigli gledanost i iscekivanje pred trecu sezonu. Inace sva radnja ove sezone se mogla fino smjestiti u dvije epizode, i po kvantiteti i po kvaliteti. Ne vidjeh odavno serije ili filma sa vise iritantnih uloga i lose izabranih glumacadječak sa šibicama wrote:To i ja mislim, napisao sam prije par stranica, ta grupa se ubila za jednorukog bracu.BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
A ovo sto dale kaze za Ricka, nije nemoguce, on je bio u komi, moglo bi se reci polumrtav. On se iz mrtvih vratio normalan, ne kao zombi![]()
-
nino90
#443 Re: The Walking Dead - serija
ja bih volio kad bi onog malog zombiji na kraju ufatili
-
neki
#444 Re: The Walking Dead - serija
ne na kraju nego sto prijereni-90 wrote:ja bih volio kad bi onog malog zombiji na kraju ufatili
- dale cooper
#445 Re: The Walking Dead - serija
I mene, dobar i interesantan lik, a pojavio se u samo jednoj epizodi. Baš me interesujedječak sa šibicama wrote:To i ja mislim, napisao sam prije par stranica, ta grupa se ubila za jednorukog bracu.BadBoy wrote:Ja mislim daje Merle (brat od onog Daryla) vođa one druge nasilničke grupe što ubija i silovava okolo.
A ovo sto dale kaze za Ricka, nije nemoguce, on je bio u komi, moglo bi se reci polumrtav. On se iz mrtvih vratio normalan, ne kao zombi![]()
gdje je njega put odveo i da li je smogao snage da ubije svoju ženu zombija.
Onaj glumac mi je bio dobar dok je glumio u Jerichu. Čovjeku leže apokaliptični scenariji.
- DanteX
#446 Re: The Walking Dead - serija
A šta ako je sve to plod mašte dok je Rick u komi i u zadnjoj epizodi on se budi iz kome i sve je ok? 
- dale cooper
#447 Re: The Walking Dead - serija
Ko' u Dallasu? 
- vee-jay
#448 Re: The Walking Dead - serija
a sta biva sa bebom ako se u medjuvremenu lori pretvori u zombija 
- _Reds_
#449 Re: The Walking Dead - serija
Zanimljivo je da u seriji sem one male koja je postala zombi, ja nisam vidio nikakve druge djece zombijavee-jay wrote:a sta biva sa bebom ako se u medjuvremenu lori pretvori u zombija
-
Bitte_Halt_ja_ja
#450 Re: The Walking Dead - serija
_Reds_ wrote:Zanimljivo je da u seriji sem one male koja je postala zombi, ja nisam vidio nikakve druge djece zombijavee-jay wrote:a sta biva sa bebom ako se u medjuvremenu lori pretvori u zombija, jel vidio ko ??
to sigurno da im razne dusebriznicke organizacije nebi visili na vratu. Djes da geldas stalno djecu zombije. Idila na tvu, orgije u stvarnosti = Hamerika