Šef wrote:Empatija kolegice, empatija.brina wrote:sto je fin ovaj sef...
Sta poslije...sve se cini prazno !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
brina
#426 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
- respo
#427 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
ma ti samozvani umjetnici su drugim imenom papci
dodji ti kod pravih umjetnika
ajd na kafu
dodji ti kod pravih umjetnika
ajd na kafu
- Šef
#428 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Pa kad se druzis s pogresnim tipovima.brina wrote:otkud to vama muskima
- Eleonora
#429 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Šef wrote:Empatija kolegice, empatija.brina wrote:sto je fin ovaj sef...
-
brina
#430 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
jesi cuo respo?Šef wrote:Pa kad se druzis s pogresnim tipovima.brina wrote:otkud to vama muskima
- respo
#431 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
pa nisam sinoc bio sa sefom nego sa direktorom 
- Šef
#432 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
A ne, ne nisam mislio na ove sa neta. Kolega respo, ne daj da žena poremeti idilične muško-muške forumske odnose.brina wrote:jesi cuo respo?Šef wrote:Pa kad se druzis s pogresnim tipovima.brina wrote:otkud to vama muskima
necu vise s'tobom na iftar
- pustopoljina
#433 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
znas sta, sad govorim iz faze zivota kad sam "dobra", sto moze djelovati i bezosjecajno: mora se proci samosazaljenje, moras se sam sebi zgaditi i razmisljanje o tebi, kako se osjecas, sta te boli, sta mislis, sta hoces dok ne skontas da se samo grizes, a nista nije bolje. sve dok ne skontas koliko si nekome svojim ponasanjem dao prostora i priliku da te povrijedi. tj. da nisi bas tako pasivan, tek objekt, koliko ti se na prvu cini. onda skontas mozes li to promijeniti kod sebe ili skontas da ces uvijek biti takav. znas to, osjetis. onda se opustis i radis samo ono dokle i koliko ti odgovara. ne ides preko sebe pa orilo-gorilo. ne mislim da postanes sebicni kreten, nego dajes koliko mozes halaliti. tako se (vjerujem) vise ne mozes naci u situaciji da te neko izda, iznevjeri, prevari, povrijedi (tvoja ocekivanja). jer se ne zrtvujes. nemas poslije sta reci- ja se toliko zadala, a on meni tako...ja vjerovala, a on tako...shvatis da se ne moze praviti racun bez krcmara.(i za musko isto vrijedi). sto on/ona ne moze vidjeti koliko je meni stalo? sto on/ona nece da se malo potrudi? oko cega?
svi cemo se sloziti da je ljubav pozitivna, konstruktivna, smisao zivota. a toliko ljudi pati. zbog pogresne osobe. nije ti prepoznao/la vibru, ima zatvorene kanale, uvucene antene i jasnu predstavu o tome sta trazi- a to nisi ti. ne moze se nista nazor. mozda se i razocara kad nadje lice s potjernice, ali to vec nije tvoj problem sto se neko zatrpa sporednim detaljima i ne nadje srodnu dusu.
ta osoba nije tvoj problem. u svijetu ne postoji samo jedna osoba s kojom se moze biti sretan i voljeti. ima ih vise. puno vise. srodne duse nalazimo i u oba spola. tvoj problem je izgubljeno vrijeme koje boli.
a izgubljeno je samo ako nisi sazrio u tom periodu. i vrijeme samo u slucaju da sazrijes i izvuces nauk- lijeci rane. inace samo neumitno prolazi.
(ovo je pod secernim sokom napisano- komiju, na ono da li vrijeme lijeci rane).
a neko je jednom pisao, na nekoj drugoj temi, kako ljudi biraju da vole one koje ne mogu imati...iz nekih lijevih razloga...
!!!sponsored by respo- sponsored by respo- sponsored by respo- sponsored by respo- sponsored by respo!!!
svi cemo se sloziti da je ljubav pozitivna, konstruktivna, smisao zivota. a toliko ljudi pati. zbog pogresne osobe. nije ti prepoznao/la vibru, ima zatvorene kanale, uvucene antene i jasnu predstavu o tome sta trazi- a to nisi ti. ne moze se nista nazor. mozda se i razocara kad nadje lice s potjernice, ali to vec nije tvoj problem sto se neko zatrpa sporednim detaljima i ne nadje srodnu dusu.
ta osoba nije tvoj problem. u svijetu ne postoji samo jedna osoba s kojom se moze biti sretan i voljeti. ima ih vise. puno vise. srodne duse nalazimo i u oba spola. tvoj problem je izgubljeno vrijeme koje boli.
a izgubljeno je samo ako nisi sazrio u tom periodu. i vrijeme samo u slucaju da sazrijes i izvuces nauk- lijeci rane. inace samo neumitno prolazi.
a neko je jednom pisao, na nekoj drugoj temi, kako ljudi biraju da vole one koje ne mogu imati...iz nekih lijevih razloga...
!!!sponsored by respo- sponsored by respo- sponsored by respo- sponsored by respo- sponsored by respo!!!
Last edited by pustopoljina on 12/11/2010 15:46, edited 3 times in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#434 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Respo, da te nema trebalo bi te izmisliti!
Izvinjavam se na upadici.
Izvinjavam se na upadici.
-
hocunecu
#435 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
- respo
#436 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
pustopoljina mogla si izmedju redova u tekstu ubaciti da svaka koja se razocara dodje na sax forum pozali se i izadje s respom na kafu da se bolje osjecaju
dacu ti proviziju
dacu ti proviziju
-
brina
#437 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
pustopoljina ti si danasnji genije 
- Šef
#438 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Moja raja.brina wrote:pustopoljina ti si danasnji genije
-
brina
#439 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Šef wrote:Moja raja.brina wrote:pustopoljina ti si danasnji genije![]()
- pustopoljina
#440 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
hvala, odoh ja sad u kupovinu
dok ja pametujem, zatvorice se prodavnice.
- respo
#441 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
nece zatvoriti i oni citaju ovu temu jer im je dosadno 
- respo
#442 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
cuj sta respo
pa oficijelni sponzor
kad sad sponzoruse napadnu
pa oficijelni sponzor
kad sad sponzoruse napadnu
- Šef
#443 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Besana, na tebe je red.brina wrote:kako sam to mogla predvidjeti? pa ocito je
![]()
- Mis mekinjas
#444 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Eleonora wrote:Hvala vam na maloj zezi![]()
respo, no sikiriki, necu te ''ubiti u pojam'' svojom deprom![]()
![]()
opet sam napisala post, al nestade![]()
Napisala sam da se trudim, zaista se trudim. Ne mogu da vjerujem da mi je to uradila osoba koja mi je dala tako lijepe dane u zivotu, pune smijeha, motivacije, vedrine, pozitive....svega lijepog.
Sad me samo bacila na dno i zamjenila drugom zenom, koja voli drugog![]()
![]()
Njemu kao da je dosla potreba da pati za nekom....a ne da bude sretan...
I jos da dodam, mada sam se kolebala, mal je svijet, sasvim slucajno sam pronasla ( ili je mene pronaslo, nebitno vise ), njegovu poeziju koju je pisao u skorije vrijeme.
Posto sam vec rekla da je on umjetnik, ili se vec sam deklarise kao takav. Kada sam procitala zadnje pjesme koje je sad nekad pisao, necu vam ni reci kako sam se osjecala, dovoljno je da kazem da mi je pozlilo, i nisam mogla pricati citav dan.
Cak sam ga pokusala i zamrziti, pa sam uhvatila sebe kako sam se bas ''nameracila na to'', ili bar da postanem ravnodusna, ali ne mogu....
Tako zalosno i tako bolno....da me covjek kojeg toliko volim i koji me je kao toliko volio, tako hladno zamjeni drugom zenom koja nece biti njegova.
Možda nam je momak bio ista persona....
Kad te je ostaviJo...? Ne mogu sad čitati ispočetka...
P.S. bem ti sebe brzopoteznu, nije isti, ovaj je UMJETNIK...
moj je to bio u krevetu
- wewa
#445 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
pustopoljina wrote:znas sta, sad govorim iz faze zivota kad sam "dobra", sto moze djelovati i bezosjecajno: mora se proci samosazaljenje, moras se sam sebi zgaditi i razmisljanje o tebi, kako se osjecas, sta te boli, sta mislis, sta hoces dok ne skontas da se samo grizes, a nista nije bolje. sve dok ne skontas koliko si nekome svojim ponasanjem dao prostora i priliku da te povrijedi. tj. da nisi bas tako pasivan, tek objekt, koliko ti se na prvu cini. onda skontas mozes li to promijeniti kod sebe ili skontas da ces uvijek biti takav. znas to, osjetis. onda se opustis i radis samo ono dokle i koliko ti odgovara. ne ides preko sebe pa orilo-gorilo. ne mislim da postanes sebicni kreten, nego dajes koliko mozes halaliti. tako se (vjerujem) vise ne mozes naci u situaciji da te neko izda, iznevjeri, prevari, povrijedi (tvoja ocekivanja). jer se ne zrtvujes. nemas poslije sta reci- ja se toliko zadala, a on meni tako...ja vjerovala, a on tako...shvatis da se ne moze praviti racun bez krcmara.(i za musko isto vrijedi). sto on/ona ne moze vidjeti koliko je meni stalo? sto on/ona nece da se malo potrudi? oko cega?
- Šef
#446 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
sanabe wrote:
previdjeti?
-
brina
#447 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Šef wrote:Besana, na tebe je red.brina wrote:kako sam to mogla predvidjeti? pa ocito je
![]()
i sta si ti sef ili profesor?
- Šef
#448 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
brina wrote:jedno d tamo ili 'vamo...sto si tako sitnicav?
![]()
i sta si ti sef ili profesor?![]()
- Šef
#449 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
Sto ti je zenska solidarnost.sanabe wrote: Vala bash, svi smo shvatili shta si htjela reci![]()
![]()
Shefe, dajem otkaz
- respo
#450 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !
sefe to je zato sto su ove dvije moje 
jos fali treca vdivna
jos fali treca vdivna