Neka postanu nezavisni... Drzava ce se namirit preko hrvata... 51% sa izlazom na more, nije lose...veliki_fabio wrote: rs ne mora odrzat referendum ne mora ni proglasiti nezavisnost. dovoljno je samo da nema drzavne vlasti i postaje nezavisna. zasto cekati? ja bih sad nesto uradio da sam protiv nezavisnosti rs.
Bakir Izetbegovic Predsjednik
- nosara
#426 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
- Bosnolog
#427 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Sa cetnicima i zlocnacko genocidnom cuvarima kao i promotoreim te pociniocime zlocina nece biti pomirenja nikada,Dvije decenije se glasa plebiscitarno za istu velikosrpsku idologiju kao sto je bio slucaj na poslednjim izborima, Neko ko sve godine negira genocid u Srebrenici, http://www.youtube.com/watch?v=1YOdeVwdaHw drzavu i ponasa se poput Dabica i za to dobije kolektivnu podrsku onda s punim pravom imamo samo prezir prema njima kao vecini,i potrebu za pripremu odnosno da se bude spremno i za najgoru varijantu u skoroj buducnosti,..Marija86 wrote: Tvoje reci su tako nezne i pune ljubavi. Ti si zaista covek pomirenja i suzivota.
Onaj ko nije svijesan skakvim nakotom imamo posla taj nije nista naucio iz nedavne krvave i tragicne proslosti,....Genocidna tvorevinaje je stvorena na sistematskoj negaciji,rusenju,i ubijanju Bosne i nesrba i svega sto ima veze sa njima, svrha postojanja genocidne tvorevine je bila i ostala ne promjenjena i takva ce biti dok bude postojala,.....
To se i danas nastavlja samo sto su se okolnosti promijenile i odnos snaga je sve nepovoljniji za promotore velikosrspke ideologije i zato su u panici...Kako bude vrijeme odmicalo frustracije ce biti sve vece a pjene Ronhla i slicnih sve jace,.....Medu Srbima u Ausvicu nema pokajanja niti postoji probosanska stranka vec dvodecenijska koalicija anti BH velikosrspkih sranaka,??????,...
U jedno sam siguran da vrijeme nosi neke druge okolnosti,sto bi rekli dugorocno krepavanje genocidnog brloga zla koje ce se raspadati i nestajati u rahat patnji a oni koji budu istrajniji i sa jacim osnovom,resursima,i voljom za dugotrajniju borbu svih oblika ce na kraju dobiti ovu bitku vremena dobra i zla,.....
-
veliki_fabio
#428 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
svejedno mi je. moze se odvojiti moze se i ukinuti ja od toga nemam ni koristi ni stete.plain vanilla wrote:ali nisi?veliki_fabio wrote:rs ne mora odrzat referendum ne mora ni proglasiti nezavisnost. dovoljno je samo da nema drzavne vlasti i postaje nezavisna. zasto cekati? ja bih sad nesto uradio da sam protiv nezavisnosti rs.mr.gugl wrote:@ feral.tribune:
ma pazi jednu stvar, ti si u pravu, nema tu sta da se prica. uzeli su nase, nisu se cak ni svadjali s nama, vec samo uzeli i ja licno smatram da i sa "pomirenjem", kao i bez njega, nama slijedi rat u neko doba. sad, hoce li taj rat poceti za 5-10 godina ili za 50-100 godina, to je do politike koju budemo vodili, zato podrzavam Bakirovu izjavu. druga stvar, koliko god to izgledalo nemoguce, mozda postoji mrvica nade da ce se ova nasa BiH drugacije rasparcati i da ce time nestati i federacije i RS-a. treca stvar, ako tu tvorevinu ne priblizimo nama, nece vishe biti prica da su nam uzeli, vec da su nam uzeli i odnijeli skroz, ako prodje referndum, a po mom misljenju proci ce jer mi imamo uspavane ljude, celicnog srca dodushe. a cetvrto, ti kazes samo da tako ne moze, a ne kazes nam koja je onda druga opcija ili sto Tihi kaze "sta je alternativa tome?"? pozdrav
ma bravo ti
- Boom71
#429 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Rjesenja se moraju naci,jer ovako vise ne ide!
Zauzimati busiju i nadurivati se ne vodi nicemu.
Na moju veliku zalost,djeca u RS-u uce da ne vole BiH i to je proces koji se nece moci zaustaviti.Jos ako se doda cinjenica da povratka skoro da i nema,a vrijeme prolazi...Situacija frustrirajuca.Dosli smo do situacije da se mirimo i s onim drugim,a i sami sa sobom ili opet oruzje i rat.Trece varijante,na zalost nema!
Ja vremena nemam i glasam za pomirenje koliko god bolno bilo.
Mora se misliti i na potomke!
Na moju veliku zalost,djeca u RS-u uce da ne vole BiH i to je proces koji se nece moci zaustaviti.Jos ako se doda cinjenica da povratka skoro da i nema,a vrijeme prolazi...Situacija frustrirajuca.Dosli smo do situacije da se mirimo i s onim drugim,a i sami sa sobom ili opet oruzje i rat.Trece varijante,na zalost nema!
- nosara
#430 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Tebi je jedino bitno da ne propustis slijedecu gay paradu...veliki_fabio wrote:svejedno mi je. moze se odvojiti moze se i ukinuti ja od toga nemam ni koristi ni stete.plain vanilla wrote:ali nisi?veliki_fabio wrote: rs ne mora odrzat referendum ne mora ni proglasiti nezavisnost. dovoljno je samo da nema drzavne vlasti i postaje nezavisna. zasto cekati? ja bih sad nesto uradio da sam protiv nezavisnosti rs.
ma bravo ti
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#431 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
da zivis u banja luci ili bijeljini ne bi tako pricaoveliki_fabio wrote:svejedno mi je. moze se odvojiti moze se i ukinuti ja od toga nemam ni koristi ni stete.plain vanilla wrote:ali nisi?veliki_fabio wrote:
rs ne mora odrzat referendum ne mora ni proglasiti nezavisnost. dovoljno je samo da nema drzavne vlasti i postaje nezavisna. zasto cekati? ja bih sad nesto uradio da sam protiv nezavisnosti rs.
ma bravo ti
uzmi alija, makar k'o avlija, i tvoja parola, jelde
mislila sam da si ozbiljniji
-
veliki_fabio
#432 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
a gay je nesta lose ili sta, ne kontam poantu...
- zateznistub
#433 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ja se ni s kim nisam svadjao pa mi nije jasno o kakavoj pomiribi i pomirenju stalno pricas . Dosli srpski junaci sa kamama , haubicama , tenkovima i na cistu miru napali svoje komsije , profesore , doktore , silovali im majke sestre , zapalili im kuce ..potrpali ih u 500 masovnih grobnica i pokazali im 400 muzeja koji se zovu konc logorima . i ti meni pomirenje pa opet pomirenje . Niti sam se svdjao niti zelim da se mirim nego vracaj ukradeno i okupirano . Ti bi ukidao granice Kine , ukidao bi Njemacku i Austriju ali niposto genocidnu tzv rs koja lezi na neduznim kostima po kojima hodas . O kakvom stalnom miru pricas , gdje si bio 92 kada su Bosanci molili i kumili da ne bude rat . Nema mira dok kuca srce genocidne tzv rs . Bakir I. je olos i smece kao i njegov babo . Da bi vladao skupa sa hodzama prica ovakve stvari . Ne u moje ime , ne ne ne ne ne !!!!
Ja to stalno govorim na raznim temama. koliko su oni krivi, krivi su i ovi "nasi". A sto se tice bradice i njegove izjave zivota, AFERIM! Dabogda zivio u RS-u pa ti ne smeta njihov praznik
- nosara
#434 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Znaci, trebam se mirit s nekim ko mi konstantno jebe sve po spisku, i verbalno i djelima...? To nazivas brigom za potomke...? Kad ti neko zvekne sljagu, odma' okreni i drugi obraz, na to mislis...? Bravo...Boom71 wrote:Rjesenja se moraju naci,jer ovako vise ne ide!
Jacih karaktera ima na farmi pilica nego kod pojedinih na ovom forumu...
- nosara
#435 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
veliki_fabio wrote:a gay je nesta lose ili sta, ne kontam poantu...
-
veliki_fabio
#436 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
da zivis u banja luci ili bijeljini ne bi tako pricaoplain vanilla wrote:
sta su se imali izdvajati iz jugoslavije? nije im valjao rezim pa se odcjepili od drzave? bili ugrozena manjina?
dakle, ako ovi mogu iz jugoslavije sto nebi ovi iz bosne? zbilja ne vidim razliku.
-
mr.gugl
#437 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
pa dobro karakteru, sta predlazes ti?nosara wrote:Znaci, trebam se mirit s nekim ko mi konstantno jebe sve po spisku, i verbalno i djelima...? To nazivas brigom za potomke...? Kad ti neko zvekne sljagu, odma' okreni i drugi obraz, na to mislis...? Bravo...Boom71 wrote:Rjesenja se moraju naci,jer ovako vise ne ide!
Mora se misliti i na potomke!![]()
-
djido_mova
#438 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ja ne znam o kakvim vi referendumima i nezavisnosti pricate pa rs da se moze odvojiti davno bi to oni uradili
dovoljno vam je da pogledate kartu bih i shvaticete da je rs iz dva dijela (istocni i zapadni) koji nisu medjusobno geografski povezani
a sto se tice Bakira covjek je izgovorio notornu laz jer ni jedan Bosnjak nikad nece prihvatiti rs kao neku trajnu kategoriju i samo postojanje tog entiteta je najveca uvreda za sve Bosnjake
dovoljno vam je da pogledate kartu bih i shvaticete da je rs iz dva dijela (istocni i zapadni) koji nisu medjusobno geografski povezani
a sto se tice Bakira covjek je izgovorio notornu laz jer ni jedan Bosnjak nikad nece prihvatiti rs kao neku trajnu kategoriju i samo postojanje tog entiteta je najveca uvreda za sve Bosnjake
- plain vanilla
#439 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
jest, jestveliki_fabio wrote:sta su se imali izdvajati iz jugoslavije? nije im valjao rezim pa se odcjepili od drzave? bili ugrozena manjina?plain vanilla wrote:
da zivis u banja luci ili bijeljini ne bi tako pricao
dakle, ako ovi mogu iz jugoslavije sto nebi ovi iz bosne? zbilja ne vidim razliku.
I Bosanci su krivi za rat u Bosni, i sto ih sada Srbi ne vole
Izvini, gospodine Dodik, nisam te prepoznala
- mO k3
#440 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
sta su se imali izdvajati iz jugoslavije? nije im valjao rezim pa se odcjepili od drzave? bili ugrozena manjina?veliki_fabio wrote:da zivis u banja luci ili bijeljini ne bi tako pricaoplain vanilla wrote:
dakle, ako ovi mogu iz jugoslavije sto nebi ovi iz bosne? zbilja ne vidim razliku.[/quote]
nije da ne vidis ,nego ne zelis da vidis razliku
ima velke razlike izmedju republike i entiteta..
manji entitet je nastao u dejtonu 1995
Last edited by mO k3 on 10/01/2011 10:49, edited 1 time in total.
- mO k3
-
mr.gugl
#442 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
svi se mi slazemo da je to za nas uvreda, ali mi tu ne mozemo nista uraditi, u tome je poenta.djido_mova wrote: a sto se tice Bakira covjek je izgovorio notornu laz jer ni jedan Bosnjak nikad nece prihvatiti rs kao neku trajnu kategoriju i samo postojanje tog entiteta je najveca uvreda za sve Bosnjake
- plain vanilla
#443 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
ne slazhemo se svi, vidis da Bakir drugacije misli, i to u ime svih nasmr.gugl wrote:svi se mi slazemo da je to za nas uvreda, ali mi tu ne mozemo nista uraditi, u tome je poenta.djido_mova wrote: a sto se tice Bakira covjek je izgovorio notornu laz jer ni jedan Bosnjak nikad nece prihvatiti rs kao neku trajnu kategoriju i samo postojanje tog entiteta je najveca uvreda za sve Bosnjake
-
veliki_fabio
#444 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
nosara wrote:veliki_fabio wrote:a gay je nesta lose ili sta, ne kontam poantu...
- nosara
#445 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Pa neka princ supcica, ako nista drugo, barem suti... Eto, ne moze se nista radikalno napravit, okolnosti, picke materine, pa neka gnjida suti, jebo ga dan rs-a u supak... Majmun nesposobni... Oni po Banjoj Luci u kolonama "slave" sa cestitkama radovanu i ostaloj genocidnoj bratiji, pa se princ kurac nasao da im se pridruzi...mr.gugl wrote:pa dobro karakteru, sta predlazes ti?nosara wrote:Znaci, trebam se mirit s nekim ko mi konstantno jebe sve po spisku, i verbalno i djelima...? To nazivas brigom za potomke...? Kad ti neko zvekne sljagu, odma' okreni i drugi obraz, na to mislis...? Bravo...Boom71 wrote:Rjesenja se moraju naci,jer ovako vise ne ide!
Jos cu zalit za haretom...
- zateznistub
#446 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Zato sto je, papak, Jugoslavija bila SASTAVLJENA od tih Rpublika. A Bosna i Hercegovina NIKADA NIJE BILA SATAVLJENA OD PEDERACIJE I ONE TVOREVINE ZA KOJU NI IME NE MOGU DA OKINEM. Nego je pokusavaju podijeliti na te dva jada od teritorija, sto im, gle cuda, nece uspjeti koliko god se i sam Bake i Dodo upinjali
sta su se imali izdvajati iz jugoslavije? nije im valjao rezim pa se odcjepili od drzave? bili ugrozena manjina?
- Boom71
#447 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Pusti tu pricu...nosara wrote:Znaci, trebam se mirit s nekim ko mi konstantno jebe sve po spisku, i verbalno i djelima...? To nazivas brigom za potomke...? Kad ti neko zvekne sljagu, odma' okreni i drugi obraz, na to mislis...? Bravo...Boom71 wrote:Rjesenja se moraju naci,jer ovako vise ne ide!
Ideal zajednicke i multi drzave BiH je nesto sto je moj odabir i stav.Znaci neka 4.strana u svemu ovome,gradjanska koja je izgleda u strogoj manjini.
Nego,sta ti predlazes? kako dalje?
- mO k3
#448 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
rhahahahhahahah
-
mr.gugl
#449 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
daj ba ne blati.Ženski Dr.Med wrote:rhahahahhahahah
- Bosnolog
#450 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
veliki_fabio wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=yb0tXZld ... 8&index=22