Kup BiH 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Enrico
#426 Re: Kup BiH 2010/2011
To bi vrijedilo bosti se da su igrači bolji?
-
Ocultis_787
#427 Re: Kup BiH 2010/2011
krivo si shvatio taj dio posta, ali eto...Enrico wrote:To bi vrijedilo bosti se da su igrači bolji?
- smoki_choko
#428 Re: Kup BiH 2010/2011
ma ne vrijedi vise njima ista postati, obracati im se i dokazivati. zavrsiti sa sarajevom, pitarima i horadam zla zauvijek. posle onog svega gore za derbi zasluzili su i mi i svi da derbija vise kakvog je nekad bilo vise ne bude u buduceJoey Tribbiani wrote:Pošto nema teme premijer liga ili nešto slično gdje inače nešto jedni drugima dokazujemo, pljujemo i koljemo se medjusobno, ovdje cu paste nešto sa športšport.ba foruma.
"Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom, delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.
Cestitke svima jos jednom na dokazivanju velicne naseg kluba!!!"
- armin071
#429 Re: Kup BiH 2010/2011
Nakon ove "recenice" svaka koja ostane "u tebi" je zlatna. Mojne vise....smoki_choko wrote:ma ne vrijedi vise njima ista postati, obracati im se i dokazivati. zavrsiti sa sarajevom, pitarima i horadam zla zauvijek. posle onog svega gore za derbi zasluzili su i mi i svi da derbija vise kakvog je nekad bilo vise ne bude u buduceJoey Tribbiani wrote:Pošto nema teme premijer liga ili nešto slično gdje inače nešto jedni drugima dokazujemo, pljujemo i koljemo se medjusobno, ovdje cu paste nešto sa športšport.ba foruma.
"Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom, delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.
Cestitke svima jos jednom na dokazivanju velicne naseg kluba!!!"
- Baltazar_khan
#430 Re: Kup BiH 2010/2011
Namazan je ovaj Tribiani bacio vam kost a vi ko cuke se krvite 
- van Basten
#431 Re: Kup BiH 2010/2011
i to sa sportsport skida aformativne tekstove o željezničaru, ondosno bljuvotine o FK Sarajevo. Nepristrasnije tekstove bi našao na njihovoj themaniacs strani.
helem, da se držimo teme... u polufinalu očekujem Čelik, Slobodu i Branitelja, a za protivnika bih birao Branitelja
helem, da se držimo teme... u polufinalu očekujem Čelik, Slobodu i Branitelja, a za protivnika bih birao Branitelja
- Logovan
#432 Re: Kup BiH 2010/2011
smoki_choko wrote: ma ne vrijedi vise njima ista postati, obracati im se i dokazivati. zavrsiti sa sarajevom, pitarima i horadam zla zauvijek. posle onog svega gore za derbi zasluzili su i mi i svi da derbija vise kakvog je nekad bilo vise ne bude u buduce
- Joey Tribbiani
#433 Re: Kup BiH 2010/2011
Baltazar_khan wrote:Namazan je ovaj Tribiani bacio vam kost a vi ko cuke se krvite
yebo vas konj, ja napisah da su vam ljudi vidjeli golmana i sad namazan. Rek'o sam da zanemarite ostatak citata (znam da vas ujeda to, gledajte na Želju kako god hoćete ba, nekako mi mrko bilo da ono izbacimvan Basten wrote:i to sa sportsport skida aformativne tekstove o željezničaru, ondosno bljuvotine o FK Sarajevo. Nepristrasnije tekstove bi našao na njihovoj themaniacs strani.
A to da sportsport piše bljuvotine po sarajevu...ne rapravlja mi se, fino sam napisao da je to info sa foruma, jedan momak napisao i to je to. Neće novinar pisat da Zijo Vaš Najdrazi glumi Halida
PS: biraj Branitelja iduće godine kad uđu u prvu federalnu ligu za protivnika u 1. kolu
- smoki_choko
#434 Re: Kup BiH 2010/2011
pa i ne moramo. kad bi se slozili izmedju sebe i kluba, zabranili bi vam da ikad vise krocite na grbavicu a i mi ne bi vise nikad dosli vama na gostovanje. pa makar titule ne osvojili vise. trebali smo vam dati O i onda vas slusati kako pjevate o osimu mladjem i starijem i asimi. i plus jos nas zovete ciganima. da sam na zujinom mjestu ne bi vi vise vidjeli sarajeva na grbavici, ni na tv ni slusali na radiju. niti bi mi isli vama na kosevozlo87 wrote:smoki_choko wrote: ma ne vrijedi vise njima ista postati, obracati im se i dokazivati. zavrsiti sa sarajevom, pitarima i horadam zla zauvijek. posle onog svega gore za derbi zasluzili su i mi i svi da derbija vise kakvog je nekad bilo vise ne bude u buduce
Nemojte se samo vi dokazivati
![]()
al jbg nismo mi slozni ko vi, mi pozivamo na nekakvo dostojanstvo. koje ba dostojanstvo. nema tu vise nikakvih dostojanstava. mozda nekad bilo, bilo pa proslo:-)
- Logovan
#435 Re: Kup BiH 2010/2011
smoki_choko wrote: pa i ne moramo. kad bi se slozili izmedju sebe i kluba, zabranili bi vam da ikad vise krocite na grbavicu a i mi ne bi vise nikad dosli vama na gostovanje. pa makar titule ne osvojili vise. trebali smo vam dati O i onda vas slusati kako pjevate o osimu mladjem i starijem i asimi. i plus jos nas zovete ciganima. da sam na zujinom mjestu ne bi vi vise vidjeli sarajeva na grbavici, ni na tv ni slusali na radiju. niti bi mi isli vama na kosevo
Tako je najpametnije, vi ne dolazite na Koševo, mi ne dolazimo na vaš stadion i gotovo
Priznajem, pjevalo se loše o porodici Osim i zvali smo vas ciganima. To je bilo zato što ste (sad slušaj dobro) vi ovo sve zakuhali. Ne kažem ja da se trebaju pjevati ružne stvari ali ovo što se desilo je bilo neizbježno.
Hoćeš li da nabrojim šta ste vi sve uradili u prethodnih mjeseci??? ili možda pratiš sva pratiš dešavanja oko huligana sa juga ali vi svaki put kad nešto loše uradite vi kažete NISMO MI
- smoki_choko
#436 Re: Kup BiH 2010/2011
naravno da je najpametnije, i mislim najbolje rjesenje. inace ne mislim da ste samo vi krivi, krivi smo i mi. al kad cujem vas da vi samo nas uvjeravate da smo mi za sve krivi. onda mi bude dostazlo87 wrote:smoki_choko wrote: pa i ne moramo. kad bi se slozili izmedju sebe i kluba, zabranili bi vam da ikad vise krocite na grbavicu a i mi ne bi vise nikad dosli vama na gostovanje. pa makar titule ne osvojili vise. trebali smo vam dati O i onda vas slusati kako pjevate o osimu mladjem i starijem i asimi. i plus jos nas zovete ciganima. da sam na zujinom mjestu ne bi vi vise vidjeli sarajeva na grbavici, ni na tv ni slusali na radiju. niti bi mi isli vama na kosevo
Tako je najpametnije, vi ne dolazite na Koševo, mi ne dolazimo na vaš stadion i gotovo![]()
a inače po vama mi smo krivi za ovo trenutno stanje između dva najveća bh kluba
![]()
Priznajem, pjevalo se loše o porodici Osim i zvali smo vas ciganima. To je bilo zato što ste (sad slušaj dobro) vi ovo sve zakuhali. Ne kažem ja da se trebaju pjevati ružne stvari ali ovo što se desilo je bilo neizbježno.
Hoćeš li da nabrojim šta ste vi sve uradili u prethodnih mjeseci??? ili možda pratiš sva pratiš dešavanja oko huligana sa juga ali vi svaki put kad nešto loše uradite vi kažete NISMO MI
da mi smo zakuhali, nismo vam dali O. i vi ste odmah na prelijep nacin pokazali svoj stav pjevanjem pesama i onim sto je vas predsjednik rekao o nama. imate pravo, jbg ne moze vam neko zabraniti. al onda i mi imamo pravo da spjevavamo pesme o bleki i njegovoj kcerki mozda, i Omv-u i vama. i da vam zabranimo da dolazite na stadion. pa ce svima biti super
ne moras da nabrajas, znam vecinu stvari. jbg desavaju se, al sad da ti pricas meni o nasim sranjima a vi ih kao nemate. to mozes nekom detetu od 3 godine da pricas. meni to nista ne znaci. najbolje je mi da se rastanemo i da se zabranimo izmedju sebe, naustrb sto zivimo u istom gradu i sto smo prijatelji i familija neki izmedju nas. da neko ne na´ebe dzabe al ono postenski. ko zna dokle bi eskalirale ovakve stvari ako se nastavi sa sadasnjim trendovima
-
El_comadante
#437 Re: Kup BiH 2010/2011
ma ja ovi Željovci zakuhaju i onda su svi krivi a ne oni. da ste ispali normalno i dali dio sjevera koji smo tražili nebi se pjevale pjesme i nebi bilo to što je bilo ali jok. na centralnom dnevniku šta kod pitaju Žuju on odgovara neznam ja to je do uprave i tako to pa neznam što je čovjek došo u emisiju a ne neko iz uprave koje relevantan. i pitanje za kraj zar nije po propisima uefa da gostujučoj ekipi pripada 10% ulaznica? a željovci se sami fale da može stati na grbavicu 9000 ljudi. dakle gdje tih 900 ulaznica za Sarajevo?
- veljaca
#438 Re: Kup BiH 2010/2011
Procitaj ranije postove i vidjeces da Željovac kaze da je krivica obostrana. Samo sto ti to neces da vidis - na zalost.El_comadante wrote:ma ja ovi Željovci zakuhaju i onda su svi krivi a ne oni. da ste ispali normalno i dali dio sjevera koji smo tražili nebi se pjevale pjesme i nebi bilo to što je bilo ali jok. na centralnom dnevniku šta kod pitaju Žuju on odgovara neznam ja to je do uprave i tako to pa neznam što je čovjek došo u emisiju a ne neko iz uprave koje relevantan. i pitanje za kraj zar nije po propisima uefa da gostujučoj ekipi pripada 10% ulaznica? a željovci se sami fale da može stati na grbavicu 9000 ljudi. dakle gdje tih 900 ulaznica za Sarajevo?
I 5% je po propisima UEFE ....
Moje misljenje je da je dato i 50% negdje je odluceno da se ne dolazi i tako je uradjeno ....
Pitanje za tebe: Nakon bojkota kada je Zeljo pobijedio golom Kajtaza
A vezano za temu - ovaj koji predvidja prolazak Branitelja - grdno grijesi. Znam da je u tome unesena doza mrznje prema protivniku Branitelja u Kupu - ali sto je previse - previse je. Pa makar i od njega ...
-
El_comadante
#439 Re: Kup BiH 2010/2011
poenta priče je ko je prvi zakuhao. Željovci su prvi zakuhali i oni su veči krivci. jer što su Hordaši pjeva li to su uradili kao direktnu poslijedicu imale ovake pjesme. znaći da su Željovci pustili normalan broj navijača nebi se pjevale te pjesme. a po propisima je 10% a ne 50 ili 5% a niste pustili eto ni ti 5%. e sad ići u prošlost mogo bi ja tebi spominjati 1000 drugih stvari koje ste vi uradili ili pjevali. što spominjete ikako Vedrana Puljića ili Haseta u svojim pjesmama kada ljudi nemaju nikakve veze za Željom? npr.veljaca wrote:Procitaj ranije postove i vidjeces da Željovac kaze da je krivica obostrana. Samo sto ti to neces da vidis - na zalost.El_comadante wrote:ma ja ovi Željovci zakuhaju i onda su svi krivi a ne oni. da ste ispali normalno i dali dio sjevera koji smo tražili nebi se pjevale pjesme i nebi bilo to što je bilo ali jok. na centralnom dnevniku šta kod pitaju Žuju on odgovara neznam ja to je do uprave i tako to pa neznam što je čovjek došo u emisiju a ne neko iz uprave koje relevantan. i pitanje za kraj zar nije po propisima uefa da gostujučoj ekipi pripada 10% ulaznica? a željovci se sami fale da može stati na grbavicu 9000 ljudi. dakle gdje tih 900 ulaznica za Sarajevo?
I 5% je po propisima UEFE ....
Moje misljenje je da je dato i 50% negdje je odluceno da se ne dolazi i tako je uradjeno ....
Pitanje za tebe: Nakon bojkota kada je Zeljo pobijedio golom Kajtaza( fantastican udarac u same raslje - Alaim je samo pogledom ispratio let lopte ) a koji je izazvan reakcijom tadasnjeg predsjednika FK Sarajevo o razlicitim cijenama karata za iste uslove na stadionu - DA LI JE NEKO NA GRBAVICI PJEVAO TAKVE PJESME ?
A vezano za temu - ovaj koji predvidja prolazak Branitelja - grdno grijesi. Znam da je u tome unesena doza mrznje prema protivniku Branitelja u Kupu - ali sto je previse - previse je. Pa makar i od njega ...
- Enrico
#440 Re: Kup BiH 2010/2011
5% je prema propisima. Ovaj put vam je dato 30%. Za naredni put se fakat nadam da će biti tačno 5%.
- dino84
#441 Re: Kup BiH 2010/2011
Komandiru,ovo su tvoji biseri od jutros,
El_comadante wrote: po propisima je 10% a ne 50 ili 5% a niste pustili eto ni ti 5%. e sad ići u prošlost mogo bi ja tebi spominjati 1000 drugih stvari koje ste vi uradili ili pjevali. što spominjete ikako Vedrana Puljića ili Haseta u svojim pjesmama kada ljudi nemaju nikakve veze za Željom? npr.
Hajd' molim te idi citaj Komadanta Marka,imaju samo 66 str. ona stara YU izdanja,kad zavrsis predji na Bleka Stenu.El_comadante wrote:meni je Blekić, u emisijam koje sam ja gledao, mnogo noramliji i kulturnij od Žuje.
- Logovan
#442 Re: Kup BiH 2010/2011
Izgleda manijaci (kao i njihova uprava) još nisu skontali šta su uradili.....

-
north
#443 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma sve ok drage komšije, dobiti ćete i vi 5% na Koševu ,to je oko 1.900, a mi ćemo vam dati tačno 2.000, 100 stolica gratis, kuća časti, nije beg cicija.....i još ćemo vam dati da birate tribinu, "jal" zapad "jal jug".....pa zar nismo velikodušni?
- vozač
#444 Re: Kup BiH 2010/2011
najveći je problem što kod nas na derbiju ne može biti više od 10 000 ljudi, da daš ne znam ti koliko % protivničkom timunorth wrote:Ma sve ok drage komšije, dobiti ćete i vi 5% na Koševu ,to je oko 1.900, a mi ćemo vam dati tačno 2.000, 100 stolica gratis, kuća časti, nije beg cicija.....i još ćemo vam dati da birate tribinu, "jal" zapad "jal jug".....pa zar nismo velikodušni?
pozivati se na procente u premijer ligi je smiješno, o procentima se govori na punim stadionima gdje je sve uređeno i gdje se kaže od 50 000 mjesta 10 % je za navijače protivničkog kluba, pa dođe 5000 ljudi, svi sa plaćenim kartama, uđu na stadion, imaju svoje mjesto, policija ih čuva, kazne za nerede drakonske itd.
pozivati se na nekakve procente na stadionu gdje realno ako ima 10 000 ljudi, što je plafon plafona ako se govori o komoditetu i na kojem ni domaći navijači, sami samcijati nisu uspjeli da ga napune, dakle nije ih bilo ni 8 000, računajući i sve one što su ih drotovi i obezbjeđenje uveli džaba, (možda da baho navija za želju i da prenosi onu tekmu, rekao bi 10 000), to je smijurija,
željina uprava da je imala pameti učinila bi sve da navijače sarajeva dovuče na stadion, ako ni zbog čeg drugog onda zbog para, ovako pušiona na svim frontovima, valja se sad opravdati, a zna se da je napad najbolja odbrana
- ultima_palabra
#445 Re: Kup BiH 2010/2011
Pa šta su mogli od 2-3 milje navijača FKS zaraditi, 20 milja maksimalno... više bi od toga platili dodatnog obezbjeđenja i ostalih zajebancija
Bitnije je da su stariji ljudi na sjeveru i jugoistoku mogli normalno pratiti utakmicu, bez straha da će ih šta zavaliti u glavu 
- Enrico
#446 Re: Kup BiH 2010/2011
A to kao iz Želje napadaju, a ne iz Sarajeva?
Frka oko derbija je iscenirana da bi Zijo Hordaš Stidim Se Oca Blekić uzeo šta para, pokupio jeftinih poena i ojačao svoju podršku koji ima među Hordama zla. Zbog toga svi oni nastupi, zbog toga ono okupljanje na Koševu i zbog toga one riječi mržnje. Na proljeće će biti jasno da je sva Zijina priča o "5% na Koševu" samo ubleha. Čak i da nije, ograničiti južnu tribinu gradskog stadiona Koševo na 5% ukupnog kapaciteta nije moguće prema važećim Pravilnicima.
I nejasno mi je otkud ova priča uopšte na temi o Kupu. Derbi bio, derbi prošao, nekom novačne kazne, nekom premijer, i nema potrebe više da se o tome govori.
Frka oko derbija je iscenirana da bi Zijo Hordaš Stidim Se Oca Blekić uzeo šta para, pokupio jeftinih poena i ojačao svoju podršku koji ima među Hordama zla. Zbog toga svi oni nastupi, zbog toga ono okupljanje na Koševu i zbog toga one riječi mržnje. Na proljeće će biti jasno da je sva Zijina priča o "5% na Koševu" samo ubleha. Čak i da nije, ograničiti južnu tribinu gradskog stadiona Koševo na 5% ukupnog kapaciteta nije moguće prema važećim Pravilnicima.
I nejasno mi je otkud ova priča uopšte na temi o Kupu. Derbi bio, derbi prošao, nekom novačne kazne, nekom premijer, i nema potrebe više da se o tome govori.
-
El_comadante
#447 Re: Kup BiH 2010/2011
taj procenat nezavisi od broj gledalaca na utakmici več od kapaciteta stadiona a Željovci tvrde, a ne ja, da Grbavica može primiti preko 9000. to je suština. dužan si obezbjediti gostujučim navijačima određeni procenat a sad šta če oni uraditi sa tim kartama je njihov problem, gostiju a ne domačina.vozač wrote:najveći je problem što kod nas na derbiju ne može biti više od 10 000 ljudi, da daš ne znam ti koliko % protivničkom timunorth wrote:Ma sve ok drage komšije, dobiti ćete i vi 5% na Koševu ,to je oko 1.900, a mi ćemo vam dati tačno 2.000, 100 stolica gratis, kuća časti, nije beg cicija.....i još ćemo vam dati da birate tribinu, "jal" zapad "jal jug".....pa zar nismo velikodušni?
pozivati se na procente u premijer ligi je smiješno, o procentima se govori na punim stadionima gdje je sve uređeno i gdje se kaže od 50 000 mjesta 10 % je za navijače protivničkog kluba, pa dođe 5000 ljudi, svi sa plaćenim kartama, uđu na stadion, imaju svoje mjesto, policija ih čuva, kazne za nerede drakonske itd.
pozivati se na nekakve procente na stadionu gdje realno ako ima 10 000 ljudi, što je plafon plafona ako se govori o komoditetu i na kojem ni domaći navijači, sami samcijati nisu uspjeli da ga napune, dakle nije ih bilo ni 8 000, računajući i sve one što su ih drotovi i obezbjeđenje uveli džaba, (možda da baho navija za želju i da prenosi onu tekmu, rekao bi 10 000), to je smijurija,
željina uprava da je imala pameti učinila bi sve da navijače sarajeva dovuče na stadion, ako ni zbog čeg drugog onda zbog para, ovako pušiona na svim frontovima, valja se sad opravdati, a zna se da je napad najbolja odbrana
- Enrico
#448 Re: Kup BiH 2010/2011
Pa obezbijeđeno vam je 3000 ulaznica?!
-
El_comadante
#449 Re: Kup BiH 2010/2011
pa i jes Željo napravio problem jer je trebao obezbjediti potrebne ulaznice za navijače Sarajeva. tu nije kriv ni Blekić ni uprva Sarajeva ni Horde zla več F.K. Željezničar. i odatle je počela sva priča...Enrico wrote:A to kao iz Želje napadaju, a ne iz Sarajeva?![]()
- Enrico
#450 Re: Kup BiH 2010/2011
Pa obezbijeđeno vam je i više od tih 5%?!