Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#426 Re: Horde Zla
A gdje mu je cuko na slici 
-
north
#427 Re: Horde Zla
Sarajmen wrote:![]()
Podržite finansijski advokatsku odbranu hordaša !?
Mlađa ekipo sa sjevera, vi bi trebali da pokrenete ovu akciju, ustvari čuo sam da je nešto već pokrenuto, bio je i neki party ako se ne varam, ali mislim da ne bi bilo loše već prvu tekmu na Koševu da se i na istoku i zapadu organizuje neki štand, mislim da nas ima dosta koji bi svako u skladu sa svojim mogućnostima mogao pomoći.....
Naravno podrazumijeva se da to treba biti sve kako treba organizovano, mislim da se zna gdje pare idu, jer uvijek ima idiota koji se vole na tuđoj muci okoristiti....
-
north
#428 Re: Horde Zla
Za sve HZ, a naročito za forumaša "leškarenje".....
http://www.youtube.com/watch?v=SVwgJLcv ... r_embedded
-
ultra@rajvosa
#429 Re: Horde Zla
Gdje je ovdje Rus,nemogu da skontam nikako ? Jedino cupu i ramljaka mogu prepoznat....Max Bunker wrote:Imam par pitanja, mozda se negdje i izofiram ali nema veze ( zato ste vi stariji tu).
Prvo, ko je ovaj istetovirani na slici ( ruke tetovirane )?
Drugo, od osnivaca Hordi zla ( sem Dzineta ), ko je jos u Sarajevu i kakve su sanse da dodje na sjever na neku vazniju utakmicu i mozda malo navijanje povede ?
P.S.
Vama starijim, sto odrzavate ovu temu, svaka cast i milina ovo sve citati i gledatiProsto covjek bude ponosan sto navija za Sarajevo
- Obuca9
#430 Re: Horde Zla
Ne vidim ja Rusa nigdje na slici ovdje.
-
mekaba
#431 Re: Horde Zla
ultra@rajvosa wrote:Gdje je ovdje Rus,nemogu da skontam nikako ? Jedino cupu i ramljaka mogu prepoznat....Max Bunker wrote:Imam par pitanja, mozda se negdje i izofiram ali nema veze ( zato ste vi stariji tu).
Prvo, ko je ovaj istetovirani na slici ( ruke tetovirane )?
Drugo, od osnivaca Hordi zla ( sem Dzineta ), ko je jos u Sarajevu i kakve su sanse da dodje na sjever na neku vazniju utakmicu i mozda malo navijanje povede ?
P.S.
Vama starijim, sto odrzavate ovu temu, svaka cast i milina ovo sve citati i gledatiProsto covjek bude ponosan sto navija za Sarajevo
Znali ko sta je sa ovim momkom sto stoji drugi po redu,jednom rukom naslonjen na jarana.Ima razdjeljak po sredini glave.Zvao se Ramo i znam da je iz Pofalica.Bio je raja extra.Jeli prezivio rat????
-
mekaba
#432 Re: Horde Zla
Sarajmen wrote:![]()
Ramo K. je preživio opsadu grada.Istina, momački izranjavan ali je u komadu i sasvim dobro se drži.Dobitnik je ''Zlatnog ljiljana.Nažalost, ubijen mu je brat tokom opsade.
Hvala za info.Nisam znao nista o njima.Tuzno stvarno al jbg. ne moze se nista promijeniti.Rat je odnio mnogo zivota.
- Nekako s proljeća
#433 Re: Horde Zla
Rusmir Čengić je bio mlađa raja u odnosu na hordaše sa slike, ali i panker po imidzu i furci.hz__semir wrote:Ne vidim ja Rusa nigdje na slici ovdje.

Uploaded with ImageShack.us
Foto: Milomir Kovačević- Strašni.
- Obuca9
#434 Re: Horde Zla
Znam ja jeko Rus (haman pa prvi rođak), zato i kazem nema ga na nigdje na slici.Nekako s proljeća wrote:Rusmir Čengić je bio mlađa raja u odnosu na hordaše sa slike, ali i panker po imidzu i furci.hz__semir wrote:Ne vidim ja Rusa nigdje na slici ovdje.
Uploaded with ImageShack.us
Foto: Milomir Kovačević- Strašni.
-
north
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#436 Re: Horde Zla
Ma RUS je izrazito inteligentan momak. Par puta smo onako ozbiljnije razgovarali,posto u vecini slucajeva je pravio neke zezancije
,i vidi se da je momak jako pametan.
Vidjao sam ga ljetos na biciklu ,cesto se vozao valjda nacin borbe protiv ovisnost,i djelovao je puno bolje i bistrije.
Dobar Rus,dobar...ziva legenda nase tribine,kako god okrenes

Vidjao sam ga ljetos na biciklu ,cesto se vozao valjda nacin borbe protiv ovisnost,i djelovao je puno bolje i bistrije.
Dobar Rus,dobar...ziva legenda nase tribine,kako god okrenes
-
kotace
#437 Re: Horde Zla
Rusmir Čengić je bio mlađa raja u odnosu na hordaše sa slike, ali i panker po imidzu i furci.Nekako s proljeća wrote:hz__semir wrote:Ne vidim ja Rusa nigdje na slici ovdje.

Rus i njegova kresta.Pozitivan lik oca mi ,koje smo zavrzlame pravili na gostovanjima.Ako citas forum ,budi pozdravljen od raje s Ilidze
- Obuca9
#438 Re: Horde Zla
Kako je bio zaglibio, sad je odličan. Inače on i dan danas ima geler u glavi iz rata.north wrote:Dosta smo tekmi išli skupa što kući, što na strani......
Ovdje se vidi koliko je propao, kakav je danas, nisam ga godinama vidio, čuo sam da se poprilično oporavio u komuni.......
Dobar je bio Rus....
- emigrazione
#439 Re: Horde Zla
Last edited by emigrazione on 22/02/2011 20:08, edited 1 time in total.
-
north
#440 Re: Horde Zla
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#441 Re: Horde Zla
18+ Hz'87
Ma legenda,nema se tu sta pricati
. A kakvu je havariju i price imao po busevima kada se ide na gostovanje...auuuuuuuuuuu,film se moze snimiti 
Ma legenda,nema se tu sta pricati
-
north
#442 Re: Horde Zla
Jeste, Kuko "metalac"leškarenje wrote:onaj čupo je KUKO,sa Vojnickog...mislim...
- emigrazione
#443 Re: Horde Zla
Lik je pjeske isao u tuzlu na gostovanje, samo da se zna 
- Obuca9
#444 Re: Horde Zla
I ja ga stalno viđam na Č. Vili, haman pa svaki dan.
-
north
#445 Re: Horde Zla
Kako bih volio da se dobar dio stare ekipe (ona koja se nije ogriješila) okupi sa ovom novom fantastičnom ekipom HZ barem jednom, recimo sad na derbiju sa Željom, pa da napunimo sjever i napravimo atmosferu o kojoj bi se pričalo godinama....još kad bi nam se na toj tekmi recimo priključila ekipa iz Dresdena
....zamislite te perverzije....
Pun sjever, mnoštvo zastava, bubnjevi, trake, bakljada, ozvučenje na cijelom sjeveru.....drugim riječima ARGENTINA
...koju samo mi možemo u ovoj državi napraviti bez imalo da sam subjektivan, e da mi je to još jednom u životu doživjeti......ne idem više na sjever, ali kad bi se nešto tako pokušalo organizovati, rado bih došao.......
Pun sjever, mnoštvo zastava, bubnjevi, trake, bakljada, ozvučenje na cijelom sjeveru.....drugim riječima ARGENTINA
-
Mr Hiccup
#446 Re: Horde Zla
kuko je i danas aktivan na vecini gostovanja
- cico x
#447 Re: Horde Zla
north wrote:Za sve HZ, a naročito za forumaša "leškarenje".....
de radi link,imas li kakav "rezervni"
- cico x
#448 Re: Horde Zla
a i da se upisem u ove slike 

- Chisum
#449 Re: Horde Zla
Eki mi Ruleta i Exploited tetovaze
Neka ste stavili slike. Svaka cast.
Inace najjaci mu je outfit bio kad smo landrali pred rat, dok je imao onaj kozni mantil, k'o SS-ovac.
A i onaj "yuppie" zonfa koji je provukao kada smo se pomarisali u Travniku, kad se pojavi u sakou
Rule modni guru... Emerik Gudelj Sjevera.
Neka ste stavili slike. Svaka cast.
Inace najjaci mu je outfit bio kad smo landrali pred rat, dok je imao onaj kozni mantil, k'o SS-ovac.
A i onaj "yuppie" zonfa koji je provukao kada smo se pomarisali u Travniku, kad se pojavi u sakou
Rule modni guru... Emerik Gudelj Sjevera.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#450 Re: Horde Zla
Ima li neko ovu u vecoj rezoluciji