Na istom zidu, na istom mjestu prosle godine kada je bio veliki zemljotres stvorila se velika pukotina ali tata je to sredio i kreceno 2 puta od tada, kad ono od preksinoc valjda
Reko gdje opet na istom mjestu
pa javili su da je to normalno nakon jaceg zemljotresa i da ce tlo podrhtavati jos danimaplejka2 wrote:Sto se okomio na njih nek malo kod nas dodje da vidimo ove ptice kako letekokuz_sa wrote:opet zemljotrese u kraljevu
prije 25minuta
to je drugi ove veceri
jacina je 3.3
prosli bio 3.9
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/index.php
plain vanilla wrote:pa javili su da je to normalno nakon jaceg zemljotresa i da ce tlo podrhtavati jos danimaplejka2 wrote:Sto se okomio na njih nek malo kod nas dodje da vidimo ove ptice kako letekokuz_sa wrote:opet zemljotrese u kraljevu
prije 25minuta
to je drugi ove veceri
jacina je 3.3
prosli bio 3.9
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/index.php
Poenta je u tome što se od prirodnih nepogoda ne može pobjeći,ljudi su tu nemoćni.Tako da nema ni bježanja,a ni prkosa.....Pa, nije rat da prkosišNightSkyWalker wrote:Zemljotres je prirodna sila i tu nema pametovanja.
Zato se treba uspraviti i iz inata mu prkositi.
Ali neki bi radije
Sutra tekplejka2 wrote:Sad ce onda i kod nas ako sam dobro upratio.U stvari prvo hrvatska pa mi
plejka2 wrote:Sad ce onda i kod nas ako sam dobro upratio.U stvari prvo hrvatska pa mi
Jel to neces prkositi?vdivna wrote:plejka2 wrote:Sad ce onda i kod nas ako sam dobro upratio.U stvari prvo hrvatska pa mi
hajmo malo odspavat da budemo odmorni za bjezanje![]()
NightSkyWalker wrote:Sta treba ponijeti sa sobom kada se iskace iz iz stana kroz prozor?
padobranNightSkyWalker wrote:Sta treba ponijeti sa sobom kada se iskace iz iz stana kroz prozor?
ne pratis nas dobroNightSkyWalker wrote:Sta treba ponijeti sa sobom kada se iskace iz iz stana kroz prozor?
Neko reče (na nekoj opd prethodnih strana) jer se zemljina kora hladi...karanana wrote:zasto se zemljotresi vecinom desavaju po noci?
ili se mozda meni cini da su vecinom nocu.
niko ne prkosi zemljotresu, svi zbrisaseMax Bunker wrote:Ja danas idem u Mostar i spavat cu dole![]()
Ako se vise ne cujemo, dragi ste mi bili i nedostajati ce te mi
Ne brini ti za zemljotrese nego pazi da ti mostarke ne dodju glaveMax Bunker wrote:Ja danas idem u Mostar i spavat cu dole![]()
Ako se vise ne cujemo, dragi ste mi bili i nedostajati ce te mi
aha. nisam upratio to pitanje, a mislio sam da sam pratio citavu temu.terra_incognita wrote:Neko reče (na nekoj opd prethodnih strana) jer se zemljina kora hladi...karanana wrote:zasto se zemljotresi vecinom desavaju po noci?
ili se mozda meni cini da su vecinom nocu.